video (djungeljohan)

Postat: 2010-10-31 - Kl: 14:12:04 - Kategori: Videobloggar - Kommentera


HAHA, vi skojade lite med varandra igår jag,lina och johan,
så vi är inte seriösa, men det va en av alla insidenter igår!

Fler bilder sen igår!

Postat: 2010-10-31 - Kl: 14:11:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här kommer då Emmies bilder som hon tog med sin kamera, jag tyckte det blev lite för många i förra inlägget, så därför gjorde jag ett nytt inlägg för att lösa det problemet ;)

Emmies bilder alltså!













gårdagen

Postat: 2010-10-31 - Kl: 14:03:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera


igår var jag ganska så seg och otaggad när jag kom hem från ***** , jag kände liksom att näe, idag skulle jag ta de lugnt och softa med en film eller så. Men så blev det då inte! jag tog mig en powernap och blev väckt av ett sms från Lina. Mycket fränt faktiskt, hon undrade när jag tänkt vakna så vi kunde dra på krök hos jocke! , så aa. Min kväll blev inte den lugnaste precis men jag hade verkligen äckligt jävla kul! Måste göras om, menar det verkligen!

Här kommer lite suddiga bilder från igår som jag tog med min iphone, sen bilder som Emmie tog med sin kamera!
Därefter kommer det in en video lite senare där vi driver lite med min vän johan!











ojojoj

Postat: 2010-10-30 - Kl: 15:46:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Kollade tillbaka på min gamla bilddagbok BALLONGSKALLE och fann några jääääävligt gamla bilder på mig. och tanken slog mig att jag verkligen har gått runt och sett ut såhär...pinsamt!





HAHAHAHA!!?!

Postat: 2010-10-29 - Kl: 10:13:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera

"jah ska klippa hans tong klippa öran jah ska göra kaos me han"
HAHAHAHA, dör när bilen kör iväg i slutet och när han snackar, alltså!!!! HAHAHAHHA...


nedräkning till Dreamhack!

Postat: 2010-10-29 - Kl: 09:01:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Helgens planer?...

Postat: 2010-10-29 - Kl: 08:56:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag och Lina plus ch och pontus var ju i danmark igår och handlade lite **********...
så idag blir det väl till att hitta någonstans att fira att det är helg, någon fest eller så.
dock vet jag inte ännu vad det är som händer men det kommer väl fram under dagen,'

på lördag blir det väla och om det inte blev allt för hårt på Fredagen blir det fullrulle på lördag med.
Annars ta det lite lugnt och umgås med vänner, kanske fika eller gå på bio. Vad vet jag?

Söndag, ska skriva min analys till min flashuppgift, tråkigt men sant. Söndag är pluggdag helt enkelt!

Dagens låt!

Postat: 2010-10-29 - Kl: 08:52:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Iyaz - Replay remix 2010

nytt pågatåg!

Postat: 2010-10-28 - Kl: 21:13:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I tisdes när jag var påväg mot pålsjö östra fick jag åka ett nytt pågatåg för första gången! och holy makaroni så snyggt och modernt det är, det är nästan så man blir lite imponerad på de som tillverkat tåget, där är massa finesser, dock kollade jag inte runt i hela tåget utan gick och satte mig på en plats så finns inte så mycket att säga, sköna säten iaf, alltid något!

suddig mobilbild från min mobil



Bilder från Google





gulligull!

Postat: 2010-10-28 - Kl: 21:05:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Smsar lite med Johannes ikväll, han ver verkligen hur han kan få mig röd om kinderna. Vi har precis börjat snacka igen efter ett långt uppehåll, konstigt ändå, att vi bara slutade prata. Det var liksom han som tröstade mig då jag var ledsen, ja gosch! så många gånger denna killen fått mig glad då jag varit ledsen, kärlek till honom. Ingen är som Johannes!

hemma!

Postat: 2010-10-28 - Kl: 19:47:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Är hemma efter en lång och tuffdag, känner att jag inte riktigt hinner med min fb och blogg nu förtiden. Idag har det varit fullt ös enda sedan klockan 6 i morse då klockan ringde..eller aa, jag försov mig till halv 7 idag till och med, men inte nog med det, vid 08.10 bar det av till skolan och där var man till klockan 11. Sedan tog jag och Lina tåget till Helsingborg och träffade Ch och Pontus, sen en random brud som inte sa så mkt. men whatever, vi tog båten över till danmark och där gick vi in och kollade och köpte *************....ja mamma, du kan nog gissa.

och när jag kom hemblev det en powernap i 2 timmar och därefter bar det av till jobbet för att slava dom jävla pensionärerna på Bingon, det suger! och jag vet allvarligt talat inte hur många gånger jag skrivit det här på bloggen, men det suger iaf och jag börjar fundera på att sluta och skaffa mig ett lite mer ordenkligare jobb, så jag slipper hotellet och bingon, allt i ett liksom! Nu ska jag skriva en dokumentation och därefter göra lite engelska, sen ska jag sätta igång en film och somna till den!

Bilder på mig och Ch sen från sommras!



Godernatter!

Postat: 2010-10-27 - Kl: 23:59:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera

tror jag tackar för mig nu och släcker lampan, ska somna in till alla underbara låtar jag lagt in och försöka ladda inför morgon dagen,,WTF! på tal om morgondagen, nu blev jag lite förvirrade här, jag kom på att jag dubbel bokat mig, jag bestämde nyss att jag skulle till danmark efter skolan med Ch och Pontus, men kom på att jag redan är utlovad till min kära kompanjon Lina,...ajdå! men lina går först ofc! så det blir Lina imorgon, ja! det blir det, natti!

Stan med lina efter skolan
Inte Danmark med Ch & Pontus


musiktips?

Postat: 2010-10-27 - Kl: 23:45:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
okej...jag håller på att föra över musik till min iphone, men har ingen aning om vilka låtar jag ska lägga in, tror jag lagt in runt 50 låtar nu, men ändå..några till måste det väl ändå finnas? jag tror allvarligt talat det är en såkallad "torka" inom musikvärlden just nu, det är inte många bra låtar att lyssna på för tillfället. skärpning! så vet ni någon bra låt så länka gärna den till mig!

jag kom förresten precis på att jag saknar min vän johan malmros väldigt väldigt mycket, var blir du av människa?

hiss och diss

Postat: 2010-10-27 - Kl: 21:39:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Jag har kommit på att jag är väldigt svag för randiga tröjor. det är verkligen skit snyggt och inte bara för att jag har det utan det är bara så läckert! vet inte varför, men jag hissar det!

Sen hissar jag Iphone eftersom man kan ha precis ALLT på telefonen, riktigt hett! me like.





jag dissar growling musik, eftersom det är så störigt bara! jag kissar nästan i trosorna varje gång någon satans dåre sätter igång sån musik, de är förfärligt, jag vill bara kräkas på all growling musik i hela världen!

hål i leggings, VAD ÄR DETTA? jag har fått 78387487 st hål i mina favorit leggings? fyskäms H&M!



fyfan

Postat: 2010-10-27 - Kl: 17:22:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Idag skulle jag inte tackar emot att få sommaren tillbaka, fyfan säger jag bara..kolla ut..fyfan!


hoppsanhejsan!

Postat: 2010-10-27 - Kl: 12:27:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
nu för tiden läser jag var jag än går att någon kan hacka ens fb...varför fixar dom inte bara det? jag pallar egentligen inte bry mig, fb är inte mitt liv direkt, tycker faktiskt det är skönt att någon gjort så, eftersom då har man en anledning att trappa ner på det, men om mitt acc skulle hackas skulle jag ju inte direkt bölat sönder, visst, det är tradigt om dom fixar sig in på ens account och nätverk, men det är inte direkt dödligt..de enda farliga är ju att dom ser ens pass vart man än är, typ om man ska betala nått på nätet eller så.. annars hade jag inte brytt mig! skolan har spärrat fb nu iaf, lite segt, men de gör så man kan koncentera sig på det man ska koncentera sig på^^



dagens natthumor bild!

Postat: 2010-10-25 - Kl: 21:48:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Cabben mamma köpt idag

Postat: 2010-10-25 - Kl: 21:28:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera


idag hämtade mamma och mikael sin efterlängtade cabbe. Dom är så stolta över den. Fast de blev i och för sig inte den röda som de tittat på först utan det blev en silvrig. och nog jag ska glida runt med den i sommar tillsammans med mamma. Kommer bli så hett!


vardagskväll..suger/suger inte?

Postat: 2010-10-25 - Kl: 21:26:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
en vanlig tråkig och regnig kväll i sverige som vanligt. Allt är tråkigt och jag har sovit sen jag koom hem från skolan ungefär och jag är fortfarande trött? jävla skit sverige. Jag vill bara här ifrån just nu, vill till varmen och sommaren. Skulle varit så skönt just nu! men whatever, ska inte klaga. jag har en julmust att klunka i mig och alla vet att jag älskar julmust väldigt väldigt mycket!

Tog denna bilden alldeles nyss, och som ni ser, mössan är på som vanligt. och bilden är svart vit för att de är en tråkig dag, men julmusten lyser upp livet! haha. fan va gay!


dagens låt!

Postat: 2010-10-25 - Kl: 10:45:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Tänk Tanken - Va i helvete

1 månad till DHW!

Postat: 2010-10-25 - Kl: 10:33:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera


känner att det börjar närma sig DHW10 nu med jätte kliv! man taggar ju inte lite nu när man känner att det ä rdags. Jag bara längtar efter att vara på väg med bilen till jönköping med högmusik och skratt! Det kommer bli så jävla nice, hoppas verkligen att det inte blir sista DH. För Lina och jag ska klippa våra Dh band dagen då vi tar studenten, det kommer vara väldigt sorligt, för då börjar vi ett nytt kapitel i vårt liv...åhåhåhå!

Dreamhack är fan mysigt ändå!





R.I.P

Postat: 2010-10-25 - Kl: 10:08:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera



jag är på ett riktigt rethumör och skrattar som om jag är cp i skallen idag men det är mest för att komma på andra tankar... För är de något som tynger en, som att de är något som är fel. Jag vet inte riktigt hur jag ska sortera alla tankar justnu. Har många vänner som mist sin vän nu i helgen pga självmord, så de trappar ner på humöret lite...inte för att jag kände personerna, men att se och läsa att personer mår dåligt mår man själv dåligt av,

och något som också tynger mina tankar idag är att en vän till min familj gick bort i förrgår. Hon hade länge varit sjuk och hennes tid var helt enkelt inne. Tråkigt men sant :/

R.I.P till er alla, hoppas ni har det bra där ni är nu!




HIF-ÅTVIDABERG

Postat: 2010-10-24 - Kl: 22:34:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
har hunnit med en hel del idag ska ni veta, gick ner från min mamma tillsammans med Lina och till oj och därefter till stationen på en halvtimme, vilket är mycket skickligt gjort av oss. Vi skulle nämligen ta tåget till stan för att kolla matchen mellan HIF-Åtvidaberg. DEt blev en riktigt lysande match, guldet är HIf's iår, de är bara så!!!


SÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Postat: 2010-10-24 - Kl: 22:29:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera



MIN DATOR ÄR KLAR!
wiiiihooo. snacka om att jag gör glädjedansen och hoppar upp och ner! som jag saknar det. inte nog med det, mamsi kom också hem idag med massa fina presenter. hon är bäst i hela världen. Kom precis hem från släktkalaset, måste bara få påpeka att jag duktigt nog inte var tråkig och osocial idag som jag brukar vara när jag är på släktkalas, jag var social i alla samtalsämnen! så jag antar att jag är vuxen nu....hehe..fast kanske inte! hahah men aa. de var god mat och små trevligt faktiskt.

Man märkte hur volymen började som lite småprat och avslutades med massa skratt osv. Det finns vissa likheter mellan oss ungdomar och vuxna när de dricker alkohol även om dom vägrar att erkänna det!



dagens låt!

Postat: 2010-10-24 - Kl: 12:30:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera


afasi och filthy feat. Snook - 1990 nånting



dagens stör moment!

Postat: 2010-10-24 - Kl: 12:01:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera


måste bara berätta för er att jag upptäckt något väldigt störigt! det är verkligen dagens i-landspoblem. Det är nämligen så att ketchupen här hemma är slut. Det är hemskt! det nästan svider att berätta det. hehe! ;pP

gårkväll!

Postat: 2010-10-23 - Kl: 13:38:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
måste säga att jag är nöjd över gårkvällen förutom att alla drog rätt tidigt. Sen måste jag bara skriva ut att det inte var en fest egentligen. Jag skulle sitta med mina närmsta vänner och dricka och ha det trevligt, men sen bjöd jag även lite andra som frågade om de fick komma men som jag inte umgås med så mkt, och då svarade jag ja. Så till alla er som känner er otroligt dissade av mig kan jag inte mer än säga att jag inte menade att vara en sån bitch igår. Men tänk er själva, att de kommer 93289557 pers till en som man inte känner och som man nte bjudit. Men som tur var hände inte detta igår pga att jag var så bestämd i hur många jag skulle ha här hemma. och jag fattar inte varför idioter som inte ens blivit bjudna försöker "storma" festen genom att komma objudna? jag menar,...va? för hade ni frågat mig, hade ni kommit in. Men nu varken frågade ni eller är mina närmsta vänner, så var problemet är ser jag inte. & anledningen till varför det nästan bara var killar här hemma är för att jag knappt har några tjejkompisar, jag umgås för det mesta med killar och det är inget fel med det. Jag hade kul iallafall, tack för ni kom!

men whatever, ska inte vara en bitterfitta nu, så jag avslutar med att ladda upp bilder från igår!













Helgens planer?...

Postat: 2010-10-22 - Kl: 09:56:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Vad händer i helgen? jo, ikväll blir det lite folk hemma hos mig eftersom det är fredag och det blir bra helt enkelt!
imorgon (lördag) blir det till att bestämma vilken fest jag och Lina ska gå på. Vi har absolut ingen aning ännu så vi tar det som det kommer. Men aa, annars blir det väl till att softa järnet! FNIEEZzZ ;PPpPp

skolan..

Postat: 2010-10-21 - Kl: 08:43:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter i skolan nu. skriver fortfarande på min dokutmentation, har snart skrivit en och en halv sida om en endaste bild. Känns knappt meningslöst. Men satsar man på sina betyg så antar jag att man inte har något val. Skolan är dessutom jätte kall idag, jag sitter med en filt och hackar tänder. Snart är de väl istid...skulle knappast förvåna mig!


plugg!

Postat: 2010-10-19 - Kl: 17:43:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter i soffan med TVn igång, musik igång och datorn igång och pluggar tillsammans med Lina. Jag måste ärligt säga att man pluggar alldeles utmärkt då. hehe...jaja! jag har ju rätt så mkt att göra nu när jag va hemma hela förra veckan. Så det är lika bra att ta tag i det och göra det som ska göras. och jag har faktiskt pluggat ikväll, även om det är helt otroligt för er att inse men så är det!

hade målsamtal med min lärare igår med, han sa att om jag bara la lite mer energi hade jag nästan goda chanser att nå MVG i mediakunskap A. Så varför inte? det är ju bara så nice, ska kääääääääämpa! hehe.

men iallafall.. så om jag inte skulle uppdatera mer idag så vill jag att ni ska veta att......


höst...

Postat: 2010-10-19 - Kl: 09:17:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag pallar inte skolan, jag är så sjukt trött och tror att jag skulle kunna avlida mig själv i vilken sekund som helst. Vad är detta? jag är tröttare än vanligt och sitter..nej, jag ligger på bordet och sover här i skolan. Sen regnar det jätte mkt idag också, och jag är sur. jag hatar denna dagen. hejdå!


Okt. 17, 2010

Postat: 2010-10-17 - Kl: 19:22:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
okej, jag gör fortfarande ingenting. Jag sitter och myser i min ensamhet tillsammans med Dillchips och....JULMUST!!!!!! Mamma överraskade mig med julmust igår och jag blev överlycklig, för alla vet ju hur mkt jag älskar julmust. Den är riktigt sån kall och god. Riktigt Riktigt smarrigt faktiskt! Börjar gilla ensamheten lite..ikväll ska jag tända ljus och kolla tv och inte minst mysa med min skadade katt :')




Söndagsdepp?

Postat: 2010-10-17 - Kl: 16:26:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Bild sen helgen!

ska jag börja inlägget med att säga att jag är skittrött?
det finns fan inget värre än söndagsdepp, jag har ångest och känner att jag stör mig på massa saker, men jag vet inte vad de är jag stör mig på eller vad de är jag har ångest för. Det är de mina vänner, vi kallas söndagsdepp! åhåhåh. jag orkar inte!  Jag måste göra massa saker idag, men jag vill och orkar fan inte, även om de är såna små saker som går på en timme eller nått!

jag börjar kanske blir för lat..? eller? näe, eller jo, men de har jag alltid varit! jag gör alltid saker i sista sekunden, så antagligen kommer jag göra alla sakerna i natt någon gång. Fast jag fattar inte varför jag inte gör det nu när jag ändå har så äckligt tråkigt. Jag bloggar till o med om ingenting fast än att jag bloggar? SKUMMMMMMMMT....

Mamma har åkt nu, jag är ensam hemma :( tråkigt som fan, jag saknar henne. She's the best!



Helgens planer?...

Postat: 2010-10-15 - Kl: 15:19:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jadu, jag har varit sjuk en hel vecka nu, så är lite off om vad som händer i helgen, men ikväll ska jag antaligen träffa lina, vi hittar alltid på något kul så antar att det blir kul idag också. Sen imorgon fyller älskade älsklings mamma år och då ska jag upp till henne ett tag och fira och pyssla om henne tänkte jag, och vi ska gå igenom saker och ting som jag ska göra under veckan hon är i Turkiet. Dom åker på söndag nämligen, ...& jag har inte en susning om hur man sätter igång diskmaskinen , så vi ska gå igenom sånt smått och gott och handla mat som jag kan laga (; ...typ makaroner och köttbullar! Sen söndag ska jag plugga som om internet aldrig funnits osv..

min helg, jeppjepp!

dagens låt!

Postat: 2010-10-15 - Kl: 14:59:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Freestyle - Rider omkring

jag blir fan rörd!

Postat: 2010-10-15 - Kl: 14:50:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag blir helt rörd av denna reklamen. Antagligen är de jag som är lättrörd eller så är den sorlig. hahaha vet inte villket, men tänk er själv den situationen om du skulle fått ett sånt meddelande om 20 år? jag hade börjat störtböla och jag skojar inte! Riktigt jävla sött!


årets klassfoto!

Postat: 2010-10-15 - Kl: 12:31:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Hittar ni mig eller? ;)

happyface!

Postat: 2010-10-15 - Kl: 11:56:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Känner att jag är på bättringsvägen nu, riktigt riktigt skönt är det! jag har sovit en hel natt igenom för första gången på typ 5 dagar och jag är väldigt utvilad eftersom jag varit hemma hela veckan. Kan ju säga att jag är översocial mot allt och alla...och sen om jag inte varit energirik förut som kan jag ju berätta att jag är det idag..hahahah värre än vanligt alltså!

jag är i behov av saker att göra hela tiden! så tänkte blogga om hur min "hemmadag" ser ut..hehe


sorry..

Postat: 2010-10-13 - Kl: 20:38:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera

haft världens segaste natt. Inte kunnat sova alls och varit jätte förkyld. Mitt huvud har nästan sprängts cirka 7 gånger och jag mår inte allt för bra. Sååå, jag fick stanna hemma idag med och jag har bara sovit och kollat tv hela dagen, därför jag inte bloggat, så där har ni er förklaring! jag tänker inte heller blogga mer än detta idag utan jag återkommer när jag mår bättre.

Jag ska krya på mig nu och kolla kungarna av tylösand om någon timme, vi hörs imon tror ja!

puss!



Sommarmusik!

Postat: 2010-10-12 - Kl: 16:22:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera


En samling av sommarens alla sönder spelade låtar, tänk tillbaka & njut!


Björn Rosenström - En gång är ingen gång


Lazee - Do it


Topmodlez - The Riddle


Train - Hey, soul sister


Roll Deep - Good times


DJ snake - Love hurts


Italobrothers - love is on fire


Yolanda be cool - We no speak americano


Shakira - Waka Waka


Rasmus Seebach - Natteravn


Eddy Wata - I like the way


Roxette - how do you do


Björn Rosenström - Hultsfredsfestivalen

jag är sjuk!

Postat: 2010-10-12 - Kl: 15:49:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Det har inte blivit så mycket med bloggandet nu under dessa två dagarna och det är på grund av att jag har feber och ligger i sängen och försöker bli frisk. Men jag är typ på fötter nu igen och ska antagligen till skolan imorgon. Just nu sitter jag på msn med Lina och snackar om sommaren och lyssnar på sommarens sönder spelade låtar! förjävla mysigt är det! och vilken sommar vi hade!! helt galet, men nästa kommer bli lika bra om inte bättre, för då är vi 18 och ska till turkiet och festa sönder, det satsar vi på ;)




VAAA?

Postat: 2010-10-11 - Kl: 12:58:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Kungarna av tylösand är väl inte på söndagar? ;S

kvällens låt!

Postat: 2010-10-10 - Kl: 22:59:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Lejonkungen - Vi är en

jag älskar lejonkungen. jag bara älskar det!

Gamla bilder!

Postat: 2010-10-10 - Kl: 18:40:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera









dagens låt!

Postat: 2010-10-10 - Kl: 18:04:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Carolina Wallin - utan dina andetag

myslåten som jag verkligen älskar att nanna till! den passar perva idag!

dööööö

Postat: 2010-10-10 - Kl: 17:59:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kan inte direkt påstå att jag är taggad till att göra någonting idag. Jag blev uppdragen ur sängen för att gå på väla med min låtsas mamma, så varför inte? dock var jag väldigt otaggad och mådde inte precis bra. Jag har typ feber och mår lite sådär halvkasst. Men på väla köptes de ett par vantar och thaimat, thaimaten som jag trodde att jag var sugen på men som jag sedan slängde för att jag mådde piss! och nej, INGEN BAKFYLLA..hehe!?...kanske.. ääh!

men ja, jag ska äta pizza snart, sen ska jag hem till min mamma och krya ner i mitt duntäcke och dö där tills imorgonvitti. Det blir nog bäst, eller vad säger ni? det tror ja.



brb

Postat: 2010-10-10 - Kl: 13:20:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Dags för att dra till väla! synes!

MEN ÅH!

Postat: 2010-10-10 - Kl: 12:33:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera


idag måste pappa vara den mest irriterande personen, ja. jag troor verkligen att han gjorde detta för att jävlas med mig, för klockan 12.00 började han BORRA!? det hördes i hela huset och det gör man bara inte när man vet att någon ligger och sover, sen i morse, så hörde jag att någon var och klöste på min dörr, då var klockan 8 och min katt ville in på mitt rum och sova. RIKTIGT segt, men jag sket i att öppna och somnade om, sen vaknar man av detta otroligt underbara ljud..en borrmaskin!!!


utan dig.. :( buuhu

Postat: 2010-10-09 - Kl: 15:56:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Min baby har nyss åkt på operation, han blir inte klar förren om några veckor och de får vi fan hoppas! vad ska jag annars ha på dreamhack winter? aldrig att jag åker utan honom, det blir liksom inte detsamma, jag är ingenting utan honom! tanken gör mig kallsvettig och illamående, de känns som att jag är otrogen med min skoldator just nu :( inge bra alls ...

vilken mardröm!

Postat: 2010-10-09 - Kl: 15:45:38 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag drömde världens mardröm i natt, jag vaknade upp cirka 3-4 gånger av att jag storbölade. och vad vill ni veta vad jag drömde? jo, jag drömde att någon skulle avliva min absolut bästa väl i hela världen, nämligen min Katt som jag haft sen mamma och pappa skiljde sig ungefär. Jag älskar honom så otroligt mycket att de lika bara hade kunnat vara min lillebror. haha!? att denna varelse betyder så mycket för mig är egentligen konstigt eftersom han är ett djur..

men iallafall så vaknade jag upp och grät, det kändes lite så där wierd imellan åt, men fan vad skönt det var varje gång man insåg att det var en dröm!

min lilla ängel på bilden! ♥


spontankväll!

Postat: 2010-10-09 - Kl: 15:30:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår blev det ett jävla farande! jag var som man kanske kan säga överallt och ingenstans. Från Ängelholm till Göteborg, från göteborg till ullared, från ullared till hemmet och från hemmet till bårslöv och från bårslöv till danmark! inte illa alls! man kan ju säga att jag hade en ganska så spontan kväll men jag gillar det ibland. att göra saker på impuls är roligt, man vet aldrig vad som händer eller ska hända! så riktigt rolig kväll.

Det roligaste var nog när jag och lina var som mest på g då vi snackade om hemlisar på båten mot dk! haha, fick reda på saker som hon inte sagt, och hon fick reda på en del också! hahah vi hissar spontana kvällar!


ingen update mer idag!

Postat: 2010-10-08 - Kl: 10:42:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ska bege mig mot göteborg om en och en halvtimme. Så jag kommer inte blogga förren imorgon, och det får ni allt ta! jag älskar göteborg mest i hela världen! och ikväll blir det retro för hela slanten! hoppas på att ni får en super kväll, för det ska jag ha! :D





BRB

Postat: 2010-10-07 - Kl: 14:48:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Dags för en liten tupplur, sen bär det av till jobbet!

kolla hit!

Postat: 2010-10-07 - Kl: 14:42:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera

såhär ser jag ut idag, en randig jävla tråkig tröja från gina, klänning från bliing och leggings från H&M och en helt vanlig liten söt mössa på skallen, inget vidare men det duger till en skoldag åtminstone... eftersom mina kläder RÅKADE försvinna förra veckan...hehe :( & i natt kom jag på mig själv inatt med att jag somnat med mössan på huvudet, det är liksom så skönt att ha den på huvudet, så jag ska aldrig ta av den! aldrig aldrig..

Fast jag hörde ett rykte om att man kunde tappa håret om man aldrig tog av sig mössan eftersom skallen då vänjer sig av att de är så varmt, alltså slutar man producera (stava!?) tillräckligt med hår...men det får man ju tro vad man vill om. Mössor är bra!






pajjad!!!

Postat: 2010-10-06 - Kl: 21:14:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera


min dator är sönder, min älskade älskade dator! kan ni tänka er det!? fläkten är cp så den bara stänger av sig imellanåt, så jävla störigt! men som tur är har jag min äckliga skollaptop, den räddar mig faktiskt ibland fast att jag inte vågar erkänna det. Men nu har jag inget val, så jag sitter med skoldatorn..och de funkar ju!

Jag undrar varför folk blir alldeles till sig när dom ser folk som varit med på tv eller är med på tv. Jag orkar fan inte sånt, som när jag var på ullared och såg morgan från programmet på kanal 5 som handlar om ullared...det var fan folk som sprang efter honom och sånt, jag menar hallåja!? det är en vanlig människa, skitlöjligt att reagera som om de va de alldra coolaste som hänt i ens liv. och sen Hampus sikstrom, han är med i programmet "sveriges skönaste familjer" på kanal 5 och nu helt plötsligt vill ALLA lägga till honom på facebook ...hahah?!?! Ni tror säkert att jag är en av de som lagt till honom bara för det, men icke, jag snackade med honom innan det och det var inte jag som tog kontakt utan han kommenterade min bdb för några månader sedan. Snäll kille och jätte söt är han, så ta't lugnt tjejer, ni hörde ju själv vad han sa, ni är stalkers! hahaha :P

nvm, snart dags för kungar av työsand. Jag är fett sugen på att söka in, verkar fett!







Tandläkaren...

Postat: 2010-10-06 - Kl: 08:53:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
på min enda dag i veckan då ja ghar sovmorgon så skulle jag till tandläkaren klockan halv 8. Jag kan ju inte påstå att jag jublar och gör vågen för det men det var väl inte så farligt ändå. Mamma hade bokat tid för att jag har inflamation i tandköttet och de blöder så fort jag öppnar flabben typ. Så nu var det tydligen dags att någon fick titta till det och det var som vi trodde, alltså en inflamation. Så nu har jag fått krämer och sånt som jag ska smörja in mitt stackars tandkött med och någon bedövning som gör så att jag pratar som en gummianka, men whatever...

Sitter i skolan, är typ själv? de andra har inte kommit ännu as usual, det är bara min buss som ska gå så förbannat tidigt. Men Lina lär väl vara här om sisådär 5-7 minuter..Bra är väl det annars lär jag ju gå i tusentals bitar innan jag ens hinner tänka...wierd att jag skrev det dära sista, jag bara skrev något precis som jag gör nu...borde kanske sluta? ah, haha. vi hörs sen!





DAGENS NATTHUMOR BILD!

Postat: 2010-10-05 - Kl: 23:52:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera



lund

Postat: 2010-10-05 - Kl: 22:06:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera



För er som undrar så var det en sånhär bil vi var och kollade på i Lund idag. Fast den vi ska ha är vinröd och har snyggare säten :) vi var dessutom och hälsade på min bror som bor i en studentlägenhet i lund, vi stack och käkade pizza tillsammans sedan begav vi oss hemåt, och jag måste bara påpeka att vägen hem från lund är skit seg.

helskön låt!

Postat: 2010-10-05 - Kl: 21:04:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Daniel Adams-Ray  - Gubben i lådan

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.



åhnae

Postat: 2010-10-05 - Kl: 14:09:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag blev riktigt rädd precis, haha! trodde att min andra personliga dator hade kraschat, och då vet jag inte vad jag skulle gjort. Det är ju inte så att jag orkar betala 93892378783738578 pengar i nuläget. Men som tur va hände inget mer än att den blivit överhettad och jag kunde andas ut!

Nu är jag döende, vill sova en timme tror jag sen blir det lund! mamma ska köpa en cabbe (stava!?) och fråga mig inte varför. Men det blir väl lite festligt! ;)

Sen är senaste nytt att jag blivit överförälskad i Barbapappa! han är så jävla söt!!!!!!



Dagens låt!

Postat: 2010-10-03 - Kl: 18:55:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera




cee lo green - fuck you

ajdå

Postat: 2010-10-03 - Kl: 16:40:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Då har vi räknat ut den total summan av alla kläder som blev snodda i trädgården från tvättlinan. kläder för hela 10.000 :- försvann spårlöst, väldigt väldigt skumt, men antar att det blir så när man bor bara en liten bit ifrån ett jävla getto område. Skit surt är det, verkligen!




HAHA random!

Postat: 2010-10-02 - Kl: 16:40:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera



helsjuk snubbe kom fram till mig på tågstationen efter skolan igår i Ängelholm. Jag satt och väntade på att min syster skulle kolla och hämta mig, så kommer en gubbe med stora gröna gummistölvar fram till mig och börjar prata om några random saker, jag ville ju inte vara otrevlig och schasa bort honom, han såg lite ensam ut. men han gick tydligen runt på stationen och "raggade" hahaha, och han tog ju till med "BRA" raggnings repliker..HOST!



nu blir det fix!

Postat: 2010-10-02 - Kl: 16:28:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera


KOLLA!

jag är världens lökigaste människa just nu, och eftersom jag är JÄTTEJÄTTEJÄTTE krök sugen just nu så måste jag verkligen göra vid mig för om det nu blir så att jag måste rusa iväg till bussen så är det ju inte alls bra om jag ser ut som jag gör just nu. Så jag går och fiskar..hehe. nej det gör jag inte alls, jag går och duschar! sen hör jag av mig senare, så bli inte oroliga, jag ska skynda mig!

Retro!

Postat: 2010-10-02 - Kl: 16:08:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Blev Retro och puben igår vilket inte var det minsta planerat. Jag skulle ju egentligen ha kollat film med världens gulligaste kille vid namn Pontus. Men icke sa nicke, jag hamnade på puben i dk tillsammans med lina och sen helt plötsligt var vi inne på Retro och där stannade vi till 01.20. Trodde aldrig att jag skulle våga mig in på retro igen efter det som hände för ungefär 2 veckor sedan. Men jag drack inget där inne, och det tänker jag aldrig göra igen. Man hade tur den gången, men det betyder inte att man har tur nästa gång. Jag blev ju som sagt väldigt nerdrogad sist.

Men man ska alltid kunna gå vidare,, skita i vilket liksom och bara leva livet. För man lever bara en gång och man måste ha kul även om det händer en hemska saker ibland och igår var allt så jävla roligt! hade en helt awesome kväll och det tackar vi för!

Enda bilden jag och Lina kom med på från igår, så om ni kollar i hjärtat jag lagt till så ser ni Mig,Lina och Victor!


HELVETE!

Postat: 2010-10-01 - Kl: 07:55:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jävla helvetes kuk hora
så jäääääääävla efterbliven dag. Jag är sur på precis allt och inget och ingen  kan få mig att bli gladare. jag hatar att bo i en jävla förort där små äckliga "getto" ungar springer omkring och tror att dom äger stället. Jag hatar att dom är så fruktansvärt jävla efterblivna att dom inte ens kan skilja på vad som är sitt eget och vad som är någon annans. Är det så himla svårt att låta andras saker vara? DEt räcker ju bara att man lämnar sin cykel utanför affären, eller sin hund eller vad som så blir den snodd lika fort som om någon knäpper med fingrarna.

Det ska inte vara meningen att man ska nbehöva ha koll på sina prylar hela jävla tiden, man ska kunna hänga ut och ha saker i trädgården utan att små snorungar ska gå in där och ta det. Detta är andra gången så vitt jag vet någon är och klampar in i vår trädgård. jag menar,..ANDRA GÅNGEN! ...vad vi vet alltså.

för nått år sedan klippte någon sönder vår studsmatta, och i natt gjorde dom det lågaste man kan göra mot en tonårs tjej i min ålder..DOM TOG KLÄDER PÅ TVÄTTLINAN!!!!!!!!!!!!!! jag är så  oerhört jävla smickrad att dom älskar mina DYRA jeans så mkt så att dom måste gå och ta dom under natten då man inte har någon som helst koll!

jag menar, köp egna för i helvete! så 3-4 st par jeans som är MINA försvann, och de kommer kosta mig jävligt mkt pengar att ersätta dom eftersom det är mina favoritjeans. Så sjukt efterbliven man får va idag, helt sanslöst! Men detta är polisanmält och jag hoppas på en rejält bra ersättning från försäkringskassan, men vi hade ju inte planerat att lägga 1200 kr på självrisk i nuläget om man säger så! och det var ju inte bara MINA jeans som blev snodda utan även min låtsas mamma, men jag tycker hon får skylla sig själv, för bara idioter hänger ut jeans p på torkstället under natten då man bor i en förort som ligger på toppen av brottslighet!