Bussfan

Postat: 2011-09-29 - Kl: 19:23:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Sitter och väntar på bussfan nu, den ska komma om 100 år ungefär! Man blir alltid lika glad över de beskedet! Sen har jag precis handlat lite skor! Det är inte klokt så länge jag och lina var inne i en och Samma affär 1,5 timme! Det ni! ;)


Dagens snygga klädsel,

Postat: 2011-09-29 - Kl: 15:34:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Hej söta bloggis!
Idag är det studiedag och jag gör allt jag kan i hela världen för att ta det lugnt eftersom jag hade en väldigt jobbig dag igår! Såhär ser jag ut idag :)


återkommer!

Postat: 2011-09-26 - Kl: 19:56:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag bloggar inte just nu på grund av personligasjälv..känner att de är viktigare och att jag behöver tänka på det istället. Men självklart kommer jag tillbaka när veckan är slut :)

Beroendeframkallande!?

Postat: 2011-09-21 - Kl: 22:01:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Speler Wordfeud är äckligt beroendeframkallande. Alla på skolan & bussen sitter och spelar det spelet. Egentligen är det inte så kul och designen på spelet är skittråkigt, men det är något som gör att det ändå är skitkul att spela det...och de är ett otroligt bra tidsfördriv. Så om ni nu känner för att spela Wordfeud mot mig så lägg till mig så ska jag se till att jag spelar skiten ur er allihopa!

mitt namn på Wordfeud : Snorkråååkan


galet gamla bilder!

Postat: 2011-09-21 - Kl: 20:36:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag satt och fick en knäpp i skallen och började kolla igenom min bilddagbok lite snabbt..och nej, jag är aldrig inne där, jag bara kom på att jag har en massa bilder där som jag inte har sparade på datorn som ändå är roliga att ha. Jag har haft alla möjliga konstiga stiler genom åren och nu i efterhand så skakar man bara på huvudet, men alla har ju varit små någon gång..(JA JA JA, jag är fortfarande liten) men jag är inte 14-15 år längre iallafall.


jag var inte speciellt skolmotiverad när jag gick i 8an...

 


konfirmationsläger, en bild på mig och haslam..dock hoppade jag av
konfirmationen för att jag blev inlagd på sjukhus för att jag var sjuk!..buhu

 


Fulebild på mig och Elvira Håkansson, & ja, vi brukade hänga innan ;)


Nyår någon gång..07/08 tror jag.

Oskar Öberg och jag blev bästisar en period!

 

Min dåvarande bästa vän Nicolin Mathiasson och jag bestämde oss
för att skaffa oss en stil som ingen annan på skolan hade och detta
höll vi på med ett tag, sen tröttnade vi helt enkelt på det!


Jag spelade fotboll och jag verkligen älskade det!
jag står 3 sist till höger!


Tror jag tog denna bilden när jag var jättenykär i en kille haha..
ser ganska glad ut iallafall :)
Den mystiska kranen..

Postat: 2011-09-21 - Kl: 19:39:43 - Kategori: Henrietta - KommenteraI Helgen så sov jag och Lina hemma hos Frederik (danskhelvetet) i min klass, och han har världens störta hus utan krydd! men det hände en sjukt skum sak, Vi hade varit där nere och käkat och gick upp däruppe för att ..jag vet inte varför men vi gick upp iallafall och när vi paserade toaletten så var inte kranen igång och kanske 30 min senare hörde jag och lina något konstigt men vi trodde att det var hamstern Olle för ingen hade paserat oss och vi satt utanför frederiks systers rum och hans föräldrar var utomlands,..så ja.. skulle vi då gå ner igen och när vi då passerade toaletten SÅ VAR KRANEN IGÅNG!!! vem kan ha satt igång kranen!? läskigt ,..


Dagens kläder!

Postat: 2011-09-21 - Kl: 19:30:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sorry sorry

Postat: 2011-09-20 - Kl: 19:57:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kommer inte blogga något idag och det är bara så enkelt som att jag är skittrött och inte orkar göra ett piss, så jag ville bara berätta för er som då hade undrat var jag hade tagit vägen! Men imorgon är jag tillbaka som vanligt..eller kanske framåt kvällen om jag nu skulle piggna till lite.

ni klarar er säkert!


bara för att liksom..

Postat: 2011-09-19 - Kl: 23:45:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera


There are so many people out there
who will tell you that you can't.

What you've got to do is turn around and say
'Watch me'
kvällens låt!

Postat: 2011-09-19 - Kl: 21:35:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag älskar Mamma!

Postat: 2011-09-19 - Kl: 19:28:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Rätt som det var så knackade någon på min dörr till rummet, och mamma öppnar dörren och kommer in med en tallrik med massa godsaker på, är hon inte för härlig? och fortsätter det såhär så kommer jag vara hur tjock som helst! men det gör inget, för min mamma älskar mig ändå!!

men hur som helst, det jag mest ville säga med detta inlägg är att jag älskar min mamma mest i världen!


NY DESIGN!!!!!

Postat: 2011-09-19 - Kl: 19:19:11 - Kategori: Henrietta - KommenteraTack ännu en gång till Söta lilla Ebba som fixat min design!


Dagens kläder!

Postat: 2011-09-19 - Kl: 18:50:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag har en tendens..

Postat: 2011-09-19 - Kl: 18:45:31 - Kategori: Henrietta - KommenteraJag har en tendens som kommer och går hela tiden till att bita på sidan av min tumme. Jag förstår inte själv meningen med detta men det är de jag gör helt enkelt och jag kan faktiskt inte förklara varför. Jag tror jag biter när jag försöker att koncentrera mig på något..? men iallafall, nu gör det jätte ont i min tumme, det svider och har sig, så börja aldrig bita på tummen eller något annat finger, det är skitäckligt och jätte onödigt!!!

idioter!

Postat: 2011-09-19 - Kl: 17:45:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Är jag konstig om jag säger att jag blir irriterad på människor som behandlar andra illa? Som idag, jag satt på bussen hem från skolan, den var typ smockad med massa småungar som skrek o hade sig, och mitt bland dessa odjur stod en flicka och en pojke som snackade och skulle hoppa av vid väla, och när killen går förbi i bussgången alltså, så sitter där ett gäng ..tror de är 16 år gamla och vägrar släppa förbi honom, sen när de äntligen släpper förbi honom så sparkar en ungjävel honom! VAD I HELA HELVETE? jag lovar att jag var SÅHÄR nära på att be ungjävlarna dra åt helvete! men istället gav jag de en rejäl blick.

Hoppas fan de ser detta inlägg och inser hur jävla patetiska DE är!!!GULLIG SOM JAG ÄR...

Postat: 2011-09-19 - Kl: 00:33:14 - Kategori: Henrietta - KommenteraGullig som jag är så tänkte jag svara på frågan jag har fått ställd till mig av många personer nu på senaste, och jo, de är som såhär att jag redigerar mina videos i det simpla programmet "windows movie maker" men jag har även testat lite gratis program (snål som jag är..hehe) som varit gratis i kanske 2 veckor så att man får testa på de osv .. men de senaste videosarna jag gjort har jag alltså redigerat i "windows movie maker" så det är bara till att köra på för det duger :) det krävs bara att man lägger lite engeri på det!Dagens glamorösa klädsel!

Postat: 2011-09-19 - Kl: 00:24:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
det vackraste jag vet!

Postat: 2011-09-19 - Kl: 00:14:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I love you I love you I love you I love you I love you I love you
I love you I love you I love you I love you I love you I love you
I love you I love you I love you I love you I love you I love you
I love you I love you I love you I love you I love you I love you
I love you I love you I love you I love you I love you I love you
I love you I love you I love you I love you I love you I love youPUUUUUH!

Postat: 2011-09-18 - Kl: 23:48:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har varit sveriges kanske duktigaste människa nu ikväll. Nu på senaste har jag känt mig väldigt slarvig för att jag har haft massvis med bollar i luften samtidigt, så har helt enkelt struntat i allt skolarbete, men IKVÄLL...ja då slog de till i skallen på mig och jag pluggade! känner mig väldigt stolt över sig själv och det är definitivt bästa känslans som finns, att kunna vara stolt över sig själv. & jag är en sån person att om jag inte gör mina läxor så går jag runt och får en ganska stor ångest inom mig, så det var en lättnad att få något gjort ikväll!EN IRRITERAD MEN KUL VARDAG!

Postat: 2011-09-14 - Kl: 17:53:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera

andré eliassons magiska örter


kvällsbloggning!

Postat: 2011-09-12 - Kl: 23:32:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej sötablogghelvete! jag har sjuktligt mycket humörsvägningar just nu, vet knappt var jag har mig själv , ena sekunden är jag SUPER glad och sjunger och har mig, å andra så kan jag nästintill skalla en person, men don't worry, be happy! jag tänker inte röra er mina små sötnosar, vill bara säga det om jag nu skulle uppfattas som en surpuppa i bloggen.

Sen vill jag posa och visa upp mina snygga solglasögon som jag gett mig själv som en gåva, och visa min piercing som jag tog i turkiet, aa, jag vet.. inte speciellt smart att pierca sig i turkiet, men är man galen, så är man!


ser ni den lilla pricken där uppe i örat? Det råkar vara piercingen.

störtskön!

Postat: 2011-09-12 - Kl: 19:09:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Denna låten är fan sjukt skön!

jahapp!

Postat: 2011-09-11 - Kl: 21:54:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då har min pojkvän åkt dådå, det var för några timmar sen men ändå, han har åkt och det är lite tråkigt faktiskt, men det går fort...hoppas jag!
whatever, nu ska jag inte gräva ner mig i detta utan jag tänkte berätta att jag varit på buggkurs ikväll tillsammans med meine mutter! hahah, och ni kan ju tänka er hur det gick med min otroliga taktkänsla?! tjaa..det gick väl sisådär med takten men jag fick in stegen väldigt bra och snart kan man bugga också! det är alltid kul med extra kunskaper ;) dock kunde jag absolut inte hålla mig när jag dansade med vissa männsikor, dom såg förjävla roliga ut! det var en gubbe med värsta och då menar jag VÄRSTA indianbyxorna! grannt eller? JADÅÅÅ..

sen är de fan pinsamt att dansa med killar i sin egen ålder, alltså inte för att dom var snygga för de va dom verkligen inte, men det blir ändå pinsamt på något sätt...sen var där en ragata till "hjälpare" hon var i min ålder hon med, och jag hatar när folk rättar mig även om jag vet om att jag gör fel, så tillsist fick jag bruka sjukt mycket allvar för att hon inte skulle komma och hjälpa mig.

jag tycker att dans är skitlöjligt men ändå lite småkul på något sätt och sen gör jag detta för mammas skull, för hon tycker det är kul.. för lite kul är det faktiskt! men nu ska jag krypa ner i min hårda säng, för jag har verkligen en väldigt hård säng hemma hos mamma .. GODNATT!

och på tal om det, när jag somnade hemma hos älskling igår medans han spelade något cs match så tog han min mobiltelefon och fotograferade mig. så för att fylla ut detta inlägg med en glamorös bild så bjuder jag på en av de bilderna han tog på mig!


hemma!

Postat: 2011-09-10 - Kl: 16:53:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det känns som att jag bara bloggar när jag är hemma, men det får bli så när jag inte riktigt har tiden. Men nu är jag hemma efter en arbetsdag på mollberg.. ganska trött men ska nog ändå hitta på något ikväll.

igår när jag kom hem till älskling så var han inte hemma, så jag satt och kollade lite tv tillsammans med hans mamma och hans låtsaspappa tills han kom hem, och då hade min fina söta cj köpt dillchips och rosor till mig!!! är han inte för söt?  jag bara dör så mkt jag älskar honom. Han flyttar dessutom till gbg imorgon, tråkigt men sant,.. men han ska bara bo där i 7 veckor förhoppningsvis, och om han planerar längre så får jag åka upp och hämta ner honom!Hem till älskling!

Postat: 2011-09-09 - Kl: 18:44:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
nu ska jag dra mig till tågstationen för att sen ta mig till min älskade pojkvän! vi tänkte mest ta det lugnt ikväll (tror jag?) eftersom jag ska jobba imorgon och han har jobbat hela dagen. Men jag hör av mig senare om det skulle vara något! puss!


för er som missade..

Postat: 2011-09-09 - Kl: 14:08:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Till er alla där ute som missade min senaste video, jag lägger upp den igen!
it's friday!

Postat: 2011-09-09 - Kl: 13:46:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag är hemma efter en  relativt kort dag i skolan där jag inte gjort något vettigt alls, jag hade en lektion till halv 10 sen slutade jag och eftersom jag inte pallade sätta min kropp på bussen hem så stannade jag och åt lunch vid halv 12, men nu är jag hemma som sagt och skönt är det ska ni veta! och vädret ska vi inte snacka om, det är så mysigt, det känns som en vårdag :) så bara för att låtsas att det är vår och inte början på höst så tänkte jag gå ut i min trädgård och blåsa lite bubblor, (ja, jag är 3 år. Vadådå?) nej men, jag hittade såpbubblor på mitt rum nyss och måste erkänna att jag blev sugen, så jag blåste lite bubblor inne på mitt rum i min otroligt mysiga ensamhet....


Goder fucking natt!

Postat: 2011-09-08 - Kl: 23:28:29 - Kategori: Henrietta - KommenteraJag har under kvällen inte mått fullt 100 eftersom jag varit kall som en isbit och hackat tänder, men nu känns det ändå helt okej, jag ska till skolan imorgon och vet ni vad? jag älskar skolan. Det är skönt att vara tillbaka där nu efter sommarlovet, det kändes som att det var dags att komma tillbaka till sina rutiner. Men dock är de väldigt synd att det är sista året för mig nu, jag tycker verkligen om skolan och tur är väl det? Men tjaa.. nu tänkte jag alltså gå och lägga mig eftersom man ändå ska komma upp i tid imorgon, så jag tar och avslutar detta även om jag nu inte skrivit så mycket just idag. Jag tänkte avsluta detta inlägg med en mysig låt som jag brukar lyssna på när jag ska sova, kanske inte er stil men vem fan bryr sig?

vi hörs imorgon I guess! ;)
(låten finner ni om ni trycker på den gröna spotify figuren till höger)

 


tro det eller ej...

Postat: 2011-09-08 - Kl: 23:04:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Tro det eller ej alla men jag är tillbaka, det trodde ni aldrig va? Hade en rejäl bloggtorka. eller ja, bloggtorka kan man inte riktigt kalla det, utan jag tänkte och jag skapade faktiskt en ny blogg men det blev inget med den eftersom jag råkade glömma lösenordet smart som jag är. Jag tänker mig faktiskt aldrig för när de gäller saker nu för tiden, jag måste börja tänka igen, jag har ju trots allt världens största hjärna...

jag måste erkänna att det kliat som fan i mina fingrar och jag har verkligen velat blogga i vissa lägen, såååå HERE I AM! hoppas ni är skitglada och följer mig som in i helvete för nu ska det bloggas..JADDÅÅÅÅ!

& som ni ser har jag bytt till en i mina ögon lite "mognare" stil i mitt utseénde, men är fortfarande samma gamla galna person innerst inne, och jag slänger säkerligen in en ny video så fort som möjligt nu i veckan,