lite random

Postat: 2010-07-31 - Kl: 12:50:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera
detta inlägget kommer kanske lite random. Men många har frågat mig var jag köpt min klänning jag haft på mig nu under hbg festivalen, och jo. Jag köpte klänningen i Göteborg när jag var där, i en butik som hette Bling tror jag.

I Göteborg shoppades förstås inte bara en klänning utan mkt mkt mera.
sveatröja för typ 750 kr på sveabutiken 
mössa : 300kr på topshop
klänningen i randombutiken som hette bling för 500 kr
ett par denimin (stava!?) jeans för 400kr på carlings
.


Taggar Hbg festivalen ikväll!

Postat: 2010-07-29 - Kl: 16:48:42 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Äntligen är det dags för Helsingborgs egen festival. ska dit en runda ikväll. Kommer bli kanon.
Tobias kommer dessutom till mig ikväll, kommer bli mysigt!

& denna klänning ska jag bära ikväll! tjusig inte sant?



Home sweet Home

Postat: 2010-07-28 - Kl: 21:59:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom nyss hem från Göteborgstaden och är sjukt jävla trött vilket också får mig på JÄVLIGT dåligt humör. Jag har inget sommarkort pga att jag tappade mitt för någon månadsedan på bussen i Landskrona, och nu när pappas semester är över så innebär det att det blir ett fete problem för mig att ta mig fram och tillbaka från stan. Så ringde jag mamma alldeles nyss och frågade om busskortet, hon sa bara "jag vet inte om jag behöver det imorgon" ...SAAY WHOOOT!? asså, här står jag i nöd och behöver ett busskort, så säger hon jag vet inte.........gaah! och jag vill inte skälla på henne sådär....ååååh. damp!



Göteborg!

Postat: 2010-07-27 - Kl: 11:21:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Igår åkte jag alltså till göteborg och var och drog på liseberg en hel dag. Så när jag kom hem var det bara till att äta den äckligaste kinamaten och sedan var jag och Lina så trötta så vi la oss och sov och nu är vi alltså vakna! snart dags för en morgondusch och därefter ska vi till Liseberg igen och träffa exakt samma personer som igår, alltså. David och Mikael (stava!?) . aja, bilder får ni när jag kommer hem!

Kattungen svante

Postat: 2010-07-26 - Kl: 00:27:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Katten fick namnet Svante, han är 12 veckor gammal och jätte kelig! not bad at all ;)







I lol'd

Postat: 2010-07-26 - Kl: 00:13:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Många har kommit fram till mig på stan och börjat prata med mig nu på senaste, de har berättat att de gillar min blogg och det uppskattas! Men det jag inte riktigt fattar är varför de gillar min blogg!? haha. Jag skriver inte så vettiga saker och jag kommer inte alltid med så många inlägg, så varför!? visst piggar det upp en att få höra såna saker men ja, ni förstår vad jag menar.

Sen till alla anonyma kräk där ute i världen, fyfan vad ni är jobbiga! kommenterar massa skit som jag allvarligt talat skiter fullständigt i, allt rinner av mig. Men lite beröm ska ni få och det är att ni är duktiga på att leta upp mig på bdb och facebook. Tar er tid till att skriva någon rad till mig. Men om jag ändå hade haft tiden att svara er....hahah. I lol'd!!!

Jag älskar alla mina bloggläsare and you'll know it!



Camping i Båstad!

Postat: 2010-07-26 - Kl: 00:05:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
dags att ta kontakt med bloggen igen känner jag, jag har haft tillräckligt med semester nu. Dock åker jag bort imorgon, till göteborg och kommer hem på onsdag. Jag tar med mig datorn men är inte 100 på att det finns internet där vi ska bo. Men whatever, igår blev det tältning i Båstad tillsammans med Oliver,Jakob och Lina. Vi hade all otur man kan tänka sig men vi fick det till att bli riktigt mysigt och kul ändå trots allt. Vi badade nakna i kolsvart mörker i ett långgrunt hav och rökte vattenpipa med saltvatten i, hmm..? & jag ska berätta för er. det smakade faktiskt inte annerlunda, jag trodde det skulle göra det. men det gjorde det tydligen inte. men ja, imorgon bär det av till Göteborg med massvis med äventyr,shopping och självklart Liseberg! (Här skulle funnits en "GILLA" knapp tycker jag)


På Onsdag är det slut på semestern här på bloggen och den går igång precis som vanligt med videos m.m!




resturang med mammis

Postat: 2010-07-25 - Kl: 17:07:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
drar iväg en stund på resturang med mamma, dock är jag fett lökig eftersom jag tältade inatt, Berättar mer senare.


ny video! ;)

Postat: 2010-07-21 - Kl: 19:27:06 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

hejdå!

Postat: 2010-07-21 - Kl: 01:30:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Sa nyss uppkontakten med Max eftersom han slagit huvudet och förändrats på 2 dygn. Är det någonting jag avskyr är det människor som förändras och blir någon helt annan.Jag hatar när människor kryper ut ur garderoben och visar sitt rätta jag som alltid är sämre än vad man förväntat sig. Vi har bråkat nu på msn sen igår och idag tänkte jag fråga om vi skulle vara vänner och då sa han att han itne brydde sig. Jag menar...WAKE UP CALL!?!?.  Så jag bad honom välja hur han ville ha det, att antingen att vi tog bort varandra från msn,bdb,fb och mobilen eller att vi blev vänner. Han ville nt välja, vilket jag tog som ett ja till att kapa banden, så nu är det gjort.


kattunge

Postat: 2010-07-21 - Kl: 00:54:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
tänkte passa på att berätta att jag blir mamma till en rejält söt kise från och med imorgon vid klockan 4. Då flyttar den nämligen in. inte så värst illa ändå?


Ven med Lina

Postat: 2010-07-20 - Kl: 17:10:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera


på min lediga dag igår så tog jag och lina oss till ön Ven och cyklade tandemcykel. första försöket att komma på cyklen och börja cykla gick ju såklart åt helvete, vi började tokskratta och vinglade nästan rakt in i en buske tack vare min älskade balans! haha. Men sen fick vi bra koll på läget och lina fick styra. vi cyklade och fikade vid hamnen, sen la vi oss på stranden och tog oss en powernap på 30 min, där efter hoppade vi ner i havet tillsammans med Calle som kommer ifrån sthlm. Riktigt härligt var det! & för er som inte kollat min facebook, så lägger jag upp venbilderna här också!








jag lever

Postat: 2010-07-15 - Kl: 19:48:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Sommaren är i full gång nu. ni förväntar er säkert ett fett jävla inlägg om vad jag har haft för mig. men jag har inte gjort något. Jag jobbar och sliter för att kunna leva i lyx i augustimånad då jag slutar jobba. Kommer bli så jävla härligt så det finns inte,. & något som är ännu underbarare är att jag bara jobbar nästa vecka också, för sista veckan i denna månaden åker jag till mitt kära Göteborg tillsammans med lina och bor på hotell. Det blir en massa shopping och liseberg, AWESOME! men nu ska jag bara dra mig neråt till Gröningen tillsammans med Lina...asusual och ta en prommenad. Jobb imorgon, occh min lilla kropp pallar inte dricka ikväll. that's it babes!



ännu en gammal video funnen!

Postat: 2010-07-14 - Kl: 18:20:26 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
hittade denna videon också, hahah . söt ändå


färgar utväxten :)

Postat: 2010-07-13 - Kl: 22:53:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min bonus mamma Annette färgade precis min lilla utväxt. Så nu sitter jag och väntar på att det ska bli klart. och äter hennes goda kanelbullar. not bad not bad! Jag hoppas på fult vädet imon, för då slipper jag ha ångest om jag sover för länge för att åka till stranden. thii



hittade en gammal video!

Postat: 2010-07-13 - Kl: 17:43:39 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
haha, satt o kollade igenom mitt usbminne och hittade en gammal video från en fest där en random kille började dansa och ingen förstod egentligen vrf!




smileeeeee

Postat: 2010-07-12 - Kl: 19:39:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Nu ska jag dra mig till Gröningen och knäppa några burkar.....som vanligt! hehe..kanske blivit lite mycket nu på senaste, men ta't lungt! jag har koll på läget :))))


Kvällens låt!

Postat: 2010-07-11 - Kl: 23:36:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Good Times - Roll Deep

Dagens stör moment!

Postat: 2010-07-11 - Kl: 23:32:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera


1. När det trådlösa nätverket hemma hos mamma slutar fungera på min laptop och funkar på alla andra datorer!? så jag använder mig av en jävligt kort nätverkssladd och sitter på en obekväm stol. inte okej!!!!

2.
När man står och pratar med någon t.ex på väla, och är mitt uppe i en mening, så går där förbi en hostande människa, så överröstar hostet ens samtal, så man får säga "va?" och sånt. Skit störigt är det!! ni fattar vad jag menar.

suck....

Postat: 2010-07-11 - Kl: 23:28:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag orkar inte blogga. funderingarna över att ta ett långt sommarlov blir allt fler och fler. Men grejen är, jag tycker det är kul. men jag gör typ bara samma galna saker hela tiden. Typ, jag jobbar. & när jag inte jobbar så ligger jag på stranden. Så även om jag har världens segaste blogg så måste ni fortsätta att följa mig! Det är mycket roligare ju fler som tar sig en titt in här och kommenterar lite!


jag har nyss käkat upp 3st päronsplitt, måste äta för att vara glad. Dock tåler jag inte det egentligen. men vadådå`Heheheh. jobb imorgon,...........suck



kass uppdatering

Postat: 2010-07-11 - Kl: 22:01:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
KASS UPPDATERING!
vill ni veta vrf? jo, för att kuk internet inte funkar här hos mamma.

Väla!

Postat: 2010-07-08 - Kl: 13:11:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom nyss hem från la så nu ska jag snabbt duscha sen blir det väla med min älskade Frida Nordén!



något måste man väl skriva

Postat: 2010-07-07 - Kl: 00:29:56 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera
Eftersom min blogg är lika torr som en öken så tänkte jag skriva ett par rader om några av mina bästa vänner eftersom jag älskar dom så himla mycket!



Lina hunefalk
Eftersom du är den jag umgås med mest av alla människor i hela världen så är det faktiskt du som är min alldra bästa vän. Du är den jag alltid har roligt med. & inte en jävel går trygg i vår närhet eftersom vi har de mest sjuka idéerna och de konstigaste funderingarna av alla. Vi gör precis allting tillsammans och avslutar varandras meningar. Det sjukaste är att vi tänker på samma saker exakt samtidigt. I love you!




Robin Du rietz
Du är allvarligt talat min bästa killkompis. Vi har kommit varandra sjukt närma nu de senaste månaderna och med dig kan kan verkligen snacka med om precis allting som exiterar. Det finns ingen underbarare och bättre människa än dig. Du förtjänar det bästa enligt mig. Du är den bästa killen i som finns i hela vida världen. I love you!



Ellinor Grönqvist
Dig har jag känt längst av alla mina närmsta vänner som jag har kvar i mitt liv. Du har haft det jätte tufft imellan åt och jag lika så men trots det har vi alltid lyckats klara oss igenom alla svårigheter genom att hjälpa och stötta varandra. Det finns nog ingen människa i hela världen som vet så mycket om mig som du och det betyder mycket för mig att ha en sån vän. I love you!



Emma Kristoffersson
Du är också en utav mina alldra bästa vänner. För med dig så är allting så lätt. Det känns som att du har nålen till min ballong så när jag är med dig behöver jag inte tänka, utan bara prata på för jag vet att du lyssnar. Vi har mycket gemensamt och det känns verkligen. Jag älskar att umgås med dig. Men tyvärr var det på tok för längesedan vi sågs nu. Vi måste bygga upp det vi en gång hade. Har jag dig, har jag allt. I love you<3



världens bästa mamma!

Postat: 2010-07-06 - Kl: 20:20:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag har världens bästa mamma. Rätt som det var knackade det på dörren och in kommer min älskade mamma med jordgubbar,glass & choklad! kan det bli bättre? Jag älskar henne.




afk!

Postat: 2010-07-06 - Kl: 18:03:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ska käka en fet kebabtallrik tillsammans med Elli och Timmy, kommer tillbaka om några timmar!

kiss my ass.

Postat: 2010-07-06 - Kl: 17:18:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Kom nyss hem från jobbet och kan inte mer än tacka gud för det och för att jag klarade av denna dagen. Fyfan vad hemskt allting har varit! från början till slut, och jag skojar inte! En jävla sur-tant på jobbet tracka mig som fan och enligt henne var ingenting man gjorde bra!? vad är de för fel med henne undrar jag. Jag berättade allt för min syster som också hade blivit trackad av samma människa när hon var ny. Vilka pajaser det finns här i världen, skit jobbigt! Det värsta är nog att man måste slicka röv för att vara den där snälla lilla extrajobbaren. fyfaen.


hon kan kyssa min vita lilla rumpa!

Smultron på grässtrå

Postat: 2010-07-05 - Kl: 22:06:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Mamma kom och frågade mig nyss ifall jag ville med henne ut i trädgården och plocka smultron. Mysigt är det, man känner att värmen fortfarande är där fast att klockan är 22.00. Pippi trär ju smultron på grässtrå, så varför inte :)


Dagens stör moment!

Postat: 2010-07-05 - Kl: 17:41:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera


1.Ni vet när man hr sjukt bråttom till antingen bussen eller tåget eller något helt random, så hamnar man alltid bakom någon seg jävel som inte visar minsta hänsyn utan fortsätter att gå i värsta snigel farten,. JAG HATAR DET! det är nog ett problem som många stött på.

2. När man varit på fest och ska dagen efter jobba, så kommer man inte hem förren kanske klockan 4 och då har folk hunnit tagga massvis med äckliga bilder på en på facebook, så är dom vid ens bilder hela dagen! fruktansvärt!

3. När människor stannar mitt i en ingång och börjar prata. finns det något störigare? Så får man tränga sig förbi dom jävla idioterna.


Dagens låt!

Postat: 2010-07-04 - Kl: 21:45:07 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag är totalt nere i denna låten. Så jävla skön!


Joshua Radin - I'd rather be with you

Henrietta tipsar!

Postat: 2010-07-04 - Kl: 21:40:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jo, jag tänkte slänga in en ny kategori till er eftersom jag varit så dum och inte bloggat på 100 år. jag tänkte börja tipsa er om allt möjligt som jag upptäcker i min vardag, så slipper ni göra samma misstag som mig eller något sånt. Det jag tänkte börja med att tipsa om är saker som kan vara bra att ha med sig på stranden.

Nummer 1.
Du kanske hatar som mig att bli sandig och sånt när man ligger där och ska ta det lungt! Börja med att packa ner ett lakan som under "filt" för din handduk. mycket praktiskt, dock tror jag inte du kommer undan all sand ändå, men det minskar antalet i alla fall. Så ett lakan eller en annan under filt som du kan lägga handduken på.

Nummer 2.
solkräm förstås, jag tänker aldrig bränna min näsa igen som jag gjort nu de senaste dagarna. Du börjar fjälla efteråt, inte fan är väl de snyggt?

Nummer 3.

En extra handduk eller en kudde som du kan ha huvudet på, det är inte speciellt skönt att använda sig av en väska eller ett par skor ellerhur?

Nummer 4.
ett schysst lepsyl, för hur retligt är det inte att ligga där med torra läppar. Det svider ju fruktansvärt mycket.

Nummer 5.
MUUUSSIIIIK!




sammanfattning av dagen min!

Postat: 2010-07-04 - Kl: 21:13:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Idag har jag verkligen jobbar skiten ur hela mig. Började klockan 11, alltså fick man gå upp vid 9 halv 10 och förbereda sig. Sen bärde det av till stan. & jag jobbade till 5 idag, full rulle hela tiden konstigt man blir trött? Sen igår satt man och knäppte några cider och shottade lite på gröningen med massa människor. alla tycker att det är de enda stället vi är på, men vi tycker faktiskt att där är väldigt mysigt att sitta, dock är de tröttsamt med alla känsliga poliser som tar ens dricka, inte för att det var vår tur att bli tagna igår men ni förstår vad jag menar. Nu ikväll ska jag sätta igång en härlig film och bädda ner mig, för jag är nämligen ledig imorgon. Duktigt skönt!


bilder sen igår!

Postat: 2010-07-04 - Kl: 21:03:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera






försenad video!

Postat: 2010-07-04 - Kl: 20:39:19 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
varsågoda! ny video, dock lite kasst ljud, men skruva upp volymen!


ååh ångest!

Postat: 2010-07-03 - Kl: 08:26:38 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ska jag ta och börja med att skriva att jag är mest sur i hela världen och ingenting kan få mig glad? fyfan säger jag bara. så jävla typiskt mig, för ni tror inte jag har gått och tappat mitt sommarkort nu på fyllan!? saaaaaaaatan i gatan så surt. Sura pengar asusual för min del. Minns ni klockan jag tappade, detta är exakt lika sura pengar. Får köpa ett nytt så fort jag kommer till stan. Ska in om cirka en timme igen och lägga mig på stranden och sura. Henrietta i ett nötskal, ellerhur?

hejdå!

Postat: 2010-07-02 - Kl: 19:53:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sticker till La och super in kvällen! lägger in bilder imorgon!
hoooj!

Äntligen!

Postat: 2010-07-01 - Kl: 16:42:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det känns som att jag är osocial. Vilket inte är likt mig alls. Men jag ska berätta att det är endast för att jag håller på att jobba röven av mig nu för tiden. Det är bara jobb jobb jobb! som tur är är jag hemma nu efter en jävligt lång arbets dag med tuffa uppgifter. Ledig imorgon fram till söndag och tro mig, jag är lyckligast av alla pga det ^^

för er som inte vet så jobbar jag på hotell mollberg i Helsingborg med att städa hotellrum.