hejsan hej

Postat: 2014-01-18 - Kl: 01:01:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Först o främst är jag är så oerhört tacksam över att det finns söta läsare där ute som fortfarande trots mitt dåliga engagemang till att blogga kollar min blogg. Det värmer att ni är intresserade över var jag tar vägen.. Som vanligt har jag heller ingen dålig ursäkt till varför jag är så dålig på att uppdatera som jag är.. hehe..

men tänkte försöka för miljonte gången att få igång det igen, det gick trots allt jävligt bra för min blogg förut och kan själv minnas att jag mådde väldigt bra av att blogga av mig mina tankar o funderingar, tja.. lätta på hjärtat helt enkelt!

Ikväll är jag hemma i min säng, och har spenderat all tid till att kolla film med min kära familj för ovanlighetens skull,ibland är det bra att vara sjuk, vilket är just precis det jag är också, har varit sängliggandes i fosterställning hela dagen med en rejäl förkyldning och feber.. jävligt surt är det då jag egentligen hade tenta imorgon samt en rolig tentafest att se framemot.. men det är inte mycket att göra åt detta då jag bara får dra på surläppen en liten stund och tagga till "omtenta" haha.. men för att lätta på ångesten så kan jag iaf glädja mig av att jag klarade min hemtenta!! wiiihooo,! till min förvåning dessutom då jag givetvis satt med den dagen innan.. hehe.. ovanligt..*host*

men jaha.. vad ska jag mer berätta för er.. jo. det finns en så sjukt mysig låt nu på topplistan på spotify.. jag är helt kär! det är verkligen en såndär "myskväll" låt.. en sån som får en att värva ner.. så jävla härlig, så atte, jag tänkte jag skulle länka den här till er dåva!

ge den här härliga spotifyloggan ett tryck, så kommer låten upp i en ny flik :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: