bdb eller inte bdb?

Postat: 2010-03-31 - Kl: 03:47:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Funderar över att lämna bdb efter ett antal år. Tycker att det blir mer och mer likt en blandning av Lunarstorm och Facebook. Inte alls som det var förut. Bdb har blivit överskattat. Nu för tiden använder jag mest bdb för att marknadsföra min blogg, men kanske är det dags att gå ett steg högre och använda mig av Facebook? hm..antar att jag får se hur jag gör.


happyface!

Postat: 2010-03-31 - Kl: 02:05:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Kanske borde ta och förklara för alla varför jag inte uppdaterat på länge. Det är så att jag har väldigt mycket att göra och nästan ingenting att skriva om, kalla det vad ni vill, men jag skulle nog kalla det en "bloggtorka". Men snart så är jag på fötter igen med massvis med videos,bilder & annat. Det är bara till att fortsätta följa bloggen för jag kommer absolut inte lägg av. Alla har sina perioder och jag antar att jag också har det.

Det har hänt en del bra saker och några dåliga saker. Dom dåliga vill jag helst inte blogga om, men kanske kan säga som jag alltid brukar göra "idioter finns det överallt". Jag fattar inte hur jag lyckas träffa på dom alla?.

Jag orkar inte lägga ner energi på de negativa sakerna utan tar itu med dom utanför bloggen. Tänkte gå in på de lite mer positiva och det är att jag lanat sen i fredags och lyckats träffa massor med nytt folk som är super härliga! menar det verkligen. Sen HIF som inte förlorat en match vann över IFK med 2-0 och jag var där!!!

&tillsist att våren börjar komma fram med 14 grader och sol...*GILLA*

Hjälp!

Postat: 2010-03-31 - Kl: 01:33:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Detta är helt sjukt. Jag har sovit lite drygt sen klockan 7 i kväll & DET ÄR PÅSKLOV. gick upp en minimal stund vid 8 och somnade lika snabbt igen. Så jag la mig klockan 8 på kvällen idag vilket är helt SJUKT! kommer inte kunna sova inatt. Jävla skit!

men tänkte berätta att min syster från Luleå kom hem inatt med flyget. Tror ni jag var där och mötte henne? icke. Då sov ju jag som en stock.

så dagens stör moment blev för min del
"Att somna för tidigt utan att planerat det och sen missa saker man skulle hittat på under kvällen"

men min anledning till detta är att jag lanat sen i Fredags och att jag inte haft något internet på hela kvällen.


John bauer lan

Postat: 2010-03-30 - Kl: 14:21:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera








ska jag?

Postat: 2010-03-30 - Kl: 03:47:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera

HAHAHAHAHAHAHAH

Postat: 2010-03-29 - Kl: 02:58:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
HAHAHHAHAHAHAHAHA
ÖVERTRÖTT.....

http://existenz.se/out.php?id=22641

PUFFFF

Postat: 2010-03-29 - Kl: 02:06:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Något magiskt har hänt!
Simon BÖRJADE puffa någon för första gången idag.


Gissa vem om inte? JAG.
så är det.




jag har inget att blogga om...bloggtorka kallas det!

wiiiiie

Postat: 2010-03-29 - Kl: 00:40:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
har sovit sen jag var och jobbade idag, Måste tacka för engelholms lanet. Fett roligt har det varit. Jag,Assarina och Lina skulle dra igång en film i 5 imorse och det slutade med att alla 3 däckade. nu längtar man riktigt rejält till nästa lan som är imorgon (tror jag) och sen samtidigt taggar vi ju DREAMHACK SUMMER! kan knappt sitta still så nice det kommer bli.

idag har varit en rejäl sovar dag och jag ser precis allting i slowmotion. då är det riktgt illa.

Hiss & Diss

Postat: 2010-03-27 - Kl: 18:47:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Hiss
skulle vilja hissa det sinnes sjukt goda Regnbågsklubborna som går att köpa nästan överallt för den ynka kostnaden 1kr! super goda och super billiga, kan det blir bättre? ICKE!



Diss
Dissar helt klart plastfickan till busskort. Det är nästan så att de går sönder bara man tittar på det. Jag har bytat ut min plastficka snart 8 gånger på bara några månader. Är det bara jag som tycker att det är riktigt kasst. Jävla skånetrafiken.


John bauer lan

Postat: 2010-03-27 - Kl: 13:30:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter och lanar denna helgen gott folk, ni kommer inte höra mycket ifrån mig. Skriver till er på söndag kväll istället.
men slänger in en låt och berättat att jag lever & har roligt.




HELGEN!

Postat: 2010-03-25 - Kl: 22:47:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Fredag
- 18 års fest + John Bauerlan
Lördag - john bauerlan
Söndag - jobb och sen sova bort hela dagen

Fotostudion

Postat: 2010-03-25 - Kl: 21:55:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera


&ja, Lina var också med, men menar att stokki var själva fotografen.







Home sweet Home

Postat: 2010-03-25 - Kl: 21:27:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då välkommnar jag mig själv hem till mamma ikväll. Kände att jag ville sova där i natt, anledningen till det är för att jag och min låtsas mamma inte haft en lugn stund idag utan bara bråkat i ett. Jag orkar inte allt tjat och definitivt inte få skuldkänslor för allt jag gör, så det blev till att sova hemma hos mamma i natt.

Det är så lugnt och skönt hemma hos mamma. Jag har mitt rum på nedanvåningen så störs inte av något! me like, och alla behöver trots allt lite lugn och ro ibland, man är ju inte mer än människa! ;)






kolla in ;)

Postat: 2010-03-25 - Kl: 17:25:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera


som alla vet skulle jag få en Heaton musmatta hemskickad till lilla mig ifrån min lilla "msnkompis" som spelar tillsammans med heaton, fett med power ellerhur?

måste säga tack till älsklings Loka & tack till heaton själv.
-tack så mkt! :D








Dagens stör moment!!!

Postat: 2010-03-25 - Kl: 09:45:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jo, idag var jag på sätt och vis först in i skolan i morse. Det är alltid kallt när man kommer in och man söker sig till närmsta element så fort som möjligt. Idag irriterade jag mig som in i bomben på människor som går in genom dörren och trycker på knappen så att dörren öppnar sig själv. Jag menar, känns lönt? hur ansträngande är det egentligen att öppna en dörr, det går ju fortare än att gå och tycka på en knapp och sedan låta dörren öppna sig själv & varför göra det när man har två händer? STÖRIGT!

men ja, dörren stod då öppen i några sekunder ochdå blev det ju kallt där jag satt. Jag tror att ungefär 3293795 pers gjorde så idag. Så detta blir dagens störmoment!

kommer med något nytt imorgon, så från och med idag ska jag börja med "dagens stör moment"


DAGENS OUTFIT

Postat: 2010-03-25 - Kl: 06:45:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tyckte att det var dags att fixa in Dagens outfit på bloggen även om det inte är min starka sida. Jag har en helt vanlig baströja på mig, vit ganska så sommrig liten klännig under och vanliga svarta leggings, & om ni tvångt måste veta så har jag faktiskt HELLO KITTY strumpor på mig också, dock tänker jag ha en svart halsduk på mig under dagen också. Där satt den!

tänk så hade jag råkat ha svettlökar under armarna, fyfan vad skoj det hade varit. heheheh!
&juste! glömde säga att jag endast kör på puder idag, orkade inte sminka mig :$

NU SKA JAG TILL SKOLAN! TJAAARÅÅÅ



dagen min

Postat: 2010-03-24 - Kl: 20:06:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
lååååång dag as usual nu för tiden. Jag har slutat att vara hemma och det känns som att jag bor utomhus!? men i vilket fall som helst så är jag hemma nu och det är så otroligt skönt, ni vet den där hemma känslan man får ibland. Jag älskar att ligga i sängen och mysa tillsammans med min lilla katt, redigera bilder och ta det lugnt. Tänker inte blogga så mycket ikväll hade jag tänkt eftersom jag är helt slut.

& ja, jag ska bli bättre på att uppdatera!
Stokki plåtade mig idag, kan ju inte säga att jag blev så bra på bilderna men stokki han kan!
jag fastnar nästan aldrig på bild, så det kan inte vara lätt att fotografera mig, men jag och Lina åkte till stan efteråt och tog lite bilder på Fria.

här är en bild som jag tyckte blev hyfsad, den är smått suddig, men palla bry sig :)


plågeri :(

Postat: 2010-03-23 - Kl: 23:50:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag har gått och fått världens förkylningsblåsa i munnen,
den lilla jävlen tycks aldrig vilja försvinna. & vilken tortyr det är istället!? den sitter på tungspätsen och hur jag än gör så känner jag bara den & det gör jätte ont :(..

Det finns medicin mot sånt. Man sköljer munnen med det. Dock lindrar det nog mer än botar. Finns inget direkt botemedel mot skiten och inte heller vad de beror på. Men om ni har samma problems som jag så checka med apoteket, för det ska jag ta mig fan göra så fort jag orkar om vi inte har något sånt grejsimojs hemma.


Dagens fråga!

Postat: 2010-03-23 - Kl: 22:21:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera


stress

Postat: 2010-03-23 - Kl: 21:52:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
knappt att jag själv hinner med i mitt liv längre, jag har så mycket planer och är alltid fullbokad med saker att göra. Idag blev det att sitta i Ängelholm och ta en fika tillsammans med Assarina som senare skulle träffa sitt på g. Tror att vi satt på Esspressohause halva dagen? jag blev så totalt rastlös när dom två satt där och gulligull pratade så jag kunde inte sitta still. Efter det tog jag bussen hem till Måns för att träffa honom en liten stund som han och jag planerat och då blev det till att prommenixa hem till honom när jag hoppat av bussen. Ibland undrar jag hur mycket jag går egentligen, jag går väldigt ofta...

jag traskade hem till måns och umgicks med honom och några timmar senare var det bara till att börja traska mot tågstationen i klippan som är en ganska så bra bit att gå, så jag traskade i min ensamhet tillsammans med mitt satans paraply som jag tvunget har fått gå och bära på hela dagen för att det regnade i morse.

På tågstationen i klippan träffade jag Ricky & David. fyfaen vad konstigt det var, dom två i klippan? Inget man är berädd på. Men tack för ännu en kanon dag till samlingen!


Bild sen förra veckan på mig och Ina, hittade den på datorn,
lite söt är den iallafall.

GRATTIS LINA!

Postat: 2010-03-23 - Kl: 09:51:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera





HAHAHAHAHAHHA

Postat: 2010-03-22 - Kl: 23:11:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera




försenade bilder

Postat: 2010-03-22 - Kl: 21:50:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Eftersom jag sög hårt på att blogga i förraveckan och i helgen så kommer bilder som skulle kommit in då in nu istället! hoppas att det inte gör något..ingen har ju direkt dött.



i söndags hemma hos mig då David,Filip,Lina och Måns var hemma hos mig.




Kebabkväll tillsammans med Assarina i måndags, vi hade studiedag på tisdagen.



Stack och turade tillsammans med elli,karl & Robin i fredags, mycket härlig kväll!

KARUSELLER!

Postat: 2010-03-22 - Kl: 21:34:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Fytusan vad sugen jag blev på att åka någon karusell! Väldigt längesedan, Jag älskar känslan när det kittlas i hela magen när man åker neråt och spänningen innan karusellen ska börja. Fett med bud på att åka upp någon dag till Liseberg eller över en stund till danmark och gå på tivoli! för fattar ni egentligen hur längesedan det var? så här på rak arm kommer jag faktiskt inte på när jag åkte karusell senast..lite tråkigt tycker jag iallafall.

FRÅGESTUND!

Postat: 2010-03-22 - Kl: 20:41:32 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera

Dags för stan!

Postat: 2010-03-22 - Kl: 15:29:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då var det dags för att ta en fika tillsammans med mina små bruttor! Vi tänkte sätta oss på Mezo och bara prata lite och sedan gå i affärer. Ikväll blir det frågestund för det var ett bra tag sedan, men såhär ser jag ut just nu!

mooooot stan alltså!



tid för en låt!

Postat: 2010-03-22 - Kl: 00:08:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Dagen efter...

Postat: 2010-03-21 - Kl: 23:34:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Vaknade Hemma hos måns i morse tillsammans med Beppe,David och Måns. Fan vilken ångest man får för saker man gjort, jag har små snuttar som jag kommer ihåg av igår men det är inte mycket. Dock väldigt tråkigt när det är så men jag vet om att jag hade kul. Jag minns att jag var på Teds krök och sedan att Måns min bästis skulle dra samtidigt som mig så därför tog vi sällskap eftersom jag skulle ta bussen hem till den andra måns.

Jag hade smsat typ 89 personer och skrivit massa konstiga saker och bett dom ringa mig. Jag snackade tydligen med Jocke som jag satt bredvid på Dh i vintras. Som det kan gå....Somnade dessutom på busshållsplatsen på bänken och sov riktigt gott tills bussen gick..snacka om galen kväll!

bilder sen i morse!



SÅÅÅ

Postat: 2010-03-21 - Kl: 23:20:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
nu är helgen slut och jag ska börja blogga asusual igen. Jag vet om att jag suger på att uppdatera, men det är bara för att jag inte sitter hemma och ruttnar under min lediga tid. Men nästa veecka blir det andra bullar för då är det dags för John Bauer lanet och det kommer bli tjockt nice. Ska sitta där och löka med mitt kära duntäcke. För duntäcke är ju knappt skönt att sitta i. Sen ska man ju klunka i sig en hel den energidricka också, Jag bara älskar lan.

men nu kommer här in bilder sen gårdagen, checka in!








Home sweet Home

Postat: 2010-03-21 - Kl: 15:37:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänker inte rabbla upp precis alltid jag gjort i helgen just nu utan tänkte ta det lite senare när jag har tid. Sitter just nu på mitt rum, ska alldeles strax in i duschen och fixa mig och därefter tillbaks till klippan. Det var en sjukt galen kväll igår och jag somnade till på en bänk medans jag väntade på bussen. Hade en riktig hejdundrande kanon kväll och hoppas på fler såna!

bilder/videos kommer in som jag lovar lite senare. Promise!
Kollade lite headset inför DH som jag vill ha eller kan tänka mig att önska mig i födelsedags present. Hittade detta, riktigt fräsch. Något jag vill ha? JA!


Tillbaka från dimman!

Postat: 2010-03-20 - Kl: 13:27:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Godmorgon! Just nu sitter jag och karl framför hettas blogg och vi är fett bakis men de är inte hetta och elli för de kan man inte bli på cider. Allt började med att vi köpte öl i går och hoppade på båten, Hetta och ellisnor hade med sig fjortisdrick (cider) vi söp tills vi blev redlösa så blev vi avkastade från skandlines efter de så hade vi efter fest på dånhken på knutan när vi hade varit på knutan ett tag så drog vi mot ga, jag och hetta gick och fixade en mobil till mig på nån fest sen stack vi alla hem till mig och fortsatte efterfesten, min pappas flickvän var lika redlös som mig och trillade in i dator bordet och slog i huvet sen gick vi och la oss, btw ellisnor satt uppe hela natten för att hon inte fick platts i varken sängen eller soffan, lite kul faktist..
nu ska vi titta film o leta upp ny fest, så får vi hoppas på att vi ses i dimman ikv! puuhhwwss! <3
/ HetroRobin@BDB o Hallbaeck@Bdb





FEST!

Postat: 2010-03-19 - Kl: 20:31:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Drar över till Danmark ett tag med Robin,Elli och Karl!
skriver imorgon.


love ya! :*

tid för en låt!

Postat: 2010-03-19 - Kl: 09:14:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera



OJSAN!

Postat: 2010-03-18 - Kl: 20:14:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera


glömt att berätta att jag har en satans beslutsångest, det är nämligen så att jag tänkt byta skola till John Bauer i Hässleholm och har därför varit på Jb där i några dagar, men jag kan verkligen inte bestämma mig. Skolorna är bra på olika vis. Vet verkligen inte vad jag ska välja..

Vad tycker ni jag ska göra?



John Bauergymnasiet i Hässleholm

HELGEN!

Postat: 2010-03-18 - Kl: 20:07:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Min helg är planerad i alla fann som det ser ut än så länge.


Fredag
så blir det skola med de roligaste ämnena Idrott och Media. Sen har jag lovar mamma och pappa att lämna ut mitt Cv till ett hotel som söker personal i stan. Har några bra kontakter där så nu får ni lov att hålla tummarna för mig. Efter det ska jag hem ett tag till Måns och dra igång en film och ta det lugnt, sedan åker jag hem och duschar och efter det blir det FEST!...eller troligtvis :)

Lördag Tro det eller ej men jag ska dra min kropp till EKEBO! Jag kan knappt tro mig själv när jag säger det. Jag som hatar ekebo så mycket. För er som då inte har en blekaste aning om vad Ekebo är så är det ett disco som jag brukade besöka när jag var i 13-15 års åldern. Får se om det blir kul, har trots allt inte varit där på nått år nu. Detta blir alltså min sista gång på ekebo som det ser ut just nu.

Söndag Jobb och därefter hem en sväng till Måns :)

KOLLA!

Postat: 2010-03-18 - Kl: 19:56:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Var det inte dessa stolpar som skulle finnas nästan överallt för typ något år sen? I Tisdags såg jag min första stolpe. Till er som inte vet vad det är så  är det en sån där grej där man laddar Enegibilar. Mycket fiffig idé måste jag säga, och det är ganska bra att blogga om väldigt ointressanta Saker när man inte vet vad man ska blogga om. Jag har en hel del inlägg på gång som jag tänker skriva imorgon innan jag drar på skojigheter.




Dagens fråga!

Postat: 2010-03-17 - Kl: 22:10:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera





Turen är med mig

Postat: 2010-03-17 - Kl: 21:22:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Måste meddela att jag hittat mitt busskort igen. Eller jag hittade inte det, det gjorde Måns föräldrar! snacka om skönt, hade en stor klump i magen och var berädd på att få värsta utskällningen av pappa. Lättnad är det bästa som finns.

Video!

Postat: 2010-03-17 - Kl: 21:04:13 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

tid för en låt!

Postat: 2010-03-17 - Kl: 21:01:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Skånetripp

Postat: 2010-03-17 - Kl: 20:56:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Igår vart man på Skånetripp tillsammans med Assarina. Vi åker ju gratis nu förtiden med våra jojokort som kommunen betalar. Så känner man för att göra samma sak som mig och Assarina så tar man bara bussen eller tåget till ett random ställe och därefter ser var man hamnar!

Fett med *gilla*







Media lektion

Postat: 2010-03-17 - Kl: 12:36:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag och Lina hade väldigt tråkigt på lektionen...kanske märks, eller?
hahaha.

ser man på..

Postat: 2010-03-17 - Kl: 12:02:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera

"Den kvinnliga formen av kung"




"den tjejen verkar inte ha fattat att det bara finns en kvinnlig form av kung!"

hahahaha, men vad fan är det jag ser!?, ett litet fan? gulligt. men ja,
som sagt! det finns bara en och det är jag. Sorry bruden, kom med något eget :)

hihi

Postat: 2010-03-17 - Kl: 06:50:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera

svar till min söta anonyma kommentar,
ja, jag kan uppdatera!


sorry för all seg uppdatering men mitt liv är väldigt stressigt just nu, måste träffa alla som jag bestämt att träffa. Ni vet, det är inte lätt att ha folk som drar en fram och tillbaka, äeh skoja bara! jag ska börja uppdatera igen, har trots allt en hel del att berättao m. Tar steg för steg ikväll. det lovar jag!

nu ska jag iallafall ta bussen....UTAN BUSSKORT ;o  ja! jag har tappat mitt busskort....igen!?
fanfanfanfan


& sen vill jag bara berätta att jag saknar min babe emma väldigt mycket!
så om du ser detta gumman, SEND ME A TEXTMESSAGE!


sorry...

Postat: 2010-03-16 - Kl: 11:35:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
fan vad jag är kass på att uppdatera min söta blogg. Det får bli bättring! vaknade nyss eftersom jag har studiedag idag, sitter i Måns säng och ja...är trött? får väl snart ta och dra min kropp hemåt och käka något.
Igår blev det kebab för hela slanten tillsammans med Ina,det kommer in bilder senare om det.
i förrgår var Olsson,David,Måns och Lina hemma hos mig, vi skulle kollat film men det gick inte för sig eftersom fjärrkontrollen inte fungerade. Vi började då skrämma upp varandra att det spökade och tillsist låg nästan alla under ett täcke och små skrek, kommer lite bilder sen.
Nu ska jag?...kanske sova vidare, vet nt om jag vågar gå någonstans, hahah. läskigt att vara i någon annans hus :(..
lilla Måns

hahahahahaha

Postat: 2010-03-14 - Kl: 14:35:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera

"äckliga särskrivande hora"



klandra mig inte ;)

Postat: 2010-03-14 - Kl: 14:31:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Heeeeelloooooo!
Henrietta är hemma nu som ni kanske märker. I helgen har det varit full rulle hela tiden och jag har knappt hunnit blogga. tänkte berätta att jag lever och har haft en väldigt trevlig helg. Min tid tillbringade jag i klippan hos massa killkompisar. I fredags åkte jag dit på ren impuls och sov där till lördagen.

där umgicks jag med Måns & David. Det blev ett litet krök men icke sa nicke, jag har nt druckit en droppe. Nykterist? nepp, det är jag inte men i helgen fick jag vara det. Igår åkte jag tillbaka till klippan, var hemma och käkade och fräschade till mig. Igår blev det alltså melodifestivalen med 6 st killar, lökigt? skojar inte.

Nu har man jobbat och ska alldeles strax städa rummet eftersom jag är världens sämsta på att hålla bra ordning där, men nu vet ni i alla fall att jag lever och tänker börja blogga som vanligt så fort min dator fungerar igen.

kolla som min baby sitter och stirrar på mig? läskigt..


Hettas vikarie ;)

Postat: 2010-03-13 - Kl: 19:48:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Inget bloggande för Hetta ikväll för hon ska iväg=) men hon bloggar så fort hon kommer hem  :)<3


Mac...?

Postat: 2010-03-12 - Kl: 09:44:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag,lina,Assarina och Savanna hade lite kul på lektionen, eftersom min dator fortfarande är paj så sitter jag då i ett annat rum med massa stationära datorer bl a en Mac. Jag bloggar nu från Linas dator så därför blir jag lite kort i detta inlägg.

Planerna för ikväll är iallafall fest! fast, vi får ju se hur det blir.
puss






Sommaren 09

Postat: 2010-03-11 - Kl: 22:38:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera








Torsdag

Postat: 2010-03-11 - Kl: 20:58:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera

sleten man är istället! Kom precis hem. har inte varit hemma mer än någon minut idag eftersom att jag och Lina stack till Familla direkt efter skolan för att äta och kolla i affärer. Lina skulle dessutom till en anställnings intevju. Nog avundsjuk jag blir? Jag vill också få jobb. känns som att alla får jobb nu utom jag. Så dålig är jag ändå inte. hihi!

tog bussen hem vid kvart över 5 och sen var det bara till att åka till jobbet vi har uppe på bingon. Efte4r binogon tänkte jag chilla och kolla andra avenyn eftersom jag inte hunnit kolla på det ännu, men icke! då ringer Momo mig och vill gå ut och gå en runda.

På famillia köpte jag ett nytt Serum till håret. Gjorde ett riktigt kap!


lappskickning

Postat: 2010-03-10 - Kl: 23:01:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I skolan har många tagit tillbaka trenden att skriva lappar till varandra. I fredags fick jag en söt lapp ifrån henny där det står att hon älskar mig. Jag älskar förstås Henny också. Men är inte det lite små sött ändå? att man satt och skrev lappar till varandra på lektionerna förut. Man frågade chans och skrev ner hemlisar. Jag saknar verkligen det! det var så spännande!

Här är Hennys Lapp till mig:





jag kommer inte på någobn rubrik

Postat: 2010-03-10 - Kl: 22:53:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera


hittade en mobilbild sen förra veckan som jag glömt bort. Det är jag ungefär klockan halv 8 på morgonen en vanlig skoldag, erkänn att jag ser hyfsat pigg ut ändå? haha.

Sitter med katten i knäet nu framför pappas dator. Allt känns så jävla lame, har nyss pluggat klart till matteprovet imorgon och kollade runt på lite bilder. Vilken damp jag fick innan istället, trodde verkligen att jag skulle kasta en stol på min syster, för som ni vet är min skoldator sönder och jag är handikappad. Hon slängde bort mig ifrån datorn och trodde att hon ägde stället. Gaah, min mobil åkte då i golvet för fjärde gången idag.

den flög ur min jackficka i morse och i eftermiddags
jag slängde den i golvet utan att tänka innan när jag blev arg.
sen ramlade den i golvet en gång till. Den om något får inte gå sönder!

VINNARE

Postat: 2010-03-10 - Kl: 21:07:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera



http://doosia.blogg.se/
En mycket underhållande och snygg blogg!
stor och fin guldstjärna till dig raring!
Lycka till där ute i blogg världen!




kagge?

Postat: 2010-03-10 - Kl: 20:36:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera


dålig dag!

Postat: 2010-03-10 - Kl: 17:54:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Jag antar att alla ha en dålig dag någon gång och idag var det min tur. Det hela började med att jag försov mig för andra gången denna veckan. Min mobil har tydligen fått för sig att den ska sluta ringa. Jag fick ta bussen en timme senare än vanligt vilket ledde till att jag kom försent till skolan. I skolan gick det väl helt okej fram till sista lektionen då min skoldator gick i sönder. Funny haa?  fick lämna in den till skolans it tekniker, så antagligen så kommer alla mina bilder & arbeten att försvinna. Ni kan ju tänka er hur glad jag blev? hmm...

Det enda positiva med denna dag är att vi slapp redovisa på engelska lektionen och att jag precis fick mig en pizza i magen. Tyckte att jag förtjänade det! Imorgon är det matteprov som kan suga av mig. Allt är bara så jätte kul just nu!


VIDEOINLÄGG!

Postat: 2010-03-10 - Kl: 09:08:47 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

GAAH!

Postat: 2010-03-09 - Kl: 23:44:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Tävling

Postat: 2010-03-09 - Kl: 20:17:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera


TÄVLING

Tävlingen går ut på  att kommentera detta inlägg men något du tycker är bra med min blogg.
Den sötaste kommentaren vinner och jag gör reklam för dig och din blogg.

dragningen är imorgon! 
go for it!


REKLAM @ MY BLOGG!

Postat: 2010-03-09 - Kl: 17:50:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
En snubbe ifrån det är nice bandet skrev till mig i Pm igår och undrade om jag kunde göra lite reklam för dom på bloggen och snäll som jag är så visst kunde jag göra det!

Lyssna på Noutheims nya låtar
http://www.myspace.com/noutheim


Besvikelse

Postat: 2010-03-09 - Kl: 17:33:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Can´t Be happy all the time...

Har nyss haft lite tjabb med en kille eftersom han gjort mig jätte besviken. Behöver inte nämna några namn men många vet om vem jag menar ändå. Jag gillar inte att hänga ut människor i bloggen, hur arg jag än kan vara. Sånt är inte ok! men innan allt detta hände så gjorde jag en video som jag tänker lägga in lite senare ikväll. jag tänkte dessutom ha en liten tävling för er mina små vänner!

men mer info får ni lite senare. Tänkte gå och sola nu och där efter plugga engelska och matte. Fattar inte varför vi helt plötsligt fått så mycket läxor. Förut var det mera soft. nu är det stress 24 timmar om dyngnet.

men vad säger ni? ska man kunna lita på en person som gjort en såpass besviken?
vet inte riktigt hur jag ska göra..ska ta mig en rejäl funderare.

låtdags!

Postat: 2010-03-09 - Kl: 13:06:42 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Hiss & Diss

Postat: 2010-03-09 - Kl: 13:02:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera


  1. Först och främst vill jag börja med att HATA kylan där ute, kan det inte bara bli varmt någon gång? vill inte gå runt och frysa, vill ha sommar, sol och bad!
  2. Människor som tror att dom kan hålla på precis hur som helst. Behöver inte säga några namn, ni som känner mig vet ungefär vilka personer jag menar
  3. Jag dissar att ha händerna i jackfickan och så helt plötsligt får man sms och då vill man inte ta upp mobilen och kolla för att det är kallt.
  4. Att glömma saker hemma, inte kul att komma till skolan eller väla och sen upptäcka att man glömt nyklar,pengar,mobil eller ja,vad som helst!
  1. Jag hissar att solen tittat fram lite då och då det senaste dagarna, det är alltid lika skönt. Det känns ungefär som en lättnad när man tror att sommaren aldrig kommer att komma
  2. Jag hissar besked som man blir glad av. Ett bra exempel på det är när doktorn ska ringa eller någon från ungdomsmottagningen ska höra av sig om något ifall det är allvarligt. sen om de inte ringer betyder det att läget är under kontroll
  3. Jag hissar vårkänslorna, då man känner pirret i magen och märker att personer som inte haft pojkvän/flickvän förut helt plötsligt heter ett namn på nicken.
  4. Något jag tänkt hissa denna gången är också att lära känna nya människor.

Natti natti

Postat: 2010-03-08 - Kl: 23:57:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då har jag bloggat klart för den här dagen och tänkte avsluta med något som jag aldrig brukar avsluta med. nämligen en liten slutsats lista om saker idag. Tänker inte hålla på såhär varje dag för det blir väl långttråkigt antar jag, men idag kör vi på det och det får ni stå ut med!

Vad var dagens humör: upp och ner
Vad var dagens borde: plugga
Vad var dagens klädsel: lackleggings,odd molly klänning, tröja
Vad var dagens vill ha: sommarjobb
Vad var dagens planer: köpa ny jacka och lämna cv
Vad var dagens beroende: Mobilen och musik
Vad var dagens tråkigaste: att jag försov mig
Vad var dagens frisyr: Uppsatt
Vad var dagens onyttiga: mac donalds
Vad var dagens bästa: Lina
Vad var dagens sämsta:den tidiga morgonen


*
Bokade Jblanet idag, ska dit ändå! kommer bli nice.

REKLAM @ MY BLOGG!

Postat: 2010-03-08 - Kl: 22:35:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Bara för att jag är världens snällaste och bästa kompis så är jag gullig mot min vän Casper och gör reklam för han glamorösa fotosida. Jag måste säga att han tar ursnygga bilder, så varför gör ni inte som mig och tar en titt ni också? Det är garanterat värt tiden.

om ni kikar in på Caspers sida så ska ni få en megablöt puss rakt på munnen av mig så länge ni inte har munsår!
http://www.cuppafoto.webs.com/


avklarat!

Postat: 2010-03-08 - Kl: 22:11:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Fick till det lite ikväll iallafall, fick ta en liten tupplur i ungefär 3kvar och sedan var det bara till att börja plugga.Fan vad jag suger på engelska. Kan egentligen inte förstå varför eftersom jag var hyfsat grym på det förut.I 9an hade vi världens sämsta lärare, tror jag tappade rätt mycket på det. Hon lärde mig inte allt för mycket.Vem kan lära sig något av en lärare som bara står och skriker på en klass hela tiden? inte jag.

Sitter och googlar lite nu, ska hitta lite fakta om vilka populära husdjur det finns i Northen Ireland. Vi har sån inlämning nu i Engelskan, nog något utan det tråkigaste jag har arbetat om. Tycker att dagens lärare kan undervisa en på ett lite skojigare sätt, så att man vill lära sig.

STRESSS!!!!!!!!!!

Postat: 2010-03-08 - Kl: 19:36:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ring inte mig mer, smsa mig inte mer, hör inte av dig. Det är inte det att jag inte vill, utan det är bara så att jag inte klarar av en människa som dig i mitt liv längre. Jag vet att jag kommer ångra detta, jag vet att jag tar dumma beslut ibland men just nu är detta det bästa vi kan göra. Tänker inte bli besviken, nepp! jag tänker inte bli besviken en gång till.



Dagen har väl varit chill men väldigt hetsig. Känns som att hela min kropp kommer rasa ihop vilken sekund som helst. Har hunnit med så vansinnigt mycket idag! skolan,stan,besökt min gamla skola,väla & famillia. Benen ska vi inte tala om, så ont man kan få bara av att gå.. sinnessjukt! Handlade iallafall en fräsch skinnjacka på famillia som jag blev nöjd med!

men nu ska jag vila, för jag känner mig lite halv sjuk, not okey.
puss.

& fick precis reda på att jag har en fete engelska inlämning på torsdag som smarta lilla jag inte ens börjat på, inte ens lönt att vila, måste plugga! vi hörs sen


I love duschning @night

Postat: 2010-03-08 - Kl: 00:16:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera



<3

Postat: 2010-03-07 - Kl: 20:51:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Räkmacka

Postat: 2010-03-07 - Kl: 19:53:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Som vanligt hemma hos mamma får jag alltid en räkmacka ner på rummet för att min mamma är snällast i hela världen. Hon brukar alltid komma ner med godsaker och vill alltid pyssla om mig. Vad skulle jag tagit mig till utan henne och pappa? Även om dom för det mesta är jobbiga så älskar jag sönder dom ändå!


låtdags

Postat: 2010-03-07 - Kl: 19:01:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera



sa någon japan?

Postat: 2010-03-07 - Kl: 18:57:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Har någon av er läsare hört talas om den "nya" sporten i sverige? Den har tidigare funnits i andra länder men har inte direkt funnits tidigare i sverige. Min storasyster bor i Luleå och hade turen att få testa på den för ett par månader sedan. Hon och hennes kompisar gjorde det mest för skojs skull. Nu är hon med i Svenskalandslaget i snöbollskastning även kallat för yukigassen. Nyss var hon i Japan och tävlade för sverige. Är inte det fett med coolt eller vad?

Hon är  nu en av de svenska mästarna i Snöbollkastning.
man är sju stycken i varje lag, det måste vara minst tre tjejer, och varje lag får 45 snöbollar var i varje match. Blir du träffad åker du ut. Det går ut på att man ska plocka åt sig det andra lagets flagga. Under tiden gömmer man sig bakom kullar som har byggts upp på planen.



Pakten

Postat: 2010-03-07 - Kl: 00:35:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Idag insåg jag att alla killar är äckliga jävla svin. Det finns säkert några av er som kommer skriva antingen "nej, inte alla" eller någon som håller med mig helt och hållet. För vet ni vad? ALLA killar jag haft har varit svin och det är precis där ifrån, alltså min erfarenhet jag har dratt denna slutsatsen. Men i vilket fall som helst så har några av er redan sett på bdb att jag och Elli skapat en pakt som är mellan henne och mig. Den som bryter pakten bjuder den andra på dricka när vi ska festa. Men Tänker inte avslöja den för då är det inte lika roligt. Men något kan jag säga och det är några ord som satt sig i mitt huvud.

"känslor är svaghet"
, hehe. där fick jag er att bli fundersama ellerhur? det var meningen.
& innan jag avslutar detta inlägg så vill jag berätta för elli att jag älskar henne.
JAG ÄLSKAR DIG!





Hemmakväll!

Postat: 2010-03-06 - Kl: 21:37:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Ändrade planer! stannar hemma ikväll eftersom jag är så sjukt trött sen igår. Tänker alltså tillbringa kvällen med min kära familj vilket verkligen behövs. Har inte umgåts med dom på riktigt länge nu.

Ni når mig på mobilen.
love yah


Hemma

Postat: 2010-03-06 - Kl: 17:57:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Kom nyss hem från Trelleborg och måste tacka för dagen/kvällen! fett soft har jag haft. Kollat film,käkat chips och varit allmänt fet. Fredrik & Erik är så söta som hämtade mig och Elli i Helsingborg igårkväll!

Nu tänkte jag inte sitta vid datorn utan duscha och fräscha upp mig eftersom jag är världens lök. Sen bär det av ut igen och denna gången antagligen på fest!


hihi

Postat: 2010-03-05 - Kl: 17:04:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera

busringning!

Postat: 2010-03-05 - Kl: 16:19:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Nästan precis så ringde min lilla mobiltelefon. Givetvis var det dolt nr och som de flesta vet så svarar jag aldrig då. Men idag tänkte jag lite annerlunda. Jag tänkte driva tillbaka lite eftersom jag sitter hemma och har tråkigt.

Tjejen i telefonen låtsades ringa ifrån tidningen HD och frågade om jag ville vara med i deras nästa upplaga med min blogg..
Jag bet ihop för att inte skratta åt fåntratten och svarade "visst". Sen började hon tokskratta.Hm.. mycket till liv? & det roliga är ju att dom går och tror att jag "gick på det". aja. Hoppas att jag gjorde er dag!

ni verkar ju dessutom läsa min blogg vilket är gulligt! Tack så mycket!

henry lloyd jacka säljes!

Postat: 2010-03-05 - Kl: 10:39:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänkte sälja min henry lloyd jacka, så om ni är intresserade så hör av er.
skriv på msn, sms, bdb eller kommentera detta inlägg så kan vi diskutera pris.

Damstorlek S, inte använd allt för många gånger!
säljer för att jag knappt använder den längre xD



skolish

Postat: 2010-03-05 - Kl: 10:05:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera


HEEEEEEEJ!

Sitter i skolan nu, Alexander hjälpte mig med att göra klart den andra delen av flash så att jag kunde softa igenom hela lektionen. Tog nyss en energidricka, vilket inte är okej! Henny ville också vara med i denna glamorösa text så jag måste faktiskt berätta att hon nyss petade på min handled. hihi.

Jonathan måste mogna. Sitter och fånar sig på Hennys dator...precis som att han inte har någon egen. JAG HAR  FETT MED ENERGI! inte okej!

jäkligt onödigt inlägg men whatever...jag älskar er! PUSS!


Foto

Postat: 2010-03-04 - Kl: 20:35:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag och Elli var ute igår och tog lite bilder. &  här kommer resultatet.
har dock bara bilderna på mig vilket är synd, men ja..

tänk på att det var minusgrader och jag blev fotograferad i kortarmat och i linne.
inte något att skoja om. Ser ut som en istapp.






hemskt

Postat: 2010-03-04 - Kl: 20:18:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
satt och kollade runt på lite random videos på youtube och fann den här. Riktigt obehagligt att människor kan gå omkring att ha så mycket ångest för sin kropp. Ni är fina som ni är allihopa ska ni veta. Det är insidan som räknas!

Så nu tycker jag att alla gör precis som mig och skriver en lapp där det står
"jag är älskad och duger precis som jag är" och sätter upp antingen på speglen eller sidan om, för då kan ni titta på den varje morgon då ni tycker att ert hår ser skit ut eller vad det nu kan vara. Gör det! det funkar för det mesta på mig!

allt för mina bloggläsare, <3


åååh.

Postat: 2010-03-04 - Kl: 16:51:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera


when karma comes around you.
..är lite smått lissen, så vem som får jätte gärna kommentera något roligt, något helt taget ur vinden, kvittar vem det är. bara jag får andra tankar i skallen.

the truth sucks...told yah soo?



Videos från lovet

Postat: 2010-03-03 - Kl: 22:00:08 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Här slänger jag in videos ifrån Sportlovet.
den ena videon är när kenan sover hemma hos cj.
Den andra är filmad på Calles fest!

glömde tacka alla mina söta vänner för lovet.
Tack!<3





Bilder ifrån idag

Postat: 2010-03-03 - Kl: 21:48:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här slänger jag in en bild ifrån när jag och Assarina var i stan idag. Måste säga att vädret varit kanon! Hoppas på fler såna här dagar. dock blev det svinigt kallt nu ikväll när jag och Elli var ute och fotograferade. Mina händer är fortfarande inte varma.

Ser ni så blå himmlen är? Vackert!


home sweet home!

Postat: 2010-03-03 - Kl: 19:31:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hemma nu och fattar ni hur kallt det är ute? Det kommer nog krävas 99 år för att få min kropp varm igen. har tagit på mig jätte mycket kläder nu och bäddat ner mig men fryser fortfarande? väldigt illa! Medans Elli skickar bilderna så tänkte jag kolla lite på andra avenyn. Såja, bilder kommer snart!

foto

Postat: 2010-03-03 - Kl: 16:55:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Eftersom det inte blev någon fotografering med elli förra gången så ger vi oss på det nu istället. Hoppas på att vi får till några snygga bilder i detta fräsiga vädret. Måste skynda mig lite nu. Byta kläder osv.

bloggning sker inom kort!
love you guys<3


jag & Elli för 100 år sedan

ååh!

Postat: 2010-03-03 - Kl: 16:45:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera

En fråga jag ställt mig många gånger.
Varför ska ens syskon ALLTID låna mina dyraste kläder?
hon är ju helt knäpp i skallen.


Video från idag!

Postat: 2010-03-03 - Kl: 15:49:24 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Idag har det varit en hyfsat soft dag. Skolan lika tidigt och äckligt som vanligt men måste säga att jag haft en urskön dag tillsammans med Assarina. Du gör skolan till en rolig plats. Det började med att vi softade igenom hela första lektionen med att checka youtube videos och sådant smått och gott! Efter det skulle vi båda till ungdomsmottagningen för att fixa lite små personliga stuffs som jag naturligtvis inte avslöjar för er! hihi.

Sedan åt vi i lugn och ro på Mc i stan och tog oss en liten smältamaten prommenad. Vi satt oss i solen där det inte blåste och riktigt njöt. Fan vad gott att se solen igen! saknat den som fan. Vi snackade iallafall en hel del secrets och det blev såklart en liten skabbvideobloggning för att jag är så fruktansvärt gullig mot er läsare. Ni är dock urkassa på att kommentera så det känns ju inte sådär super kul att blogga längre. Vad har hänt med er? SKÄRPNING


fett med inte okej

Postat: 2010-03-03 - Kl: 00:00:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Alla vet ju hur lökig man blir på DH & hur läkig man blir ifall man inte sover. Jag är lökig alltid, iallfall inne på Dh. Här är en film som några busungar filmat på mig när jag "sittsover". Har knappt minne av att detta hände. Minns att jag blir jäkligt irriterad på Lina och Lisa som började skrika "HETTA HETTA" & "DOM FILMAR" hela tiden. Ville bara att dom skulle gå upp i rök eftersom jag sov så gott!

Killarna ska få hämd DHS så det så. hahaha. AKTA DIG JIM!


åh:(

Postat: 2010-03-02 - Kl: 20:07:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter på msn och snackar med olika. Plötsligt skriver en klasskamrat ifrån 9an till mig & jag kom på att fan vad jag saknar er alla istället. Ni som fick mig på så bra humör även om det var ni som man alltid bråkade och tjabbade med. Minnena bara ploppar upp i skallen på mig och får mig att tänka på hur bra jag igentligen hade det. Jag saknar alla klasskamrater,elever,lärare och jag saknar till och med skolan. Jag vill skruva tillbaka tiden och vara med er. Ni är bäst och vi kommer alltid att vara en klass, det är bara så!



usch.

Postat: 2010-03-02 - Kl: 15:23:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera

En sjukis

Postat: 2010-03-02 - Kl: 14:08:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Henrietta är sjuk idag, ja. Hon vaknade nyss och ska alldeles strax få sin kropp till att plugga. Har väldigt mycket att stå i. Så jag kommer antagligen inte blogga förren senare idag. Var god dröj.

D60:47

Postat: 2010-03-01 - Kl: 23:49:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Då har jag och Lina äntligen bokat vårt kära DHS som vi ser fram emot sjukt mycket. Har inte varit så här taggad på ett långt tag nu, kan det inte bara ta och bli sommar? Finns så mycket att se fram emot. men visst, det finns ju självklart ett litet problem och det är att jag inte har något sommarjobb. Fett segt. Känns som att jag kommer bli as pank i sommar. inte kul överhuvudtaget..

hihi

Postat: 2010-03-01 - Kl: 21:57:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera


& jag kommer inte säga varför. nananna :D

tattuering

Postat: 2010-03-01 - Kl: 19:20:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har alltid funderat över ifall jag någon gång skulle tatuera mig. Jag är inte en person som är speciellt besatt av sånt. Gillar när det är stilrent och inte ser krumelur aktigt ut. Om jag någon gång skulle fått för mig att tatuera mig så har jag funderat ut att jag antingen skulle vilja ha mitt förnamn och efternamn i någon snygg skrivstil i nacken eller en sån här fräsig med fåglar. Hittade denna bilder någonstans och tyckte att tatueringen var riktigt snygg. Det ska inte vara för mycket och det ska vara snyggt. En tatuering är ändå något man kommer ha livet ut.

Fåglarna får mig att tänka på friheten och mitt namn är ju bara så jag. hehe.
Men visst är den snygg? Hur ser er "dröm" tatuering ut?