morsning goodbye naglar!

Postat: 2011-03-31 - Kl: 23:42:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tog bort min manikyr nu ikväll eftersom det nte går att spela gitarr med dom i skolan sen för att dom inte var så snygga nu inpå slutet. Men det ska vara skönt att ha såna egna naglar nu ett tag, sen innan sommaren blir det nya igen! Men det gick helt enkelt inte att spela med dom, och vi spelar gitarr en gång i veckan.

Så nu är dom av, och det känns konstigt, ska måla på lite nagellack imorgonvitti när jag vaknar :)Horoskop

Postat: 2011-03-30 - Kl: 23:21:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag läser mitt horoskop varje dag i City tidningen som är gratis vid varje busshållsplats. och det sjuka är att mitt horoskop för det mesta stämmer, antingen är det för att jag vill att det ska stämma, eller att det bara är så sjukt att det stämmer.

jag är oxen, bara så ni vet alltså


Sommar..åhåhåh

Postat: 2011-03-30 - Kl: 00:19:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Mina morgonsysslor

Postat: 2011-03-29 - Kl: 20:04:49 - Kategori: Henrietta - Kommenterahaha, tänkte berätta lite ointressant om mina morgonsysslor, vad de nu skulle göra för påverkan på er, men whatever. Lika bra att skriva det så att bloggen hålls igång.

Jag börjar alltid med att snooza (stava!?) klockan 10-20 min innan jag i sengångar takt kan ta mig till badrummet. Där går jag in i duschen och halvsover på toaletten medans vattnet blir varmt. Sedan blir jag mycket mycket ren.

Jag går ut och duschen och sätter upp håret i en fet totte. Sedan börjar jag sminka mig, därefter fönar jag håret och plattar det och fixar det hur jag känner för att ha det just den dagen.

Sedan blir det klädval som kan ta hur lång tid som helst egentligen, men för det mesta blir det stressigt med tiden och man kanske inte är så jätte noggrann ändå,. därefter..ifall jag då hinner käkar jag en macka eller dricker juice. Sedan är det dags för att mata katterna och borsta tänderna. Sedan är jag klar för discotek!


puuh!

Postat: 2011-03-29 - Kl: 19:38:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera

haha, hmm..samvete. Jag har faktiskt ett jävla samvete trots allt, det tror man nästan inte eftersom jag tydligen kan behandla folk som skit och låter även folk behandla mig som skit ibland. men jag har ett samvete och det är nästan äckligt så mycket jag skäms just nu över hur jag egentligen har betett mig. Det är ungefär samma visa om och om igen för min del och jag säger alltid att jag ska ändra på mig, men denna gången får det fan vara nog. Jag har gjort illa två personer som jag tror ser mig som en idiot i nuläget, jag och min jävla käft alltså, hahah. Det är nästan helt knäppt hela grejen, jag vill inte ens nämna det för att jag skäms över att se bokstäverna bokstavera orden och sakerna jag gjort.

hade jag varit i deras situation hade jag spottat mig i huvudet...att dom ens vill fortsätta vara min vän. Men samtidigt kan jag inte blunda för det. Jag har lekt med två människor...eller ja, inte lekt, men jag har tyckt om två personer samtidigt, äckligt äckligt äckligt svinigt gjort, men vad ska jag säga som försvar? ..."det var inte meningen?" pffft..knappast, jag får helt enkelt stå för att jag gjort fel. Jag kunde stoppat det när som helst, men icke, istället väntade jag för länge med att berätta sanningen och nu står jag här, helt jävla lottlös! jag är så arg på mig själv. Men nu drar jag ett sträck över det här, börjar på ny kula och blir en ny människa. Nu ska ett nytt kapitel börja. Jag ska bli seriös, ..ja..haha tro det eller ej,. det kommer ta ganska lång tid, men när jag väl känner mig redo ska jag fan få till något riktigt seriöst!

kärlek kärlek kärlek! jag är så jävla dålig på kärlek!
med detta menar jag inte att jag ska flyga på kärleken, utan mer ta allt som det kommer och sen satsa, en sak i taget och det blir till att mogna lite, haha ;)
<3

Postat: 2011-03-28 - Kl: 20:42:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera


låt bilden tala för sig själv.


HAHA, gammal goding!

Postat: 2011-03-28 - Kl: 02:08:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
HAHAHAH, minns ni denna videon? finns seriöst inget sötare, rösten är sjukt ful och bamse är så så såså sööööööööööt, men iaf, det jag egentligen ville komma fram till är att jag tyckte denna videon var sjukt cool när jag var liten och visade den för alla och sånt. Ja, jag va en riktig tuffing när jag va liten, men vem var inte? men njut av videon nu, för jag ska ta och gå och lägga mig, klockan är fan snart halv 3...


Svar som fan!

Postat: 2011-03-28 - Kl: 02:06:19 - Kategori: Henrietta - KommenteraMånga har frågat mig varför jag bytat skola och till vilken skola jag bytat till, så jag tänkte fanimaj ta tag i frågorna nu så vi får ett slut! hahah skoja, ni får fråga hur mktmktmtkkmt ni vill, så ja, jag har bytat till It-gymnasiet som ligger vid bibblan i stan (hbg), där går jag It multimedia musik, och jag går inte i 1an utan i 2an.

Varför jag egentligen bytade var för att Ängelholm + johnbauer suger fett mkt snorre, Så ett gigantiskt sjukt jävla bra tips är att inte välja skola i ängelholm överhuvudtaget, staden är så otroligt tråkig och konstig. men klart jag saknar mina kära klasskamrater..eller okej, inte alla, men några gör man ju!


bara en tanke alltså

Postat: 2011-03-28 - Kl: 01:51:06 - Kategori: Henrietta - Kommenteraen liten random tanke..hehe


Henrietta tipsar!

Postat: 2011-03-28 - Kl: 01:09:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu tycker jag att alla kära pojkar och töser tar och kollar in min vän Jeffreys blogg eftersom jag tänkte hjälpa honom lite på traven med att komma igång med sin blogg, och vad vore då inte bättre än att ni börjar läsa den? jag kan nästan svära på att den kommer bli hur nice som helst! så in och kolla med er!

Klicka på bilden för att komma till hans blogg!


kvällens låt!

Postat: 2011-03-28 - Kl: 01:02:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
störigt!

Postat: 2011-03-28 - Kl: 00:50:56 - Kategori: Henrietta - KommenteraFan vad jag stör mig på killar som skriver sötnos och massa annat till en om dom har flickvän, delvis för att dom är äckligt fittiga men också för att det är så sjukt onödigt, varför ha flickvän om man vill träffa andra brudar? , känns ju sådär onödigt.


ni är för söta!

Postat: 2011-03-28 - Kl: 00:29:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vad söta ni är istället som följer min blogg även om jag inte uppdaterat på senaste. Det bevisar att ni antingen tycker jag är en jubel idiot och därför vill ni följa mig, eller så är jag sjukt bäst! det har hänt så sjukt mkt grejer nu, så jag får väl ta något inlägg och lägga in bilder på det jag har bilder på och berätta lite. För nu när jag inte bloggat så har det varit rätt så tråkigt och jag hoppas naturligtvis ni känner samma sak! så jag tar och sätter igång igen, nu jävlar ska det bloggas!

Detta va förra söndagen, jag gjorde såkallad chokladmask i huvudet som skulle rensa porer bland annat. Det hjälpte faktiskt väldigt mycket!Lite fler galna händelser som fångats på bild är
Första glassen utomhus i det fina vädret, aldrig aldrig aldrig fel!


Max hamburgar resturang har gått o blivit mitt andra hem och där fick lina o jag fint besök av Matthis
det såg himla kul ut när jackan hängde så, va tvungen att ha bild!nu är jag trött på att lägga upp händelser, så går rakt på helgen där de är massa fula bilder
(krök hos jakob)

Roberts Lokalfest
bussen mot HIF-Boissöndagsmys!

Postat: 2011-03-20 - Kl: 19:30:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hemmakväll idag, så in i helvetes skönt. Ska kolla big brother nomineringen. Vet dock inte vem det är jag tycker ska åka ut idag. Båda som är nominerade är sjukt kul att kolla på eftersom dom skapar drama i huset. & jag ska fan söka in till nästa big brother, ska vara hur galen som helst och vinna hela skiten ;) hahha, nä men får se! hade varit kul iaf, nu kallar pappa att det är mat, så nu ska jag äta mat och tänka på barnen i afrika!

jag är en gigantisk lök idag, snyggt osv...osv...osvR4nd0m

Postat: 2011-03-19 - Kl: 16:45:38 - Kategori: Henrietta - Kommentera

 


jag kom bara och tänka på att jag är rätt störd i huvudet, men det gör ingenting.
jag klarar mig ändå!Lan idag shalalal!

Postat: 2011-03-19 - Kl: 16:42:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
idag är det då lan för sören! jag och Lina ska lära oss spela LOL och vi ska göra det mycket mycket bra. Vi kommer bli bäst i hela världen på det utan någon som helst tvekan. Men just nu kollar vi matchen mellan HIF-MFF och det står 1-1. lite sådär lagom spännande tycker jag. Vi planerade nyligen att vi ska ta oss en prommenad i det fina vädret alldeles strax....vad hände där liksom? vi som inte går en meter om vi inte är så illa tvugna!


Kvällens låt!

Postat: 2011-03-16 - Kl: 23:09:14 - Kategori: Henrietta - Kommenterasjukt taggad!

Postat: 2011-03-16 - Kl: 23:04:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det är snart Torsdag och jag är något sjukt taggad inför helgen. Väldigt orättvist att det ska vara så. Men det är sjukt kul att festa och träffa alla vänner måste jag faktiskt erkänna. Redan måndag måste jag erkänna att jag känner mig taggad på ibland. Vet inte varför det är så. kan vara för att man sitter med taggande musik i öronen påväg till skolan ellernågot, jag vet inte. men något är det som är så himla kul!

& jag vill bara säga att jag trivs något så sjukt bra på min nya skola. Tyckte det var något viktigt att tilllägga :)


118800 tror på mig iaf ;)

Postat: 2011-03-15 - Kl: 21:02:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag verkar rätt omtyckt acv 118800, men det är väl en ganska stor självklarhet. Jag är bäst! så är det bara ;)
mohahahaha


Dagens låt!

Postat: 2011-03-13 - Kl: 16:18:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
mot shoppingdimman!

Postat: 2011-03-12 - Kl: 15:00:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min älskade pappa fyller år idag. så jag ska bege mig till affären och handla en jätte fin present till honom eftersom han är den bästa pappan ivärlden och för att jag älskar honom. Min syster hämtar mig snart! så får sticka nu och ta på mig mina skor som tar 100 år att ta på sig.

Såhär ser jag ut! OMG SÅ JÄVLA SNYGG! NÄÄE, men...ja okej! hejdå! :Dsaker ni inte vet om mig..NU VET NI!

Postat: 2011-03-11 - Kl: 23:25:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera

HEHEHEH, här kommer saker ni inte vet om mig, fast ni kanske vet de, jag vet inte, men det är rätt nice ändå. så kan ni anteckan i era luddiga små anteckningblock jag har delat ut.....

1. jag är besatt av dillchips
2. aldrig haft hål i tänderna
3. hade tandställning i 2 år
4.jag är en jävel på att hålla pokerface
5. jag hade barnastma när jag var mindre
6. äger inga halsmandlar
7. ett jävla humör när jag är hemma
8. aldrig haft munsår
9.sjunger riktigt högt när jag är ensam hemma och lägger in mina katters namn mitt i låtarna!
HAHAHA. jävligt random nu när jag tänker efter....
10. jag har spelat blockflöjt!
11.jag kan dö av skratt för småsaker

JAG ÄR FÖRKYLD SOM EN ...

Postat: 2011-03-11 - Kl: 23:17:34 - Kategori: Henrietta - Kommenterahehehehe, alltså va! jag skulle ju faktiskt inte blogga, men det blev så ändå eftersom jag är så sjukt jävla bäst. Det går bara inte att låta er att vänta på mig huehuehue. nääää, men allvarligt! jag har skit tråkigt, ..ja. riktigt jävla tråkigt har jag, jag sitter här och håller på att tappa huvudet, jag är sååååååååååå förkyld så det smäller om det. Sen har jag smittat alla i min omgivning också. lite gott ändå, men de gör inget, för jag blir snart frisk! det ska bli så jävla gött!

men nu har jag inte mer att säga, ha det köttbulle!


hm..

Postat: 2011-03-09 - Kl: 23:29:07 - Kategori: Henrietta - Kommentera

okej, jag ska va ärlig. Jag orkar inte blogga.
godnatt!

(sätter igång att blogga på måndag!)

20353425 år sen ...

Postat: 2011-03-07 - Kl: 20:03:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
min blogg har legat i ide nu ett tag men är på bättringsvägen nu. Dock har jag inte ett piss att skriva om. Men det är ändå rätt okej, för jag tror seriöst ni skiter i vad jag gjort under dagarna ändå. Men bara för att jag är så fruktansvärt fruktansvärt bra, så kan jag berätta att jag varit i skolan idag, sen gymmat och därefter sovit!..intressant vavavava!?

Idag tvingade även Min kära vän Robin Durietz mig att skolka på min nya skola..helt sjukt vad envis den killen är. Det slutade iallafall med att vi satt på graffitti café och käkade Bakad potatis. Men gör aldrig det, min potatis var sjukt äcklig. Sen var den ful också!


Bebis bilder

Postat: 2011-03-03 - Kl: 23:14:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ingen speciell förklaring

Postat: 2011-03-03 - Kl: 21:40:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har ingen speciellt bra förklaring till varför jag har SKITIT i min blogg i veckan. Har ingen lust helt enkelt och jag tkr att det är bättre att ta hand om sig själv och inte bloggen, så okej.. där har ni min anledning dådå! men det är ändå inte så mycket som har hänt, har börjat på den nya skolan nu och trivs jätte bra. tja..vad mer kan jag säga liksom!? skolan är ju igång igen, det är inte lov utan vanlig vardag. Så jag är i skolan och gymmar och äter plus sover!

men det kommer troligtvis fler intressanta inlägg såfort jag kommit in i den nya vardagen, annars är det mycket illa!