MOT HUNEFALK!

Postat: 2011-06-29 - Kl: 19:35:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
efter en lång dag med både jobb och strandbesök så ska jag ta mig till min kära väninna Lina och götta mig med film och massa chips. kommer bli så otroligt gött att lägga på kaggen ytterligare ett ton!

jag bloggar mer där troligtvis.HÄHÄ
jag saknar min cj & jag är trött som fan.

skallen är lika röd som en tomat!



men hallå!

Postat: 2011-06-28 - Kl: 22:18:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Heeeej älsklingar! som ni kanske märkte på sättet som mitt förra inlägg va skrivit så var det nämligen killen som jag var tsm med eller är tsm med..eller ja,, vi är något just nu haha.. som skrev! har umgåts med honom hela dagen och det har varit mega mysigt. Han är så söt så jag bara döööööööööööör! vi har varit på stranden idag, eller det blev gröningen, och där var vi med Lina,Frederik,André,Rickard och lilla John. jag har lyckats bränna mig på kinderna :$.. men inget att böla över så länge man inte fjällar i hela nyllet senare :)

nu tänkte jag se film, (jag har blivit en filmnörd), och sen ska jag snacka ett mysigt godnatt samtal med pojken min, och därefter blir det sovaaaaaaa, jag ska jobba imorgon nämligen..

för er som undrar hur min söta pojke ser ut så ser han ut såhär...;)


Stranden idag!

Postat: 2011-06-28 - Kl: 12:27:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Idag blir det stranden med underbara vänner och den bästa pojken, sen efter stranden blir det kebab house, för min lille pojke ville det! Annars idag blir det nog inte så mycket, ska jobba imorgon så måste vara hemma  ikväll så jag kommer upp imorgon!




Bad teacher!

Postat: 2011-06-27 - Kl: 17:45:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Trailern på filmen jag ska iväg och se ;)


nu är det dags för...

Postat: 2011-06-27 - Kl: 17:43:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag in till stan för att gå på bio med lilla Linafan. Det ska bli så mysigt så! Vi hade tänkt se den nya filmen som hade premiär i lördes, "bad teacher", jag kollade på trailern och tyckte att den kunde vara bra, så det får vi ta och hoppas på!

såhär ser jag ut just nu, en vanlig svart byxdress som är urskön att gå i.
sen en enkel sminkning bara...whatever liksom.







Midsommar bilder!

Postat: 2011-06-27 - Kl: 01:13:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här kommer bilderna som jag lovade er ;)
dessa bilderna är dock bara från förkröket!





Jordgummor!

Postat: 2011-06-26 - Kl: 21:48:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Varför ska denna goda..frukt,bär,grönsak vad det nu än är, heta jordGUBBAR!? jag tkr att de lika bra kan heta jordGUMMOR, så nu är det helt enkelt så att de heter så enligt mig. miihihi! aja, whatever, jag fick jordGUMMOR av mamma precis, det var smaskens vill jag lova!


fest hos mange!

Postat: 2011-06-25 - Kl: 23:37:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera


den är fan bra!


hej!

Postat: 2011-06-25 - Kl: 23:05:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hej! kommer ni ihåg mig? den klantigaste och flummigaste tjejen i världen? tjaa. jag har inte bloggat, inte alls..jag orkar inte ens skriva varför. Det är så jävla löjligt när jag tänker efter, så jävla löjligt! men vah skaa man gooora!? not good not good, sommaren är iaf i full gång och allt händer och inget händer.

jag har hunnit med sjukt mkt bara på såhär kort tid, gått från brilliant humör till skit humör. Men nu är det iaf helt okej, och ja, jag är hemma ikväll, är så äckligt trött efter denna galna midsommar! bilder kommer imorgon eller övermorgon någon gång, men jag har lite smakprov, men dock är det från mobilkameran o det är nt världens bästa kvalle.

jag har även haft pojkvän, tro det eller ej, men jag är inte så duktig på att behålla de, men ja..är lite nere på grund av det också, tänkte att de kunde vara bra att veta. och jag vet om att jag bara babblar på om massa saker nu utan att förklara mig - men jag hade pojkvän och det var underbart! synd att man inte lyckades denna gånger heller. Jag gillade honom faktiskt :) stämde in till 100% till min beskrivning om hur min drömkille skulle se ut, kanske därför det inte funkade...asså, att han var för perfekt för mig. Den frågan förblir obesvarad.

sen har man ju slagit handen också. lagom gott såhär till sommaren, och jag kan ju säga att det inte är det lättaste att sommarjobba med en hand. ÅÅÅH! att jag ska ha sån jävla otur. för kolla, det känns som att jag hade allt igår...sen knäppte någon med fingrarna och gjorde så att allt blev skit. Gud är en avis liten jävel!

nä men okej, nu får det va slut på mitt lilla emo-inlägg. nu ska jag kolla om det finns en bra film att ladda ner..






jag vill tattuera mig!

Postat: 2011-06-14 - Kl: 21:01:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jag vill jätte gärna tattuera mig! jag och lina hade tänkt göra de sista dagarna på Aiya Napa i sommar, men vi vet inte vad ännu men vi hade tänkt oss någon bra text och ha det på ryggen någonstans. Den ska inte va för stor förstås, utan alldeles alldeles lagom och jätte snygg!, det är trots allt vår första resa utan våra föräldrar (om man inte räknar med min språkresa) och det tkr vi ska bli ett minne för livet!

& jag tog bara en randombild från google för att visa er, så jag känner inte tjejen som är med på bilden och vi ska definitivt inte ha den texten.


första dagen!

Postat: 2011-06-14 - Kl: 15:50:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
idag var det premiär på mitt sommarjobb! jag är så jävla trött och sliten redan nu även om denna dagen inte var så lång. Jag är inte van vid att arbeta helt enkelt, man märker nu hur mkt man sitter ner i skolan. På hotell mollberg (där jag jobbar) blir det inte att man blir stilla sittande i någon sekund, det är full rulle hela tiden!

Denna vecka jobbar jag ons och tors, sen tror jag att jag blir ledig ett par dagar och då blir det fan till att träffa alla kompisar!.. saknar dom!


VÄRLDENS BLÅMÄRKE!

Postat: 2011-06-13 - Kl: 19:00:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
JAG HAR VÄRLDENS VÄRSTA BLÅMÄRKE och fulaste också för den delen, den lilla rackaren dök upp då vi hade idrottsdag, då retstickan "axelsson" knuffade mig så mitt stackars ben fick en skada som gör mycket ont!...ett blåmärke alltså! haha, nä nu jävlar!

det är mycket synd om mig och jag tycker att alla som ser mig ska blåsa på mitt blåmärke!


Dagens glamorösa klädsel!

Postat: 2011-06-13 - Kl: 18:55:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera





Sommar..åhåhåh

Postat: 2011-06-13 - Kl: 00:33:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Sommaren är äntligen här på riktigt, och som vi förtjänar den istället, känns som att det har gått hur länge som helst sen man kände av riktig värme. Vi förtjänar verkligen denna sommaren, vintern var hemsk! men det sjukaste är att man har gått upp i vikt,..okej, nu säger jag inte att jag är tjock för det vet jag att jag INTE är , men jag har fått "lovehandles" nu, så lite mull har man ju, men det gör inte mig något, får helt enkelt ta i hårdare på gymmet bara! för kolla som min mage såg ut sommaren 09?...galet..

 


Tid för en låt!

Postat: 2011-06-13 - Kl: 00:16:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera




sjukaste!..

Postat: 2011-06-12 - Kl: 23:21:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag hatar detta, att jag ska behöva ge er en förklaring varje gång, men detta är det sjukaste...jag satt i solen idag o bara..."wtf, jag har ju en blogg" ..HALLÅÅÅÅ WAKE UP CALL!!!!, jag glömde helt enkelt att jag hade en blogg, därför jag inte har bloggalicerat er! men iaf, det har varit studenthelg och puben har varit mitt andra hem..(fuck, det låter som att jag är den mest meningslösa person med alkoholproblem) , men det ska ni inte tro att jag är, det är bara himla roligt nu när man äntligen får lov att gå ut!

I Torsdes: jag hade skolavslutning, tja...det vet ni ju redan om, men om vi hoppar över allt det dära trista och går direkt till kvällen, som spenderades i landskorna först och främst med alla gamla sommarpolare därifrån, och det var hur kul som helst! sen hämtade Mathias mig och lina och körde oss tillbaka till hbg, där blev det en uterunda.

Fredes : mina kusiner tog studenten, så man var vid klippansgymnasieskola och kollade på när min ena kusselust komn utspringandes, sedan blev det studentfest och en massa skratt! efter allt det puttinuttiga blev det stan igen för ännu en uterunda! galet kul var det!

lör : Cj var hemma hos mig hela dagen och vi lökade som bara den tillsammans med film och mys!


här kommer alla bilder från helgen!









Skolavslutning 2011

Postat: 2011-06-09 - Kl: 14:03:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera



jahapp. idag slutade man andra ring..känns konstigt att det gått så fort! och det får INTE gå så fort, jag vill inte sluta gymnasiet, jag har så fruktansvärt jävla roligt i skolan..& nästa år är det studenten, lagom sjukt! självklart är jag jätte glad att det är sommarlov men sen har jag en liten känsla i magen som tkr det är tråkigt! Nu blir det till att jobba rumpan av sig och sen tagga 3an. Får väl ta allt som det kommer helt enkelt!

JAG VANN EN BIOBILJETT IDAG! likaså gjorde lina, vi hade nämligen en sån sexkunskaps dag med kärlek & sånt i tisdes. Där skulle man designa en kärleksaffisch och vi råkade vara bäst och vann! *happy face!*


Bytt rum!

Postat: 2011-06-08 - Kl: 22:47:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har bytat rum med min storasyster nu. Så nu har man större rum och kan väsnas lite mer än vanligt. Mitt förra rum var precis intill min pappas sovrum och de bölade varje gång jag rörde mig typ! så nu är de slut på det, så jävla gött! men det är en himla röra eftersom jag inte fått allt uppackat ännu, mina kläder ligger i påsar o väskor och tapeterna som jag har nu är SKITFULA! så allt ska ändras och mitt rum ska bli finast i hela världen!

jag lökar runt och försöker få ordning på saker o ting!



IDAG VAAA!

Postat: 2011-06-08 - Kl: 22:14:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Idag var det idrottsdag på skolan, jag ska ärligt säga att jag tänkte skita i det. Men det blev fan as roligt! spelade fotboll och var endast med för att förstöra för det är det jag är bäst på om något! men iaf, efter alla fotbolls festligheter så hade jag lovat min favvis Zlatan om att ge honom massage, och ni vet ju hur Zlatan är om ni sett filmen med vattenballongen? ;) iaf...när han skulle iväg o hämta något, så hämtade han en två liters vattenflaska och häller den över mig!!!!! den satans busungen! men jag gav igen efter massa vattenkrig och tillsist blev han också blöt som en liten tvättsvamp!

Efter vattenkriget stack jag och alla killar från min klass (nästan) plus några andra killar o lina till Råå strand och badade jätte länge :D , himla mysigt och kul faktiskt! :D




var ska vi börja?

Postat: 2011-06-08 - Kl: 22:01:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Gårdagen...jag bloggade inte igår heller...INTERNET BARA FÖRSVANN!? så aa, fick roa mig på annat vis och det blev att ta itu med lite plugg istället, har faktiskt lite kvar att tenta av från samhälle A. Men det gör mig inte något., älskar faktiskt skolan. Sen jag bytade fårn johnbauergymnasiet har jag fått så mkt mer lust till att fixa skolan! det är liksom så himla kul att träffa alla där o stämmningen är så glad! :D

detta är något av de sjuka som hänt på it gymnasiet!



såg tjejen på bussen med jätte sjutk pigment. jag blev chockad över hur vit man kan vara...


TOODAAAAY

Postat: 2011-06-07 - Kl: 00:45:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
idag väcktes man av att bror min tände och släckte lampan i mitt rum och att mamma frågade "ska du med till stranden?"...då var klockan typ halv 11 och jag dog nästan av trötthet. men självklart steg jag upp och sen begav vi oss mot stan. Det fanns nt en jävla parkering vid friabad, så vi körde vidare mot Råå och innan de blev det en kinabox..MASSAAAA GOTT! blev så mätt så jag nästan sprack!

Här är jag och min bror i bilen innan vi begett oss.


försenat!

Postat: 2011-06-07 - Kl: 00:42:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kolla..jag skulle ju lagt upp alla dessa bilderna igår, men mitt internet dog och det fanns liksom inte så mycket att göra åt saken, men nu kommer dom in iaf, och det ska ni va SÅHÄR jävla nöjda över...för jag bloggar även om de åskar som satan utomhus...lite rädd är man ju... (a)

inbillade förresten mig precis att de stod en mördare i badrummet...scary! hahaha

Fredag :

Var på ett jätte litet mysigt förkrök tillsammans med Andreas och Vigge hemma hos vigge på hans uteplats. Där drack man skumpa och lite annat smått och gott! Sedan drog vi oss in till stan för att gå på en pubrunda, där var det en jätte dragen man som stoppade kön till automaten, så tog han typ ...15 min på sig... ;o så va tvungen till att ta lite "dramatiska" bilder bakom hans rygg!





Lördag: Spenderade kvällen på ett förkrök hemma hos Patrik tillsammans med Lina och Nicolin, vi bedrog oss senare till stan där med för att ta en liten pubrunda....as usual! men whatever...det va en as kalas kväll som slutade med att jag tog en svartaxi hem själv vid 5 tiden.

träffade även på Sebastian och hans kompisar!


 

 




oplanerat!

Postat: 2011-06-05 - Kl: 20:49:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hoppsan, vädret blev plötsligt underbart fint och jag försvann från bloggen och fick en liten oplanerad paus...sorry eller vad man ska säga, men ni själva sitter nog inte inne på min blogg när vädret är som det har varit nu det senaste dagarna,..det kan ni ju bara inte påstå att ni gör! så ja, ni har inte missat något i mitt liv direkt, massa utgång har det blivit och bilderna har jag på mobilen, så jag slänger in alla bilder och berättar om allt senare. Jag har bara sjukt mkt att göra o det är BIG BROTHER FINAL IKVÄLL!!!!!! wooooho.

jag har längtat! men har en del plugg att utföra, sen snackar vi bloggning!


BRB

Postat: 2011-06-02 - Kl: 11:18:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Tänkte dra ut och handla glass med min älskade Ellinor! kommer tillbaka sen...om jag hinner tillbaka vill säga, ska hinna till mormor och käka också, men det är inte förren vid 2, men i värsta fall bloggar jag efter hela alltet!


Henrietta tipsar!

Postat: 2011-06-01 - Kl: 23:30:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Jag fick en kommentar på inlägget där jag berättade att jag skulle se baksmällan 2. Hon ville att jag skulle säga mina favoritfilmer inom såna typer av filmer...tja...kan jag väl göra. Men svårt att hitta liknande filmer så jag tänkte bara skriva ner några filmtitlar som jag tkr är bra! Sen om de är den sorten av film eller inte, det kan ju kvitta!

Easy A

You again

Life as we know it

The switch

Due date

Love happends

Never back down

P.S I love you
(detta är en "FAN VA SORLIGT" FILM)

Sisters keeper


Eurotrip

When in rome

No strings Attached



knappt galen!

Postat: 2011-06-01 - Kl: 23:19:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag är så rastlös så jag håller på att dra av mig hela hårfästet! det finns faktiskt gränser på hur tråkigt man får lov att ha egentligen, men de tycks ingen hålla verkar det som och ...framför allt inte jag! jag har så tråkigt så att jag till o med sitter och planerar redan nu hur jag ska ha håret imorgon, hur jag ska se ut och så lite andra saker. Men aah, så kan det gå antar jag!
......................................................




NEDRÄKNING!!!

Postat: 2011-06-01 - Kl: 21:45:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera


tjaa....

Postat: 2011-06-01 - Kl: 21:29:38 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag skulle sålt denna klänningen för 100 år sedna, men jag har typ glömt vem det va som skulle köpa den, och sen har jag dessutom glömt visa för henne här på bloggen hur den sitter på mig osv, såååå, du kära människa där ute, kan du kontakta mig igen? för jag tänkte nämligen lägga upp en bild nu! FANTASTISKT VÄÄÄÄH!?


nu har jag slevat fram en bra bild tror jag ...jävligt suddig, men hoppas du kan se på ett ungefär!


Hemmakväll!

Postat: 2011-06-01 - Kl: 21:15:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Stört nog har man mini "lov" nu, så passade på att ligga och känna av lugnet i sommar och kolla på tv, vilket jag nästan aldrig gör & det ledde till att jag slumrade till igen och vaknade försent för att hitta på något, så jag bestämde mig för att ha en liten hemmakväll ikväll & det är på ett sätt väldigt skönt, men imellanåt när man läser folks statusar på Fb, så känner man sig misslyckad eftersom alla ska ut på festligheter, så ligger man hemma! men imorgon blir det utgång som sagt i de tidigare inlägget, så då jävlar kör vi!!!



Frederik ska rave:a!

Postat: 2011-06-01 - Kl: 21:02:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Bara så ni vet, så kom vi i skolan överens om att imorgon när det är utgång så ska frederik stå och locka in en tjej till denna låten & dansa "sliskigt", göra vinkljud o pussmunnar. hahaha, kommer dö!!! men han har lovat rave:a till denna, så de får han fan hålla!

Här har ni låten :


& här har ni min lilla klasskamrat Frederik :