hejdå blogg.se HEEEEJ NATTSTAD!

Postat: 2012-03-15 - Kl: 20:04:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Slutar
blogga här nu för att det suger, nu hittar mig nu mera på nattstad, så tryck på bildfan så kommer ni direkt dit..Jag kommer alltså INTE blogga här ifrån mer, utan det blir en massa ny fräsch uppdatering från nattstad istället!

På väg hemåt!

Postat: 2012-03-15 - Kl: 14:10:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Fyfan vad trött jag är! Det första jag ska göra när jag kommer hem är att sova, ta en lång powernap tills det slutligen är dags för jobb! Fan vilken hektisk dag det varit, eller iallafall svin jobbig,alla tider och frågor angående studenten bara flyger i huvudet nu efter studentkommite mötet...tror jag dör.. Men är på väg hem till min underbara säng nu, det kan fan inte bli bättreBalklänning check!

Postat: 2012-03-15 - Kl: 00:02:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag var så fett osugen fast ändå sugen på att blogga nu ikväll, så nu precis innan jag bestämde mig för att sova så kom jag faktiskt fram till att jag har något att blogga om! wiihoooo! det är nämligen så att nu ikväll så var mamma och jag hemma hos mammas kompis som ska sy min balklänning. Vi tog mått och snackade lite om hur den skulle se ut! Jag hoppas verkligen på att den blir som jag tänkt mig! Ser verkligen fram emot att få se resultatet!
Hade tänkt mig en puderrosa empiremodell..
Något i denna stilen, se nedan


Så galet söta!

Postat: 2012-03-13 - Kl: 23:16:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag tycker att dessa ungarna är så sjukt jävla söta! jag ska fan uppfostra mina ungar (om jag nu får några vill säga) till att bli lika coola! helt galet, all respekt till dom! Blev verkligen chockad över att dom inte är blyga för fem öre!

fett med creds!


statstik mathafakkaaaa

Postat: 2012-03-13 - Kl: 23:12:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag borde kanske börja blogga som jag gjorde förut märker jag nu..alla som läst min blogg från första början vet ju att jag bloggade bra mycket mer än vad jag gör nu och att jag hade ganska mycket läsare för att bara vara en liten tjej i en håla liksom.. men sen slutade jag bara blogga, det tog för mycket tid och det hände ju inte speciellt intressanta saker i mitt liv heller. Men när jag väl tar mig tid till att blogga, som ikväll, så stiger min statstik sjuk mycket! man blir faktiskt lite glad hih! :)
kollade precis igenom lite gamla blogginlägg, och fyfan vad ful jag har varit, inte för att jag påstår att jag är världens snyggaste i nuläget, men fyfan hur jag såg ut, hur kunde ni tolerera detta? jävla sopor! ;)- Örk fy och blä!

jo men tjena

Postat: 2012-03-13 - Kl: 19:59:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Har inga direkt bilder på min skoldator...


Jag blir så trött på idioter som håller på att skriva i chatten hela tiden, alltid samma gamla töntar..och nu syftar förstås inte på mina vänner utan mer på de randoms som brukar skriva till mig. Det finns en snubbe på min fb som har någon "sjukdom" där han måste fråga mig vem jag är hela tiden, sjukt tröttsamt i längden och inte speciellt kul.. jag tror faktiskt jag har svarat honom och sagt vad jag heter, jag vill liksom inte sitta och lära känna honom, Han verkar skit jobbig to be honest with u guys!

aja.. så idag la han världens kanske sämsta bortförklaring när jag sa till honom att han inte skulle fråga mig vem jag var hela tiden...han sa,. "Hahaha idiot det e inte jag som skriver det har hänt nåt med min mobil så varje gång jag loggar in så skriver den en massa".....

jo men visst, bra där killen! suck!


SaknaTrulskväll

Postat: 2012-03-08 - Kl: 22:39:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
När ska jag kunna titta på bilder på dig utan att bli ledsen? 
jag saknar dig så att det sticks i hela kroppen.


Saker jag ogillar,gillar m.m

Postat: 2012-03-08 - Kl: 22:00:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera10 saker som jag tycker om:
Carl-Johan Ekenberg
Sommar
Göteborg
Träffa nya goa människor
Smulan
Pengar
utomlandsresor
Dillchips
Sova
god mat

10 saker jag inte tycker om:
bli väckt
äcklig mat
hunger
pinsamma situationer
bråk
krav
stress
härmapor
kräksjukan
vara av med grejer

Detta vill jag göra i framtiden:
vara med i Big Brother
Skaffa mig en fluffig hund
Bli framgångsrik inom reklambranschen
Bo i Göteborg
Resa
skaffa lägenhet med älskling
Gifta mig

3 saker jag är rädd för:
Spindlar
döden
misslyckande

Hej Pencillin!

Postat: 2012-03-08 - Kl: 20:59:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
känner mig en aning deprimerad ikväll,.. inte bara för att min älskling inte kan tillbringa kvällen med mig för att han jobbar utan även för att jag ska gå på pencillin nu några dagar framåt.. har urinvägsinfektion YAAAY...och jag har haft så fruktansvärt ont i min rygg denna vecka och det berodde tydligen på detta. Så de hade börjat påverka mina njurar vilket suger! men jag tog min första pencillin tablett nu idag, så nu håller vi tummarna så att urinvägsinfektionen OCH ryggsmärtan försvinner illa kvickt!Smulan! ♥

Postat: 2012-03-05 - Kl: 16:28:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min lilla bebis börjar bli stor nu, hela 12 veckor fyllde hon i fredes! Tyvärr är hon  lite sjukis just nu.. och äter knappt något, så nu har hon börjat med bebismjölk igen och måste äta varje kvart! Så snart ska det nog bli bättre :)


Spargris-Henrietta

Postat: 2012-03-05 - Kl: 16:22:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag håller på att spara hur mkt som helst, är så stolt över mig själv..fast lite sorligt är det faktiskt, ni vet, när jag tar ut pengar från mitt kort och lägger ner de i denna satans metallburken som jag inte får upp ...om jag vill ha upp min söta sparbössa så måste jag öppna med en burköppnare. jävligt fiffigt ändå! jag som inte ens kan öppa en konservburk utan behöver hjälp så fort jag ska göra det, så därför är denna sparbössa sjukt praktisk till såna slösande människor som mig. Finns att handla för 25kr på söderpunkten i hbg och säkerligen någon annanstans i världen också!


Heeey Blöggen!

Postat: 2012-03-05 - Kl: 16:11:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej min kära blogg! det var 10 tusen år sedan jag skrev något senast, men ni som känner mig vet ju att jag är ganska så lat när de gäller vissa saker, och jag orkar så fan heller uppdatera er om allt som händer i mitt liv.
Men eftersom jag har tråkigt just nu och är för lat för att gå ner till köket för att laga nudlar som tar 3 minuter så tar jag och gör ett blogginlägg istället. hm.. och vad har egentligen hänt? jo..
- jag har börjat spara pengar WIIIHOOO! för vet ni vad? Det börjar närma sig studentresa nu, cirka 75 dagar kvar skulle jag vilja påstå att det är kvar och cirka 95 dagar kvar till studenten tror jag! nog man taggar!? kommer bli så awesome!


här är jag idag, jag har använd min nya JÄTTE fina jacka i de fina vårvädret där ute, helt fantastiskt fin är den!