God natt!

Postat: 2010-01-31 - Kl: 22:48:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Går och lägger mig nu, känns som om att jag inte kommer komma upp imorgon, sinnes sjuukt, vilken konstig helg!
Jag vill dock bara påminna er om att jag har fett mycket ångest för igår och jag menade inte allt jag sa. Jag blir som en helt annan person som säger as konstiga saker. Det får bli en ändring på detta! den mogna lilla hetta får börja krypa fram snart...


trött som ett as

Postat: 2010-01-31 - Kl: 17:54:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jahaja, hade en sjukt rolig kväll igår med ibland går det lite snett. Jag har iallafall lärt mig att aldrig mer dricka på helt tom mage, fick betala lite för det. Ajaj. Hade iallafall sjukt roligt och det är jag glad för. Jag hade ett litet mini mini mini krök hemma hos mig innan det var dags att dra sig till stan. Bilder kommer in, kolla på dom och låtsas som om ni någonsin kan få så kul! puss








wiiiiiho!

Postat: 2010-01-30 - Kl: 15:13:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
fick reda på att dreamhack ska vara i jönköping och inte Göteborg! såååå jävla nice. Blir så glad! Elmia tillhör dreamhack och det ska ingen få ändra på. Jag och Lina..kankse Lisa beställer biljett till D hallen i mars! ooooom vi ska!

gaah!

Postat: 2010-01-30 - Kl: 12:09:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kan knappt hålla mig inför ikväll! kommer bli så kul, sitter dessutom och räknar ner tills vi ska förfesta. Idag är det nämligen dags för att TUUURAAA! om ni vill med så hör av er.


badkläder

Postat: 2010-01-30 - Kl: 00:54:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag vet inte vad ni tycker men det känns som om att tiden går jätte fort nu. Jag sitter och funderar på vilken bekini jag ska köpa detta året och fastnade lite för en vanlig svart stilren modell och det är såå jag! älskar stilrena saker. Idag när vi hade webbdesign fick jag höra att min design var väldigt stilren av sig av massa olika personer.




Carl bråkar med min katt

Postat: 2010-01-30 - Kl: 00:22:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min älskade bebis låg i min säng när jag och Carl kom in på mitt rum. Han såg så bekväm ut och självklart börjar då Carl leka med stackars truls. Det hela slutar med att Truls då blir jätte sur och börjar bita Carl.  Bråka inte med min bebis för han prylar er alla!


Hetsig dag

Postat: 2010-01-30 - Kl: 00:18:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min enda orsak till seg bloggning idag är att jag haft en väldigt stressig och farande dag. Slutade skolan vid 2 och sedan skulle man direkt in till stan och göra några små ärender tillsammans med lina, därefter kom Carl hem till mig och vi kollade lite film och sånt smått och gott. Man vill ju inte jätte gärna sätt sig och börja blogga när man har gäster hos sig. Vi kollade på filmen my bestfriends girl eller något tror jag den hette. En helt okej film som var väldigt rolig, värd att se!

Jag slänger in en bild på lilla söta Carl. Han blir säkert jätte glad!


Jag sakna er!

Postat: 2010-01-29 - Kl: 09:22:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera



inte okej!

Postat: 2010-01-29 - Kl: 08:37:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag gillar verkligen inte det nya här på blogg.se . Det ser inte riktigt klokt ut och det är absolut inte snyggt! Är det något som ska ändras så är de snyggare design. Designen här på blogg.se är väldigt tråkig och det blir ju inte bättre av att dom förstör det genom att skriva dit "senaste händelser" eller vad där står. Jag gillar det inte, hoppas bara på att det inte ska se ut såhär och att dom håller på att fixa den. Sen måste jag verkligen dissa detta med, jo. Blogg.se ska alltid lagga och sega när man är inne. Gillar det inte, gillar det inte alls.

Sitter btw och har media nu, satan vad kallt det är i klassrummet. Känns som om att jag sitter i en iglo.

Hiss och Diss

Postat: 2010-01-28 - Kl: 23:10:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Det finns något som jag avskyr när det gäller vinterskor, det är dom där äckliga håriga modellerna som jag kallar för "buffel skor", det ser ut som om att någon slaktat en mammut och sedan tillverkat överdrivna skor. Skit fula är dom och väldigt väldigt störiga.

 

Jag dissar människor som smsar och vägrar säga vem dom är och påstår att dom är någon form av en hemlig beundrare..hm...





Jag dissar att vi som har studiebidrag får pengar sist i månaden och dessutom alldeles för lite. Vem i hela världen klarar sig på 1050 på en hel månad? sinnes sjukt snåla är dom i sverige. usch!



Jag hissar först och främst goda och glada skratt när man är övertrött. Älskar att man blir sådär konstig i kroppen och bara skrattar åt precis allting som knappt är roligt. Det är nog det jag hissar högt!


Jag hissar programet VODDLER eftersom att jag fick en invite idag nämligen!




Något jag även vill hissa är när man vaknar mitt i natten och ska kolla klockan och kan tänka "fan vad skönt, det är 3 timmar tills jag ska gå upp, då kan jag sova vidare" sen så somnar man in igen. Det är fan skönaste som finns..







Sommar....

Postat: 2010-01-28 - Kl: 21:09:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Schtek, tänk när man hade en sån mage? Det var förtusan bara i sommras men gud vad mycket hull jag fått. Säger inte nu att jag tycker att jag är tjock utan bara att jag lagt på mig lite, måste verkligen komma igång med träningen annars vet man inte var det slutar.
Jag är ju självklart såhär brun fortfarande...

hur jag fick tag på min voddler invite?
hm.. jag gick in på voddlers hemsida och ansökte om en invite, väntade en månad sedan fick jag den ;)

vilken dag

Postat: 2010-01-28 - Kl: 20:01:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera


puuh! vilken dag det varit, slagsmål på skolan och jag var väldigt nära på att nocka en viss liten damockså. Fan att det alltid ska komma in bråk i bilden, hatar det men vafan, vad gör man inte? Gillar inte tjejer som kommer och leker som om ,dom vore hela världen. Nog om det. Jag har varit och jobbat nu ikväll, det var väl som vanligt sjukt boring men pengar är pengar, måste börja på att skriva mitt CV men har ingen aning om hur man gör hihi. Jag stavar som en kråka och hur bra tror ni då att man blir? tjaa. jag får väl ta mig tiden att göra det, skriva hur jävla underbar jag är och hur bra jag varit när jag varit på prao innan, men det är väl lätt....nat...

Fick förresten min Voddler invite idag och är ändå ganska så nöjd. Gillar dock inte att det laggar och håller på men det får man väl tåla..


jag är väldigt generös

Postat: 2010-01-28 - Kl: 13:48:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag är en Ängel


dåligt humör...

Postat: 2010-01-28 - Kl: 13:04:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter och har matte nu och är nästan säker på att ingen kan vara på sämre humör än vad jag är just nu. Kommer berätta lite senare ikväll varför. Får egentligen inte vara inne här nu, så måste gå igen.. men ja. ni får en mysig låt ..




Jag och Älskling

Postat: 2010-01-27 - Kl: 23:15:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Blir ni inte också lite sömniga när ni kollar på bilden på min katt? jag blir jäte trött så därför...
säger jag och min älskling godnatt för att vi ska sova nu & Så som avslutning på dagen så ger jag er en rejäl slängkyss,en låt och två bilder! Det var inte illa va? Se,lyssna och njut.
& ja! det har slutat snöa nu.. fett gött.


På Espresso house

Postat: 2010-01-27 - Kl: 19:43:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera


igår innan bion så softade jag och Lina på Espresso house ett litet tag. Där satt några killar o tjejer och snackade om bloggar & självklart sitter man ju och lyssnar för man inte kan låta bli. Efter ett tag börjar en utav killarna snacka med mig och Lina, han frågar om vi ville sätta oss vid dom eller han tyckte att vi kunde göra det, men det verkade lite sådär lame så vi struntade i det, sedan frågade han oss om vi läste någon speciell blogg, jag svarade då att jag läste Kissie's blogg.

Killen sa då till sina kompisar, ja där ser ni! hon läser också den,.. sedan vända han på huvudet till oss och sa, " ja du ser ut som en sån liten kissie,"...

jag tittade på honom som om att han vore bäng i skallen & då sa han "lite gör du, men du är en mycket fräschare variant", lite smått gulligt, men ack nej! jag är inte lik Kissie, inte det minsta och det var inte det jag ville få fram iheller. nåja.

player hit och player dit

Postat: 2010-01-27 - Kl: 19:25:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag fattar inte varför folk går omkring och har mig som samtals ämne, riktigt onödigt och hur kul är jag att prata om på en skala? jag är ingen player som många tycks tro och som många går runt och säger. Den enda andledningen till varför jag är med många killar är för att jag har många killkompisar för ska jag vara helt ärlig så trivs jag bäst med att vara med killar inte tjejer så nej , hur mycket ni än vill se lilla Henrietta som player så kommer hon aldrig att bli det, för varför skulle jag bli något som jag själv avskyr? löööööjligt.

Fortsätt snacka skit om mig ni gör mig bara mer och mer "kändis" än vad jag redan är.
För hon där Henrietta kind of dramaqueen ;)



Snöstorm

Postat: 2010-01-27 - Kl: 18:02:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Satan i gatan vilken snöstorm det är ute, blev alldeles anfådd påväg hem från busshållsplatsen, mina kära små ugs är helt våta och jag är kall om mina fötter. Stannade kvar lite extra länge i Ängelholm idag, dels för att träffa Henny och sen för att träffa CJ. Alla vet att jag fullkomligt AVSKYR när någon kollar på mig när jag äter men jag skulle ändå försöka käka en pizza tillsammans med Lina, tror ni det gick? njaaa. hyfsat faktiskt men blev mätt rätt så fort. Nu luktar man vitlök i hela munnen och har krypit ner under täcket i sängen, snart dags för ANDRA AVENYN wiiiiihoooo! får äntligen se fortsättningen på min favoritserie och det finns inget som kan komma imellandet mer än om det blir ett stömavbrott.

På tal om strömavbrott så väckte pappa mig inatt och jag fattade inte varför. Jag trodde först att det berodde på att jag kanske hade försovit mig eller att han skulle se ifall jag hade gått och lagt mig. Han snackade med mig men jag minns knappt vad jag svarade, kan ha sagt precis vad som helst. Han frågade mig ifall jag ställt klockan på mobilen eller min väckarklocka eftersom vi hade haft strömavbrott, ja. alltså min väckarklocka hade ju inte ringt om det nu var den jag hade ställt på klockan 6. Min pappa är så gullig!


bloggning om JONAS!

Postat: 2010-01-27 - Kl: 14:52:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hihih, jag bloggar om en liten filur i min klass vid namn Jonas. Han är en go påg på 16 jäkla år. Dom säger att man blir som man umgås, då måste ju jonas vara undebar eftersom han umgås med mig ;). hihi.

jonas o jag skulle skriva en novell, såhär såg jonas novell ut när han skickade den till mig.
Där står :

HETTA E HEET SOM ATTANS (H)



ACTION I SKOLAN 2

Postat: 2010-01-26 - Kl: 22:31:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ännu en dag full med action i min skola naturligtvis. Denna dagen fick jag,Lina och Ina snacka med vår mentor i enskiljda samtal pga att vi har ett bråk med en tjej i klassen, vet inte riktigt hur allt började men jag vet vad jag har gjort och inte gjort. Kallar någon mig patetisk så självklart att jag går på. Jag tar ingen skit, men eftersom det är löst nu så ska jag inte skriva så mycket om det, men det är ganska mycket skitsnack i skolan och jag kan ärligt säga att jag är rätt bra på att snacka skit jag med men inte utan anledning. Jag älskar vårt lilla gäng som vi har nu och hoppas det håller. För jag har riktigt kul i skolan för tillfället! Detta var alltså mitt 3 samtal med min mentor pga att jag bråkat men andra i klassen och Lina likaså. men vad gör man inte? man ska inte ta någon skit. hihi!

Nu ska jag sova för att jag är väldigt trött. Vi hörs imorgon antagligen, & vi håller tummarna på att alla bussar/tåg är inställda pga snöstormen som ska komma, för då kan jag vara hemma från skolan och sova, för det är vad jag vill göra mest av allt.



Bion avklarad

Postat: 2010-01-26 - Kl: 21:55:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Som sagt så var jag på bio i Ängelholm och såg avatar i 3D. Filmen är så jävla bra, älskar färgerna och vill så gärna vara en avatar, därför har jag och Robin bestämt att vi ska måla oss blåa och ta massvis så att det blir som en liten avatar-dag för er som inte förstår. Inne på bion slummrade jag till då och då, inte helt okej men jag höll mig ändå hyfsat vaken till den var slut. Jag ska bli en avatar och sen ska jag ha en avatar som husdjur när jag blir stor!


hemma

Postat: 2010-01-26 - Kl: 16:18:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hemma nu och ska alldeles strax bege mig till ängelholm igen för att se avatar. Kommer hem senare ikväll så vi hörs då! pusspuss

Webbdesign

Postat: 2010-01-26 - Kl: 10:38:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter och har webbdesign just nu, är ganska trött eftersom vår lektion snart är slut. Jag är kass på att vara kreativ och komma på bra idéer till min hemsida. Jag sitter mest och tar det lugnt nu, andas ut för att mitt busskort är återfunnet och lyssnar på musik, tänkte visa er det jag tillverkat på denna lektion och lägga in låten jag knarkar förtillfället!




Goda nyheter!

Postat: 2010-01-26 - Kl: 09:04:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har nog sveriges gulligaste busschafför! han hade hittat mitt busskort och kört upp med det till min skola. Jag är happy happy nu och det kommer jag vara hela dagen. Ska dock hålla reda på det bättre framöver!

Sveriges sämsta morgon!

Postat: 2010-01-26 - Kl: 08:46:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Idag har jag haft sveriges, kanske världens sämsta start på dagen. I morse var jag svintrött och trodde nästan att jag var sjuk. Höll nästan på att dö i duschen, inte nog med det, utan när jag kom utanför dörren när jag skulle gå till bussen så var det svin kallt ute. Trodde seriöst att istiden hade kommit tillbaka. När jag tillslut hade kommit med bussen åkt ett bra tag så skulle jag och Lina hoppa av bussen snabbt som fan för att hinna bussen som stannar utanför vår skola..Då märker jag det. MITT BUSSKORT ÄR BORTA! sååååååå in i helvetes jävla irriterande. Ringt alla nr som går att ringa.

Pappa kommer döda mig, japp japp! Retas inte med mig idag, ett tips bara.

Godnatt bloggen!

Postat: 2010-01-25 - Kl: 23:39:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Godnatt på er mina trogna läsare, imorgon är en nydag och då ska jag nog hinna med att blogga lite mer. Kan ju dra kort vad som händer imorgon. Det är först skolan som gäller och därefter en liten fika tillsammans med Robin i stan, efter fikat drar jag mig tillbaka till Ängelholm för att se avatar på bio IGEN! fast denna gången i 3D. Ska se den tillsammans med farmor pappa och kanske lilla Lina. Kommer bli lite små trevligt, men jag berättar mer under dagen. Godnatt på er!

Suddig bild

Postat: 2010-01-25 - Kl: 22:18:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Eftersom jag skulle börja lägga in mer bilder på vad jag använder för kläder så kan jag ju ta och börja med det redan nu. Detta hade man på sig nu ikväll. Ganska suddig bild men tror ni reder ut någerlunda hur det ser ut!


ACTION I SKOLAN

Postat: 2010-01-25 - Kl: 21:52:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kass uppdatering för min del idag men jag har ett liv! vill bara påminna många av er det. Idag har jag spenderat mycket tid på att åka runt tycker jag själv. Var i klippan ett par timmar och hälsade på Alexander lite. Det var egentligen meningen att jag och Lina skulle gymma. Men ingen av oss hade tagit med oss träningskläder så vi fick hoppa det idag. Haft en jävligt rolig/mysig dag idag. Speciellt roligt var det ju i matsalen, vilket jävla Pucko.

Det var såhär. Jag och Lina var as övertrötta när vi stod i kön, en snubbe som jag knappt vet namnet på men som går i min paralellklass trängde sig imellan mig och Lina så att lina hamnade långt fram i kön och jag långt bak. Vi började då skratta ännu mer eftersom vi var rätt så flummiga. Då nästan anfaller den där snubben mig och frågar hur gammal jag är. Just då fick jag ett litet hjärnsläpp och fick tänka lite innan jag svarade hur gammal jag var. Jag svara då honom att jag var sexton.

Då mumlade han något om 12åringar osv. Skitlöjligt! sedan så började jag och Lina skratta igen. Då skrek han "Hållkäften", så jag bara varför ska jag hålla käften, det tänker jag inte göra. Så jag fortsatte att snacka. Då sa snubben igen "jag sa hållkäften" men jag fortsatte ändå att snacka. Sedan kallade han mig fjortis och gav mig en ilsken blick. Jag kunde knappt hålla mig för skratt. Så jag var tvungen att fråga honom vad han skulle göra åt saken..men då svarade han inte.

Skit löjligt av honom iallafall. Fan han som skämde ut sig tycker jag iaf om man är kille och jävligt lång och framförallt 18 år så går man inte på en liten stackars mager flicka som är jävligt liten och 16 bast. Inte okej! Inte helt okej. Fåntrattar finns det över allt. Men vad gör det inte med lite Action i vardagen?





random

Postat: 2010-01-24 - Kl: 22:58:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hemma hos mamma brukar det hända konstiga saker. Jag tror seriöst att det spökar här. En gång när jag var ensam hemma lät det som om någon sprang i trappan, ellerja, som om någon satt i trappan och stampade med sina fötter. Sedan en gång då jag inte trodde att jag var ensam hemma så lät det som om någon damsugade på nedanvåningen. Riktigt läskigt är det om man tänker efter men dom två läskigaste upplevelserna är när jag satt i sängen ungefär så som jag gör nu, så bara börjar radion spela på högsta volym. Trodde jag skulle dö.

men detta är fan det läskigaste. JAG SKOJAR INTE! jag tror på spöken men iaf, jag kind of simmade lite i vår lilla pool här hemma hos mamma. jag hade varit under vattnet ett litet tag, sedan dök jag upp o ner och simmade o kollade under vattnet med ett par simglasögon. Jag var ganska så liten när detta hände men ändå, ryser bara jag tänker tillbaka. Men ja, när jag dök upp för att kliva ur poolen så ser jag en nunna ellerja, det såg ut som en nunna, en ganska så gammal tant. Hon stog och kolla på mig. Jag blev as rädd och började springa in mot huset. och jag skojar inte, fan vad skraj jag blev.'

Vi bor nämligen ganska så närma en kyrka, menja. & ibland känns det som om någon står och kollar på en...gah! blir rädd nu hihi. Så ska ge er en låt som jag tänker knarka ikväll. Puss och Godnatt på er babes!


Min vecka.

Postat: 2010-01-24 - Kl: 21:13:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag känner att jag har en ganska så fullbokad vecka framför mig. Hoppas jag hinner med allt. För jag saknar många av er som jag inte hunnit att träffa nu på ett tag. aja, veckan ser ut såhär

mån- gymma med Lina sedan träffa Alexander
tis- Kanske fika med Robin
ons- fika med Emma
tors- jobba
fre- antingen leka med Tea eller Carl
lör-festa med Emma
sön-jobba


fick frågan

Postat: 2010-01-24 - Kl: 19:19:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Fick frågan ifrån en liten anonym om jag inte kunde lägga upp fler bilder på min klädsel och jo, självklart! inte för att jag har någon speciell stil direkt men bara för att göra min blogg bättre så varför inte. Börjar med det från och med på tisdag tänkte jag. så det kommer att ske.

Klar för idag

Postat: 2010-01-24 - Kl: 18:16:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Mamma och jag har målat färdigt för idag nu, Så nu ska mamma göra minipizza och jag ska se glad ut, kanske snacka lite skype och lyssna lite på någon bra låt. Sedan blir det nog till att kolla på en asbra film och sedan somna in. Ska upp 6 imorgon som vanligt. Dom som känner mig vet hur mitt morgon humör är. Tänk er då en henrietta klockan 6 på morgonen gå upp och duscha. Inte helt okej men som tur är piggnar jag till rätt så snabbt!





Färdig jobbat

Postat: 2010-01-24 - Kl: 14:54:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter i mammas kök nu, det luktar mat i hela huset så jag antar att det snart är dags för att äta. Medans jag väntar så kelar jag lite mer mammas lilla katt och hon är så liten och go. Mamma har gjort henne så tjejig som det bara går. Hon har ett rosa halsband med rosa diamanter på och innann när hon var liten kattunge hade hon ett rosa koppel, vi fick henne sommaren 2008 så hon är inte så jätte gammal, men hon vet vad hon vill i alla fall. Jag fullkomligt älskar katter. Har ju en katt hemma hos pappa också, en riktigt fet en, men om katter är tjocka. Då är det bara mer att älska.

Jag tog ett par bilder på vår söta lilla tjej Sessan här hemma. Ni får även en bild på hennes oerhört vackra halsband.


Jobbet väntar!

Postat: 2010-01-24 - Kl: 12:26:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Dags att klä på sig och samla ihop grejer nu. Efter jobber åker jag hem till mamma som vanligt och då ska vi börja måla på mitt nya rum. Så jag skriver lite senare.

Love ya

Mardröm

Postat: 2010-01-24 - Kl: 12:12:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Inatt vaknade lilla jag helt kallsvettig med tårar i ögonen och på kinderna. Jag var livrädd och skit ledsen pga min fruktansvärda mardröm som var så otroligt verklig inatt. Jag minns inte så mycket mer än att det var något om att min storasyster hade fått cancer. Hon hade någon cancer i halsen som var omöjligt att bota ifall man inte upptäckt den tidigt. I min systers fall var det redan försent och hon skulle dö inom 3 veckor.  och jag vaknade när min farmor sa "detta är det sista veckorna med cornelia" . hahha, inte konstigt ändå men den var jätte verklig och jag vaknade när jag grät som fan i sömnen.

jag gillar inte såna drömmar, helt skumma ju.
Ni får en bild på min stackars syster efter som jag trots allt älskar henne.


Godmorgon Godmorgon!

Postat: 2010-01-24 - Kl: 11:58:07 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår kväll när jag skulle skriva ett inlägg till er efter att mina söta kompisar åkt hem så stängde min pappa av mitt internet för att jävlas med mig, det är bara det han vill. haha, men ja, Mina vänner åkte då hem vid halv 2. Jag käkade & fixade mig inför kvällen. Sedan så kunde jag inte skriva mitt godnatt inlägg men jag måste säga att jag hade jätte skoj igår. Måste definitivt göras om! 

Vad säger ni? har jag inte en söt mössa? Jag kind of älslar Hello kitty.




kvällen är räddad

Postat: 2010-01-23 - Kl: 18:49:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Carl & Simon kommer och räddar min kväll. Dom ska snart hit och kolla lite film med mig och det kommer bli kanon kul! tur att man har killkompisar ibland!


tråksjukan

Postat: 2010-01-23 - Kl: 17:04:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag är fortfarande fast i tråksjukan. Det ser ut som om att jag får ta och ligga hemma ikväll också. Funderar på att hyra en fett bra film och äta massvis med godis, dricka julmust och sedan sitta vid datorn långt in på natten idag. Någon helg får man väl ha tråkigt, inte ut och härja hela tiden även om man vill det. Jag taggar inför nästa helg istället ohja!


fyfan

Postat: 2010-01-23 - Kl: 15:52:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
klarar inte en hemmakväll till. Var hemma igår och idag hade jag tänkt hitta på något skoj men då sitter man fast i att ha tråkigt. Emma kunde tydligen inte idag. Så jag får dö hemma istället. Umgås med familjen och ta det lugnt. Men jag klarar verkligen inte av att ta de lungt två dagar i rad. Måste ut och göra något, frågan är bara vad. hatar det.

Gamla bilder!

Postat: 2010-01-23 - Kl: 14:44:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänkte lägga upp några gamla godingar från förr i tiden. Då man var en liten snäll flicka som "aldrig" gjorde något. Så Ja, bilder kommer och sen skulle det varit snällt att få kommentarer. Tänk dock på att vissa bilder är SJUKT gamla.





Godmorgon!

Postat: 2010-01-23 - Kl: 14:00:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Varför ska alltid pappa väcka mig. Är det för att han är avundsjuk på att jag kan sova längre än honom, haha. it might be so. Det tror jag! Jag kollade nyss andra avenyn avsnittet för andra gången tillsammans med min syster. Fan vad spännande det är. Men något jag inte kan förstå är ju att det visades på en onsdag när det brukade visas på tisdagar. Då får man alltså vänta längre för att få se fortsättningen nu framöver & det är nog det enda negativa. Fan vad jag älskar andra avenyn! looooove it, men nog om det. Nu ska jag städa upp mitt rum som då är sveriges rörigaste rum. Borde jag fotta det och lägga upp i de här inlägget? njaa. okejdå! Kan väl vara snäll och bjuda på det. Håll i er.

jag vill verkligen inte ha det såhär rörigt, vem trivs i det liksom. Jag försöker att undvika det men det är skit svårt! alla kläder samlas automatiskt på golvet konstigt nog.


hur min drömkille ser ut? hm..

Postat: 2010-01-23 - Kl: 00:46:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har fått frågan av många hur min dröm kille ser ut. Jag vet inte riktigt. Alla som känner mig vet att nästan alla mina pojkvänner sett likadana ut. Jag älskar brunetter med fina ögon. Jag älskar när killen klär sig fint, i snygga för det mesta dyra kläder, Jag älskar när killen luktar gott både i håret och på kroppen och så är det ett jätte stort plus om killen fixar frisyren, vem vill vara tillsammans med någon som har pottfrilla? inte jag.

Han ska inte hålla på med en jävla massa brudar som söker uppmärksamhet hos honom, det kvittar om tjejen nu är snyggast i skåne eller vad som. Han ska inte hålla på med andra. Självklart får han ha tjejkompisar men inte såna överdrivna som ska pussa och krama honom som kompis hela tiden. Jag älskar killar som har humor och tänker på annat än sex och datorspel.

Vem vet, du kanske är min prins ;)



BESÖKSREKORD!!

Postat: 2010-01-22 - Kl: 23:26:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
YAAAAAY! Fan vad glad jag blir! Nytt besöksrekord så att det smäller om det. Fortsätt så här älsklingar så blir jag ännu gladare. Fortsätt komma med tips om vad ni vill läsa om. Det går frammåt people!
470 JÄVLA UNIKA!

Hejdå kära julmust

Postat: 2010-01-22 - Kl: 23:17:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tror det är dags att säga hejdå till min vän julmust nu. Detta blir nog sista julmusten jag dricker innan det är dags för påskmust. Fråga mig inte hur jag ska klara detta men på något sätt måste det ju funka. Jag har nästan blivit helt beroende och klarar knappt av att dricka vanlig cola längre. Jag personligen väljer Julmust före Cola.


Studiobilder från skolan

Postat: 2010-01-22 - Kl: 22:49:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vi skulle fixa en snabb designad affisch på lektionen idag. Jag och Lina var förstås i samma grupp ocu för att göra vår affisch så snygg som möjligt så tog vi ju lite fotografi på oss i skolans fotostudio. Väldigt äckliga bilder på mig men jag får skylla på att jag hade en väldigt stressig morgon.







Besök&följ denna super blogg!

Postat: 2010-01-22 - Kl: 21:44:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag tvingar alla att läsa denna fantastiska blogg! ni kommer inte bli besvikna, så gör som mig. Börja läs denna blogg och jag blir jätte glad! ni alla ska få en bauta stor kram av mig och kanske en puss på kinden. Denna tjejen är riktigt grym på att göra design.

Puss på dej söta lilla Ebba!


Video från idag!

Postat: 2010-01-22 - Kl: 21:29:37 - Kategori: Videobloggar - Kommentera


Jag är nog sämst i hela världen på att hålla takten till musik eller åtminstone röra mig i bestämda rörelser till musik Inte helt okej.

DEN ÄR FÄRDIG!

Postat: 2010-01-22 - Kl: 21:22:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min underbara blogg är färdig och finare än någonsin! tack så mycket Ebba sötnos för all hjälp. Det betyder verkligen. Nu ska jag åter ta min fina tron och börja blogga för fullt igen. Kommer börja med att berätta om min dag och sedan lite random saker som hänt mig under dagen. Jo, Idag försov jag mig tack vare att jag trodde att jag tryckt på återuppringning på mobilen men icke, jag försov mig och missade bussen. Jag lyckades komma till skolan med bussen som gick 08.10 och det är man tacksam för.

I skolan lekte man lite i photoshop och sedan var det dags för ännu en gymnastiklektion. btw, har ni tänkt på hur mycket jag tränat i veckan? sinnes. Efter gympan gymmade Lina,Henny och jag i ca 1 och en halv timme. Jag är väldigt stolt över mig själv och de pris jag fick betala var en grym träningsverk och en tråkig hemmakväll.

oj! juste glömde berätta att det fanns en riktigt het snubbe inne på gymmet, trodde att jag skulle svimma. Killen var riktigt jävla snygg alltså. Kind of en drömprins nästan!



Godmorgon

Postat: 2010-01-22 - Kl: 07:56:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag missade min buss pga att jag försov mig konstigt nog. Så jag passade på att göra en fin frukost.
menDrar till skolan nu istället. Så vi hörs snart!




BLOGG UNDER OMBYGGNAD!

Postat: 2010-01-22 - Kl: 00:20:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
som ni ser är det en hel del som ska fixas på min blogg. Den är långt ifrån färdig så kom inte med massa klagomål. Tjejen som skulle fixa min blogg skulle gå och lägga sig och fixar resten imorgon. Så den får faktiskt lov att vara såhär tråkig ett pyttelitet tag tycker jag. Nog med det, jag roade mig lite när jag borstade tänderna innan. Har på mig en super snygg och härlig t-shirt som jag bara älskar att springa runt i innan jag ska sova och så självklart sover jag i den också. Inte alltid denna tshirten förstås utan flera olika men t-shirt är nog bland de bästa som finns att sova i & det blir väl inte sämre för att det står "I love hbg" på den och mitt smeknamn "Hetta" på ryggen.

Jag gillar att springa runt i den som sagt och ni får gärna lov att kalla mig MRS lök. Imorgon ska jag upp i tid igen och det ser jag inte så värst mycket fram emot om jag nu får lov att säga det. Ska dessutom gymma imorgon direkt efter gympan. Lite biff jag kommer bli? ohja!


dagen min

Postat: 2010-01-21 - Kl: 21:54:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Denna dagen har inte varit så märkvärdig, började skolan klockan 12 sedan var det genomgång i lite photoshop. Efter det var det meningen att jag skulle på såkallad "mattestugan" men jag pallade inte det så drog hem med tåget 5 över 3. När jag hoppade på tåget hem så blir jag förvånad för då träffar man på Nicolin. Nicolin sätter sig bredvid mig och vi snackar lite, sedan bestämmer vi oss för att dra och käka på sibylla innan jobbet.

Jag har saknat Nicolin väldigt mycket!


Håll i hatten för här kommer videon!

Postat: 2010-01-21 - Kl: 21:25:22 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
svar på era frågor kommer nu!


Hemma nu

Postat: 2010-01-21 - Kl: 19:30:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hej alla älsklingar! er idol är hemma nu och har precis ätit middag. Snart planerar hon in att svara på era frågor med ett litet videoklipp. Så var god dröj för snart händer det!

loveya!

Henrietta vill fylla år

Postat: 2010-01-21 - Kl: 14:26:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag vill att våren ska komma nu så att denna jävla snö försvinner och så att jag kan fylla år. Det börjar närma sig nu och det är inget mer än bra! Nu ska jag snart på särmatte och det är tumme ner, kommer vara hemma vid 4a tiden och sedan ska jag iväg och jobba. Vi hörs senare när jag är hemma. Ni får en liten vår bild på mig.

& JA! ikväll/idag får jag min nya design. lääääängtar!

angående de för senade svaren

Postat: 2010-01-20 - Kl: 22:32:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Svaren till frågestunden som var för ungefär en vecka sen ska komma i denna veckan. Annars är jag en dålig människa. Jag vet att jag har lovat er många gånger nu men jag är väldigt glömsk och stressad av mig. Blir det ingen video imorgon så blir det på fredag antagligen. Svar kommer ni få det är en sak jag kan lova!

har förresten precis fått napp på en som ville designa min blogg och som är väldigt duktig. Happyface! :D


Min blonda insident

Postat: 2010-01-20 - Kl: 21:09:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I skolan har vi nyligen fått en ny kaffemaskin med massvis med olika drycker, Varmchoklad och sånt. I dag skulle jag och Lina testa den för första gången och då ska jag givetvis göra en blond grej. Jag kind of stog i mina egna tankar och öste på mynten in i maskinen, sedan tryckte jag på vad jag ville ha.. och då..då GLÖMDE JAG STÄLLA MUGGEN UNDER. hahahaha. Så jag fick en halv mugg. Inte kul alls. 5 kr åt helvete.


Sa någon biff eller?

Postat: 2010-01-20 - Kl: 20:15:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Detta är min andra kväll då jag gymmar tillsammans med Lina. Känner att jag är helt slut nu. Kom nästan precis hem, har nyss käkat och sen hängde jag med min syster och handlade. Ligger och gottar mig i min sköna säng nu, tänkte kolla lite andra avenyn och käka dillchips för det förtjänar jag verkligen. Här är en bild på mig innan jag och Lina begav oss av.

ja, jag vet att jag hade smink på mig och det brukar jag vanligtvis inte gilla när jag är och tränar, mycket skönare utan. Men eftersom min mascara håller på att ta slut så använder jag en annan som är vatten fast och den är jätte jobbig att få bort. Så jag fick träna med smink idag.


Tycker att alla kan kolla min och Linas film.

Postat: 2010-01-20 - Kl: 09:15:43 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Intervju film ifrån john bauergymnasiet av mig och Lina. Säg gärna vad ni tycker.

Media

Postat: 2010-01-20 - Kl: 09:14:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter och pysslar lite med html koderna igen, känns som om att de kommer bli jätte segt att göra en hemsida och jag vet redan nu att detta inte är något för mig. Undra när vi ska börja med foto osv. Det har snöat hela natten och vi som vill att snön ska försvinna blir allt dystrare och dystrare, nu kan det sluta. Nu vill vi ha sommar sol och varme. Jag vill bli brun men nej, det ska snöa i 100 år och sen lite till. Jag gillar inte snö.


Mogen pappa man har

Postat: 2010-01-19 - Kl: 22:18:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag måste bara berätta en snabb sak, jo. Ni vet mina engelska verb jag hade i läxa. Pappa skulle då hjälpa mig att skriva översättning på de verbglosor som det inte stog någon översättning på. Han skrev ner alla och sedan gav han tillbaka pappret till mig och sa att jag skulle gå upp och öva.

Någon timme senare kommer pappa in på mitt rum och fråga om jag tränat på glosorna som han skrev. Jag svarade lite förvirrat ja på den frågan och sedan sa han gjorde du verkligen det? jag bara jaa!!!. Då skrattar min söta pappa och säger, men de två sista hittade jag bara på. HAHAH. vilken mogen pappa man har. Kolla nu bara vilka två stycken han hade "hittat på"...


störiga saker.

Postat: 2010-01-19 - Kl: 21:57:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag skriva ner några av det alldra störigaste sakerna i min vardag just nu. Jo så här lyder det;

Jo, Det alldra första jag stör mig på är när man väntar på bussen på morgonen. Det står alltid samma människor och när bussen väl kommer så ska alltid tanterna tränga sig före även om dom vet att dom antingen ska ladda på sitt busskort eller att de inte är så duktiga på att få det att bli rätt. Dom ska alltid på först. Det är värst när det blåser,regnar,snöar eller bara är jävligt kallt. Vi ungdomar har ett kort som går på 1 sek. De äldre har kort som alltid klabbar för att de gör fel och som de måste säga till var de ska någonstans innan de trycker till kortet. Ingen av dom fattar att vi ungdomar då kan gå på bussen snabbt och lätt och sedan kan de stå där och slöa. HATAR DET!

Jag stör mig fruktansvärt mycket på folk som kommer och kastar snöbollar på mig. Jag kan komma ut ur skolan och helt plöstligt bli mulad eller få en fet isboll i skallen. ha-ha, skit kul!

När människor hostar/nyser utan att hålla för munnen

Någon som också stör mig är att folk hela tiden ska sno mina bilder och göra en såkallad "fake bilddagbok" av mig. Sedan säger att det är jag som är fake.

När jag får ett sms ifrån någon random som påstår att dom hittat mitt nummer på bilddagboken när jag inte ens har det där? Eller när random människor addar en och påstår att jag är söt men sedan inte kan skicka en bild på sig själv. När jag frågar personen var de fick min msn ifrån så har det ingen aning. SUGER HÅRT!

Att det ska vara så fruktansvärt kallt, fryser näsan av mig varje jävla gång jag ska gå utanför dörren.

Killar som blir kära i mig och som stalkar mig 24 timmar om dygnet och smsar 892898324 sms i sekunden.
Torra händer och torra ben. När det är kallt ute så ruttnar hela jag och blir jätte torr. Får alltså smörja in mig i 89kg salva för att det ska hjälpa.



hmm. Det var nog allt. Finns nog mer men det är inget jag pallar dra upp!




plugg

Postat: 2010-01-19 - Kl: 20:00:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter i sängen och pluggar engelska nu. Hade helt förträngt att vi hade det till imorgon så tryckte det var tur jag kom på det nu och inte sen. Vi har inte haft någon riktigt läxa på hela 1an men nu skulle vi tydligen ha engelska verb. När man inte är van vid att plugga så blir det bara svårare. Jag vet inte hur jag ska börja så nu började jag blogga och ja, då kan ni ju räkna ut hur mitt resultat blir också, jag är inte kass i skolan. Är faktiskt ganska så bra. men när det gäller att få koncentration är jag urusel.

Denna dikten gjorde jag idag på svenskan. Lovade ju er att lägga in den här.

"Dessa orden skriver jag till dig, dessa orden är kärleken i mig.
Jag brukar inte skriva såhär, det gör jag bara när jag är riktigt kär.
Min mage kittlas och mina kinder blir till bär. Nu kan jag förstå vad kärlek är.

Du är min, du är min och aldrig jag lämnar dig åter.
du är min, jag är din och alltid varandra förlåter.

Dagarna går och mina känslor består. Du är det vackraste som världen kan få.
Du min skatt är som ljuset i dimman, du vet att jag vill vara den där kvinnan.
du har ögon som är vackra som få, du vet att det alltid kommer vara vi två.

Du är min, du är min och aldrig jag lämnar dig åter.
du är min, jag är din och alltid varandra förlåter.

Dessa orden skriver jag till dig, dessa orden är kärleken till dig.
Jag är inte bra på att skriva såhär men nu vet du i alla fall att jag finns här.

Du är min, du är min och aldrig jag lämnar dig åter.
du är min, jag är din och alltid varandra förlåter."





sliten Henrietta

Postat: 2010-01-19 - Kl: 18:56:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom nyss hem, har varit borta sen 7 i morse. Är totalt slut. Gymat,badat och bastat, känns ganska så lame. Ska träna imorgon med men det är bara skönt märkte idag att jag var otroligt klen, har ju knappt några muskler men blev ändå hyfsat impad på min kondis för hur jag än gör så har jag ändå bra kondis. Kanske lönar sig att springa till bussen, ellerja, vet inte.


Söker ny design

Postat: 2010-01-19 - Kl: 18:42:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera


-Trött på min desig nu, kännrer att jag behöver en förändring och då tänkte jag börja med bloggen. Så om någon känner någon som är grym eller om du är grym på att designa så kommentera eller hör av dig på msn/bdb.



video från gårdagen

Postat: 2010-01-19 - Kl: 13:59:54 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Video från gårdagen när jag,Ricky och Robin lagade nudlar. När nudlarna var färdiga så slaffsade Robin när han skulle lägga upp dem på min tallrik. Väldigt ohyfsat. Busunge!


Svenska

Postat: 2010-01-19 - Kl: 13:26:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter och skriver en kärleks dikt på lektionen nu. Vi har ett tema där vi ska skriva ett litet häfte med olika sorters texter. Denna dikten är obligatoriskt och eftersom jag är jätte kass på att rimma så går det ju inte sådär jätte bra. Jag tänker dela med mig utav den senare så att ni ska få se min eleganta talang. Det trodde ni inte va? att jag skulle vara så snäll.

fick ett hjärnsläpp precis och kommer inte på något som rimmar. Detta suger ju.
äh. hejdå!

Lunch bloggning

Postat: 2010-01-19 - Kl: 11:29:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Måste först börja med att säga Grattis till Parsa som fått bil och körkort. Han skjutsade mig och Lina nyss från åsbobyggnaden och ner till tings. Han körde väldigt bra. Nu sitter jag här på lunchrast. Har lunch till 12...men har ingenting att göra? Vill att lektionen ska börja så att man kan få sluta tidigare. Har en hel del att göra. Först gym med Lina sedan hem och plugga. & ja, vi har läxor. Vi brukar aldrig få läxor men tilldenna vecka har vi. Nu ska jag gå och dö. Puss

trött som ett svin

Postat: 2010-01-18 - Kl: 22:53:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter i min säng nu. Är riktigt sliten efter denna dagen. Gick ju upp sex och var inte hemma förren runt 7 ikväll. Mitt huvud det värker och jag vill bara sova. Så jag tänkte inte säga så mycket. Bara informera om morgondagen så att ni vet att min uppdatering kommer komma lite då och då. Jo, Imorgon efter skolan ska jag och Lina till Erikslund hotellet och träna gym. Vi ska göra det alla dagar i denna vecka för det är nu man får prova på gratis. Efter gymmet ska vi bada inne på ett spa och där efter sola solarium. En riktigt avkopplande dag/kväll kommer det bli och jag kan knappt vänta. Ser fram emot att få träna, det var så längesedan nu och man vill ju inte gärna gå upp i vikt och lägga på sig hull. Det finns nog ingen människa där ute som frivilligt sitter och blir fet, ellerjo. finns, finns det ju men det är ju jätte sällan.

Ska träna imorgon som sagt, kommer komma hem med träningsverk och vara jätte trött så vi får se om det blir några inlägg före och efter vår lilla träning men tills dess önskar jag er alla en riktigt bra skönhets sömn för nu drar jag min kropp ifrån datorn och somnar in för idag!


Video ifrån idag!

Postat: 2010-01-18 - Kl: 22:27:32 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

En dag hos Robin

Postat: 2010-01-18 - Kl: 21:11:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Idag har jag varit hemma hos Robin hela dagen. Vi har kollat på två stycken filmen och lagat nudlar. Vi har dessutom firat vår kära äppelvän jakob's födelsedag idag med en liten bit tårta. Robin tror att han kan göra precis vad han vill, men i längden är de alltid jag som vinner och är smartast.. eller inte! båda är precis lika körda i huvudet och just därför har vi så roligt! Ricky var med idag också. Han har man ju känt ett tag. Tror jag lärde känna honom i 4an, men det var ett bra tag sen jag snackade med honom. Trevligt sällskap! tack för idag pojkar.










Hej hej, hemskt mycket hej!

Postat: 2010-01-18 - Kl: 10:26:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sorry för att de inte blev något inlägg imorse, fick lite ont om tid. Jag sitter i skolan just nu. Slutar om ungefär en halvtimme. Vi började pilla lite med html koder för att vi ska göra någon hemsida. Idag skulle vi göra en liten hemsida hur fult vi bara kunde och jag kan ju säga att jag har lyckats. Det är lättare att göra något fult än något fint!

Här får ni en söt liten låt utan mig. Får den på skallen hela tiden.

Tid att raka benen.

Postat: 2010-01-18 - Kl: 00:04:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu har jag rakat mina ben. Vilket behövdes ganska så mycket. Är jätte mjuk och gosig om benen nu och alla som vill får klappa snällt. Tänkte gå och lägga mig nu och sova in bättre tider. Imorgon är det tid igen med skolan och man blir så fruktansvärt trött. Jag bloggar när jag duschat min kära "vakna dusch" imorgonvitti. Puss&Godnatt!

Har jag inte söta rakprylar? Rosa och löddret luktar underbart!
jag är rätt så flickig ändå..


Skratta inte nu men...

Postat: 2010-01-17 - Kl: 23:57:42 - Kategori: Henrietta - Kommentera


JAG ÄR VECKANS BABE!

Postat: 2010-01-17 - Kl: 21:29:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tack alla små älsklingar för era röster på mig i denna tävling. Självklart vinner jag för jag är en jävla Vinnarskalle. I'm tha fucking veckans babe! :D, det skålar vi för!


Jag har blivit super sugen!

Postat: 2010-01-17 - Kl: 21:19:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har blivit jätte sugen på att köpa en ny dator och det måste jag verkligen göra innan sommaren. Kollade runt lite på olika datorer men kan inte riktigt bestämma mig. Kanske har ni något bra förslag på en laptop? Jag fastnade iaf för den här och funderar på om jag ska köpa den. Vi får se hur det blir. Ska inte bestämma mig för fort.


besökare

Postat: 2010-01-17 - Kl: 18:20:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ville bara informera mina små söta läsare att jag har drygt 200 besökare nu varje dag om inte mer. Känns väldigt bra och då får man också lust att blogga mer. men okej, jag har verkligen varit dålig på att ge er uppdatering om mitt liv nu på senaste. Jag börjar känna ångest om jag inte bloggar och det är inte helt okej. Jag har ett liv, men fortsätt läs min blogg. Fortsätt reklmera och fortsätt att tipsa era vänner om min blogg. Det betyder jätte mycket!

Sammanfattning av Helgen.

Postat: 2010-01-17 - Kl: 18:06:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Eftersom jag ligger lite back med saker jag skulle fått skrivit på bloggen för längesen så får jag göra en sammanfattning av helgen istället för olika inlägg. I Fredags var det skola as usual. Skolan var faktiskt ganska så rolig för en gångs skull. Jag älskar att ha gympa och på gympan var det naturligtvis fotboll och handboll & alla som känner mig vet ju att jag älskar dom två sporterna. Innebandy spelade vi också men innebandy suger. Hatar att springa runt med den dära klubban och sen få en sån liten boll jätte hårt på sig. Hur kul är det på en skala? Efter skolan blev det bara till att fixa sig sedan skulle man hem till Ted på förfest och där efter till danmark för att gå på retro. Retro är ett disco för 16+. Jag hade galet kul och det måste definitivt göras om. I lördags (igår) så var lilla jag väldigt trött. Så min lilla vän Robin kom och uppmuntrade mig och vi kollade på film. Efter filmen tvingade jag i Robin lite mat och sedan hade vi annanas krig. Annanas kriget slutade med att jag vann.

När Robin käkat färdigt så gick vi ut och gungade och tog lite bilder som jag hade tänk visa er här nu. Sedan sov robin hos mig. Missuppfatta mig inte nu, Robin är min vän. Hans mobil ringde 4 på morgen och jag blev argast i hela världen och började slå på Honom. Idag så skulle jag jobba på bingon som vanligt och därefter åkte jag hem till mamma och käkade pizza. Efter pizzan kollade vi på "flickan som lekte med elden"

& här kommer bilder!













bilder från igår!

Postat: 2010-01-17 - Kl: 12:44:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här kommer bilderna ifrån igår. Jag tänker nog inte lägga upp alla men ni får en del utav dom. Snart så kommer min lilla vän Robin hit. Vi ska kolla film i morgonrockar och ha kuddkrig. Jag kommer garanterat vinna överhonom. Jag tycker han ska ge sig redan innan eftersom jag är så pass mycket starkare än honom. Men ja. Det blir film och sånt!

















litet förkrök sedan Retro.

Postat: 2010-01-16 - Kl: 12:12:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Igår så blev det dålig update pga att jag hade mycket att fixa. Hade trots allt en skit rolig kväll och ingen kommer kunna ana vad som hände, det bästa är att jag mår sjukt bra idag och ska nog iväg igen ikväll! Igår var det först förkrök hemma hos ted med många människor jag inte träffat på väldigt länge. Sedan träffade jag mycket nytt folk och jag hade det bra som fan. Bilder kommer in under dagen och jag måste tacka er alla för en väldigt roligt kväll!

Sen nu något helt annat. Svaren till er på frågestunden kommer in underdagen får jag hoppas. Spelade in en video igår där jag svarade på dem men den är inte helt okej så gör nog en ny senare idag! Ni ska få svaren, det lovar jag.

ibeep.se

Postat: 2010-01-15 - Kl: 14:47:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
shalalal. Idag köpte jag världens bästa uppfinnig, JO! en keyfinder. Så om du blir av med dina nycklar är det bara till att vissla så piper och blinkar denna grej till! Väldigt bra till mig som är så slarvig och gör så att mina nyklar försvinner oavbrutet!

www.ibeep.se <---gå in och beställ en du ockå!




Fredag

Postat: 2010-01-15 - Kl: 07:48:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom nyss till skolan, för en gångs skull hade vi väldigt bra flyt på bussarna. Fast innan när jag skulle ta bussen hemifrån så fick jag springa en bit för att bussjävlen var tidigt. ont i halsen fick man och anfådd blev jag. Inte helt okej men bara för att det är fredag så ska jag inte gnälla. Sitter iallafall i skolan nu och lyssnar på musik med Lina. Tror seriöst att vi är först här om man inte räknar med rektorn, men jag bjuder till det med en låt som både jag och Lina gillar väldigt mycket. Jag gillar låtar som väcker minnen och det gör denna vertion på låten garanterat!


Saknar sommaren sjukt mycket

Postat: 2010-01-14 - Kl: 23:00:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kollade gamla bilder sen sommaren och det fick mig att tänka på hur jävla mysigt det faktiskt är med sommar. Tänker alltså att jag ska lägga upp några bilder nu sen i somras.







på vägen till skolan

Postat: 2010-01-14 - Kl: 22:15:07 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Idag när jag,jonas och lina gått av bussen och börjat gå mot skolan så ser vi två killar ha snöbollskrig & sakta går en liten pensionär bakom dom och den ena killen kastar en snöboll så att den hamnar rätt i tantens ansikte. Sedan stog killen och skrattade och man såg att han skämdes. Han försökte fly utan att be om ursäkt. Tanten frågade va killen hette men killen skrek bara "men anmäl mig då förfan". Jag och Lina blev faktiskt lite sura på denna kille. Så vi gick och ställde oss mitt emot honom och frågade om han var dum i huvudet. Killen blev då rädd och gick fort därifrån. Sedan hjälpte jag denna lilla tant att få bort snön och frågade om hon hade långt hem. Stackars tant alltså..

det finns tydligen idioter överallt.


inget bra flyt

Postat: 2010-01-14 - Kl: 16:31:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I skolan idag hade jag och Lina inge vidare till flyt. När vi hoppade av bussen i ängelholm så missade vi bussen till själva skolan. Sedan när det var dagt för att sluta så glömde vi bort tiden, så vi missade bussen hem. Så tänkte vi då ta tåget hem, men då missade vi bussen från skolan till tåget och vi hade aldrig hunnit om vi hade gått. Sedan slutade det med att vi fick ta en annan buss och sen en annan....väldigt segt! men nu är jag hemma och ska snart iväg igen. Dags för att jobba. Inte slöa vettni ;)

Sovmorgon!

Postat: 2010-01-14 - Kl: 10:43:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då var detta min näst sista sovmorgon för det här året om man inte räknar med helger och lovdagar. Kanske borde jag börja gråta eftersom jag får gå upp klockan 6 varje dag fram över. Inte helt okej kan man tycka men vad ska man göra. Jag ska alldeles strax ta bussen till skolan som början klockan 12. buhu, men först får ni läsare Dagens outfit och dagens frukost. & ja, jag tycker om kaviar. Lite smått ovanligt kanske, Lina hatar det. men kaviar är sjukt nice.


vilken tjusig en

Postat: 2010-01-14 - Kl: 00:11:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag och Robin försöker dra ut på tiden för att slippa få det tråkigt. Vi trurades därför om med att rita en bild i paint. Denna gjorde vi alltså tillsammans. Väldigt fin om jag får säga det själv.

Robin+Hetta = ÄPPLE


2 dagar...

Postat: 2010-01-13 - Kl: 23:49:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
suck. Det har gått två dagar.
facebook är lite väl för mycket tycker jag.


Tänder dit och tänder hit!

Postat: 2010-01-13 - Kl: 22:39:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hur jag än gör så har jag aldrig fått hål i tänderna. Jag har käkat massvis med godis och till o med skippat att borsta tänderna några gånger (ytterstsällan). När man är super trött ibland så gör jag ett undantag, men har aldrig lyckats att få hål. Känner mig väldigt duktig på den fronten. Många har dessutom frågat hur jag kan ha så raka tänder och det ska ni få svar på. Jag hade tandställning när jag va mindre i ca 2 år. Fick ha den så länge pga att jag hade napp tills jag var ganska så stor. menja. Jag äter inte mycket godis och borstar mina tänder väldigt noggrant.

Först borstar jag tänderna med vanlig tandkräm.
Sedan borstar jag tänderna ytterligare en gång med en speciell tandkräm som bleker tänderna.
Efter det så tar jag munskölj och därefter en flourtablett. Inga som helst konstigheter!



Fundersam...

Postat: 2010-01-13 - Kl: 20:42:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jahaja, det finns alltid dagar då man är lite extra fundersam och idag var det tydligen min tur. Har så mycket olika sorters tankar i min skalle ikväll så att jag blir helt förvirrad och varför är det så? svar: ingen aning. men ja, ska inte leka emo nu utan bara berätta att jag inte har något att blogga om, det har tagit slut i skallen så därför kan jag ju ta mig tiden att säga att jag fortfarande inte bryr mig on vissa fåniga kommentarer.

Ville bara säga ett par ord. jo. Att om ni nu tycker att min blogg är tråkig, har tråkig desig och att jag är ful, varför är ni då inne på den? & sen påstår vissa att jag tror att min blogg kommer bli dö känd.. hmm? när tusan sa jag det? har inte sagt att den kommer bli det, utan bara att det går bra för mig och att det bara blir fler o fler som läser. Jag bloggar inte för er skull utan för min egen och för att jag tycker det är roligt. Har faktiskt fått lättare att skriva på grund av det. Har börjat bli bättre på att uttrycka mig själv i ord. Så ja, tyck vad ni vill om min blogg. Tvingar ingen att läsa den ändå!

så, nu är jag glad igen. Puss!


Henrietta är på g igen

Postat: 2010-01-13 - Kl: 19:20:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är jag på g och ska blogga igen, jag ska försöka göra en film där jag svarar på era frågor ikväll innan jag går och lägger mig men först tack för alla frågor. vissa var ju mindre seriösa än andra men det gör välla inget. Ville bara berätta för er att min webcamera funkar igen, lite hackig men den fungerar. Så har suttit och webbat med lite folk.& inte vilket folk som helst.. mina tv ex...heheh... japp! men det får man väl också ta o göra nån gång i livet.

WEBBKAMERA BILDER! & jag är sååå sööööööt. ehm..HOST!
pommes till det eller?





Rösta på mig?

Postat: 2010-01-13 - Kl: 18:03:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tycker att alla kan gå in på http://brudbloggarna.blogg.se/ & rösta på mig!
kom igen kom igen kom igen!


frågestund avslutad

Postat: 2010-01-12 - Kl: 21:20:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag avslutar frågestunden lite tidigare än planerat eftersom jag känner mig lite sjuk. Sedan är jag bevsiken på er. Ni kan kommentera massvis när jag har frågestund men när jag lägger in vanliga inlägg är det inte alls lika många som kommenterar. Skärpning nu läsare. Annars kommer jag nog tröttna i längden. Sen så får ni era svar imorgon så lite mer tid har ni på er att fråga innan jag börjar fundera ut svar till er. Ni får svar antagligen som vanligt i skriftligt annars så kanske jag gör en video för att höja upp stämmningen lite, men nu ska jag sova för jag mår inte helt okej..

puss


FRÅGESTUND

Postat: 2010-01-12 - Kl: 17:51:06 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera
fick nyss reda på att jag ska hem till farmor och äta middag. Så jag kör min frågestund nu och tills jag vill avsluta det! såååå gott folk. FRÅGESTUNDEN KAN BÖRJA!


fan vad dåligt det känns

Postat: 2010-01-12 - Kl: 17:16:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Fan vad dåligt det känns när jag inte har hunnit med att blogga, för till grunden ligger bara min lathet. Jag är så fruktansvärt trött när jag kommer hem ifrån skolan så det är så orättvist, men jag hoppas inte ni slutar följa min blogg för det. Jag tänker förresten ha frågestund ikväll. Så ladda med frågor så att jag kan få svara på riktigt många.

men iaf, förlåt för att jag bloggar as dåligt!

En ny video

Postat: 2010-01-11 - Kl: 21:55:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Alla har inte samma humor som mig dock, lite synd ibland. Jag är nog rätt lätt road. Men lyssna och se på de ni kan se! väldigt gripande film där min syster kallar mig jävla idiot. hahaha.




trååååååkigt

Postat: 2010-01-11 - Kl: 16:58:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag bloggar endast för att jag har tråkigt nu, jag har så tråkigt så att det inte är lätt! Jag har sovit nu i 3 timmar och är pigg som satan, jag sov endast för att jag hade tråkigt, så ikväll kommer jag inte kunna somna utan ligga som en fåne i mörkret och tycka synd om mig själv. men jahap! I dag var första dagen i skolan på detta året, allt var väl precis som vanligt förutom att jag inte gjorde ett piss. Hade lite genomgång och kollade upp lite hemsidor men varför ska man klaga? Det är nice när man har såna dagar och sen som bonus slutar man självklart 11 idag! we like.

Ikväll ska jag färga Linas hår för att jag är så sjukt grym på det, näeh men hon vill att jag ska hjälpa henne och det vill jag lova att jag ska också..men det kliar i fingrarna på mig!!!!! JAG VILL OCKSÅ HANDLA NÅTT! vill ha något godis..eller nej inte godis men julmust. Jag efterlyser min julmust..den är försvunnen..

snart välkommnar vi MR Påskmus välla?


SKOLA SKOLAN SKOLAN

Postat: 2010-01-11 - Kl: 09:58:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag sitter i skolan nu, något med hemsidor, vad som är bra och vad om är mindre bra! Tänker ta världens rejälaste powernap, men vet inte om det funkar ju, Stokki köpte en redbull till mig, gulligt gulligt! måste koncentrera mig! höööööörs!

God morgon God morgon!

Postat: 2010-01-11 - Kl: 06:50:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
just nu är det morgonradio och morgonsysslor, snart dags för att ta bussen till skolan! Men eftersom jag är så gullig så ger jag er dagens outfit! & sen en bild där jag sköter min hygien!





Henrietta ska börja spara pengar..

Postat: 2010-01-10 - Kl: 20:29:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ja! skratta inte nu, men jag fick en liten snilleblixt om att jag ska börja spara pengar, jag vet att det inte riktigt är min stil för det går alltid åt skogen när jag försöker spara. men nu vet jag verkligen vad jag vill spara till och det är en ny dator. Ska försöka spara så att jag har råd med ny laptop innan sommarlovet. Det är så det måste bli när man inte har något riktigt jobb, & jo, skratta inte nu heller. på tal om jobb..jag ska nog söka jobb också! SKA BLI RIK SOM ETT TROLL MOAHAHAHAHA.

Denna sötnosen ska bli min..förhoppningsvis iaf.


Två saker som är väldigt störiga

Postat: 2010-01-10 - Kl: 19:51:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Just nu sitter jag vid köksbordet och stör mig på en massa saker, saker som engentligen inte hör hit men som jag måste skriva, jo. jag har alltså kommit på att jag hatar folkdans, eller sån vals eller nått liknande, det är så illa att jag inte ens kan kolla på det på tv. Min mamma och Mikael kollade på tv, sån vals eller vad tusan det var, så såg man hur massa pensionärer började dansa, HEEEEEERREGUD!

Klarade inte av att titta, fick spel! SÅ ja, jag avskyr verkligen sån dans. & en sak till som är mycket störig. Jag har tappat bort mina ppiller och jag vet inte var de är? jag har missat att ta piller och det är helt huller om buller! så ja, två saker jag inte gillar idag och som är jätte störiga är två små obegripliga saker....


FOLKDANS!
P-piller

Ska hem till mamma

Postat: 2010-01-10 - Kl: 17:07:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu kommer mamma snart och hämtar mig och jag håller på att packa inför detta. Saker som jag brukar ha med mig till mamma är

Platttång
parfym
kläder
kamera
mobilladdare
mobil
hårspray
hårborste
smink
underkläder
datorn
och lite till.

men jag bloggar nog när jag kommit hem till mamma och käkat. Så ja, kanske kör jag en frågestund ikväll you will never know ;)...mohaha


Videos ifrån gårdagen!

Postat: 2010-01-10 - Kl: 16:36:19 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Tack alla för igår, även om det fuckade upp sig en hel del. Från första början skulle vi till en snubbe på tågaborg som hade krök/fest. Men när vi kom dit så fick jag,sara,sandra och elli stå och vänta i en jävla trapp tills johan och de andra kom och när vi väl kom in så var det rena svinstian med massa slafs och hafs överallt. Förstog inte riktigt vad jag gjorde där och inte en jävel kände man iheller. Så vi gittade där ifrån ganska så snabbt, vi gick ner till knutan för att käka lite smått på mc men Sara och Sandra tog tåget hem istället och jag och elli stack och käkade. När vi satt på mc fick jag sms av johan att han kunde ha krök för att hans pappa jobbade natt och eftersom jag och elli nt hade annat för oss så stack vi dit och umgicks lite, kvällen slutade bra trots allt och jag hade faktiskt riktigt skoj! tack ännu en gång för igår!

& juste! Ted och rober ville ha mig till deras "fest" hemma hos gimmy och jag var fett på att dra dit efter att jag dragit från Johans krök, men eftersom jag frös rumpan av mig så gick jag hem och åt upp resterna ifrån min kebab, sedan somnae jag gott!

VIDEOS SOM SAGT,..




Hejsan alla fans

Postat: 2010-01-10 - Kl: 16:25:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu har jag hunnit vakna, jobba och käka. Det börjar till o med bli mörkt utomhus nu, jag vill att det ska vara ljust och fint och framför allt VARMT! hur kallt är det inte utomhus på en skala? typ -100 grader. Jag trodde jag skulle bli en isbjörn igår... menja! på tal om igår, nu slänger jag in bilder/videos. pusssssss

Johan skulle visa sina skills på att massera, så han masserade min rygg och mina fötter!
tack så mkt!







home sweet home

Postat: 2010-01-10 - Kl: 03:26:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vilket jävla kludder det blev idag men löste sig till slut och jag fick ändå ett bra slut på min dag. att det kan hända så konstiga saker är ta mig fan ganska så roligt. Jag vet inte riktigt vad jag själv skriver just nu men jag är väldigt trött, tänkte bara säga att jag överlevt frossan ikväll och att jag äntligen är hemma, har dock nt druckit så mycket vilket är himla bra,. men ja, jag är trött så imorgon ska jag berätta om min failade kväll som slutade lyckligt. Ni ska få in videosar o bilder! puss och godnatt<33

FEEEEEEEEEST

Postat: 2010-01-09 - Kl: 20:34:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera
gittar på fest nu mina små läsare, ni som har mitt nr ring ring ring! i luuuuv it. puss o kram & ha en fortsatt bra kväll!

Hej & Hejdå

Postat: 2010-01-09 - Kl: 14:55:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hemma från solningen nu, så säger hej och nu hejdå för nu drar jag till nästa ställe!


God morgon på en Henrietta!

Postat: 2010-01-09 - Kl: 13:46:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är klockan snart två och jag har precis vaknat. Alldeles strax ska jag bege mig ut i kylan för att sola..ja vadådå? jag har liksom fastnat för det nu men känner att jag måste kämpa ifrån det. Men vem vill inte vara brun och fin. hihi. Men iaf. Efter att jag har solat så ska jag tvångt bege mig till nästa ställe nämligen SLÄKTKALAS! yaaaaaaaaaaaaaay. men mat är gott och gratis är gott. puss hej!


besökare

Postat: 2010-01-09 - Kl: 03:28:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera

mitt besöksrekord på denna blogg är dryg 353 st unika besökare och igår hade jag hela 224 st unika! forstätt följ min blogg! det gillas jätte mycket. Nu bjuder jag till det med en bild på mig.


simon<3

Postat: 2010-01-09 - Kl: 02:16:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
simon vill att jag ska skriva om honom,,.. men ja? alla vet ju att simon är bra men att jag är bäst ellerhur? Finns inte så mycket att säga, men han är en gullig och snäll pojke! är skit dålig på att skriva saker om andra(a)..

Henrietta i ett nötskal

Postat: 2010-01-09 - Kl: 01:07:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Detta blir ni väl inte förvånade över? alltid samma visa om o om igen, jag råkar alltid göra illa mig på konstiga sätt, idag råkade jag typ slå till mig själv på nått underligt vis så attjag fick näsblod. aj aj, som tröst gjorde jag mig lite nattamat!





Blir alltid lika glad

Postat: 2010-01-09 - Kl: 00:02:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag älskar att få komplimanger men har lite svårt att ta emot dom bara. hihi. Men fick detta meddelandet på facebook alldeles nyss och blev faktiskt riktigt glad! Tack så mycket och hoppas du fortsätter läsa min blogg och tipsar vidare om den! puss


HAHAHAH, videoinlägg

Postat: 2010-01-08 - Kl: 21:37:29 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
jag var tvungen att ha något att göra i några minuter, så jag klädde på mig mössa,jacka & vantar och skor förstås! sedan gick jag ut i min trädgård och kastade två snöbollar på fönsterrutan till mina föräldrars tvrum, sedan filmade jag förstås det även om man inte ser så jätte bra. men lyssna noga så hänger ni med!


surt ..

Postat: 2010-01-08 - Kl: 19:45:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då välkommnar vi ytterligare en ensam kväll. Har för jävla tråkigt så vet inte var jag ska bli av, nu ska jag och lina dryga oss mot någon.'





Hejdå!

Postat: 2010-01-08 - Kl: 18:12:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ha det nu så bra och sköt om dig, troligtvis åker pappa och jag flygplan upp i mars, men om inte så ses vi till sommaren.
Puss & Kram.

Min syster ville va *censur* på min blogg, men jag var tvungen att ha en bild på henne innan hon åkte!


Fredags middag med familjen

Postat: 2010-01-08 - Kl: 17:36:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
dags för att äta, sedan säger vi hejdå till min Storasyster Josefina!



Fan vad det är skönt utan smink

Postat: 2010-01-08 - Kl: 17:24:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I morse så väckte mamma mig och lina vid 11! jag menar hur snål får man va och jag är alltid skit sur på morgonen och det blir inte bättre för att människor väcker mig. Så ja, jag sov vidare och lina med, sedan skulle lina upp för att hon skulle ta bussen hem eftersom vi i familjen skulle och käka, men ni vet när man är super trött och nt vill något annat än duscha och ta på sig. Så var det idag för mig, jag duschade en as varm dusch sedan satte upp håret och klädde på mig. Sedan gick vi mot resturangen och det känns så mycket fräschare utan smink än med. Onödigt att sminka sig dessutom, ifall man bara ska va med familjen. här kommer lite bilder som jag bad mamma ta på mig innan vi börjat gå! puss

& förresten! vi i skåne hade hela -13 grader....helt sinnessjukt!
På bilderna ser ni mitt lilla hem hos mamma.



oj juste!

Postat: 2010-01-08 - Kl: 15:26:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Fick ännu en magbild skickad till mobilen, självklart så nämner jag inga namn, men sånt är faktiskt ganska så sött!
puss på magen alltså!<3



Älskling

Postat: 2010-01-08 - Kl: 15:16:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vad hade jag gjort utan dig älskling? Du håller alltid mig sällskap och det tycker jag verkligen om, det hade varit så ensamt utan dig gnällande bredvid mig. Du kan även vara skit jobbig när du går över tagentbordet ca 4 gånger och vill ha kel, men ärligt talat? vad skulle jag gjort utan dig? Har haft dig i hela mitt liv.



Henrietta bloggar......SÅÅ BRA VA?!

Postat: 2010-01-08 - Kl: 15:00:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
tjaaabbaaaaa, nu har man ätit sig proppmätt på thairesturangen, trodde dock inte att jag skulle bli så mätt så fort som jag blev. Men det är alltid nice att gå på resturang, gillar stämmningen där liksom. Ikväll får vi se vad som händer, hoppas på att det händer något extremt roligt iallafall eftersom jag har tråkat ganska så mycket denna vecka, funderar på om jag ska vara med en vissperson eller om jag ska partaya! Ni har rätt att påverka mig tycker jag, så skriv gärna vad jag ska göra för jag inte ska ha så vansinnigt tråkigt. Kolla som jag bloggar? hur kan ni verkligen tycka att detta är intressant? jag babblar bara på om massa random stuffs som ni säkert skiter fullständigt i. Innan bråkade jag förresten med min mamma, det var nått med att söka sommarjobb men hon lyssnade fan inte!! jag vill såklart söka jobb osv men man vill inte jobba vart fan som helst? ellerhur? tror faktiskt att det är många av er som känner samma som jag. JÄVLA PRESS!!!!!

Thaimaten var åtminstone god och det får mig att tänka lite positivt idag, Här kommer bilder babes.






sorry

Postat: 2010-01-08 - Kl: 12:28:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sorry för dålig update, men det kommer mer under dagen nu, igår hade jag bara ingen lust men idag är en ny dag och jag ska försöka ta igen allt jag inte fick nerskrivet under gårdagen igår. Just nu har jag precis duschat och ska snart bege mig ner till "thailina" (en Resturang) för att käka thaimat med mamma och mina två storasystrar. Min Ena syster åker hem till Luleå idag, därför ska vi festa till det lite extra. Nästa gång jag ser henne lär bli i sommar trorjag..

menjapp! vi hörs sen mina små kycklingar.




Kristanstad

Postat: 2010-01-07 - Kl: 23:15:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Idag har jag och lina varit på ett väldigt speciellt ställe..nämligen KRISTIANSTAD! det var lite läskigt om jag får lov att berätta det. Det var massa åkrar och snö överallt. Kallt var det också. Förjävligt ställe men varför inte liksom......


Simon är jätte gullig mot mig

Postat: 2010-01-07 - Kl: 01:45:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Simon sitter och webbar lite med mig på msn just nu, han är den enda som är riktigt social och det gillas big time. Jag skulle visa han min bakgrunds bild på datorn eftersom jag gillar den starkt och då visade han också sin..men den var inte likafin som jag trodde den skulle va, för jag ville att han skulle ha mig som bakgrund. & eftersom Simon är så jävla gullig så satte han mig som bakgrund! tack hjärtat<3


tråkiga lilla jag

Postat: 2010-01-06 - Kl: 22:30:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ligger i min säng hos mamma och det känns som om att alla sover utom jag. Jag fattar inte hur människor kan lägga sig såhär tidgit, det har jag själv super svårt för. Hemma hos mamma har jag inte så värst mycket att göra så jag brukar roa mig bäst jag kan. Så ikväll blev det lite fotografering, även om jag inte är någon proffsfotograf eller så så tog jag lite fule bilder osv på mig själv och sedan mina läppar,...(vad nu det skulle vara bra för) mentjaa. ni ska få två bilder utav mig eftersom jag är snäll och bara babblar på om massa ointressanta skit saker hela tiden, men thats me! jag är såååå bäst!

Imorgon ska jag försöka sova så länge jag kan för det är inte så många dagar kvar tills skolan börjar och då kommer jag vara totalt död. Men jag fattar inte varför vissa börjar imorgon? har deras skola mens eller och protesterar på att få börja tidigare än alla andra... vilka rackare...JAG VILL HA LOV LOV LOV LOV. när vi börjar skolan är det bara ungefär 6 veckor kvar till sportlovet..tänker jag räkna ner? SOM FAN. tjarrå!



snöigt värre

Postat: 2010-01-06 - Kl: 19:46:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hela dagen idag har det snöat på och jag börjar undra om det ska ta slut någon gång. snö snö snö..menja! idag har jag kollat fotboll igen tillsammans med mitt hjärta Emma. Vi satt hela tiden på vår vakt för ingen av oss kände för att få en boll i huvudet men vet ni vad? jag är bäst på att få bollar i skallen men som tur var fick jag inte det denna gången. Någon annan blev olycklig idag som tur var! På ih träffade man självklart massvis med människor man kände och människor man inte kände men som tydligen kände oss. Alltid lika skoj sånt. Alla känner apan, apan känner ingen..så kan det gå! sedan fick jag och emma nog av fotboll så vi vandrade i rask takt tillsammans med tuppen till knutan och åt mc. Detta är andra gången denna vecka för mig och vi bloggare som ska äta nyttigt ...blablablal! det struntar jag fullständigt i. Åt det i söndags också dessutom, menja! nu ska jag hem till meine mutter och mysa tillsammans med henne. kanske får jag sällskap av någon kompis ikväll tjaaaa. vi får se hur det blir. tack iallafall för dagen Emma, I love you<3

men självklart bloggar Henrietta senare...för jag vet att ni trots allt gillar det!
låten på min sammanfattnings video ifråm 2009 heter;
fireflies av owl city! nöjda? puuuussssss


Mysiga Henrietta

Postat: 2010-01-06 - Kl: 00:11:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag gillar att kolla film och sånt själv men självklart är det mysigare om man är två. Säger dock inte att hela världen ska sitta och kolla film med mig nu men det hade varit lite kul med sällskap, för det vill väl alla ha? fast jag gillar inte att kolla tv med andra, för då ska dom alltid byta kanal och tro att dom är bäst. hihi.



popcorn och film

Postat: 2010-01-06 - Kl: 00:04:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Dags för att ta sig tillbaka till den gamla julkalendern som gick när jag var liten. Tänkte kolla på den kaspar i nudodalen eller hur det stavas. Tycker allvarligt talat att julkalenderna som är nu förtiden bara blir sämre och sämre. Det ska vara som på den gamla goda tiden ;)

här får ni en video från en lökig tjej vid namn Henrietta.

voddler

Postat: 2010-01-05 - Kl: 21:55:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har precis ansökt om voddler invite. & till er som inte vet vad voddler är så fungerar det likadant som spotify. Fast det är inte musik utan filmer. Kan knappt vänta innan jag får min invite! gaaaah


Till min Bästis Måns.

Postat: 2010-01-05 - Kl: 21:42:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Älsklings måns, jag gillar inte att se dig såhär nere. Jag vill bara springa hem till dig och ge dig världens största kram. Du ska vara den dära glädjespridaren som springer omkring och smittar av dig av ditt humör. Du får alltid mig glad när jag träffar dig, det kvittar om jag har världens sämsta dag, du lyckas alltid! Nu är det min tur att försöka få dig på bättre humör om du inte skulle upp tidigt imorgon så hade du varit här hemma nu och kollat film med mig, men du fick inte gå ut..men snart kidnappar jag dig din lilla buse! Ryck upp dig nu älskling, det löser sig alltid på något sätt, och om det nu på något sätt inte skulle lösa sig för dig, så vet du att jag står vid din sida och stöttar dig. I love you<3

2009.

Postat: 2010-01-05 - Kl: 19:43:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vet att ni kanske inte tror på det här men mitt älskade bildspel är äntligen färdigt och fungerar som det ska. Det är uppe på youtube och jag ska förstås lägga upp det här också. Tyvärr så är jag inte jätte nöjd med själva filmen, jag hade velat finslopa de lite med några videosar och kanske lagt till fler detaljer, men eftersom min dator lagga röv varje gång jag startade moviemaker så struntade jag i det för att bli färdig istället. Så här har ni mitt klipp! var så jävla goda!


Nu rör det ihop sig

Postat: 2010-01-05 - Kl: 16:24:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
När jag äntligen blev färdig med mitt sammanfattnings bildspel så är det något fel. Jävligt störigt om jag får säga det själv och eftersom jag var uppe så sent igår så vaknade jag vid 13.40 men är fortfarande trött. Hela dagen är som bortkastad och jag har väldigt mycket att göra...en aning segt.

05.17

Postat: 2010-01-05 - Kl: 05:22:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Såhär kan en msn konversation mellan mig och Lina se ut vid 5 på morgonen! nu ska jag gå och lägga mig innan jag dör av skratta. Är något sjukt flummig och övertrött. men man måste skratta tyst & det är väldigt svårt. men nu ska jag sova! natti


killen på tåget

Postat: 2010-01-05 - Kl: 01:26:07 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag babbla på lite om min perstorps resa igen, men detta var lite små kul. När jag och elli kommit på tåget till persorp så ser vi måns öppna ögonen efter en liten tupplur. Vi sätter oss bredvid honom och han frågar lite tyst

måns-Var är vi?
elli&jag- åstorp?
Måns-okej, hejdå!


måns reser sig upp och går mot en utgång på tåget. Dörrarna stängs och tåget åker vidare mot perstorp..
Måns ger oss en uppspärrad blick och går sedan tillbaka till oss och sätter sig. Han hade missat att gå av. Så vi snackade lite med min lilla klumpeduns till bästis och sedan fick han hoppa av i klippan istället. men inte nog med det. Medans lille Måns satt och sällskapade oss så hade några killar typ kollat in mig eller vad man ska kalla det. Så en utav killarna som satt en bit ifrån mig,elli och måns vinkade till mig, blinkade med ögat och gjorde slängkyssar. Jag började undra om killen var allmänt störd...sedan började killen närma sig och satte sig nästan bredvid oss efter att måns hoppat av...Jag tänker ytterligare en ny tanke "han måste vara utvecklingsstörd eller något.." Sedan kollar han på mig och frågar "kan man få ditt nr" då undrade jag vad han skulle ha det till. Så sa han vet inte du är skit söt.

Så ja, nu har en random snubbe mitt nr och det är väl ganska kul ändå!


Måns och jag på bilden!


skönt att vara hemma

Postat: 2010-01-05 - Kl: 00:26:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag gillar hemmakvällar men är man hemma för många dagar i rad så kan jag knappt sitta still och får en sån panik känsla. Jag har börjat tänka på att jag tillbringar alldeles för lite tid med min familj. På helgerna är jag alltid ute men mina vänner och hittar på saker och om jag nu skulle befinna mig hemma så sitter jag alltid vid datorn. Om vi ska kolla film allesammans så sitter jag samtidigt inne på msn och är social med en massa människor. Det är tråkigt ändå, att man tappat så pass mycket kontakt med familjen, men självklart umgås jag med dom ibland. När jag kom hem ifrån perstorp idag så snackade pappa lite med mig och eftersom jag var så trött efter en hel dag på vift svarade jag bara kort. Då sa min pappa "det går ju knappt att prata med dig" ... så kan det gå, det fick mig åtminstone att tänka.


tidig morgon sedan sen kväll.

Postat: 2010-01-04 - Kl: 22:32:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
nästan hela dagen idag tillbringade jag tillsammans med Emma min älskling, det var meningen att vi skulle kolla på killar som spelar fotboll i vår ålder idag, men när vi kom dit så var det typ 97-98or som spelade. Väldigt duktiga och ja, vissa var faktiskt snygga. HAHA. klandra mig inte, jag är nt pedofil, men dom små killarna kommer  bli sjukt snygga när dom blir stora i allafall. men över till något annat,..

varför träffar man alltid folk man inte vill träffa när man är i stan, väldigt pinsamt läge idag måste jag säga men antar att man får leva med såna stunder i sitt liv ibland också och jag överlever ju. Efter stan åkte jag hem till min söta farmor och åt kräftor och räkor och sedan tog jag tåget till perstorp tillsammans med elli. Vi träffade Gizim (stava?) och momo. & momo ska skämmas tycker jag. Jag är totalt genomfrusen tack vare honom, han vägrade låta oss komma hem till honom så nu är jag inte mindre förkyld utan SUPER förkyld och min tå som äntligen började bli lite bättre har somnat om igen, ajabaja!

men nu är jag hemma i alla fall. Puss!

03:25...

Postat: 2010-01-04 - Kl: 03:31:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jahaja, här sitter jag klockan halv 4 på natten och lyssnar på min absoluta genomslagna favorit låt. Tröttnar inte hur jag än gör.. och sen ni tjejer, vet ni vad? mitt sällskap på msn inatt är faktiskt VIKTOR PIEPENBURG äkta vara. Inte illa om jag får säga det själv. trodde killen var fejk först för det finns massvis med kopior av honom, men ja. så snackadejag lite med honom och han är helt chill. jag bad om bevis för att vara säker på att de va han, det får jag imorgon med en bild på honom där han håller en lapp med ett h på och där man ser ansiktet! så han gästbloggar förmodligen här imorgon och då får ni också se bilden. Puss o hej! här kommer låten.





busig liten kille

Postat: 2010-01-04 - Kl: 00:25:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Varför får jag alltid massa mms med killars mage till min mobil? Denna kille känner jag visseligen och han är lite små busig och gullig mot mig men ändå. Okej, hans mage är fin men det är bara en mage? varför är magar så fina..hihi. killar har finast magar. så nu hissar jag alla magar som är vältränade. PUSSSS


Momo och hans kompis är duktiga!

Postat: 2010-01-03 - Kl: 21:35:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
När jag åkte tåg tillsammans med momo idag så kom vi in på att han gjort en låt tillsammans med sin kompis när han var uppe någonstans i dalarna nu och hälsade på. Jag visste inte riktigt hur jag skulle lyssna på låten innan jag visste att den fanns på youtue, så han skickade ett sms till mig där det stog vad jag skulle skriva in för att få lyssna på denna låt. Låten är faktiskt bra, jag blev riktigt chockad. Så nu tycker jag att ni ska vässa öronen och lyssna på denna låt!


Stan

Postat: 2010-01-03 - Kl: 21:23:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
lilla jag har nu tagit mig hem ifrån stan och har för en gångs skull varit väldigt social med lilla johan (ugglan), Nicolin och momo. Finns inte så mycket mer att säga mer än att jag var konstant övertrött och skrattade hela tiden, men ja gillar såna dagar. För som människa i min unga ålder är det nyttigt att skratta.

Momo fick för sig att jag hängde på knutan. skitlöjligt var det. haha. Men han fick sig en omgång sen så det löste sig och det vet han om ;). Johan däremot retade mig för att mitt tåg hem var inställt. jag som hade hopp om att få åka hem. För är det så illa så att folk tror man hänger på knutan.. ja ...DÅ ÄR DET ILLA! men nu ska jag inte babbla på för mycket utan slänger in en egotrippad bild på mig själv.


Videobloggning

Postat: 2010-01-03 - Kl: 17:24:06 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Gjorde en videobloggning igår kväll! se och njut. nu ska jag dessutom till stan med nicolin.


Bloggning

Postat: 2010-01-03 - Kl: 12:03:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det känns som om det bara går bättre och bättre för mig när det gäller min blogg. Jag får allt fler kommentarer och det flyter på bra. Jag sitter inte och säger nu att min blogg är världskänd men den börjar gå uppåt och jag har en bra magkänsla för detta. Sen finns det ju alltid folk som kommer att vända helt på saken och påstå att jag menar något helt annat men sånt skiter man ju totalt i. Nu har jag vaknat, tack vare en jävla telefon som låg utanför mitt rum. Ska och jobba om trekvart så får väl stiga upp. puss o hej!

Nyårs löften...

Postat: 2010-01-02 - Kl: 22:29:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag suger på att hålla saker när jag lovar mig själv. Men bara för att få lite utmaning så har jag tre nyårslöften jag ska försöka hålla mig till. Så medans jag pysslar lite med mitt lilla bildspel så kan jag väl skriva ut dom så ni håller koll på mig.

1. spara pengar, sluta slösa
2. slå mitt rekord på besökare på bloggen
3. börja träna

tror ni jag lyckas? själv är jag lite osäker hihi.

Hur ofta solar jag?

Postat: 2010-01-02 - Kl: 21:23:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag solar aaaaaaaaaldrig typ. Senast jag solade var om man inte räknar med nu innan nyår då, så var de senast i våras typ. Jag är ingen mästersolare men solade två gånger innan nyår :) så där fick du ditt svar elin!

Nu är jag förresten hemma ifrån bion, den var helt klart bra! jag vill bli en avatar. Men innan jag blir det så måste jag erkänna en sak, jag kom på mig själv att jag var totalinne i filmen, satt med öppen mun och spände mig. typ som om det var jag som fightades osv. skitlöjligt. förstår inte varför jag håller på sånt!



datorn lagga

Postat: 2010-01-02 - Kl: 16:28:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Datorn lagga när jag skulle fixa mitt bildspel i moviemaker, så får göra det ikväll istället. Nu ska jag på bio med familjen så jag hinner inte fixa det nu. Så ja, vi hörs ikväll och ni som smsar får naturligtvis svar. Pusshej!


Sammanfattning av året.

Postat: 2010-01-02 - Kl: 14:55:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Alla vet att jag inte stavar som en gud. Så eftersom vi har detta problem så tänkte jag inte sammanfatta mitt år 2009 med ord, utan jag tänkte lägga in ett bildspel och sedan några videos. Hoppas detta inte är några stora problem för er för jag vill ju inget helldre än att mina läsare ska vara nöjda och glada. Så nu börjar jag med att lägga upp lite. Så håll i hatten

Video nr 1
Brottning stog på schemat i våras när jag gick i 9an!
det var en väldigt tuff träning tyckte både ja goch lina,
Vi skulle göra flera miljoner armhävningar.
Lina är rosa, jag är blå.


Video nr 2
På min språkresa i malta träffade jag bland annat denna kille, schysst humor som fan!
Han kaxade lite framför min mobilkamera. typiskt sthlmare!


Video nr 3
Detta är också i 9an, när vi var på väg hem ifrån vår polenresa. Ted kittlade lilla jacob.
Jacob skrattade faktiskt ganska så roligt!

åh, glömde vad jag skulle skriva om.

Postat: 2010-01-02 - Kl: 13:21:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu kom jag på det! jo, jag tänkte logga in på min gamla dator, se om jag hittar lite gamla bilder som jag kan bjuda på här på bloggen, alltid kul att kolla in såna skämmiga och kanske ganska så roliga bilder. Sedan hade jag tänkt sammanfatta mitt år 2009 för er. kanske med ett bildspel eller så. Kanske en videobloggning för er som vill ha in det! Jag är väldigt snäll idag som ni förstår. Fick nyss ett sms ifrån en kille, att han var på väla....Vem bryr sig? jag skrev "/care" & då vad jag tydligen en bitch, haha. Så ja. Snäll-dag idag. Njut.

God morgon förresten!

natten är ung

Postat: 2010-01-02 - Kl: 03:07:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera
nu är klockan 3 och jag har fortfarande inte somnat, men den bästa anledningen till varför jag inte somnat är ju att jag inte ens har försökt. Det är inte lätt att sova när man är täppt i hela näsan, men imorgon blir en chill dag, ska på bio med familjen så det är inte någotvidare viktigt. Vi tänkte se den dära filmen avatar, är det någon som sett den? är den bra? Själv tycker jag den ser hyfsat intressant ut, men ja. Då taggar vi bio imorgon ikväll då & nu... ja nu ska jag smsa lite tills jag somnar. puss!

Seg bloggning, anledning TRÖTTHET!

Postat: 2010-01-02 - Kl: 01:02:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ja, anledningen till att jag är seg idag är för att det inte är helt ok att blogga dagen efter nyår. Man är helt enkelt slut i hela kroppen, så detta inlägg kommer bli kort, eller jag tror det iallafall. Vill meddela att min tå är totalt död, får inte liv i den, det känns som om jag haft den i en frys i 50 år. Den har varit så sen igårkväll. Får hoppas någon söt stortås prins kommer och kysser den till liv igen. men ja, Idag har det inte hänt så mycket tyvärr, har kollat tv med pappa och suttit på msn, käkat lite kebab och tagit det lugnt. Nu chillarjag med lite musik i sängen, och ville dela med mig av denna jätte fina låt som jag fastnade för just ikväll. Njuuuuuuuut



I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time,And I can't make you mine
It's impossible...

Gott nytt 2010

Postat: 2010-01-01 - Kl: 21:13:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag hade en jätte kul nyårsafton trots att den slutade som den slutade. Kan inte tänka mig att fira nyår utan er tjejer, ni är verkligen bäst och ni vet hur man har roligt. Nästa går är det ett steg närmare 18 för mig och lina, så ja. då får vi festa olagligt för sista gången tillsammans, sen får ni vara ensamma med det. Men här kommer bilder från min nyårsafton.









GOTT NYTT ÅR!