motherfucking uppdatering

Postat: 2014-01-25 - Kl: 16:38:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter här o har en ful jävla mössa på mig och undrar vart kvällen ska ta mig. Min kära vän john vill att jag ska hänga med på någon lokalfest som han inte ens vet var den ligger. Vad som försigår i hans lilla skramlande ärta bakom pannbenet undrar man ibland. Men.. jag älskar väl honom ändå för att han är john o för att han är min vän.

Jag kom nyss hem från att ha varit ute o tagit en mega prommenix med min pappas fruga, vi vart ute med mina små söta fyrbenta vänner och frös ihjäl. Jag har ett så fantastiskt rooligt liv idag, märker att orden bara springer in i denna textruta.

det var allt för mig, en liten annorlunda bloggning, kanske slänger in ett nytt o mer seriöst lite senare :d pussssss

Vill ha sommar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kolla bara vilken myshetsfaktor det är på denna bild...


hörru!

Postat: 2014-01-18 - Kl: 01:07:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Föööörrresten, Det finns möjligtvis ingen godhjärtad tjej/kille där ute som skulle kunna tänka sig att hjälpa en "bloggare i nöd" så att säga? ... Behöver en ny header till min blogg då min spårlöst har försvunnit av någon anledning.. och vad är en blogg utan header? ingenting enligt mig. 
 
så snääälla mina puttinutti söta läsare, hojta till i pm på fb, eller helt enkelt kommentera eller släng iväg ett sms eller vad som, jag är desperat då jag nt är så bra på det själv.. hehe.. 
 
puss!!

hejsan hej

Postat: 2014-01-18 - Kl: 01:01:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Först o främst är jag är så oerhört tacksam över att det finns söta läsare där ute som fortfarande trots mitt dåliga engagemang till att blogga kollar min blogg. Det värmer att ni är intresserade över var jag tar vägen.. Som vanligt har jag heller ingen dålig ursäkt till varför jag är så dålig på att uppdatera som jag är.. hehe..

men tänkte försöka för miljonte gången att få igång det igen, det gick trots allt jävligt bra för min blogg förut och kan själv minnas att jag mådde väldigt bra av att blogga av mig mina tankar o funderingar, tja.. lätta på hjärtat helt enkelt!

Ikväll är jag hemma i min säng, och har spenderat all tid till att kolla film med min kära familj för ovanlighetens skull,ibland är det bra att vara sjuk, vilket är just precis det jag är också, har varit sängliggandes i fosterställning hela dagen med en rejäl förkyldning och feber.. jävligt surt är det då jag egentligen hade tenta imorgon samt en rolig tentafest att se framemot.. men det är inte mycket att göra åt detta då jag bara får dra på surläppen en liten stund och tagga till "omtenta" haha.. men för att lätta på ångesten så kan jag iaf glädja mig av att jag klarade min hemtenta!! wiiihooo,! till min förvåning dessutom då jag givetvis satt med den dagen innan.. hehe.. ovanligt..*host*

men jaha.. vad ska jag mer berätta för er.. jo. det finns en så sjukt mysig låt nu på topplistan på spotify.. jag är helt kär! det är verkligen en såndär "myskväll" låt.. en sån som får en att värva ner.. så jävla härlig, så atte, jag tänkte jag skulle länka den här till er dåva!

ge den här härliga spotifyloggan ett tryck, så kommer låten upp i en ny flik :)