jag är död

Postat: 2010-08-31 - Kl: 22:41:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ligger och knaprar på en halstablett nu. Känner mig bara mer och mer kåsig. Tror bestämt att jag har högfeber och håller på att dö. Mitt huvud väger ungefär lika mycket som en älg och min hals känns som att den ska explodera och samma gäller mina öron. Dock ska jag nog ändå till skolan imorgon, för jag vill ju inte svika min älskade Assarina. Vi ska bara dit och dö, eller ja...vi ska dit och skratta ut en viss person...behöver jag säga mer? lol



Modellbilder!

Postat: 2010-08-31 - Kl: 20:46:30 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera





Dagens låt!

Postat: 2010-08-31 - Kl: 19:16:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera




The Baseballs - Umbrella

jag blir så glad av låten! hahaa.

Lite nytt till lilla mig!

Postat: 2010-08-31 - Kl: 19:03:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det blev väla idag med mamma. Eller jag gick på väla medans mamma var hos sin sjukgymnaast och tränade axlen. Hon släppte mig där och sen kom hon dit efteråt. Med mig hem fick jag ett par nya knästrumpor, nya lösögonfransar & ett par vita nya converse, mina gamla har fått sjunga sista versen nu tyvärr :/

Ut med det gamla och in med något nytt!




Home sweet Home

Postat: 2010-08-31 - Kl: 18:56:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom nyss hem från stället där jag och Casper fotograferade. ja, jag säger bara stället, för mer tänker jag inte avslöja förren bilderna kommer! visst är ni nyfika på hur det blev? ja, jag tänkte då det. Casper smsa precis och sa att bilderna blev riktigt bra ;) får hoppas att han har rätt. haha, Nu börjar jag dessutom bli väldigt förkyld, hängig och hostig, jag vill inte! usch, har tatt på mig mjukis kläder och ska snart krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv.


dags för plåtning!

Postat: 2010-08-31 - Kl: 16:58:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag iväg och bli fotograferad av min duktiga och kära vän Casper. Får se hur det går. Han ska hämta mig alldeles strax. hihi.

Ny video!

Postat: 2010-08-31 - Kl: 12:38:45 - Kategori: Videobloggar - Kommentera





åååh!

Postat: 2010-08-30 - Kl: 22:48:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Han
: Hej sorry att jag inte har svarat på sms men jag har haft mobil förbud och jag fick bara använda datan i 5 min per dag :(
Jag: jag har gått och trott att du dissat mig =/
Han: Det ska du inte tro<3
Jag: Så glad jag blir<3


kom med idéer

Postat: 2010-08-30 - Kl: 14:06:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ja, kommentera nu vad ni tycker att jag ska göra för något galet denna veckan och filma in. Ni vet den nya kategorin, ni får skriva precis vad ni vill. så väljer jag ut något av det. KOMMENTERA KOMMENTERA KOMMENTERA!



jag är fan kock!

Postat: 2010-08-30 - Kl: 12:35:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det blev alltså makaroner och köttbullar, så nu är jag tillbaka i sängen igen, funderar på att gå och lägga mig, för de är fan bud på det alltså!annars kommer jag bara skriva såna tråkiga och ointressanta grejer hela tiden och så kommer ni tröttna på mig.....nej det kommer ni inte men ändå!

Förresten! jag har världens jobbigaste fluga på rummet, den flyger runt och tror att den äger stället. as jobbig!






Sjukis

Postat: 2010-08-30 - Kl: 11:52:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Godmorgon älsklingar, ny dag idag, nya händelser och nya problem! jag vaknade nyss upp i min säng efter att mamma försökt ringa och väcka mig 100 gånger eftersom jag inte ska sova bort dagen, för vet ni vad? Jag är sjuk idag. Jag känner mig som en gammal gubbe som har ont i ryggen och sånt. Men ändå så ångrar jag mig nått sjukt att jag stannade hemma, för när man är hemma från skolan, då får man inte göra något annat än att äta,dricka,duscha och ligga i sängen. Visst, det är väl skönt..men jag gillar faktiskt skolan. :) ...

antingen så beställer jag en kebabtallrik, eller så ska jag palla mig ur sängen och göra makaroner och köttbullar, för när man är sjuk, då får man feta i sig hur mkt man vill, det bara är så! en oskriven regel.


Festen igår!

Postat: 2010-08-29 - Kl: 19:19:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
okejdå, festen igår. Det började väl lite sådär segt, Han var ju där, och då kändes det bara "bläärk, vad gör jag här" typ. Sen blev det väl bättre och bättre, Den bästa medicinen är faktiskt alkohol även om det förstör så mycket i kroppen. Fast det blev helt okej igår trots allt. Jag dansade och dansade och dansade och snackade lite med några av de som var på festen. och lite senare in på kvällen snackade jag även med Honom, och jag tror nästan jag tömde hela mitt hjärta med ord till honom, och det blev väldigt känslosamt, han berättade saker och även jag. Det slutade med att vi strulade, och inte lite heller. Det var väl kind of mysigt om jag ska vara ärlig, men idag känns det som att det inte var lönt. Han svarar inte mig, eller jo, det senaste sms jag fick av honom vad ett i natt där det stod "är du vaken?<3<3" och då sov jag. sen svarade jag när jag vaknade och sen har vi inte pratat, han har inte hört av sig och jag har nästan slängt iväg för många sms. Så jag gav upp, jag vill seriöst aldrig mer träffa honom. Hade det funnits en osynlig mantel som i harry potter, så hade jag slängt den över honom. Han har verkligen bevisat för mig att man inte vet vad man har förren man går miste om det. Förut sket jag i vilket, kunde spela med alla precis som att jag trodde att jag var känslorkall, men allas dag kommer då de inser hur man betett sig egentligen, som ett litet Wake up call! Jag insåg först nu hur jag behandlat honom, och nu när jag vet hur mycket jag egentligen gillar honom så är det försent, och jag kan inte skylla på någon annan än mig själv. Livet är som det är och allt händer för en anledning. Jag sa i alla fall upp kontakten med honom...igen..

får se hur det går denna gången, men tack för festen igår, ni är bäst!





Filip önskar!

Postat: 2010-08-29 - Kl: 18:57:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Filip ville att jag skulle ladda upp bilden jag har som visningsbild på msn, och jag kan ju inte mer än vara snäll och göra det plus lägga in några till. och jag ska alldeles strax lägga upp bilder från festen och berätta lite, man kan ju säga att det var en lite speciell kväll, mkt känslor... och jag ska fan berätta precis allt.






Armbandet

Postat: 2010-08-29 - Kl: 16:12:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
har glömt berätta att jag och Pontus träffades på tåget på vägen hem från malmö i onsdes. Vi bytte armand, fett sött ellerhur? Pontus är så söt så. och vill hälsa till honom att det var trevligt att träffas!


nästan klar

Postat: 2010-08-28 - Kl: 16:17:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag har nu fixat håret och tatt på mig, nu börjar jag sminka mig!


Ny kategori

Postat: 2010-08-28 - Kl: 12:07:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Tänkte ta och börja med en ny kategori från och med nästa vecka som lyder som så att ni (mina älskade läsare), ska få välja något helt galet för mig att göra varje vecka som jag måste utföra och så filmar jag det och sedan lägger jag upp det på bloggen. Dock får det inte vara för dramatiska saker och inte sånt där att jag ska springa naken osv, för det går jag faktiskt inte med på, men kom på sjuka saker som kan vara möjliga att utföra. Jag älskar att bjuda på mig själv så detta kommer nog bli kul. Så under nästa vecka kan ni kommentera något ni tycket jag ska göra.

kom igen nu folket, ni mot mig! ;)

fix me up

Postat: 2010-08-28 - Kl: 11:55:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har mycket att göra idag, ska nämligen på party party senare ikväll vid 8 tiden. Så nu blir det dusch, insmörjning, inpackning, måla naglarna, raka benen/armhålorna ..hehe:$,  ja...sen massvis med annat. Så även idag kommer min uppdatering suga, och I'm sorry for that! men det betyder bara att de blir fler inlägg imorgon och massa bilder.


Famillia och väla!

Postat: 2010-08-27 - Kl: 23:46:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sorry för den sega uppdateringen idag men jag har inte varit hemma. Gick i skolan fram till klockan 2 och efter det blev det stan och därefter väla plus famillia. Kom hem runt halv 9 tiden och då är man inte jätte pigg på att sätta sig vid datorn och underhålla andra. Det blev i alla fall en del köpt även om jag snålade som fan. Det blev en klänning, lösögonfransar,kajal,ansiktsvatten, gummiband & nagellack. Sen givetvis en kebabtallrik. Lite sånt smått och gott är aldrig fel att ha med sig hem. Dock fanns det inte mycket kläder som var snygga och sånt gör mig lite smått irriterad. För det är verkligen alltid så, att när man har pengar hittar man inget eller så snålar man och om man knappt har några pengar så slösar man alldeles för mycket för att man hittar massvis med kläder!


natti!

Postat: 2010-08-27 - Kl: 00:05:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Fan va lame ändå, att jag ska upp om några timmar menar jag. Det känns som att jag sovit hela dagen eftersom det blev lite praty party igår och att jag skulle upp 6 i morse. Jag sov på bussen hem, sov när jag kom hem, och halv sov efter jobbet...och nu är jag trött igen? det är sjukt, men det finns inget bättre än att sova och ändå är man inte medveten om att man sover när man sover.

god natt iallafall!


Ny(gammla) videos sen i sommras

Postat: 2010-08-26 - Kl: 23:21:54 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
lägger in videos som blivit försenade och som spelades in i sommras och sånt. kolla in dom ifall ni känner för det.


god morgon!

Postat: 2010-08-26 - Kl: 10:12:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Godmorgon Godmorgon bloggen, härlig dag där ute men vad kallt det blivit istället! tycker dock dom kan börja sälja vinterjackor och annat nu för att jag pallar inte med att frysa. Men det var inte de jag ville skriva om, utan jag och min grupp i skolan ska typ göra en pjäs för att alla fick det i uppgift! dock vet jag inte varför, för det är allvarligt talat de löjligaste jag varit med om. Min grupp hade beslutat sig för att jag skulle ha den svåraste rollen eftersom jag var ledig i eftermiddags då vi skulle skriva manus. men ALDRIG att jag är det. Jag surade därför i några minuter, sen fick jag som jag ville och nu har jag inte en enda replik i pjäsen. hahahha, men skönt är det, för pjäser är skit löjligt.

och eftersom jag inte vill att detta inlägg ska bli tråkigt så ska jag lägga upp en sommarbild för att jag saknar solen och värmen. Det är inte rättvist så fort det gått. Btw, ...skolans dator suger.



svar!

Postat: 2010-08-24 - Kl: 21:44:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänkte svara på en fråga jag fick nyss i ett inlägg, jo.
jag går på John Bauergymnasiet i Ängelholm med inriktning It-media.

Den linjen skulle kunna passa dig ifall du nu skulle vilja bli jornalist (stava!?),
det finns ju mediaprogrammet på filbrona i HBG också! :)



hm..

Postat: 2010-08-24 - Kl: 20:00:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag kom på att det faktiskt var längesedan jag låg på stranden senast, jag tror de var senast när jag och Lina var och cyklade på ven. Konstigt ändå, att då fattade man inte att det var sista chansen att ligga på stranden och bara koppla av. Jag borde fan börja njuta mer av saker och ting, man vet ju som sagt aldrig när det tar slut. ;) lite taskigt ointressant information, men vad gör man inte? Det är ni som läser ;)

Nu ska jag städa mitt förjävla röriga rum, annars får jag inte dra till NRJ festivalen imon.. hihi!


skit löjligt

Postat: 2010-08-24 - Kl: 18:43:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
skolan idag var så sjukt onödig, som vanligt var det dags för den där satans ringen. Vi skulle lösa världens,...JA VÄRLDENS tråkigaste och mest onödiga uppgift. & jag lovar, jag ska aldrig i hela mitt liv göra den uppgiften igen. Den suger. Jag menar, ...dom är lärare. Kan dom inte komma på något bättre? dom hade gärna fått sätta mig i en psychoscell en hel dag istället för att låta mig göra den dära uppgiften. usch! whatever. Imorgon ska vi bli faddrar till 1orna..och de skulle inte förvåna mig om jag får en riktig bitch, för får jag det, då skallar jag han/hon. As löjligt ju!

jag är skit sur, som vanlligt. Jag ska gå på toaletten nu och sen skriver jag ett lite bättre inlägg. haha, ehm..detta var så onödigt. men nu babblar jag på. jag ska sluta, ja...vänta! ääääh.



Dagens låt!

Postat: 2010-08-24 - Kl: 18:33:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Ronny och Ragge - Anna
låten är faktiskt jävligt nice om man tänker efter ;)

Godnatt!

Postat: 2010-08-24 - Kl: 01:43:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
fan vad de känns konstigt att man ska upp och hoppa i vanlig tid igen. och det är den tiden jag brukar lägga mig när jag har sommarlov, alltså runt halv 6-6 tiden på morgonen. Fast jag orkar fan inte lägga mig! så jag ligger i min säng, nerbäddad och lökig och låtsas att det fortfarande är sommarlov, hur sjukt är inte det? men det funkar...fast kanske inte i morgonvitti. Men det är därför jag använder mig av koffeinpiller.

Nu ska jag kolla vidare på den fjärde säsongen av sex and the city. Nu i sommar har jag nämligen sett säsong 1,2 & 3. Så kan knappt bärga mig till att kolla vidare. Det blir ett avsnitt nu sen ska jag snussa, Natti natti bloggen!

jag har förresten kommit på att jag somnar bättre till musik, så jag pillade med en ny lista på spotify, dock är den inte klar! men det är min sovelista alltså. lägger upp den här så det är bara till att ta för sig!
(dags för lite sömn!)

men nu är det godnatt!


Sommarbilder

Postat: 2010-08-24 - Kl: 00:14:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera











Henrietta tipsar!

Postat: 2010-08-24 - Kl: 00:01:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag tänkte passa på att tacka för världens finaste sommarlov och lägga in några av de speciellaste bilderna för mig personligen. Det finns mycket jag har hunnit med, och så mycket jag verkligen hade önskat att jag hunnit med. Jag har begått massa misstag under dessa 10 veckorna och även löst och fixat en del av mina förra misstag. Det är aldrig försent att fixa saker i livet, utan det är upp till var och en hur mycket de är berädda att satsa och klara av det. Och jag vet att jag inte är den vassaste kniven i lådan när de gäller med att vara seriös, för jag är det mesta oseriös som de flesta vet.

men jag tipsar er att om ni någonsin blir på g med en kille/tjej ni tycket om, så ska ni verkligen satsa. Det kvittar om personen inte har känslor för er, satsa satsa satsa, och skulle det inte lyckas...ja, då kan man leva med tanken att man försökte istället för tanken av att veta att man aldrig försökte.

jag kan faktiskt vara lite seriös i mellanåt. & även om man inte tror det, så har jag väldigt mycket erfarenheter av olika saker. vi blondies kan vi också!



Video!

Postat: 2010-08-23 - Kl: 22:27:48 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

mys med älskling

Postat: 2010-08-22 - Kl: 18:40:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
mys med min älskade Assarina, bloggar som vanligt imorgon, för imorgoon börjar skolan!


dagens låt(ar)

Postat: 2010-08-22 - Kl: 16:58:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Det blir inte bara en låt idag, för idag tänkte jag lägga upp lite låtar som får en att tänka eftersom jag är på jätte dåligt humör. och det finns faktiskt inget bättre att sitta hemma vid datorn och spela den dära musiken som får en att tänka. Jag älskar att tänka, men ibland tänker jag för mycket... :( aja, whatever! här kommer dom!



Carolina Wallin Pérez-Utan dina andetag



Medina- Sagoland


Joshua Radin- only you

lång historia kort

Postat: 2010-08-22 - Kl: 16:00:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår hade jag världens sämsta dag och det är ingenting jag direkt vill prata om, men för att göra en GIGANTISK historia kort så det som hände var att jag blev totalt jävla dumpad, fällde tårar, nästan ihjältrampad och blev intagen till sjukhustältet på malmöfestivalen och hela jag är ett fett blåmärke men det som är konstigast av allt är att det gör ondare inut i mig än utanpå...


jahaja

Postat: 2010-08-21 - Kl: 16:58:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera


........

oj vad konstigt

Postat: 2010-08-21 - Kl: 12:19:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Put The Big Red Button on your site

Dagens stör moment!

Postat: 2010-08-20 - Kl: 01:18:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera


något jag verkligen var jävligt irriterad på i eftermiddags var den där jävla dörren på ica i landskrona, den lät konstant, skulle knarra och hålla på. Fyfan vad den gjorde mig irriterad. jag hatar både dörren och ljudet! skit jobbigt.... -.-

skolan?

Postat: 2010-08-20 - Kl: 01:13:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
tjaa, vad ska jag säga? jag saknar skolan somfan, och jag fattar inte ens själv att jag skriver det här heller. skolan suger, men de gör dagarna precis innan skolan börjar också, för man har liksom den tanken i huvudet att man ska till skolan på måndag, och visst är det lite smått pirrigt att träffa alla bruna klasskompisar? jag längtar iaf. Sen om ni inte gör det är de ju en annan femma! jag tror det är så, att när man sommarjobbat en hel sommar på världens segaste jobb som jag, (henrietta hertzman) har gjort så börjar man tänka att man ska försöka plugga upp betygen som faaaaaaen för att kunna jobba med vad som helt utom att städa elite hotell mollbergs hotellrum! ...

så på med brillorna för snart börjar skolan!




hahah fail

Postat: 2010-08-19 - Kl: 15:52:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
egentligen så förstår jag inte varför jag skriver detta, blablabla. men whatever!

Lina trodde hon kunde slå in en riktigt cool diss till mig idag, haha. skit löjligt! men kolla! när vi skulle resa hem från ven idag så kom där förbi en tjej med likadan sveatröja som mig, och det tyckte både jag och Lina var skit roligt, men så plötsligt så slänge lina ur sig orden "Tystnaden som uppstår när någon med samma tröja går förbi"....vi skrattade lite där och sen var det inte mer med det,...MEN SEN! mohahaha. SÅ VISAR DET SIG... att Tjejen har exakt likadan väska som Lina. hehehhe... och jag tar då stolt till mig orden "tysnaden som uppstår när någon med samma väska går förbi"..HAHAH! hur sjukt är inte det? hon måste fan vara kär i svea om hon går runt med svea väska och svea tröja...aja..


viktigt!

Postat: 2010-08-18 - Kl: 03:50:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera


LINDA ROSDAHL 14 ÅR FÖRSVANN 15/8 vid
16 tiden från Perstorp. Hon hade svart tröja med rosa adidas märke bak, mörka jeans med ljust framtill. Svart hår... Har någon sett eller hört nåt så snälla hör av er till polisen eller anhöriga till Linda

http://www.facebook.com/profile.php?id=525937730#!/group.php?gid=143473865684983&v=wall&ref=notif

livet leker

Postat: 2010-08-15 - Kl: 18:50:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej älsklings blogg!
det är jag,..din trogna...ellerja din bloggare! haha. Ni har säkert glömt vem jag är för tillfället, men låt mig säga såhär, det är sommarlov och jag försöker njuta av varje sekund genom att hitta på saker. Så alltså har de tagit ifrån mig tiden att blogga om mitt liv, men jag tänker förstås fortsätta såfort jag kommer tillbaka till den verkliga vardagen,då jag går i skolan på vardagarna och festar på helgerna.. det är mitt liv och det är jag! tro det eller ej ;) men ja, tänkte kanske kanske kanske slänga in en video till er ikväll, men de får nog bli efter att jag tagit mig en livslång dusch och fräschat till mig lite. så snälla rara! sluta inte läs min blogg, för den kommer bli full med äventyr,tävlingar och massa nya kategorier till hösten! cya!


Kvällens låt!

Postat: 2010-08-07 - Kl: 22:15:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera




E.M.D-Save tonight

rätt cool ändå

Postat: 2010-08-07 - Kl: 16:43:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera





Dagens stör moment!

Postat: 2010-08-07 - Kl: 16:24:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera


idag stör jag mig lite extra på min fot,..alltså inte foten men känslan i foten när den sover, de känns as äckligt och sen vill den inte sluta retas med mig heller, detta är andra gången idag den sover. haha, skit jobbigt!

LOOOOOOOOL

Postat: 2010-08-05 - Kl: 20:27:38 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag tänker inte skriva mer än att jag är jävligt trött på att mina föräldrar läser min blogg. Jag fullkomligt avskyr det och funderar starkt på att lägga ner bloggen även om jag tycker det är kul. Jag får verkligen inte ha någonting för mig själv, de ska alltid läsa och ta upp sakerna jag skriver med mig. LÅÅÅÅT MIG BARA VA!? det är så fruktansvärt äckjligt jobbigt. antingen lägger jag ner allting, eller skaffar en hemlig blogg som de inte vet om. För jag orkar fan inte med det mer, detta är mitt liv och mina tankar inte deras. jag vill ha något eget, kan dom inte bara förstå det?

och nej, jag tänker inte ta bort detta inlägget pappa/annette/mamma.




Jag älskar HIF!

Postat: 2010-08-02 - Kl: 21:33:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Kom nyss hem från Antons place.Kollade in där en stund för att checka HIF mot Brommapojkarna. Ni tror inte HIF gör en fantastisk vändning från 1-0 i underläge till 3-1. Dom är så sjukt bäst. på 4 minuter och 25 sekunder gjorde HIF 3 mål. AAWESOME!!

hittade en video!

Postat: 2010-08-01 - Kl: 16:19:56 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
hittade en video ifrån landskronakarnevalen på minneskortet. Det är när björn rosenström uppträder ;)


lite damp

Postat: 2010-08-01 - Kl: 13:18:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
alltså, grejen är. Inte en jävel bryr sig egentligen om vad man bloggar om. För vem är såpass intresserad av vad jag ska äta eller vad jag ska göra eller hur pass länge jag sov idag. INGEN! så egentligen så fattar jag inte varför jag tar mig tiden till att skriva ner så mycket om vad jag sysslar med eller att ni är så goa och vänliga och läser det. Ni måste fan älska mig seriöst.

haha, jag är jätte sur idag. men fatta kung jag var igår. Det började med att vi blev av med tobias o gänget, så jag och casper gick till Timbuktu och röjde gärnet där. Sedan efter det började vi leta upp alla och då fann vi ju såklart vad vi ville hitta, jo. Lina, elli och ch. och vi var fortfarande av med tobias, vilket var så jävla skönt. för honom vill jag inte prata med mera. And thats the true peoople! Vi gick i alla fall in till ett tält, drack några cider och lyssnade på gamla klassiker. Underbar kväll säger jag bara! loooove it!!!!


This is my new way of living.