jahaja

Postat: 2011-02-26 - Kl: 16:06:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vad har nu hänt..hmm ska försöka tänka efter vad jag bloggat om och vad jag inte bloggat om.

i torsdes så vet jag att jag var på bio tillsammans med Phille,kron och macke. Vi kollade på "min låtsas fru" och det var en väldigt rolig och bra film kan man väl säga. Efter bion orkade ingen av oss dra hem, det är ju för fan lov! så jag och killarna drog till Jonas och där blev det skräckis och lite vodka på det. haha, hemskt onödigt men väldigt kul! Det satt gott i magen. Sedan somnade alla och vi vaknade väl vid 11 tror jag. och dåååååååå var det fredag! shalalal

så ja, fredag hm..Blev gymmet tillsammans med lina och därefter drog vi oss hemåt och fixade i ordning oss inför kvällens festligheter! blev en liten "fest" i jonstorp...fattar inte varför i helvete vi begav oss dit, men min älskade pappa ställde faktiskt upp och körde oss dit. och snubbens hus låg...MITT UTE I INGENSTANS!? usch,. skulle aldrig klara av att bo ute på landet! men iaf, vid 2 var festen slut och vi fick tvunget försöka ta oss till Hbg igen.. är inte riktigt säker men tror hans pappa skjutsade oss till höganäs och där tog vi bussen till hbg. I hbg blev det mcdonalds och sedan mötte jag upp André och sov hemma hos honom!

galen kväll, men det är vi ju vana vid! ikväll blir det antingen en lugn hemmakväll med melodifestivalen, eller fest! jag är öppen för förslag!

så här såg jag ut igår och så ser jag alltid ut! ..



Big Brother live!

Postat: 2011-02-23 - Kl: 19:01:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Nu ska jag bege mig till Jonas place på husensjö och kolla big brother live hela natten med Lina,xavy och jonas. Vet dock inte om jag kommer orka sitta uppe så pass länge, men får väl se hur det går. Jag har ju mina dillchips som pappa åkte ner och köpte till mig. Så jag lär ju klara mig, och om jag somnar sist, så kommer jag rita något extreemt roligt på någons kind..hehe


min lilla bebis

Postat: 2011-02-22 - Kl: 21:02:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Imorgon ska min lilla bebis kastreras, och tanken av att han kommer få jätte jätte ont på ett privat ställe gör mig helt virrig. Min fina lilla pojke.. usch! ska gosa jätte mycket med honom så att han inte blir lissen i ögat!

fullbokat all day long

Postat: 2011-02-22 - Kl: 20:57:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag har så mycket för mig egentligen, jag vet inte vad det är som tar tid men det är massa saker som måste fixas och jag är upptagen hela tiden,. Det är skit tråkigt! vill kunna göra vad som utan att ha massa planer o få ställa in. Jag hinner inte ens sköta min blogg längre eftersom jag är borta hela dagarna. Så orättvist, men hade å andra sidan inte pallat sitta hemma hela dagarna, det hade varit skit tråkigt det med. så ändån om jag tänker efter så har jag ett jävligt intressant liv,. hahah, idag vaknade jag klockan 12 av att mamma tvunget ska ringa ...hon ringer alltid!? Efter det kollade jag lite andra avenyn och dog lite smått i min älskade säng med mitt älskade duntäcke. Sedan ropade magen efter mat så till frulle blev det makaroner och köttbullar tillsammans med gurka och 9859895 liter ketschup! awwweeesome!

När jag väl käkat upp prommenixade jag hem till mitt andra hem (pappas place) Där tänkte jag duscha och fixa mig för att sedan sticka till väla med lina för att köpa min efterlängtade tröja, Sedan bar det av till Gymmet där vi prövade på ett "step up" pass, men med det tempot kunde man aldrig..och då menar jag aldrig hänga med, så jag var helt i otakt hela tiden :( .. men biff blev jag...hehe..Efter gymmet åkte jag vidare till City Gross för att möta upp pappa. Där blev det mat och han och hans fru storhanlade.

Nu är jag äntligen hemma och kan koppla av, imorgon är en ny dag med massa att göra...igen! bara till att stå ut och njuta!



nya naglar!

Postat: 2011-02-21 - Kl: 23:08:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Första dagen på mitt kära lov åkte jag och lina ner till Trelleborg och lät Steffi fixa våra naglar. Så nu äger vi 10 snygga naglar var och jag är jätte stolt. Dock jätte svårt att "styra" över dom nu i början , känns som att jag är helt handikappad när de gäller att öppna påsar m.m

Vi befann oss i Trelleborg i 6h och därefter väntade den låååånga resan hemåt! helt sjukt vad trött man är även om man egentligen inte gjort ett piss idag mer än att sitta på en stol. Men imorgon blir det väla, ska handla en tjocktröja där som jag kollat på tidigare. Jag var förresten vrål hungrig när jag kom hem ikväll, hade ätit 2 kanelbullar på 11 timmar, så ni kan ju tänka er hur magen tjatade efter mat! det blev pizza hos mamma, det var skit äcklig, men som tur var va det bara en sån som man köper och värmer i ugnen. Mamma hade ätit ärtsoppa och det tänker jag aldrig i hela mitt liv slaffsa i mig!

Här är bilder på mina förtjusande naglar + pizzan jag åt förut!




Galen video!

Postat: 2011-02-20 - Kl: 20:32:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera




jadåååå!

Postat: 2011-02-20 - Kl: 18:45:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår bärde det av till husensjö för att kröka hemma hos viktor. Vi var några stycken där som satt och snackade och hade trevligt. Därefter beslutade vi oss alla för att åka till ett annat ställe, men när vi väl kommit fram till ramlösa ,  så skulle sista bussen ner till stan gå om en halvtimme. Så vi åkte hemåt igen och käkade mcdonalds, hade sugrörs krig och skrattade allmänt mycket. Så ännu en sjukt lyckad kväll full med skratt och skoj! Det enda jag har är lite sugrörs bilder och en video med mitt och linas fulaste asgarv. Så ni får nöja er med det!

puss på er!



Bilder från Fredag

Postat: 2011-02-20 - Kl: 14:38:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
















detta åstakom kalasbyxan

Postat: 2011-02-19 - Kl: 13:38:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår var det meningen att vi skulle till en svartpub och sitta där och dricka, men i samma stund som vi skulle bege oss dit så blev det ändrade planer för mig och Lina. Vi blev bjudna på fest hemma hos Timmy som är ellis pojkvän. Han bor i ödåkra så vi tog första bästa tåg dit och kalasade tillsammans med dom! och jag måste säga att jag hade förbannat kul! vi dansade fågeldansen kanske 2-3 gånger i rad och magen krampade så mycket som man skrattade.

Alltid lika galna fester i mitt liv, så förstår om ni är avundsjuka ;) hahaha. just kidN!

Men nu är det dags för frulle sen blir det väl till att städa min systers bil och inkassera 150 kr! aldrig fel ellerhur? Så jag ska göra det, sen ta mig till lina på något sätt och kanske göra vid mig där till ikväll, har alla mina grejer där sen igår, så det är lika bra att göra det. Orkar inte dra dit sen hem igen och börja fixa mig, sen dra iväg igen .. Bilder från festen kommer senare idag, så ta't lugnt, ni ska få se ;)




google is your friend?

Postat: 2011-02-18 - Kl: 00:18:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera



jag satt och googlade lite på mitt eget namn..vet faktiskt inte till vilken anledning egentligen men jag gjorde det iallafall och kom in på en über söt tjejs blogg där hon faktiskt hade gjort reklam för lilla mig och två andra bloggare! världen är liten alltså, men måste säga att det verkligen var roligt att hitta något sånt och att "random" människor faktiskt läser ens blogg och tkr om det man gör och hur man är! så stort tack till tjejen :)

hon hade skrivit såhär i sitt inlägg på sin blogg


Vackra bloggare

"Bara för att jag är ivanligt snäll tänkte jag reklamera några personer.

Detta är personer som jag inte känner utan bara följer bloggarna/bdb.

Bara för att... de är så himla söta!

- Jag gör inte detta för att sänka andra personer utan bara just för att jag tycker att de här personerna har ett riktigt fint utseénde.

Och det är klart att det finns fler söta som jag inte känner, dessa är bara några"


Dagens myslåt!

Postat: 2011-02-17 - Kl: 23:54:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Henrietta är duktig

Postat: 2011-02-17 - Kl: 23:22:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag har tydligen utvecklats jätte mycket enligt min lärare, han påstår att jag ligger på så pass bra betyg att jag inte borde byta skola..haha, men det skiter jag i! jag kan väl vara lika duktig på den andra skolan om inte duktigare. Det är skit löjligt allt detta med alla möten, vi säger samma saker hela tiden! och vi har ju trots allt redan bestämt oss och vet hur vi ska lösa det med alla kurser! jag är trött på allt nu, vill bara få bytet gjort!



man blir glad..det blir man

Postat: 2011-02-17 - Kl: 23:05:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera

 




Bilder som inte visats tidigare!

Postat: 2011-02-17 - Kl: 21:10:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänkte bjuda på lite bilder som jag tidigare inte lagt ut! så titta och njut vettja, för nu får ni världens bästa chans att verkligen runka sönder till mina bilder..hehe! inte riktigt, men ni förstår hur jag menar!







aj!!!!

Postat: 2011-02-17 - Kl: 20:55:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår blev jag attackerad av min byrå helt utan vidare, jag började bloda som in i bomben på min stackars lilla lilla lilla tå :( idag svider den som en salt i ett sår..vet inte var de uttrycket kom ifrån, men det svider iallafall och alla i hela världen ska tycka synd om mig!


på tiden!

Postat: 2011-02-17 - Kl: 20:49:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det är på tiden att jag bloggar nu, jag tycker inte om att jag börjat slarva med det igen! hoppas verkligen ni kan hålla ut med mig nu dessa dagarna, för jag har verkligen så äckligt mycket att göra. Jag hinner knappt sitta framför datorn, utan jag är ute och far hela tiden! jag har knappt tid för mig själv längre..sorligt är det!

jag och Lina provgick en dag på it-gymnasiet igår, glömde berätta det! och det gick kanon och alla på skolan + lärare är helsköna! så imorgon är sista dagen på john bauergymnasiet. Ska fan aldrig sätta min fot i ängelholm igen om jag nu inte blir illa tvungen! är så trött på det skitstället!...uschja! Men håll ut mina små vänner, det är bara rätt mycket just nu, så det är min anledning till att jag inte bloggar! men jag ska bli bättre, jag ska!

Detta är min dag idag, så sjukt bokad!


filmnörd?

Postat: 2011-02-15 - Kl: 19:55:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag tror jag har gått och blivit filmnörd. Jag har sett 3 bra filmer på bara denna helgen. Eller ja, denna filmen såg jag ju inte i helgen, men nästan iallafall. Det är filmen Trassel. En tecknad film som är charmig och rolig! ni måste se den! fett värt!


äntligen tid!

Postat: 2011-02-15 - Kl: 19:27:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
har äntligen tid till att blogga vilket har blivit himla viktigt för mig. Men dock har jag inget nytt att berätta egentligen mer än att det gått längre fram i det dära med att byta skola. Vi var hos rektorn idag och snaackade lite om hur vi skulle göra med de kurser vi håller på att läsa just nu. Vi pratade även med vår mentor viktor som vi har just nu om skolbytet och man såg hur besvikelsen växte i hans ögon. och det kändes ska ni veta..han är ändå den bästa läraren jag någonsin haft , så hade jag kunnat byta skola och välja lärare att ta med mig hade jag lätt valt honom. Den absolut bästa och skönaste läraren ni kan tänka er, så tufft var det! men kan inte tänka på lärarna i detta läget utan mig själv och min skolgång.

Det är inte hejdå föralltid ju..det är bara ett litet nytt kapitel i mitt liv!


mycket som står på listan

Postat: 2011-02-13 - Kl: 20:56:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det känns som att jag har oerhört mycket att göra så att jag knappt kan tänka på vad det är som ska göras. Det som ska bokas in i veckan är möten med rektorer plus lärare, ordna upp saker med min praktikplats eftersom jag skas byta skola. Jag ska boka in en fika med min kompis Viktor eftersom det känns som ungefär 100 år har gått sen jag träffade honom senast. Sen ska jag hinna gymma och jobba. Mycket som står på listan men det är inte mycket som blir gjort! Vill bara att allt ska vara över så att man kan börja om på ny kula! det är de som behövs just nu! fyfan vad skönt!


Min personliga lista!

Postat: 2011-02-13 - Kl: 18:03:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här får ni min personliga partylista som jag alltid taggar igång mig själv med när det är dags för fest eller om livet bara är allmänt surt! ta för er och gör det fort! ;)

Tryck bara på bilden så ska den dyka upp ;)


öppethus.

Postat: 2011-02-13 - Kl: 17:52:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag,lina och jonathan begav oss till it-gymnasiets öppethus i stan för att kolla skolan och så. Jag och lina har ju så gott som bestämt oss nu och kommer byta skola så fort som möjligt. Vi pratade med rektorn idag och han verkade sjuklt soft. Vi ska ringa honom i veckan och få besked om när vi ska boka ett möte tillsammans med föräldrarna i och med att vi inte är myndiga ännu...

men snart är det morsning good bye johnbauer och hej it-gymnasiet! gött som fan ska det bli :)


party bilder!

Postat: 2011-02-12 - Kl: 21:40:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera









dagen efter....

Postat: 2011-02-12 - Kl: 21:24:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Förlåt för seg uppdatering idag, det blev för mycket av det goda och idag mår jag som jag förtjänar antar jag. vaknade först klockan 3 idag och mådde helt seriöst skit! hahaha, jag fick gå upp för att spy ett antal gånger och har legat död i sängen precis hela dagen. jag har inte ens satt på mig kläder och jag luktar antagligen skit också. Det enda jag fått i mig idag är en proviva, ett glas vatten, avslagen cola och en rostad brödskiva utan något på..jag känner att jag bara mår!

Men just för tillfället är läget under kontroll och jag börjar klarna till och må bättre. Har inte spytt på ett tag nu och det bugar och bockar vi för! och förresten! angående problemet med tjockskalle bloggsaken som har hoppat runt på min blogg så är det löst nu. Det var min "designers" lilla fel hahahah, lilla ebba löser allt! puss på dig!

nu ska jag se om jag kan åla mig ner till pappa och se om jag klarar av att äta något, börjar faktiskt bli lite hungrig nu. Men jag är fan rädd för att det ska komma upp igen, och det gillar vi inte ju...

(btw...ursäkta mitt random inlägg igår!)



sdjhjkdgj

Postat: 2011-02-11 - Kl: 21:03:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter på ellis krök nu och ler av förundran , det är en stor dag i dag sa suldaten och skakade lite lätt på sin skalle.- han vissre inte riktigt vad han skulle lbi av , mensen åt han upp en stor prinsesstårta med den ena lilltån på höger kvadrat. Nu ska jag gå till baka och visa att de är kul på ellis krök HAHAHA, kråååkskratt aaaha ,

till lina hunefalk : du är en stor neandertalare som kan alla språk i hela välrdne

ejdå!

Dagens låt!

Postat: 2011-02-11 - Kl: 14:23:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå


klipptid check!

Postat: 2011-02-11 - Kl: 14:11:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera


I förra veckan på fredagen tog jag tummen ur röven för att boka klipptiden jag skulle ha bokat för mycket längesedan. Det är dags nu tänker jag. Ska klippa topparna ocg sen börja göra fler inpackningar + käka bvitaminer. Det är bra för hårväxten och naglarna! så idag är det klipptid klockan 4. Bäst för frisören att hon klipper bra nu så jag inte ser ut som en j*vla idiot i håret!


God frukost!

Postat: 2011-02-11 - Kl: 14:00:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera

 


En god frukost är en bra början på en ny dag tycker jag. Att ta det lugnt och äta frukost tycker jag är det skönaste som finns. Jag älskar också att duscha i lugn och ro efter det, kanske slänga i en inpackning i håret och sen bara njuta! det är så otroligt skönt, såd et gjorde jag idag och ångrar inte en sekund. Ikväll ska jag hem till Min kompis på fest och det kommer bli så kul så kul! massa nytt folk från hennes nya klass :)




 


Nya skor♥

Postat: 2011-02-10 - Kl: 21:32:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera



och en dag till

Postat: 2011-02-10 - Kl: 19:59:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
idag har jag umgåts med Oliver, johan och jeffie. jag åkte in till stan för att käka kebab med dårarna och sen hände det inte så mycket mer, checkade in deras skola som var jävligt schysst alltså! funderar faktiskt på att höra med rektorn där och på min skola om man skulle kunna byta dit. Kommer bli så mkt lättare att ta sig till skolan när det är inne i stan istället för i ängelholm!

när oliver och johan tröttnade på att vara i skolan drog vi till mc för att dom skulle käka. Sedan drog vi hem till oliver och bara dog i hans soffa ett litet tag tills jag skulle bege mig hemåt för att jobba på bingon!

Här kommer det bilder från idag!



Helt slut!

Postat: 2011-02-09 - Kl: 20:26:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Är helt slut efter dagen och tänkte faktiskt redan nu säga godnatt till alla mina älskade läsare och för att jag tänkte starta en film och mysa lite i min sköna och stora säng. Det är underbart vad skön den är när man är trött...och annars också ;) men den är extra skön just nu...extra extra! ;)

men never mind, så här har jag sett ut idag. Lökig som en rödlök. men man får vara lökig när man praktiserar ;)



Svar!

Postat: 2011-02-09 - Kl: 20:17:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Är du rik ?
Är nog inte rikare än någon annan precis ;)

hur många har du legat med?
vem vet, vem vet ;)

är du naturligt blond?
jag var blond när jag va liten och jag är ljus i mig själv
men jag slingar håret osv ändå :)

hur ska en kille se ut för att du ska tycka han ser snygg ut?
brunett/blond, snyggt hår, snobbigt klädd
lukta gott och vara rolig och underbar!

Hade du och ditt ex sex?
vi knulla som kaniner, hahahaha skoja!

vad tycker du om tjocka tjejer?
tjocka tjejer...helt ok så länge dom inte är lökiga och kaxiga

vad säger dina föräldrar om att du festar mycket?& är ute sent på kvällarna?
dom har inte så mycket att säga, jag fyller 18 snart, men dom klagar lite, det gör dom faktiskt
dom tkr att jag kan ta en och annan hemmakväll ibland.

vad väger du?
49 kg!

hur ska dina vänner vara & inte vara?
mina vänner ska helst ha sjuk humor, annars går vi nog inte ihop
sen ska dom vara snälla, pålitliga och fräscha. Dom ska inte vara lökar och inte otrevliga.

hur tycker du absolut inte en person ska vara?
En person ska inte vara äcklig,otrevlig och lukta illa.
jag hatar tråkiga personer som inte lever livet fullt ut!

vad tycker du om blattar?
helt okej så länge som inte förstör för andra eller är kriminella.
dom måste förstås också vara trevliga.

har du någon gång blivit mobbad?
haha näe, inte vad jag kan komma ihåg

har du någon gång råkat ut för något illa?
japp, blivit drogad ;/

hur är du som person?
jag är glad & lätt att prata med, jävligt våglig och har en massa
energi som jag inte vet var jag ska göra av ;)

vem är din allra bästa vän?
har två bästa vänner men den jag umgås med mest är Lina Hunefalk.
hon är min bästa vän!

berättar du exak ALLTING för han/hon?
ja, så gott som!

vad tycker du om piercingar & tattueringar?
hm.. snyggt på vissa och skitfult på andra!
man får välja sina ställen väl.

du är jätte söt.
vad tycker du om mig? om du kollar min blogg?
ses någon gång om du är i landskrona?
tack så mkt :) , du var också söt. Kan vi nog göra!

hur många läsare har du ?
olika varje dag 300-700st

hur ofta handlar du kläder?
inte ofta, jag sparar till min cypern resa just nu!

vad har du för mobil?
iphone 3gs

kan du inte lägga ut bilder på ditt hus / lägenhet /rum?
jag la ut bilder för inte så längesedan på hur det såg ut hemma hos mamma,
kan fixa bilder på hur det ser ut hemma hos pappa någon dag. inga problem!

säg några personer du tkr e fula & hatar, som bor i landskona.
& någon du älskar & tkr e gullig / söt i landskrona

jag tänker inte göra utlåtande på vilka jag tkr är fula
men jag hatar inte någon i landskrona mer än en stalker jag hade där förut.
Där finns en massa sötingar och jag tänker inte nämna någon :$

Hur kan du vara så brun hela tiden? Solar du solarie eller BUS ?
tror du syftar på bilderna från i somras, för jag är inte ett dugg brun nu.
jag solar inte solarium, jag sparar pengar och jag använder inte brun utan sol :)

Är du lesbisk?
verkligen inte! hahaha

undrar bara om du har någon sjukdom?
eftersom du har legat drogad på sjukhuset skrev du och så blöder du näsblod
Jag är frisk som en nötkärna men får mkt näsblod när jag är förkyld bara :)


varför?

Postat: 2011-02-09 - Kl: 19:58:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera


är golvet min garderob? svar : ja, nästan iaf :$


brb!

Postat: 2011-02-09 - Kl: 16:58:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Ska till väla och handla skor. Kommer hem inom kort! ;)

hemma!

Postat: 2011-02-09 - Kl: 16:55:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
att vara hemma har aldrig känts bättre förren denna veckan då man jobbat klart på praktiken på OJ. Det är så jävla skönt att komma hem och känna lugnet. Idag har jag tappat en barnmats burk. Hahhaa, ganska pinsamt och äckligt ändå, för mina händer luktade katrinplommon resten av dagen. Men som tur var arbetar jag tillsammans med en annan tjej som också "praktiserar" skulle man väl kunna säga och hon började skratta precis som mig så det var på ett sätt skönt! hon är jätte trevlig förresten, född 90 och jobbar till klockan 1 varje dag. Det är så surt när hon går hem, för då har jag ingen att prata med typ, och att jag ska vara kvar där i 4h efter det känns inte heller så okej!

men whatever, jag har det bra iallafall. Har träffat hela världen i den ica butiken idag, men det är trevligt för det är alltid roligt att träffa folk man känner :)



Näsblod...igen!

Postat: 2011-02-08 - Kl: 20:16:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har näsblod hela tiden nu om dagarna. det är skitjobbigt och jag har redan blodat ner massvis med kläder. Hoppas att det går bort, annars blir man ju lite ledsen faktiskt. Idag började det blöda rejält och ville inte sluta! ;o Jag var närma att missa bussen mot väla för att det skulle hålla på.



jävligt lång dag!

Postat: 2011-02-08 - Kl: 20:06:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Hade praktik idag med, så därför har jag inte kunnat uppdater under dagarna så som jag kan göra i skolan. Min kropp är helt slut idag, heeeeelt slut. Imorgon är det på det igen och jag trivs...kanske? men det måste göras, det är en del av livet helt enkelt men tycker gott man kunde fått något betalt för det man gör annars klassas detta nästan som slaveri. Efter praktiken blev det väla med Lina. Vi åt thaimat och jag handlade öronhänge plus en ny foundation :) kan tyckas slöseri med pengar men ibland måste man unna sig något, speciell om man jobbar gratis som jag gjort idag och igår!


Filmmys!

Postat: 2011-02-07 - Kl: 22:18:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu blir det mys med lite avsnitt från andra avenyn säsong 3. Ni får jätte gärna störa, men jag svarar antagligen segt och det kan nog bero på att du inte ser så bra ut...haha just kidding! ;)


hemma!

Postat: 2011-02-07 - Kl: 21:18:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är jag hemma igen. Det blev inte filmen jag trodde utan en annan som inte var bra överhuvudtaget. Jag tyckte inte heller att jag borde lägga namnet på minnet eftersom den var såpass dålig. Anledningen till att vi bytade film var för att vi skulle se en film som skulle passa oss alla. Det var jag, mamma, min låtsas pappa och min storasyster som gick på bio. Men ja, jag kan ju gott säga att jag hade föredragit den andra filmen såhär i efterhand! Men inte mkt mer att göra åt saken. Man kom iväg lite ikväll och det var iallafall skönt :)




Vi kör en frågestund!

Postat: 2011-02-07 - Kl: 16:58:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Bio med familjen

Postat: 2011-02-07 - Kl: 16:41:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ikväll ska man på bio tillsamman med familjen för att se Svinalängorna eftersom att mamma ville se den. Man får ju ställa upp för laget helt enkelt ;) Den kanske inte direkt är en film jag hade valt att se med mina kompisar men den verkar ändå vare hyffsat bra när man kollar trailern. Det ska bli mysigt iallafall.




Hemma från praktik

Postat: 2011-02-07 - Kl: 16:33:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Äntligen hemma efter en lång och slitsam dag på min praktik. Måste erkänna att det var helt okej ändå och att tiden tickade på ganska fort eftersom man inte var sysslolös någon gång! Alla där är dessutom mycket trevliga och glada så det är lätt att prata och man känner sig inte det minsta osäker till att fråga något om man behöver hjälp! Den enda nackdelen med jobbet är att jag har fått sjukt ont i mina fingrar och säkert knäckt alla mina 10 naglar :( men annars är jag nöjd och belåten!


DAGENS NATTHUMOR BILD!

Postat: 2011-02-07 - Kl: 00:01:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Binnies nya blogg!

Postat: 2011-02-06 - Kl: 21:24:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera

 

 

Tänkte passa på att tipsa mina små läsare...något på 740 ;) att läsa min vän Binnies nya sexblogg. Den är urskoj, där hennes läsare berättar om pinsamma sexhistorier. in och kolla vettja & för att komma dit trycker ni ju bara på bilden!

 


jo men visst!

Postat: 2011-02-06 - Kl: 20:52:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera

det är en sån "gilla" grupp på facebook och jag säger bara, men jo tjena! det finns inte ens chans här i världen att någon kille är så felfri, för isåfall. Vart finns han? så jävla löjligt så jag får spel! ;)


solsidan!

Postat: 2011-02-06 - Kl: 19:57:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu är det dags för solsidan! det programmet rockar verkligen! jag tror hela sveriges befolkning sitter och kollar på det när det går på tv. Det är liksom sån dragningskraft och man skrattar nästan ihjäl sig för att alla är så otroligt knäppa i huvudet på det programmet! alla missförstånd och ja..allt! tio guld stjärnor till skaparen av programmet solsidan!


alla hjärtans dag...

Postat: 2011-02-06 - Kl: 19:53:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
visst fan, det är snart alla hjärtans dag och jag har ingen att fira med..fan också! haha..skojade bara, jag skiter fulltständigt i alla hjärtans dag faktiskt. Det är överskattat och skit tråkigt, men man får ju självklart fira den dagen ändå i och med att det är en högtid och högtider är till för att fira, så varför inte liksom? dock är ju alla hjärtans dag på en måndag, vilket betyder att vi får fira den i den helgen istället. Då ska det sänkas en jävla massa!

på tal  om hjärtan och gulligull osv, så blev jag precis taggad på en jätte söt bild på mig och jonathan sen i fredes och jag bara måste lägga upp den här. Den är så puttinuttit söt!



apu imon..

Postat: 2011-02-06 - Kl: 18:31:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag har apu imorgon, och för er som inte vet vad apu är så är det samma skit som praktik, som är prao! det suger verkligen eftersom jag fått den sämsta platsen ni kan tänka er. Jag går som alla vet, it-media programmet och jag ska va i en FUCKING ica affär. ursäkta språket men tänk er själva!? inget för mig, usch! hela veckan är det också sen varje måndag fram till vårt älskade sommarlov. Jag kommer seriöst tappa hoppet om livet för tusan! näe, Ica är inget för mig faktiskt, speciellt inte om det är GRATISARBETE!? ..näe..näe ..näe


haha så sant så

Postat: 2011-02-06 - Kl: 18:07:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera


ojsan!

Postat: 2011-02-06 - Kl: 17:58:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
det blev ett litet missförstånd innan. jag trodde jag skulle hinna blogga innan jag stack till stan innan för att käka med Emma. men tydligen inte, så jag får be om förlåtelse för att jag inte bloggat på någon timme nu, men det betyder ju bara att jag får blogga extra ikväll istället! för ikväll har jag inget för mig alls faktiskt, jag ska hem till mamma så fort jag bara orkat packa mina kläder. sen så ja..då är det söndagkväll!

såhär ser jag ut just nu för er som undrar, kör med mittbena nu och rakthår! not bad at all ;)


BRB!

Postat: 2011-02-06 - Kl: 12:27:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Dags för världens mest tråkiga jobb!


näsblod!

Postat: 2011-02-06 - Kl: 12:24:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Mitt uppe i en rörelse för att lämna hemtelefonen på sin plats märker jag att  det börjar rinna från näsan. Det är en massa blod helt utan anledning! jag har inte haft näsblod på jätte länge. Förut hade jag det hela hela hela tiden, men nu var det ett tag sen och jag blev lite chockad :o

ni får en schysst bild på mitt blodpapper, så kanske ni kan leva er in i hur jag känner just nu.. buhu! hahaha


Men godmorgon!

Postat: 2011-02-06 - Kl: 12:02:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Känner att jag är så sjukt taggad på att gå upp nu för att jobba! det är så underbart ...TRÅKIGT! det är nog det sämsta med att det är söndag att det är jobb på bingon. Visserligen är det en timme jag behöver vara där men ändå, det är liksom så sjukt segt att jag bara dör. Men det måste göras och efter jobbet blir det till att åka till stan för att träffa världens bästa Emma och vi tänkte  käka någonting sen umgås och snackar lite skit. Det kommer dock göra min dag eftersom det var evigheter sedan jag träffa henne senast!

Här är en bild på mig och Emma efter en danmarkrunda för 100 år sedan!


Godnatt osv

Postat: 2011-02-06 - Kl: 02:14:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Säger godernatter nu till er alla och tacka för en suvären hemma kväll! det fick verkligen igång mina fingrar och hjärna att blogga. Jag borde fortsätta såhär! det går ju verkligen skitbra, jag skriver om fett ointressanta saker och om mitt otroligt SPÄNNANDE liv.  Kanske inget att skryta om sådär, men jag trivs faktiskt, det är som det är och det är så det ska få vara också! vi får vänta ett tag, sen blir jag fett rik! MOHAHAHA!


 


musik ♥

Postat: 2011-02-06 - Kl: 00:57:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Sitter och lyssnar på en massa musik. Är tvungen att sitta med headset nu för att min låtsas mamma har gått och lagt sig i rummet bredvid...lite surt! men på något vis känns det som att musiken blir bättre med mitt headset på. Jag sjunger med allt vad jag kan till låten som jag la in som "dagens låt" idag, den är så bra och jag blir så otroligt glad utav den och det tackar man för, det är ju aldrig fel att vara glad. jag är alltid glad!


det nya besöksrekordet!

Postat: 2011-02-06 - Kl: 00:29:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera




 

 

 



Dagens låt!

Postat: 2011-02-05 - Kl: 23:20:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Denna låten stämmer såååååå in på mig!


En gammal bild

Postat: 2011-02-05 - Kl: 22:48:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kollade runt lite och hittade en gammal, faktiskt väldigt tuff bild på mig som jag tagit för ett tag sen med hjälp av självutlösaren! så jag tänkte vara snäll att visa den för er eftersom det är ganska dött ikväll. Så då är det lika bra att blogga. Jag har ju varit sjukt duktig på att blogga idag dessutom, hela 8 inlägg! och ikväll avslöjas även mitt nya besöksrekord! wiiiie ;)


bästa låten från melodifestivalen

Postat: 2011-02-05 - Kl: 21:20:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Swingfly-me and my drum


melodifestivalen

Postat: 2011-02-05 - Kl: 20:13:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ligger i sängen planterad och fin i bara trosor och kortärmad! melodifestivalen går live på svt play så ligger och kollar på det då och då, eller åtminstone lyssnar lite! det är så min kväll får se ut, denna lördagen suger :(


hemma ikväll?

Postat: 2011-02-05 - Kl: 18:33:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag tar mig på min panna och känner ifall jag har feber...jag ska inte iväg ikväll men jag har ingen feber, jag ska bara vara hemma och jag börjar undra om jag är sjuk!?  det var riktigt längesedan jag bara stannade hemma såhär. Jag orkar egentligen inte. får panik här hemma, det är så sjukt tråkigt! klarar jag verkligen detta? ..det vete fan alltså!


Bilder sen igår!

Postat: 2011-02-05 - Kl: 17:42:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
här kommer bilder från jonathans 17 års fest igår. hoppas ni blir sjukt avundsjuka och bara önska att ni var med hahaha, just kidding! Jonathan fick världens bästa present av mig o lina. Han fick den värdefulla "kalas blöjan".











ljushuvud!

Postat: 2011-02-05 - Kl: 16:19:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera


'på sista bussen hem på helgerna är det alltid massa fyllon. Denna gången stannade bussen 924 gånger för att folk skulle kissa, dödstråkigt när man är så fylletrött och bara vill hem! Sen skulle en idiot skalla ljusrören på bussen och knäckte sin egen näsa och blodet sprutade i hela bussen. Så bussen stannade ett ganska långt tag vid väla till ambulansen skulle komma osv. Vilka idioter det finns hahah.



lockiga jag

Postat: 2011-02-05 - Kl: 14:43:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår var jag en lockig människa...innan jag blev blöt som en hund ute i regnet! jag hatar när det ska regna. Folk tror ju att man vill se ut som man gör när man väl anländer till festen då det regnar ute. hahah, såhär såg jag ut igår iallafall..lilla lilla lockiga jag!




såhär såg det ut

Postat: 2011-02-05 - Kl: 14:04:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera


hade en fullproppad dag igår egentligen nu när jag tänker efter. Fattar inte ens hur jag hann göra allt som jag faktiskt gjorde. Det började med att jag skulle till doktorn, fick tid halv 11 så hann inte till skolan. Efter doktorn skulle jag städa min systers rum för att få 200 kr. Så stack upp till mamma direkt.

Lina kom till mig efter skolan för att underhålla mig (tror jag?) eller så ville hon bara råna mig på mat. båda alternativen låter faktiskt förjävla rimliga! vi tog en powernap och helt plötsligt var klockan 4!?! och då var det dags att möta casper på stationen och ge honom pengar för att han köpte ett par nya solbrillor i thailand till mig! vi satt och snacka lite och sen var klockan 16.55 och jag tog mig hemåt för att gör vid mig inför släktkalaset jag skulle till.

Släktkalaset började klockan 7 och jag var där till halv 9 sedan skulle jag ta tåget mot stan för att jonathan fyllt 17 och jag och lina var bjudna på kalas! och vi hade störtkul fram till 01.52 då bussen skulle ta oss från ringstorp till knutan där sista bussen hem gick 02.15. och fråga mig inte varför, men jag och lina köpte mcdonalds för våra rikskuponger vi skulle ha till vår praktik....HAHAH och vi var inte ens hungriga!

och det som magen tillåter i dag är en proviva som är så sinnessjukt god! sen kanske ..kanske det är på det igen ikväll! såååååååååååååå underbart. Kalasbyxan åker inte av ännu inte!

Den kvinnliga formen av kung!

Postat: 2011-02-03 - Kl: 10:44:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera


inget dreamhack för oss

Postat: 2011-02-03 - Kl: 10:24:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera

 


I sommar blir det inget dreamhack för varken mig eller lina. Det är inte så att vi aldrig mer kommer dra dit (tror jag!?) men i sommar har vi inte ekonomin till att både åka till cypern och åka upp till dreamhack. Så vi skippar dreamhack nu i sommar men antagligen så åker vi dit till vintern igen om det är några roliga människor som ska dit. Många i vår ålder drar ju faktiskt dit för sista gången nu i sommar,..lite tråkigt! för dreamhack är faktiskt jävligt roligt!

 



redovisning

Postat: 2011-02-03 - Kl: 10:01:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
snart dags för redovisningen på engelskan...jag har avlidit 25 gånger nu. Jag fattar inte varför det ska vara så jobbigt egentligen, det är inte så att jag hatar att prata inför folk, för jag är inte blyg eller så, men jag gillar inte när alla är tysta och fokuserar på en..jag vet inte varför, men det känns konstigt på något vis! men annars har jag inga problem med att dansa på bordet under lektions tid med en rosa ful klänning på mig. konstigt ändå, att det ska vara så hemskt men att ALLA ändå tvingas göra det. Skitlöjligt rättare sagt!


snart dags..?

Postat: 2011-02-02 - Kl: 22:27:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Antar att det snart är dags för mig att besöka Mr.doktor med mina lymfkörtlar eftersom de är så sjukt svullna och jag har ont som en avliden kossa. Mamma pratade med doktorn idag, men han/hon tyckte att jag borde av vakta och se i och med att jag inte har feber. Men jag menar,...hur länge har jag inte haft ont nu? typ tusen år minst. och imellanåt får jag ju feber och jag har ju ont som satan....ska inte klaga mer nu, men eftersom jag alltid sprider sån fruktansvärt positiv energi runt om mig så tyckte jag att jag förtjänade att vara den som klagade lite ikväll :$





presentkort på kicks!

Postat: 2011-02-02 - Kl: 17:44:38 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Mamma kom ner på mitt rum nyss med 150kr på ett presentkort på kicks. och tonåring som jag är så är det aldrig fel att få presentkort på kicks eller något annat stället där man alltid kan hitta saker. Min foundation har dessutom nyss tagit slut, så detta var mycket mycket bra för min del. Tack så mycket mamma, jag älskar dig!


nog söt!

Postat: 2011-02-02 - Kl: 17:05:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
det är så sjukt gulligt när agnes i filmen despicable me säger "hes so fluffy im gonna die" att jag måste spola tillbaka jätte många gånger för att få höra det igen. Jag minns själv hur galen jag blev när jag såg ett gosedjur jag ville ha i leksaks affären :$



wooops!

Postat: 2011-02-02 - Kl: 16:59:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera

jaha..var ska jag börja? hade sovmorgon till klockan 12 idag eftersom vår mentor fortfarande är sjuk och första lektionen var mentorspass, vi började alltså klockan 12 och då skulle jag ha foto. men tror ni inte vår lärare som har oss i fotografering också är sjuk? så vi skulle ha en vikare..och ni vet ju själva hur BRA alla vikarier är? hm.. never mind! jag och lina struntade helt enkelt i denna meningslösa dag och stack direkt till gymmet och körde vårt pass istället. Kan tänkas jävligt osmart och onödigt, men så är det när man går i skola som ligger i en stad som heter Ängelholm.


& jag har värsta jobbiga skolveckan nu, har 2 redovisningar nu torsdag och fredag. imoorgon är det redovisningi engelska B, man ska prata om precis vad som helt tillsammans med en powerpoint på ENGELSKA! inte nog med att man ska stå där uppe själv och skämma ut sig, man ska snacka engelska också..usch, jag tror jag avlider här och nu! :(

ny video! ;)

Postat: 2011-02-01 - Kl: 21:26:50 - Kategori: Videobloggar - Kommentera


egoism. -.-

Postat: 2011-02-01 - Kl: 10:33:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag hatar egoistiska tanter på bussar. I morse när jag och äntligen kommit på bussen mot ängelholm och förberedde oss för att sova hela vägen, för det är ändå en hyfsat lång bit att åka. Jag halv sov och rätt som det är så kommer en tant och tänder BÅDA jävla lamporna framför oss. Så det var inte ens lönt att försöka sova. J*vla egoist säger jag bara. Hon kunde åtminstone frågat om hon fick eftersom hela bussen satt och sov, eller ÅTMINSTONE tänt en av lamporna så man inte dött av det starka ljuset.

Jag ville seriöst skalla henne. Mitt morgon humör + henne = katastrof.