God natt!

Postat: 2011-05-31 - Kl: 23:14:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Huvudvärken börjar ta över, så nu ska jag ta och borsta mina tänder och tvätta ansiktet! Godnatt på er, så hörs vi säkerligen imorgon!


efter solen..

Postat: 2011-05-31 - Kl: 23:12:42 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har ju som ni vet varit lite krasslig nu på senaste, och kände även av det idag efter skolan, hade jätte ont i huvudet och frös som en kossa, så gick och la mig i soffan och sov till klockan 7 och kan ni tänka er? jag är fortfarande trött och ska alldeles strax gå och lägga mig. Men iaf, efter solningen så gjorde jag en inpackning i håret och kollade BB nomineringen, Sara åkte ut! och det börjar närma sig final och egentligen är det ganska så trist, för det betyder att jag måste hitta ett nytt program att följa! ..surt!

sov jätte skönt i soffan måste jag säga!



Solen bara försvann

Postat: 2011-05-31 - Kl: 23:08:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Slutade vid 12 idag, stack till banken och fixade med mina resepengar...så jävla tråkigt att bara för man fyllt 18 måste man fixa massa vuxen saker på egen hand. Efter banken stack jag hem och solade, solade fram till halv 4 sen började det molna och blåsa! var tusan tog solen vägen egentligen? sen nu regnar det ju för fullt därute,..hopplöst! men huvudsaken är att jag hann sola lite iaf(a)


KOMMENTERA!

Postat: 2011-05-30 - Kl: 23:08:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera


STRESSSSSSS

Postat: 2011-05-30 - Kl: 20:09:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera



vissa saker är så överskattat jobbiga o stressiga nu på slutet, Känns som att jag inte får ett skit gjort o bara ligger o degar hela tiden. Jag har så otroligt mycket att göra och jag fattar inte varför. ellerjo, visseligen fattar jag ju att jag har mycket i skolan eftersom jag börjat på en ny skola...men vafan liksom.. det gör mig så irriterad att jag bara dör! blir deprimerad av tanken att jag ska sommarjobba halva juni och hela juli. kommer inte vara ett dugg utvilad när skolan börjar igen. Men framåt hösten har jag gott om pengar men vad hjälper det när sommaren är förbi?

nej, jag känner att jag surar ner er nu med eftersom jag har så mkt att klaga på. Men ni följer mig i medgång och i motgång så detta får ni ta I guess..




Nu är jag mätt...

Postat: 2011-05-30 - Kl: 17:58:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är jag mätt som en plätt i min lilla mage, så nu tänkte jag för att få bort min huvudvärk, typ...ta en dusch, titta på film och vänta in mamma som kommer hem från jobbet alldeles strax. Därefter, ska hon laga mat,...& DÅ BLIR JAG ÄNNU MÄTTARE! hihi, sen för att ha lite tidsfördriv så kanske ...nu säger jag kanske,...så ja. gör jag ett videoinlägg! TAAAADÁÁÁÁ! :D nu blev ni allt glada va? :D

jag tar mycket ketchup på min mat, och jag kan ha ketchup till allt ...ungefär allt för att va exakt!

Före - ja, jag äter rätt mkt!


Efter- man behöver lite sås!


Hur min drömkille...

Postat: 2011-05-29 - Kl: 23:11:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Hade tänkt beskriva för mina läsare hur min drömkille skulle kunna se ut. Det betyder inte att det är någon i min närhet eller att jag är kär i någon just nu. Jag tänkte bara att det kunde vara roligt att läsa om. Jag är en sån tjej som brukar variera mig, det spelar egentligen inte så jätte stor roll om killen inte passar in i denan beskrivning. Men jag vill helst av allt att killen ska vara runt 175-180 cm. Ruffsigt brunt hår och bruna busiga ögon, det ska liksom vara som så att när man kollar in i ögonen så ser man något livfullt! sen ska han inte ha för mycket muskler, gärna rätt lagom, alltså att han är vältränad fast inte för mycket tränad för jag vill ju inte försvinna när han kramar om mig. Jag hatar när killar inte har något pigment överhuvudtaget, så killen får gärna va lite gyllenbrun.

klädstilen ska vara stilren men ändå snygg. Något som absoult inte får mig på fall är när han är en lök. En lök innebär att han går i slaffsklader som joggingbrallor,tränings t-shirt och fotbolls gympadojjor. usch!  Men det alldra viktigaste för mig är faktiskt personligheten. Min drömkilles personlighet är att han har massvis med humor som inte går till överdrift. Han är en sån person som man kan skratta med och åt. Sen får han gärna vara lite busig, retas lite med mig i små mängder. Han ska förstås vara snäll och omtänksam och tycka om mig väldigt mycket. Men han ska absolut inte vara för snäll, för man vill ju ha lite action om man ska kunna umgås med honom. Sen får han gärna va lite svartsjuk, inte jobbigt svartsjuk utan mer gulligt i småmängder.

tar bort lite...

Postat: 2011-05-29 - Kl: 18:32:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Färgar bort lite utväxt. Även om jag inte har så extremt mycket utväckt så döljer det faktiskt sig lite i nacken som jag ville ta bort, så jag beslutade mig för att efter vi käkat klart på resturangen, så skulle jag ner till affären och handla hårfärg & nu sitter jag här, med en massa kladd i håret och en konstig frisyr som ändå gör mig lite tuff...för erkänn, jag ser ut som en äkta rockstjärna...haha okej! Det va lite att ta i men frissan va ändå häftig! Dock ingen frissa jag skulle kunna tänka mig att ha, men va tvungen att fotta o lägga upp här! hihi.

Nu ska jag snart skölja ur kladdet och sen blir det till att packa för då ska jag hem till min mamms!



Resturangen väntar!

Postat: 2011-05-29 - Kl: 13:14:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Eftersom det är morsdag idag så ska jag äta på resturang med mina kära släktingar på pappas sida, efter det ska jag hem till min älskade mamma och va med henne! jag har väldigt bråttom nu , så tänkte fatta mig kort. Jag mår mkt bättre idag, även om jag fortfarande är lite hängig, men jag orkar absolut inte stanna hemma o deppa för det!

såååååååååååå,

Det här är jag just nu!


sjukskalle!

Postat: 2011-05-29 - Kl: 01:09:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag är en riktig liten sjuk nörd just nu. Jag och lina var ute hela natten från fre till idag. Jag var döende, och förblev döende hela dagen. Jag hade lovat Linas familj att hjälpa de att flytta, så jag höll det, o vi höll på hela dagen. Jag är just nu helt sluuuuuuuuuut.. Skulle sovit hos lina med fick åka hem eftersom jag blev sjuk, och hon med! så nu ligger vi båda i vars en säng , på olika ställen o mår dåligt! Det va fan längesen jag va så trött...så nu blir det till att kolla Big Brother, och sen ska jag nog sova mest  av alla i hela världen!


NU VAR MAN KLAR!

Postat: 2011-05-27 - Kl: 18:55:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera





kvällens låt!

Postat: 2011-05-27 - Kl: 17:54:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Snoop Dogg,David Guetta - Sweat


ögon!

Postat: 2011-05-27 - Kl: 17:49:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera





Nu var det dags!

Postat: 2011-05-27 - Kl: 17:27:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu börjar klockan ticka på och det är dags att gå från lökiga-hetta till party-hetta! så jag har alldeles nyss duschat. Ikväll ska jag och lina plus några andra ofc ut istan, vi tänkte att vi skulle dra runt lite och se var det är roligast. Jag har även hört att många ska ut idag, så det kommer bli kalas roligt och jag är mega taggad.

jag är snygg just nu......ohyea!


Told yah so? ;)


myskväll

Postat: 2011-05-26 - Kl: 22:01:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera


(personligt meddelande till André : ska vi köra spa eller?)



Nu börjar big brother snart, jag har inte missat ett avsnitt så jag ska inte missa det idag heller! så nu är jag planterad framför datorn och ska kolla dagens avsnitt i sällskap med cola,popcorn & toblerone! myspys! Det är faktiskt sjukt gott att äta popcorn o toblerone samtidigt, ni borde testa! sen så jag tror Simon vinner big brother, men jag vill att antingen Chrille eller peter vinner..hihi!

Chrille är bäst! <3



Bilder sen helgen!

Postat: 2011-05-26 - Kl: 21:34:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Här kommer alla bilder från helgen då vi var på en liten miniförfest hemma hos Nicolin!









Baksmällan 2

Postat: 2011-05-25 - Kl: 19:08:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera

idag fick jag frågan om att vara med i min skolas nya reklamfilm. Jag blir intrevjuad där tillsammans med Tony min kära vän :) . Frågorna va helt jävla störda i huvudet, men whatever! den får bli dom den blir helt enkelt! Nu ska jag snart iväl och kolla Premiären på "baksmällan 2" tillsammans med mitt lilla gäng Kewin,Frederik,John, Lina & André! kommer bli super mysigt :) kommer säga om den är bra eller inte sen till er, om ni nu tänkt se den :)

bud på att säga slutet också..bara för att jävlas!


månadens video!

Postat: 2011-05-24 - Kl: 23:48:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera

förjävligt!

Postat: 2011-05-24 - Kl: 21:36:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Satt nere på O'learys & kollade matchen mellan HIF - MFF som avbröts efter cirka 30 minuter av att någon jävla idiot slänger ner ett knallskott 7 m från HIF's målvakt! ...jag menar .. HALLÅÅ!? vilken idiot, och inte tala om DUBBEL idioten som kom in springandes på planen o skulle slå målvakten efter att HIF gjort sitt mål..vad faan ska man göra på en fotbolls match om man inte kan behärska sitt humör? jag menar, det är fotboll vi pratar om, det är inte krig! förlorar man så förlorar man och då får man ju bara kämpa vidare och vinna nästa match som kommer.

jag gillar inte sånt, jag hade jätte trevligt där i min stol på O'learys med filt och gott att dricka, näää. inte okej!
hoppas MFF får ett fett jävla staff för barnsligheterna och att säkerheten blir mkt bättre, för sånt här ska inte få lov att hända!





(om ni kollar på målet längst bort så ser ni en prick, det är knallskottet)


nej..

Postat: 2011-05-24 - Kl: 15:03:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera



jag skiter inte i att blogga! det kommer kännas så toooooooomt! :') så jag tar och fortsätter. För jag känner att om jag ändå hållt på att blogga i några år så kan jag lika bra fortsätta! men jag borde bli bättre, jag va fan grym innan, så varför kan man inte vara det nu... .:o

men ja, jag tänkter fortsätta...SYND VA!? ;)
jag är bloggmästaren!


DETTA ÄR FRÅGAN

Postat: 2011-05-23 - Kl: 23:14:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera


min favorit låt!

Postat: 2011-05-23 - Kl: 23:08:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänkte passa på att lägga upp min favoritlåt på bloggen. Texten är så jävla bra och artisten ska vi inte snacka om. Gud är han! kom o tänka på att jag faktiskt gillar denna låten väldigt mycket när jag såg att robin (min vän) lagt upp den på fb. Jag har alltid Gillar Håkan, och jag såg faktiskt han live på sofiero för två sommrar sedan :) snart dags igen, hade så gärna velat åka till siesta och kolla på honom där, men icke! det är jobbet som tar emot där...tycker synd om mig själv faktiskt..

men whatever, här får ni alltså låten :
Håkan Hellström- Det är så jag säger det


Det är inte lätt

Postat: 2011-05-23 - Kl: 16:57:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
....när det är svårt!
Tro det eller ej, jag sitter och kollar på jerry springer, ni vet de programet som gick mkt på tv förr när man va mindre. & jag måste säga...fyfan vilka jävla idioter det finns här i världen. Tanter som visar pattarna och gubbar som sitter o skricker "ooooh", så jävla löjligt! jag stoppar snart huvudet i jorden så mkt jag skäms för deras skull. Dock vet jag inte om detta är skådespel, men fy som de beter sig!

& inte tala om deras krångliga förhållanden och att de ska ha slagsmål i tv...nä fy!


much 2 do!

Postat: 2011-05-22 - Kl: 13:38:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Jag har väldigt mycket att göra idag, även om jag önskar mig att jag inte hade ett skit att göra. Har sjukt ont i huvudet och är väldigt väldigt seg! jag antar att detta får bli min klagodag! men nvm, jag tänkte berätta vad jag har att göra. Det är som så att jag har en fete inlämning inatt (vetenskapligt arbete) som jag knappt är halvklar med eftersom jag alltid ska sitta o göra allt utom de man ska göra på lektionerna! facebook borde försvinna (nej, de borde det inte, fast ändå. fatta grym man hade varit i skolan). Farmor kommer dessutom hit idag och gratulerar mig eftersom jag fyllde år i onsdes. & sen ska jag städa mitt röriga äckliga rum och sen ska jag försöka hinna ta mig till nicolin och hämta saker som jag lämnat kvar där sen igår!

Vi hade förfest där hos henne igår, jätte mysigt! dock va vi bara 4 tjejer som spelade spel. Men det va trevligt och mysigt så kvällen blev lyckad. Sen begav vi oss till stan o fick stämpel på bakom, drog vidare till Lila helvetet och steekhause (stava!?). Det fanns ju inte så många ställen som man kunde dra in på igår för det va 20 på nästan alla ställen. Så nästa vecka drar vi ut på en fredag, då är de fler ställen för oss småtjejer! ;)

bilder från igår kommer in senare, ska ju som sagt hämta kameran hos va heter hon....Nicolin! hahah!
Ska sova en stund nu, för farmor anländer om 2 timmar! bäst att bli lite kry!


 


gött att va 18!

Postat: 2011-05-21 - Kl: 18:28:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag är mega stolt över att jag äntligen fyllt 18! så ikväll ska jag ut på puben i sverige lagligt! förfesten är hemma hos nico, sen drar vi in innan 00.00. & jag är mega taggad! & inatt,idag,ikväll går världen under...men de gör inget! FÖR JAG ÄR 18 :d


åh gud!

Postat: 2011-05-19 - Kl: 21:10:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Denna låten är så mysig så det inte är sant! visst, den är himla gammal, men den sätter sig på huvudet varje gång man hör den, så därför tycker jag att låten gör sig förtjänt av att vara med på världens bästa blogg...nämligen, MIN! :D



Puff Daddy - I'll be missing you


Svar!

Postat: 2011-05-19 - Kl: 21:01:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Tja. Undrar om du har haft samlag med en snubbe som heter Emil Lindell? Tjalol
Svar:Nej för sören!

vad använder du för smink? alltså märke & så :) ?
Svar: har inte så bra koll om jag ska va ärlig, men kan fotografera sminket o lägga upp det :)

Tar du den i bajan?
Svar: du är en fet blajja

är du bi?
svar:verkligen inte! Hahah

när förlorade du din oskuld ? kramisar på roliga hetta
svar:hm…13-14 års åldern :D

1. vad hände mellan dig o Maxi?
2. hur många har du haft samlag med?
3. hur ofta festar du?
3. vad gör du på fritiden?

Svar:

1. Jag ville lägga min tid på mina vänner istället. Så därför blev det som det blev.
2. Censurerat!
3.tja…ungefär varje helg skulle jag tro!
4.Jag är oftast med Lina, men självklart hittar jag på saker med mina andra vänner, sen går jag i skolan (it-gymnasiet) & jag shoppar. Käkar onyttigt, sover & pluggar! Vanlig tonåring vettu! :D

(det finns en massa frågor där folk frågat mig saker i menyn till vänster, tror jag visat er förut)

 


jag råkar bli 18 idag!

Postat: 2011-05-18 - Kl: 21:48:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera

vi kör en frågestund

Postat: 2011-05-17 - Kl: 00:14:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera



bara släng in något nu!


JAG ÄR TILLBAKA!

Postat: 2011-05-15 - Kl: 18:25:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera

wiiiiiiiiiiiiiiiiiho! jag är tillbaka, och är faktiskt väldigt väldigt stolt över mig att jag är det. Känner mig riktigt grym, kan börja driva denna oerhört seriösa blogg, eftersom den är så sjukt bäst...fast ja okej...kanske nt men vi låtsas som att den är det så är alla nöjda och glada! men jag tänkte va så tråkig och berätta lite kortfattat vad det är som har hänt i mitt unika liv nu medans jag varit en icke bloggande blondin. '

okej,. well... vart ska vi börja? I Fredes blev det 18års fest för Marcus, ute i hjälmshult (jag gillar att säga cykelhjälm istället) det får det hela att låta bättre, aja..whatever! Förfest hos André, och det va himla roligt måste jag säga, för jag va mitt uppe i en brottningsmatch (mma fight) och jag FÖRLORADE!? wtf..vi säger att jag vann..för innerst inne vet alla att jag vann, och jag blev biten i Armen av jonathan..liten apa är han. Det gör faktiskt pytttelite ont!

sen drog vi vidare till trane (marcus) och där va det ju livat.........hhääh , högtalarna gick sönder!  men utöver det va de la nice sen sov John,Frederik, André och Lina hos mig... och igår (lördag) HADE JAG MIN 18ÅRS FÄÄÄÄZZZDT! mohahah, inte för att jag fyllt 18 eller något ännu men jag fyller år på onsdag och mamma är i turkiet så man får ju passa på! Hemma hos mig var det livat och alla va glada. jag fick presenter vill jag lova.

en kastrull med två trisslotter i
ska få klippa Zlatan ..(a)

en champange
en sourz
två vinflaskor
en vodka
en minijäger
ett jätte fint armband!
godis BH
& jag hade sagt att jag önska mig en ferrari, så Anna, den söta lilla tösen köpte 2kg godis ferrari bilar till mig! jag blev chockad och glad!

Vi hade skoj hela natten och jag måste tacka alla som kom och fira mig och alla sötnosar som sjöng för mig! måste även lägga till att jag och robin körde en fin tryckare till håkan hellström låtar!

men aja,..bilder här ja!!!!















liten mini paus.

Postat: 2011-05-11 - Kl: 21:45:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ska bara samla mig lite.. kommer tillbaka imon kort!
typ imorgon eller i övermorgon.. har lite stressigt iskolan just nu!



Ballongvideon!

Postat: 2011-05-09 - Kl: 23:17:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Alla kunde tydligen inte sa videon på josefs fb, så jag tog o gjorde om videon, och la till de andra. fixade o donade lite och fick till en liten film kan man väl säga. Här får ni, buga o bocka!


minns nu detta...

Postat: 2011-05-09 - Kl: 20:51:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Minns ni att jag satt o velade mellan vilken klänning jag skulle ha till namnsermonin...jag valde den rosa, och jag ångrar mig inte, men jag är fortfarande sugen på den andra ju, så den klickar jag hem imorgon och jag är så glad så glad! den ska jag ha i helgen, för i helgen är det en massa festligheter som jag nt tänker avslöja förren helgen är över och då blir den en rejäl bild bomb vill jag lova er! ;)


Det ska va gött att leva!

Postat: 2011-05-09 - Kl: 19:17:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag är tillbaka!

Postat: 2011-05-09 - Kl: 19:06:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Ännu ett avbrott i min populära o mest älskade blogg
....men det är ju så fint väder! ni borde förstå mig, för vem fan pallar sitta inne och blogga när man kan va ute o få en fin bränna på näsan och framförallt bränna på hela kroppen.

jag fick en vattenballong på mig idag.. :( jag antar att jag retas för mkt i skolan, men det är så kul att retas så jag får panik! fast jag måste erkänna att jag dog lite när jag fick ballongen på mig, den va kall hihi!  Först blir jag utlurad utanför skolan vid bibblan av frederik, han säger att robin står där o väntar på mig, men när jag kommer ut springer zlatan i 100km/h mot mig så jag börjar springa som fan, sen när han kastar den på mig så studsar den o ramlar i marken! hahaha ägd!

sen när jag skulle gå mot söderkaramellen o handla pepsi tillsammans med Lina o frederik, så får jag en hård smäll i ryggen o tänker ...vafan vad det där?!, och då ser jag att det är Zlatan med sin satans ballong än en gång, men den går nt sönder denna gången heller, så jag börjar springa igen och springer in i affären, och där är jag givetvist fast..så jag hade inget val mer än att gå ut och få den där jävla ballongen på mig!

nu är det krig Zlatan, du kan nt både bära iväg med min stol på samhällelektionen och sen kasta en vattenballong på mig...PÅ SAMMA DAG! mohahahah, nu jävlar säger jag bara! ;)

Josef filmade hela ballonginsidenten den finns här :
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150181162921390



D B E S

Postat: 2011-05-05 - Kl: 16:59:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera




vissa bloggar är så..

Postat: 2011-05-05 - Kl: 16:56:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Vissa bloggar är så tråkiga så att jag vill dö. Okej, min är inte mycket roligare, men för skojs skulle när man ser att tjejer & killar har uppdaterat på facebook, så trycker man in..så är deras blogg SÅÅÅ tråkig så att man nästan inte tror att det är sant. Har folk inget eget att komma med eller? De flesta bloggar handlar om mode osv, .. jag tkr det är skit tråkigt. Det är inte så att jag struntar i hur jag ser ut, men jag gillar att köra mitt eget race och råkar faktiskt tjäna många läsare på det.

Jag har jätte dålig fantasi för tillfället också, det kanske ni redan har märkt, har nt bloggat så ofta nu på några dagar... men det kommer, behöver bara få in lite idér i skallen & i och med att de är ny månad, så slänger jag snart in en ny video också. Fortsätt följa mig så som ni gör, så är ni bättre än bäst!


Home sweet Home

Postat: 2011-05-03 - Kl: 21:20:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det är jätte kallt inne i mitt hus idag, de har varit sån byggfirma här igår och idag och bytat ut alla fönster så nu sitter man här och försöker flåsa upp värmen, men den är ju helt klart på gång eftersom jag är så het.......... nej men inget sånt nu, vad va de nu jag skulle säga? jo,..

jag, Lina & Frederik plus en random har ett litet band på skolan nu. JA DET HAR VI! jag och frederik sjunger duett..HAHAHA. fan va gay! men det är kul, ja det är det faktiskt!

så här lökig är jag nu och det går absolut inte att ändra på!


jag säljer kläder

Postat: 2011-05-03 - Kl: 21:12:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag tänkte sälja ut lite kläder som är försmått och som jag inte använder längre men som jag faktiskt tkr om.
jag vill helt enkelt bara rensa ut min garderob lite nu inför sommaren eftersom jag är väldigt trött på det jag har.

en förnyelse, inte svårare än så. & nu får ni gärna säga om ni är intresserade av något här, så får ni ett billigt pirs, kommentera eller kontakta mig på annat sätt!

mkt av det som jag säljer här har jag inte användt mer än kanske 2-3 gånger.





åååh, min älskade hello kitty tröja :(...








Söndag ♥

Postat: 2011-05-01 - Kl: 19:48:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hemma i myskläder o har precis städat rummet. Nu är det dags att börja packa, sen bär det av hem till mamma, där man ska käka god mat och kolla på big brother nomineringen. Jag gillar söndagar, dom är så sköna! fast nu när jag tänker efter är dom jävligt lame.










kolla i menyn till vänster..skrolla ner lite

Postat: 2011-05-01 - Kl: 14:34:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera



MEEN HALLÅÅÅ, fråga nu .. kolla i menyn till vänster..skrolla ner lite och DÄR!

 


Dagens låt!

Postat: 2011-05-01 - Kl: 13:56:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera





jag älskar denna låten, får mig så glad! haha


"jag är inte lite trött"

Postat: 2011-05-01 - Kl: 13:46:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera



innan någon säger något, så vill jag bara säga att jag är så sjukt snygg efter denna helgen. Jag är inte alls sliten och min hosta är ju inte sjukt jobbig. Allt är underbart, jag är inte trött. och jag ska absolut inte städa rummet..

 

fan vad jag älskar ironi.



Valborgs helg!

Postat: 2011-05-01 - Kl: 13:39:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera


ALLA normala människor förstå varför jag inte bloggat i helgen. DET HAR VARIT VALBORG...wooohooo! så jag har helt enkelt varit ute på äventyr fredag & lördag. men som ni nu ser har jag lagt upp ett inlägg som är så underbart att ni bara måste läsa min blogg eftersom den är såååååå bäst. nää men, tyvärr har jag ju inte så många bilder från helgen. Men jag lägger upp de bilder jag har och sen får ni nöja er med det.


I fredes skulle jag,André & Lina ta en runda till gröningen, sitta där o ha det trevligt, vilket vi också hade med hjälp av lite dricka. Sen kom Frederik och hälsade på oss där också, och sen va det meningen att vi skulle åka karuseller..MEN DÅ VAR DET STÄNGT!? så jag och André drog o gjorde något...venne vad, tror vi väntade på att min buss hem skulle avgå och kärleksparet Frederik och Lina stack ut på puben & det kan ju inte jag o André göra eftersom HAN ÄR 94A och jag fyller år om 2 JÄVLA VECKOR!.. men vi hade väl kul medans vi väntade, vi (jag) spelade fyllefotboll på knutan. kaxade med några invandrare och gjorde NÄSTAN så att andré åkte på stryk..hääh.. vi behöver inte gå in på det!

jag åkte hem tidigt eftersom .. eller nej inte tidigt. tog bussen 02.15 eftersom jag skulle på konfermation hos min kusin dagen efter & skulle upp halv 9.

& nu igår, Var jag då på konfirmations (stava?) kalas till 6-7 på kvällen och i slutet satt man o vinade lite tillsammans med John min kusin och Johan hans kompis. Senare mötte vi upp bland andra Lina och åkte hem till Franz för att dra några cider där. Senare drog jag och Lina oss mot stan och åkte en massa karuseller. Melvin med den största kaluffsen i världen åkte första karusellen med oss.

Senare, så besätmde vi oss för att åka igen, med Joel, Leo&Filip sen va där nån mera...fan va sjukt att jag inte minns, men Leo payade min lilla karusellfärd..venne varför . tror jag bad honom, MEN TACK LEO SÖTNOS ;).. hööö, men vi åkte då. och sen gömde jag och lina oss när karusellen va slut, sen hoppade vi på igen. och åkte gratis utan att någon märkte det. HAHAHA...sen försökte vi för tredje gången men då pekade en ful random tjej mot vakterna så vi drog oss mot mcdonalds. Vi cyklade även på en tvåmanna trehjuling var vi nu hittade den. blanasen var på topp..ville bara säga det! men ja, efter alla dessa saker inträffade träffade vi Simon, Linus och filip på knutan och där satt vi och väntade på att vår buss hemåt skulle avgå. Simon hade världens äckligaste skoskav.

Detta var nog min helg..Min kusin skicka konfirmations bilderna sen till mig, jag glömde kamera hemma så det tkr jag allt han får göra. Men nu blev detta inlägg sjukt långt, så jag lägger upp bilder nu om ni nu orkar läsa ända hit!

(juste...jag och lina tog med oss några kuddar hem som låg vid en bänk på friabad..vid en resturang tror jag)





kommer fler bilder så småning om..kanske även en galen skrikig karusellvideo!