LOVDAG WIHOOO!

Postat: 2011-10-31 - Kl: 14:23:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Sitter på bussen från älskling mot väla, jag och lina ska nämligen gå på väla så länge som bara vi kan :) det ska faktiskt bli mysigt, sen är jag mega sugen på McDonalds också, så det ka. Inte bli bättre! Det var dessutom cj som sa till mig att blogga igen, för det var helt ärligt på tok för längesedan, men whatever,jag bloggar ju nu, så ni och jag måste vara nöjda!

Jag har förresten världens finaste pojkvän, tänkte att han behövde läsa det om han läser detta inlägg!


super nöjd!

Postat: 2011-10-19 - Kl: 20:02:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Måste förresten säga att jag är super nöjd med min nya mobilväska. Ännu en till samlingen! tycker att det är så snyggt och praktiskt! :)  jag slänger in två bilder på en glad Henrietta också  för att jag är så nöjd!




YAAAY!

Postat: 2011-10-19 - Kl: 19:58:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter och läser igenom hela häftet inför nationellaprovet i svenska b, och jag kan säga att det är JÄVLIGT B! jag fick avbryta och ta en liten paus, så jag passade på att göra inpackning och ansiktsmask, allt i ett liksom! känns awesome, ska alldeles strax läsa klart och sen blir det att kolla på Harry Potter filmen, den senaste :) tillsammans med dillchips ...och vatten! hehe!



sjukskalle!

Postat: 2011-10-18 - Kl: 20:38:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Im Back! inte för att jag har meddelat att jag har tänkt göra något uppehåll eller så men rätt som de är så har jag mina perioder då jag inte bloggar ett piss och detta har varit en sådan period! men nu är jag tillbaka igen, och jag är sjuk .. har skallebank så att jag kan dela med mig till hela världen om jag skulle känna för det, sen har jag ont i halsen också.. men imorgon måste jag till skolan trots allt, har mkt att göra nu innan höstlovet! allt känns så stressande just nu, och ändå säger alla "ta det lugnt" hm... aja


Dagens låt!

Postat: 2011-10-18 - Kl: 13:02:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera




bläää

Postat: 2011-10-10 - Kl: 20:28:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter här som fastklistrad framför datorn när jag egentligen borde plugga, jag ska vara klar med en filmanalys imorgon,.. och det går ju bra! hehe.. men jag orkar faktiskt inte, filmen suger också. Om det hade varit en bra TJEJFILM så hade det nog varit lite roligare, men nu går man ju på en skola med inprincip bara killar så man får helt enkelt stå ut med filmvalet!


Nu tar jag söndag!

Postat: 2011-10-09 - Kl: 22:31:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag känner mig något sliten efter denna söndag, jag har varit och jobbat, träffat älskling SOM KOM HEM ÄNDÅ!! han överraskade mig på fredagen den jävlen! men iaf, efter jobbet som var full rulle i några timmar så kom jag tillsist hem och då pussades jag med min fina pojke och sen var det dags för buggkursen igen, och detta är första gången på hela dagen då jag känner att jag kan ta de lugnt, så jag ska sätta igång en as bra film, käka mina chips och ha min söndag just precis nu!


jävla skitapp!

Postat: 2011-10-09 - Kl: 21:51:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag har bloggat från mobilen men det har tydligen inte gått rätt till ser jag nu, lite arg på det faktiskt! det står hela tiden att det inte går att publicera! jävla skit! ska de ha en bloggapp så ska det väl ändå fungera!? arhhh FML!!!



Dagens kläder!

Postat: 2011-10-06 - Kl: 16:08:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera





dags för itg-mys!

Postat: 2011-10-06 - Kl: 16:07:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag har pluggat hela dagen fram tills nu, och jag känner mig duktig eftersom jag la efter lite i skolan innan av de personliga skälen. men är nästan ifatt nu, har kanske 2 uppgifter kvar att göra så det känns bra! men jag är har blivit så mega trött på skolan, eller ja, inte skolan i sig utan att göra läxor och att gå upp tidigt, jag orkar bara inte! men sen när man väl är i skolan så mår man så bra för att alla är så härliga!

Nu tänkte jag gå och handla chips till kvällen eftersom jag och mina vänner från skolan hade tänkt ha det vi kallar "itg mys" som går ut på att vi köper gottis och fetar oss till en bra film medans vi även käkar gott och sånt! så jag ger mig ut i det tråkiga regnvädret, och ska samtidigt passa på att beställa klipptid!

HAAJ!




jag hittade det!

Postat: 2011-10-06 - Kl: 16:01:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag blev helt överlycklig här om dagen, jag har gått och sörjt mitt mobilskal eftersom jag inte kunde hitta de någonstans, och rätt som det var i förrgår, SÅ HITTADE JAG DET! de låg i en gammal väska som jag aldrig använder, tror det är för att jag städar så bra! .... inga kommentarer!

jag tröttnade ju på att ha de en period. så la undan det, och glömde helt bort var jag hade lagt det, men det är återfunnet nu och jag är så nöjd!


Dagens kläder!

Postat: 2011-10-05 - Kl: 19:57:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera





MEN TJA!

Postat: 2011-10-04 - Kl: 17:57:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Sitter just nu och väntar på bussfan eftersom smidiga jag missade förra bussen. Jag har varit och shoppat på egen hand sen efter skolan och det var ändå jävligt skönt! Jag hittade lite plagg iallafall :) plus lite hårprodukter med! Idag mår man bra!


Min kärlek!

Postat: 2011-10-04 - Kl: 00:13:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag hade tänkt vara lite rar och skriva några rader till min älskling här på bloggen.




Jag har alltid velat ha någon att kunna vakna bredvid på morgonen och känna mig trygg med, någon som jag kan dra fingrarna genom håret på, åka hem till tidigt efter en utekväll på krogen bara för att jag längtar så mycket efter honom och någon som jag måste stå på tå för att nå upp till när jag vill kyssa honom och framför allt någon som jag verkligen kan bry mig om. Jag har verkligen funnit allt detta i en och samma person, jag är så lyckligt lottad så att det är helt sinnessjuk! Varje morgon då jag ska stiga upp så finns lusten där till att börja dagen för att jag har honom i tankarna, jag har honom i tankarna hela tiden, att han är min och allt blir liksom så mycket lättare då.

Killen jag har funnit är den personen som kan säga till mig så att jag lyssnar: "lugna dig gumman, vi fixar detta" när man har som mest tankar i huvudet, han är den som oavsett hur man ser ut säger till en att man är vacker. Jag kan vara hur ful och äcklig som helst men ändå känna mig fin i hans närhet. När jag tittar på honom så kryper det fram ett slags rus inom mig och det känns som jag står högt upp och magen bara kittlar och varje gång vi ska säga hej då så gör det ont i hjärtat.

Denna killen är det finaste jag vet, Denna killen är min pojkvän!
Jag älskar dig!♥


Ayia Napa!

Postat: 2011-10-03 - Kl: 23:40:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Satt precis och kollade på alla napa bilder, och jag kan inte hjälpa att jag saknar Cypern helt galet mycket! Helt klart den bästa veckan på hela sommaren, allt som aldrig hade kunnat hända i sverige hände där och allt som man vill ska hända händer i napa! Det känns som ett jävla paradis när man är där! allt är sååååååå jävla bäst!

Tänkte lägga upp lite bilder från resan nu eftersom jag kom på att jag inte gjort det, men pallar dock inte lägga upp alla så jag lägger upp några favoriter, sen en liten napa låt på det!















GAAAH!!

Postat: 2011-10-03 - Kl: 21:20:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Minns ni Minns ni Minns ni? NI MÅSTE MINNAS, kära vänner, detta är såna coola saker vi hade under de fantastiska 90-talet. Jag saknar det så att jag får blåsor i hjärnan,..nä okej, inte riktigt men det hade varit fett om man kunde resa tillbaka till de tiderna, för det va nice! tänk er när man samlade på bokmärken och klistermärken? när man bytade och hade sig, när man spelade tjejsnack med polarna och fick göra massa pinsamheter! och NÄR MAN HADE EN SÅN FUL UPPBLÅSTBAR RYGGSÄCK!?! haha, jag minns hur man dansade till popband och att man alltid skulle bråkka om vem som skulle vara vem!!!




häääj i lådan!

Postat: 2011-10-03 - Kl: 21:09:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
okej , jag erkänner! jag är världens mest sämsta bloggare, men vadfan? det är inte alltid lätt att hinna med allting som man önskar att man hunnit med, sen nu är jag skitsur också...hade råkat klicka i något så jag inte fattade ett skit om hur man la upp bilder o bloggade och sånt här på min blogg..men never mind! jag redde ut det och nu är jag på gång..jag tog några egobilder ikväll också, så njuuuuuuuut!