dagens vadå?

Postat: 2011-01-31 - Kl: 21:14:38 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Vad var dagens humör: FETT GÖTT MANNET!
Vad var dagens borde: plugga & gymma..hehe
Vad var dagens klädsel: leggings, vanlig tröja från gina och svea tjocktröja
Vad var dagens vill ha: sommarlov
Vad var dagens planer: gymma och plugga & sova hos lina
Vad var dagens beroende: Mobil,mat,dator
Vad var dagens tråkigaste: att vänta in en lärare som aldrig kom!
Vad var dagens frisyr: mittbena och mössa
Vad var dagens onyttiga: julmust och choklad
Vad var dagens bästa: Lina!
Vad var dagens sämsta:den tidiga morgonen + vi behövde gå till skolan överhuvudtaget



knappt lönt!

Postat: 2011-01-31 - Kl: 20:52:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
knappt lönt att man kom till skolan idag när inte ens läraren kunde vara på plats!det jag mest syftar på är att när jag, henrietta hertzman kunde legat i sängen och sovit som en stock så satt jag i skolan och väntade in en lärare som inte skulle komma....knappt lönt! men det blev en skön skoldag iallafall och det tackar vi för! stack till gymmet och nu sitter jag hos Lina, ska sova här i natt. Vi skulle pluggat! men tror ni det blev något av det? näe, vi pluggar SÅ inte..

Har inte några bilder på skoldatorn, så jag lägger bara in en random bild, för att pigga upp inlägget lite!



då var helgen över!

Postat: 2011-01-30 - Kl: 20:48:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Då åker kalasbyxan av för denna helgen och vi blåser av matchen inför en ny vecka. Dock kommer det bli lite segt eftersom jag har nytt schema nu i skolan, slutar inte tidigt en enda j*vla dag! men okej, senaste dagen är 14.45, men det är liksom ingenting man orkar ändå, och jag är så sjukkkkkkkkt trött på skolan nu så jag inte ens finner orden till att berätta det. Vill ha sommarlov, sol och värme med en massa kul! Men kalasbyxorna åker på nästa helg igen, och då kommer det bli lika kul som alltid annars!


kebab kebab KEBAB!

Postat: 2011-01-30 - Kl: 20:23:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag har varit sugen på kebab i över en vecka nu och varje gång jag försökt beställa eller velat beställa så har det alltid kommit saker imellan och jag har liksom inte fått min kebab, men idag fick jag panik, jag var bara så otroligt tvungen att köpa det, så jag var duktig nog och köpte det! enkelt! haha, vet inte ens varför jag skriver ett helt ointressant inlägg om kebab, men jag är ganska störd idag. så detta är något i form med normalt för mig! heuheue!


en önskning!

Postat: 2011-01-29 - Kl: 15:05:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera


För er som inte ser står det.. "kan du inte läga upp en bild på massa snygga sommaroutfits du hade 2009/2010? ;) klänningar osv...skulle varit kul!".

Svar: Visst kan jag göra det, jag gör det nu med detsamma bara för att jag inte har något bättre för mig! Har dock inte de bästa bilderna och jag orkar/kan inte ta nya bilder eftersom en hel del av plaggen är snodda.

















en låt jag lyssnade på mkt innan!

Postat: 2011-01-29 - Kl: 14:33:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera

på senaste har jag kollat tillbaka på gamla blogg inlägg och tänkt...
fyfan vad bra min blogg var! haha, nu suger den ju för f*n!
ett rejält lyft hade inte varit fel, jag ska börja nu....på allvar alltså!

hittade denna låten och kom på att jag verkligen lyssnat sönder den förut.
Så jag tänkte dela med mig av den. Den är fett random men det gör la inget!


Dekan- Blickar tillbaks


friluftsdag..fast nej

Postat: 2011-01-28 - Kl: 13:07:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag bloggar hemifrån idag, även om jag råkar ha skola precis som vanligt fast med friluftsdag. Jag tänker absolut inte vandra och absolut inte åka skidor. Anledningen till detta är att jag inte lever som en scaout eller något av den formen! hehe. men nog om det! nu ska jag snart ta bussen till Gymmet och bli biff. Efter det blir det antagligen till att stressa hem och därefter iväg ut i dimman på äventyr! Jag älskar mina fredagar! dom är fan bättre än bäst!

Men mot gymmet nu, vi lär väl ses om jag inte fastnar i en träningsmaskin eller blir en köttklump uppe på rullbandet! sitter dessutom på pappas dator nu, så slänger in en j*vligt gammal bild.


DAGENS ANSIKTSUTTRYCK!

Postat: 2011-01-28 - Kl: 00:01:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Detta söta ansiktsuttryck går till min käraste vän Lina.
idag på engelskan blev hon vansinnig, och gav denna blicken!


en vanlig dag...eller? ;)

Postat: 2011-01-27 - Kl: 16:39:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera


En manlig lärare tog på sig en klänning för att jag och Lina sa det!





Solen ..åh!

Postat: 2011-01-27 - Kl: 16:30:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Solen tittade in genom mitt fönster precis, det kändes nästan som en sommarkväll. Men det har faktiskt varit förbannat kallt ute idag, jag kunde knappt hålla huvudet uppe på grund av alll kyla. Jag vill bara har sol och värme nu, och det vill nog det flesta kan jag tänka mig. Vi har haft en lång vinter nu, så lång så den kan ta slut nu tkr jag! Men dom säger att detta bara är början och att kylan kommer hålla sig kvar tills mars! jag menar...MARS!? då är det vår, och de är då solen ska börja titta fram lite och då man kan börja använda en vårjacka istället för en fet jävla buffeljacka! näe, det är inte rättvist alltså! vi borde göra något ;) hehe..


stop motion

Postat: 2011-01-27 - Kl: 13:31:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vi har projekt i skolan, det suger röv egentligen, men ändå roligare än att sitta och göra saker som lärarna hittar på. Projektet är att vi får välja att göra precis vad vi vill. Så jag,Isak och Lina ska göra en stopmotion musikvideo typ. Vi började testa olika tekninker idag, och jag tänkte lägga in någon söt bild från när vi "övade".






hemma!

Postat: 2011-01-26 - Kl: 21:05:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Precis kommit hem från skolan skulle man väl kunna säga, för direkt efter skolan åkte jag in till stan och träffade Benne, vi åkte direkt till hans kära syster och satt och snackade med henne i hennes lägenhet! Trevlig prick det där :) så jag har varit där hela dagen om det är någon som undrar och nu är jag totaly slut i kroppen! tänkte slänga igång någon fet film och bara njuta av att det snart är dags för att sova, för sova är verkligen något av det underbaraste man kan göra! Så poetisk jag låter ikväll..hehe!

& jag har bestämt mig nu, det blir filmen "Despicable me"


Sommaren...så sjukt saknad!

Postat: 2011-01-25 - Kl: 19:57:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera


kollar sommarbilder nu på datorn som tidsfördriv och kom på att jag saknar det så sjukt mycket!





Dagens låt!

Postat: 2011-01-25 - Kl: 19:11:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera


fyför...

Postat: 2011-01-25 - Kl: 16:28:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
påbörjade en ny kurs idag iskolan, "ledarskap" blablabla. Finns absolut ingenting att säga mer än att jag aldrig varit med om en tråkigare lektion. aldrig någonsin faktiskt, och tänk då att jag till och med tycker matte är roligare! Läraren är seg som en sengångare och han snackar som om han går på något jag inte skulle tipsa er om att ta! hoppas så fruktansvärt mycket på att det blir roligare framöver, annars kommer jag nog avlida...


Mammas place

Postat: 2011-01-23 - Kl: 21:22:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Mitt stökiga rum :)




toaletten på nedanvåningen

 


Hallen


Köket


Tvrummet


BRB...

Postat: 2011-01-23 - Kl: 19:51:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera



haha whatever

Postat: 2011-01-23 - Kl: 19:27:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänkte berätta lite om en person, eller ja. jag hade tänkt idiotförklara en person. Personen eller kanske rättare sagt personerNA är helt jävla vrickade i huvudet. Det hela började med att jag snackade med en av det andra könet, alltså en kille. Han o jag var pratade rätt mycket och sedan slocknade mitt intresse (buhuh....whatever) och jag orkade helt enkelt inte mer eftersom han började bli kär i mig, och jag levde fortfarande "singel livet". Sen var jag på fest i går. Så var hans söta små tjejkompisar där och spionerade, eller ja, kanske inte var där för det , men man kan nästan tro det eftersom dom meddelade allt jag gjorde och allt jag sa under festen...mycket till liv! haha. det finns trots allt männsikor till allt här i världen. Hoppas att idioten(erna) tar åt sig av detta och inser hur mycket jag skrattar åt dom.

de som tror på rykten är ju lika pantade som ett gäng blinda hönor!


Dagens låt!

Postat: 2011-01-23 - Kl: 16:27:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera


hetsig helg!

Postat: 2011-01-23 - Kl: 15:14:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
har haft en hetsig helg som vanligt ;) är ju alltid så i mitt liv. sååå typiskt! haha, just kidN, men inte det dära om att helgen varit hetsig. Mycket som hänt som varit så jävla kul sen är det mycket som varit mindre kul. I fredes blev det först av allt skolan halva dagen, gjorde ett matteprov som skulle avgöra hela kursen...ungefär som ett nationellt prov (tror jag?) men whatever, efter det in till stan och fixa några ärenden!

På kvällen blev det släktkalas för att fira min kusin som fyller 20 och därefter danmark med en massa folk, blev pub besök vilket slutade med slagsmål mellan nästan alla killar så att polisen kom och alla fick dra sig tillbaka till sverige knasigt nog! ...eller va? ;)

Lördag blev det fest i förslöv, riktigt mycket folk i en 2a! kan tänkas vara j*vligt trångt, men det fixade sig och alla fick faktiskt plats. Sista bussen gick hyfsat tidigt så nästan alla drog då samtidigt. Resan hem slutade med NÄSTAN slagge mellan några killkompisar till mig och biljettsnubben på tåget. Så polisen blev inblandad där med! men hade riktigt kul ändå trots alla konstigheter. Men bara för att polisen kom var inte kvällen slut för det. Johan hade skurit sig på fingret i danmark under en viss omständighet som jag inte tänker nämna här, så jag och han satt på akuten i natt till klockan 5 ungefär. Sedan tog vi första bästa buss/tåg hemåt!

Jag älskar f*n galna helger!..told yah so? ;)



hueuehue

Postat: 2011-01-22 - Kl: 15:04:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera


nog vi ska dit

Postat: 2011-01-20 - Kl: 20:52:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera

hm..

Postat: 2011-01-20 - Kl: 20:34:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera

ligger ju rätt mycket efter nu eftersom jag legat som handikappad i sängen min,
men tiden börjar göra så det klarnar upp nu och jag mår faktiskt bara bättre och bättre!
så mina vänner, jag tänkte faktiskt blogga en massa ikväll endast för att ni är så söta!


Dagens låt!

Postat: 2011-01-20 - Kl: 19:46:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Eftersom youtube länkningen fuckar upp sig, så får ni som endast har spotify njuta idag
tryck bara på den runda spotify loggan.


bättringsvägen

Postat: 2011-01-20 - Kl: 13:41:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Har fått otroligt bra sömn inatt så idag mår jag lätt bättre. Sömn är den bästa medicinen helt klart! så idag har jag ingen feber och det onda i kroppen börjar gå över.Men tyvärr har jag fortfarande den där äckligt hesa och tråkiga rösten samt halsont och huvudvärk. Men om det är så här imorgon med kan jag ändå helt klart iallafall komma halva dagen och gå på matten. Det är de som är viktigast! matte är ju inte direkt min starka sida, men whatever! inget att böla om! nu ska jag ta mig en kopp te och kolla klart på de sista avsnitten av andra avenyn säsong 2.


sjuk som en apa

Postat: 2011-01-19 - Kl: 14:03:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera


har inte kunnat blogga nu på senaste eftersom jag ligger i sängen med influensa..mår jätte dåligt! har ont i hela kroppen, hostar, halsont och huvudvärk plus att det gör ont i öronen. Sen är det inte så lätt att orka att göra massa saker när man har feber, så jag tänkte att jag bloggar nu medans min feber är låg. Har ändå inget bättre för mig.

det var mest det jag ville tala om, så att ni inte tror att jag bara skiter i att blogga..

dags för gym!

Postat: 2011-01-17 - Kl: 14:34:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Slutar om cirka 15 minuter och lina sitter och sover bredvid mig, vi ska hem till mig och hämta saker eftersom vi ska gymma och bli biffar idag. Det finns inte så mycket mer att säga om saken egentligen, mer än att denna dagen varit otroligt meningslös och tråkig. Jag har allvarligt talat inte gjort ett skit på någon lektion..eller jo. jag rättade en engelska uppsats...annars ganska meningslöst att gå upp 06.30 idag...haha! jag vill ta sommarlov nu :(

me und lina


DAGENS NATTHUMOR BILD!

Postat: 2011-01-17 - Kl: 01:25:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera



jag behöver ett fett jävla lov

Postat: 2011-01-17 - Kl: 01:04:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
är sååå otroligt trött på vardagen, man liksom går upp ur sängen, har sina extremt tråkiga och sega lektioner, äter den otroligt äckliga skolmaten,  har nästa lektioner och åker bussen hem. Sedan sitter man på sin häck hela jävla dagen eller tar en rejäl powernap. okej...kanske inte alltid går hem direkt efter skolan, men det är ofta så och det är de som håller på att spåra ur. Jag är så fruktansvärt skoltrött, vill bara ha ett fett jävla lov och värme istället för isgator. näe, usch!



svar!

Postat: 2011-01-16 - Kl: 20:17:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Var hittar man andra avenyn säsongerna?
GOOGLAAAA! nej men, sök på google
"andra avenyn säsong 1 torrents/download " eller nått

Var har du köpt din mobilväska?
ullared :)


Cypern bokad!

Postat: 2011-01-16 - Kl: 20:15:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då är de klart! då ska äntligen jag och lina iväg på en riktig partysemester! Vi drar till Ayia Napa den 5 augusti. Kommer bli sååå fett! längtar så jag spricker :) de är liiiiide gott också att poolen är öppen dygnet runt! :D



Home sweet Home

Postat: 2011-01-15 - Kl: 15:16:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
borta bra men hemma bäst! kom nyss hem från landskrona, var på krök där hemma hos André vilket alltid är lika roligt! det blev krök och det finns väl inte så mycket mer att säga mer än att alla var fulla och goa precis som vanligt. Jag kan verkligen inte hålla klaffen, inte lina heller. Kan nog uppfattas som jobbigt ibland eftersom vi pratar konstant, men det är så, man har mycket att säga och det kan man ju inte hålla inne, utan man måste dela med  sig av det! haha ;)

ligger och hämtar mig i sängen nu, ska kolla lite andra avenyn och sen fräscha upp mig lite!


trött som satan

Postat: 2011-01-13 - Kl: 20:10:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
har hunnit med en massa saker idag, har varit i skolan, gymat och jobbat så nu är henriettas kropp helt utmattad, och det enda hon ska göra ikväll är att kolla andra avenyn och sova, skriver imorgon!


dags att städa...

Postat: 2011-01-12 - Kl: 18:50:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Känner att mitt rum hemma hos pappa är beslagtaget av mina kläder. Så ikväll får jag ta och göra det som är tråkigast i hela världen...städa! kommer ta minst 300 år och det är utan överdrift! Sen ska jag försöka ha det som ett försenat nyårslöfte...alltså att börja städa oftare så att jag håller golvet fritt från kläder osv! men det är så svårt att veta vad man ska ha på sig på morgonen, så man måste prova, sen pallar man inte ta sig till tvättkorgen för det är på tok för långt till badrummet!


gammalt men kul?

Postat: 2011-01-11 - Kl: 16:27:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kollade igenom gamla videos jag gjorde precis när jag börjat blogga. Måste säga att jag har sjukt mycket energi, kommer på saker att göra hela tiden, numera är jag dock lite mer off, men det är chill ändå! bjuder till med en gammal goding idag för att vara snäll!


dags för sängen!

Postat: 2011-01-10 - Kl: 22:55:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ligger planterad i sängen nu, kommer omöjligt kunna somna, så jag ligger och kollar på andra säsongen av andra avenyn, såg ju klart den första, så tankade den andra och är snart klar med den också! fattar inte varför de programet la ner, många gillade det ju. 3 säsonger är alldeles för lite enligt mig!


besöksrekordet från 2010...

Postat: 2011-01-10 - Kl: 21:03:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Detta är besöksrekordet från 2010 undra vad det blir lyckliga 2011...


just face it

Postat: 2011-01-10 - Kl: 20:44:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jo så atte...grejen är så här! jag får ofta komplimanger om att jag är mig själv och många är oftast imponerade av att i alla lägen, så är jag ändå mig själv och struntar i vad alla tycker och tänker om mig. Det hela började med att jag tog åt mig av precis allt folk sa till mig, jag var nere på botten och tänkte att jag inte dög till något eftersom "ingen" enligt mig tyckte om mig, men sen vände allting och jag började tänka på annat vis nämligen,  "man lever bara en gång" och jag började köra mitt race, jag tänkte ..varför ska jag ta åt mig utav folks skitsnack när jag själv inte gillar att dom snackar om mig? det är ju bara onödig tid som spills och som man kan lägga på annat, tillexempel ägna sig åt att leva. Så jag bestämde mig för att göra som på filmen "yesman" att tacka ja till erbjudanden som folk frågade mig.

Förut hatade jag att dansa och skulle aldrig fått för mig att göra det, men nu om någon frågar är de "visst, vi dansar" eller som i somras, vi bröt oss in och tjuvbadade på ett utomhus bad, och det hade jag aldrig gått med på förut. Man missar så mycket genom att fega ur och tänka på vad folk ska tro så man glömmer att leva. Det är bättre att koncentera sig på sitt eget liv och sina egna misstag istället för alla andras oviktiga och tråkiga åsikter!

jag kör mitt race, ser ut som jag vill och därmed skiter jag fullständigt i vad ni andra tycker. Alla måste få en chans här i livet, uttnytja det så kommer ni få många bra vänner istället för många ovänner!




dagen!

Postat: 2011-01-10 - Kl: 20:11:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vaknade vid klockan ett, kunde knappt gå upp ur sängen, undrar hur det ska gå för mig imorgon, kommer jag komma upp tro? Skolan börjar då nämligen, jag kommer gå som en zombie som aldrig förut rest sig upp, jag kommer dessutom halka 87385 gånger på vägen till skolan när jag hoppat av bussen, näe usch nej! detta låter inte bra alltså ... jag lovade mig själv idag att inte käka mer kebab förresten, åt min sista kebabtallrik idag på väla för att trösta mig eftersom skolan börjar..men jag saknar ändå skolan! ska bli kul att springa runt och flumma och träffa alla klasskompisar och aa, de andra människorna! skolan är kul, men inte morgnarna..de är fan så!

Såhär ser jag ut idag, tråkig som vanligt! men jag är ändå bäst i hela världen! hehe


Dagens låt!

Postat: 2011-01-09 - Kl: 17:50:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ola Lustig - julraket


uppfriskning av 2010

Postat: 2011-01-09 - Kl: 15:00:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag fick en kattunge som fick heta svante


Firade nyår 09/10 med mina bästa vänner


HIF vann svenska cupen och kom tvåa i allsvenskan
(gammal bild)


Snodde peruker på landskrona karnevalen


Jag och Lina cyklade tandem cykel på ven


Blev drogad inne på retro


slutade 1an



Gick igenom en hage med en livs farlig tjur


Plankade på ett sj tåg till göteborg och lyckades (av misstag)
fick dock köpa biljett till hemresan!



Liseberg med Lina,David och Mikael



jag och Lina blev utslängda av en vakt på retro


En idiot påstod att han skulle döda alla med samma efternamn


Dreamhack winter


Jag ramlade med stolen på Dhs


Sjukt mycket av mina kläder stals på vår tvättlina


Jag och Lina bodde i ett tält i 2-3 nätter innan vi gav upp


Blev kär i en pojke som numera är min vän!


Fanny gästbloggar

Postat: 2011-01-09 - Kl: 12:39:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej hej hallå! Fanny här. Henrietta har inte tid att blogga nu, så jag gör det istället! Haha, tänk så sur hon blivit om jag typ raderat hela bloggen, nä vad hemskt.. Jaja, haha! Igår så var jag helt sur och arg så jag kollade på Hettas videosar. Asså man kan inte låta bli att skratta? Sen så blev jag glad iallafall. Har ni inte sett alla, så se alla! Det är lätt värt det.
Vad händer idag då? Skola imorgon och allt. BALL VA?

Ni kan kolla in min blogg också; www.fannydahlin.blogg.se
Pusspusspuss!

Fest ...ja?

Postat: 2011-01-08 - Kl: 21:25:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
skulle egentligen iväg med emma ikväll, men ingen av oss kom till skott och vi hittade inte något att göra. Så det blev inget av det :( , men nu är steffi påväg hem till mig för att vi ska på fest här i denna ynkla förort som steffi varit bjuden på, ..eller så drar vi till en annan liten håla och går på fest. vi får se helt enkelt! Steffi är på väg och det är de som är huvudsaken!

så här hade jag tänkt se ut ikväll :)


lördag.

Postat: 2011-01-08 - Kl: 17:35:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag är arg idag, inte bara för att jag har världens mest meningslösa föräldrar utan även för att jag har så jävla tråkigt och inte orkar göra något. Igår blev det danmark och vi åkte där ifrån vid 3 tiden...kvällen blev kalas kul och sånt, men sen hände ju lite saker vi inte behöver gå in på här! ikväll ska jag va med emma, hoppas på att hon kan göra mig glad..orkar inte vara hemma här, jävla psycopat hus!!!!!!

ska börja blogga igen, har gått och blivit singel igen ju, så kan göra lite vad jag vill nu och återgå till mitt gamla helt sjukt hopplösa liv! men ja, man är inte mer än männsika! och de flesta jag träffar frågar mig vrf jag slutat blogga, så någon intressant info måste ni få ut härifrån ändå :) så jag tänker fortsätta!

vi ses i dimman ikväll!...

Det gör ont att såra..

Postat: 2011-01-06 - Kl: 12:40:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Det känns faktiskt, det trodde jag inte. Som en pil rakt i hjärtat och en spark rakt i magen. Jag älskar dig maxi, det vet du och jag har faktiskt ingen aning om jag gjorde rätt eller fel,..det enda jag vet just nu är att jag kommer sakna din närhet så fruktansvärt mycket, det kommer kännas så tomt att somna utan dig vid min sida och din arm runt mig. Jag kommer sakna varje gång du låg över mig och kollade mig in i ögonen. Världen stannade till varje gång du gjorde det, och ingenting spelade liksom någon roll, det var som att tiden stannade då vi kollade på varandra. Jag kommer sakna dina godnatt till mig och dina förklaringar till mig om hur mycket du älskade mig...Det var som att orden "jag älskar dig" fick mer betydelse då just du sa dom. Jag har gått igenom mycket förut men måste ärligt säga att detta är bland det värsta jag gjort. Det jag lärde mig idag var att såra någon gör mer ont än att bli sårad..För är man personen som blivit sårad kan man iallafall försöka gå vidare, men är man personen som sårat har man det i huvudet hela tiden, att någon går omkring och är ledsen med ett brustet hjärta..och det enda man kan göra är att kolla på..Jag har som sagt gått igenom mycket och på vägen har jag även lovat mig själv att aldrig gråta för en kille igen..men de löftet bröt jag inatt och idag..Inatt när du började gråta och jag grät var hemsk. De hårda kramarna och när du torkade bort tårarna från mina kinder. åh...jag gråter till och med nu haha, miffo är jag! tänk om någon ser mig..gråter som en bebis. men det har ju sina anledningar, du är fortfarande det bästa jag vet och jag tycker faktiskt om dig väldigt mycket, kanske försöker vi igen och får det hur bra som helst, jag behöver bara tänka igenom lite saker, och i vilket fall som helst kommer du iallafall vara en stor del av mitt liv, även om en månad inte är det längsta förhållandet jag haft, eller de längsta jag kommer ha, så har denna månad har betytt mer för mig än vad hela året gjort. Jag har lärt mig mer än 1000 olika ting genom vår månad, och jag är så stolt över att du verkligen fått mig att inse vad äkta kärlek är och att det faktiskt finns killar som dig, som inte vill någon något ont ,ingen har gjort mig så knäsvag, ingen har någonsin fått mig att må så bra och jag ska inte dränka mig i sorgen över att jag inte har dig kvar, istället ler jag och är nöjd över att jag haft dig och kanske till och med kommer komma tillbaka till dig om bara några dagar, jag behöver tid och tänka som sagt, sen får vi se vart detta leder oss. Jag har tänkt att ta en dag i taget och känna efter, även om det svider som f-a-n inombords..

Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar


Ras Cricket - Skin