Gott nytt år bloggen!

Postat: 2010-12-31 - Kl: 14:31:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera

väla inomkort!

Postat: 2010-12-29 - Kl: 12:06:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Videon kommer inom kort, jag ska bara orka göra den först, jag gjorde lite igår..men den sög ju så jag får ta och göra om den då jag är lite piggare!

Idag ger jag Väla ett nytt försök, denna gången med lina! får hålla mina tummar på att jag hittar något nu, annars är det kört, jag har absolut ingenting att ha på mig till nyår och egentligen står jag inte ut med allt folk på väla heller! men det får bli som det blir vettni, ikväll kommer maxi till mig, kan knappt vänta längre! kommer bli så mysigt!


Videodags!

Postat: 2010-12-28 - Kl: 19:28:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera


say whoot!?

Postat: 2010-12-28 - Kl: 19:05:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har varit överallt idag och har fortfarande inte hittat något att ha på mig på nyår. Det är liksom så pass få dagar kvar så att jag får lov att flippa ut lite! vad ska jag ta mig till? Jävla skit! jag är alltid ute i sista minuten...så jävla typiskt mig! Jag och Emma var på väla och i stan idag, men hittade jag något? svar:nej!

riktigt irriterande, så nu ska jag gå i ide och vänta på bättre tider helt enkelt, ..........


hittade en gammal goding på mig och Emma i våra bästa dagar!


Dagens låt!

Postat: 2010-12-26 - Kl: 20:41:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ulrik Munther - boys dont cry


julen var gr8!

Postat: 2010-12-26 - Kl: 19:21:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ojsan..jag har helt enkelt glömt av att jag äger en blogg! hahah känner mig lite illa till mods nu när jag säger det. och tänk att jag inte bloggade det minsta på julafton!? vad är detta? skärpning Henrietta Hertzman! men det hände faktiskt inte så mycket på julafton ändå, jag umgicks med släkten som de flesta gjorde, jag fick julklappar och jag åt julmat. Så det hade nog bara varit tråkigt att läsa. Men nu skriver jag iallafall och det ska vi vara glada för.

Så nu vet ni att jag lever, eller ja..lever o lever gör jag inte idag har sovit inprincip hela dagen och käkat kebab. Är riktigt sleten sen igår. Blev mycket sent, men måste säga att jag hade jätte roligt :) Jag vaknade nyss ifrån min ANDRA powernap för idag, och vet inte riktigit hur jag ska göra detta inlägget instressant. I nästa inlägg tänker jag iallafall vara lite mer social eller vad man ska kalla det!


Maximiliam Granqvist♥

Postat: 2010-12-23 - Kl: 23:28:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Har alltid sagt att man inte kan älska en person på mindre än en månad,
men jag älskar fan dig, jag gör fan det! Du är det vackraste jag vet<3

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.


Vår låt


uppesittarkväll!

Postat: 2010-12-23 - Kl: 23:25:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Är hemma från mormor nu, en liten trevlig släktkväll med julmat och bingolotto! Jag fick spela på mormors lott eftersom hon inte kunde se riktigt och hann inte med. Hon vann en ny bingolott en lyckosten! ... inte för att jag föredrar bingolotto precis, men är ändå glad för min älskade mormors skull! :) Jag har förresten min egen uppesittarkväll resten av natten nu, tänkte tvätta bort sminket och ta på mig en lökig tshirt och kanske sätta igång lite andra avenyn avsnitt.

Imorgon är det julafton, kanske gör en video imorrn bara för att! ni måste ju också få en julklapp ifrån mig. Annars är det ju inte rättvist! haha ;)

Såhär ser jag ut just nu, asläcker..fastnae!


mormor!

Postat: 2010-12-23 - Kl: 17:36:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ska hem till mormor ikväll och äta mat, vilket passar mig alldeles utmärkt! är helt slut efter igår, men jag hade riktigt kul ska ni veta, haha! får vi allt göra om!

så här såg jag ut igår :)


se hit!

Postat: 2010-12-22 - Kl: 11:42:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Jag är äntligen tillbaka efter ett rejält oplanerat uppehåll, men jag skyller på skolan eftersom vi haft plugg ända in i det sista men är klar nu, och hade avslutning i dag..ellerja, jag hade inte avslutning jag va hemma och sov istället för att gå dit. Det kändes inte som att jag hade något där att hämta. Ska istället på krök kanske om någon timme och därefter dra till danmark :) Ska bli trevlligt, vi kanske till och med bli tagna av rassian som är där..who knows? men det är nog ingen risk, jag och lina är så duktiga så!

utöver detta har jag inte så mycket mer att berätta mer än att jag saknar min pojkvän!


Detta vill jag INTE ha i julklapp!

Postat: 2010-12-19 - Kl: 22:01:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera






CHA CHA BLOGGEN

Postat: 2010-12-16 - Kl: 18:41:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
tjabba tjena hallå bloggelibloggen! Här sitter jag och borde...plugga? men gör jag det. hehe NAAAJ! men det gör ingenting för jag orkar inte ändå o så vitt jag vet ska man bara göra saker man vill göra. eller ska man? blev osäker nu, men tänker iallafall inte plugga, fast jo, de tänker jag. Ska bara få i mig lite mat i min runda goa mage. Men just nu gör jag ingenting iallafall, kom nyss hem från väla. Där handlade jag två schyssta julklappar. En till min låsses mamma o en till min storasyster. jag är verkligen inte bra på att handla julklappar, för allvarligt talat är jag riktigt snål, fast bara åt vissa. Som typ mina systrar...dom är jobbiga att handla till. För då får man ju oftast handla saker man själv gillar och det tycker jag är lite snett...:(

så här glad är jag just nu! :D


En ny video!

Postat: 2010-12-15 - Kl: 22:34:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Dagens låt!

Postat: 2010-12-15 - Kl: 18:55:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera









Zeetros - Raggarkung

Godmorgon!

Postat: 2010-12-14 - Kl: 08:56:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej bloggen! igår blev det inte heller så mycket uppdatering eftersom jag nämligen fick en kusin då. En liten flicka som ska heta Evanna. Ovanligt men ändå ett fräckt namn tycker jag. Så jag var på BB i stan igår, riktigt söt var hon. Jag ska göra henne till Henrietta Nr 2 eftersom jag är så vansinnigt cool...hehe!


sovit

Postat: 2010-12-13 - Kl: 16:46:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har sovit hela dagen eftersom det var lussevaka igår. Jag och Lina satt och kollade på bio från 00.00 till 07.00, så när man var påväg från bion var man ju inte för pigg. Så jag åkte hem och sov istället, jag hade aldrig klarat skolan idag. och sen, detta gjorde mig ruskiggt irriterande, ..kolla! skånetrafiken går mig på nerverna, nu har dom ändrat ALLA busstider och ALLA tågtider. Så satt och väntade på knutan i 25 minuter tills mitt tåg skulle gå halv. men nej, när tåget väl skulle avgå så åkte de inte utan en halvtimme senare började de köra, och de berättade inte ens i högtalarna vad som var fel!!!


Lussevaka!

Postat: 2010-12-12 - Kl: 19:06:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera



istället för att festa idag tänkte jag och Lina gå och kolla bio från 23.59 - 07.00 tror jag. Där får man då om jag uppfattat det rätt se 3 olika förhandsvisningar. Biljetten kostar 230 kronor och lättare mat och dryck ingår.

Så det ska bli lite små trevligt tycker jag :) rätt lame med bio så länge, jag kommer ju dock somna tror jag. Men vad gör det? man bara MÅSTE göra något på lussevakan!


ajdå..kass uppdatering!

Postat: 2010-12-12 - Kl: 14:34:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag är ledsen för den dåliga uppdateringen ni fått av mig nu i helgen, men jag kan inte mer än skylla på att jag faktiskt inte tagit mig tiden till att blogga för jag har haft annat för mig. Maxi min käraste pojkvän har sovit hos mig hela helgen och då är den första tanken inte att blogga utan då vill man ju mysa med honom såklart! men whatever, se det från den ljusa sidan, jag bloggar ju nu och bättre sent än aldrig?

Jag mötte upp maxi på knutpunkten i fredes, vi gick och käkade kebab och jag kunde inte mer än att stirra på honom och le. Han är verkligen skitsöt! hihi! sen åkte vi hem och kollade på film och myste. Nästa dag begav vi oss till väla,  Maxi skulle tvunget handla något till mig och han sa till mig att gå in i någon affär och peka på vad jag ville ha. Men aldrig i livet att jag gör det, nejnej! det känns ju bara fel. Så jag gick och satte mig vid ett bord på resturangtorget så fick han yra runt där i affärer o handla nått till mig ifall han nu ville det.. och det gjorde han förstås. Dock har jag inte öppnat presenten ännu men såfort jag gjort det ska jag visa vad jag fått :) spännande!

På kvällen gick vi på bio och såg Harry potter, en bra film med ett störigt slut, jobbigt att man inte fick se hela filmen, för det är ju såpass löjligt att nästa del kommer till våren. Men den som väntar på något gott väntar alltid förlänge! Ska iallafall se andra delen då tänkte jag, får hoppas att det är med maxi den gången också..

idag blev det dags att säga hejdå innan han skulle dra sig hemåt..:( men förhoppningsvir är jag hos honom till helgen. Annars blir det efter jul och det känns som en evighet tills dess. Jag har ju gått och kärat ner mig riktigt rejält!


mycket att göra!

Postat: 2010-12-09 - Kl: 17:27:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har sjukt mycket att göra nu ikväll så hinner inte blogga idag tyvärr. Men imorgon är jag tillbaka som vanligt och då ska ni få se på inlägg ;) men vi hörs imorgon då? bra!

1. Skolan
2. gym
3. städa/plugga
4. Jobba
5. Famillia (köpcentrum)
6. städa/plugga

7. Sova gott som fan


borde städa...

Postat: 2010-12-08 - Kl: 20:26:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag borde städa rummet och jag borde plugga. men jag har oturen med mig att inte orka ett skit av det. Dock borde plugga stå först på min to do lista idag eftersom jag har ett ganska så stort svenska prov på fredag som sagt. men jag är såååååååå skoltrött så jag orkar knappt gå på några lektioner längre. Jag vill ha lov lov lov.. eller helst vill jag ha helg nu eftersom Maxi kommer till mig..hihi! mysigt! ska mula honom allt vad jag kan..eller ska jag?;)

men iallafall så har jag extremt tråkigt ikväll, tog till och med på mig min gröna peruk..men inte hade jag roligare för det? HAHAHAHAHAHAHHAHA...näe...jag skrattade faktiskt inte :(


Reklam @min blogg

Postat: 2010-12-08 - Kl: 19:54:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänkte göra lite reklam för att hjälpa att sprida en låt åt en kille som jag snackat med på facebook. Han har nämligen låten på spotify och hur ballt är inte det på en skala? Så nu tycker jag att alla ni mina små söta läsare tar och gör likadant som mig att ni lyssnar på denna magnifika låt och sprider vidare den ni med. Tack så mycket! :)


Tryck på bilden för att höra låten


Svar!

Postat: 2010-12-08 - Kl: 19:11:51 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera



varför är du så kåt? :(

för det är fett ball att vara det..HEHE;pPp

har du lös hår? ;)

Ibland, ibland inte

Fick du känslor för han som satt bredvid dig på dh ?
ja, eftersom han numera är min pojkvän, dock var det inte första gången vi träffades då vi var på dh nu i vinter.

är du bitchig av dig?
näe det skulle jag inte vilja påstå, jag är nog mer typen som behandlar andra utifrån hur dom behandlar mig

Hur länge har du haft din blogg?

Har haft min blogg sen oktober förra året :)

Hur många inlägg har du gjort i din blogg?
1253 inlägg

är din granne mitt emot grym eller bara helt fantastisk?
haha, fick denna frågan av min bordsgranne mittemot på dh,
klart han är både grym och fantastisk ;) haha, inte för att jag pratade med dig så mkt!

hur kan hampe vara så söt?

Fråga hans föräldrar :)

vrf är du sååååååå bäst?
jag föddes sån! ;)

Det fanns inte så många frågor denna gången, men hoppas ni fick de svar ni ville!

random kommentar!

Postat: 2010-12-08 - Kl: 15:42:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera


svar : haha, ja jävlar vad tjock jag är :( hahaha, men ser det från den ljusa sidan. Då är det bara mer för mina föräldrar att älska! :D

En väldigt störig låt!

Postat: 2010-12-08 - Kl: 14:09:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Basutbudet feat. Rebecca & Fiona - Låna Pengar


Min önskelista!

Postat: 2010-12-08 - Kl: 13:52:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera

 

Gitarr
Parfym

Pengar
Smink
Smycken


jahaja!

Postat: 2010-12-08 - Kl: 10:14:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
idag är jag i skolan, tro det eller ej. och allt är precis som vanligt, Linas skoldator klabbar as usual, vi blir tillsagda att inte dricka cola vid datorerna och att skruva ner musiken, MEN...en sak är annorlunda och det är att vi fick en chans att spela musik men vi sumpade den efter att jag och Lina bestämde oss för att höja haha (a) men det gör inget, har egna "hörlurar" att sätta i och spela musik i. HAHAHAH...ändå..fan va fult hörLURAR .. typ som att någon lurar i ett hörn eller något. hahaha. morgonhumor!? jadå! ;)

Denna grisen har jag som bakgrunds bild, den är skitsöt! haha ;)




komplimanger

Postat: 2010-12-07 - Kl: 17:38:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har fått många komplimanger för min blogg och mina videos nu på senaste och jag tänkte bara passa på att tacka er alla som läser min blogg och sen måste jag säga att jag verkligen är glad att ni gillar den och tycker att jag är rolig. Det uppmuntrar mig något sjukt till att fortsätta. Så jag älskar verkligen att få komplimanger om bloggen men skulle uppskatta de ännu mer om ni skrev det här på bloggen istället för på facebook. Ni är bäst!

Fick detta ursöta meddelande idag på Facebook.
Riktigt gulligt av er att skriva så, & klart det kommer in fler videos när som helst!
så håll utkik!


♥♥♥

Postat: 2010-12-07 - Kl: 17:14:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Finns det något mysigare än att vakna till såna här sms en morgon,? nej, det finns det nog inte. Fick detta smset för någon morgon sedan. & jag kan ärligt säga att jag har den bästa pojkvännen i hela världen. Han gör mig så glad!

hemma hela dagen? jaaaadå

Postat: 2010-12-07 - Kl: 16:44:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sovit inprincip hela dagen, inte gjort ett dugg. Mamma skjutsade ner mig till bussen i morse men bussen kom aldrig. Antagligen har jag missat den eller så var den inställd på grund av snöstormen. Så jag promenixade hemåt istället och gick och la mig ett par timmar. Sedan beslutade jag mig för att se film eftersom det inte blev av igår. Kollade på pojken i randig pyjamas. och fyfan vad sorlig den är, trodde jag skulle börja gråta hela tiden..så till er som inte sett den, SE DEN! man får en helt ny bild av den tiden...ja, jätte sorlig är den! Nu ska jag tråkigt nog plugga, och det är ta mig fan tråkigast i hela världen,..vem pallar läsa om litteratur? svar: inte jag iallafall!

men whatever, plugg nu sen film eller telefon med älskling vi får se! :D


hemma från Gym!

Postat: 2010-12-06 - Kl: 17:45:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kom precis hem från gymet nästan. Heeeeeeeeelt slut är jag, så det är skönt att vara ensam hemma nu ett tag, Mamma är på väla och yrar så ska äta mat i lugn och ro sen antagligen ladda ner några gamla filmer. Är riktigt sugen på att kolla film nu, det va längesedan..eller nä nu ljuger jag för er, jag kollade faktiskt toy story 3 med pappa igår men förutom det så var det längesen, så ska ladda ner någon film som "p.s i love you" eller "pojken i den randiga pyjamasen" är riktigt sugen på att se någon av dom, det va så längesedan. aja, får se vilken det blir!
blivit biff....eller? eller? ;) hahah


bilder som ej publicerats!

Postat: 2010-12-06 - Kl: 10:33:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här kommer några bilder som ingen av er fått se förut...tror jag? haha, om togs när jag och Lina skulle spela in en musikvideo som vi senare inte orkade redigera! men tror den kommer upp någon gång på bloggen, så håll utkik!



Kvällens låt!

Postat: 2010-12-06 - Kl: 00:02:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Owl City - Vanilla Twilight

jag ÄLSKAR denna låten!

spotifylista!

Postat: 2010-12-05 - Kl: 23:22:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Malta..

Postat: 2010-12-05 - Kl: 23:07:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag satt och tog mig en funderare och tänkte, fan vad jag saknar maltaresan. Vill spola tillbaka tiden. Hade faktiskt jävligt roligt. Finns många jag saknar sjukt mycket som jag inte träffat sen sommaren 2009. som tillexempel malmö Alice och stockholmarna paul och martin. Undra hur dom har det nu, om dom har det bra och hur det går för dom i livet. För vi delar ju ändå ett stort minne tillsammans eftersom det var en språkresa på 3 veckor aja, Har iallafall Frida kvar i mitt liv, vi brukar träffas lite då och då som tur är :) haha..whatever.. här kommer lite bilder sen min språkresa!



Dagens låt!

Postat: 2010-12-05 - Kl: 20:36:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Kid cudi ft. kanye west - Erase me

Min Hetta (A)

Postat: 2010-12-05 - Kl: 20:18:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera

jag minns första gången jag träffade dig, jag fick ju en kram av dig din underbara tjej, ville aldrig släppa taget om mina händer, en tjej med långt blont hår typ som en ängel, för det jag säger till dig menar jag förralltid, för jag vill ha dig i en del av min framtid, för jag ville hålla om dig och puss på din kind, för jag vill att vi ska sluta som i sagor lyckliga o glada tillsammans alla dagar <333
Maxi Gillar sin Hetta Mest!<3

Video gårdagen!

Postat: 2010-12-05 - Kl: 18:38:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Pontus hade chillkrök och vi körde sanning eller konka, Carro valde konka och fick att hon skulle ta en penna o dra i toaletten och sedan slicka på pennan. Jag asflabbar sjukt fult i bakgrunden eftersom det är jag som filmar!


Väla!

Postat: 2010-12-05 - Kl: 18:24:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom nyss hem från väla. Det var meningen att jag skulle handla julklappar till folk osv men det blev bara köpt en julklapp till min storasyster. Tyvärr vet jag inte om hon läser min blogg, så jag kan inte skriva ut vad det är för något förren jukafton. Jag är typ sämst på att köpa presenter till andra, Jag har så jäkla dålig fantasi så det är sorligt. Men på väla fick jag köpt lite saker som kan vara bra. 3 par jeans/leggings och en vanlig tröja..vet inte till vilken nytta men det blev köpt iallafall, inte mina pengar som gick till spillo hehe...

just nu tänker jag att jag borde blogga ganska så mycket eftersom jag inte bloggat något på hela dagen. Det har varit full rulle nämligen, jobb och väla..så har inte hunnit! men tänker uppdatera nu enda fram till jag går och lägger mig istället!


cykla i snö...

Postat: 2010-12-04 - Kl: 17:58:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag fick precis värsta dampet på mina föräldrar. anledningen till detta drama är att pappa och hans fru lånat ut bilen och för att mamma druckit vin och har gäster. Jag skulle låna mammas busskort för att kunna ta mig till Landskrona med elli idag, men ingen av dom kan komma o lämna eller köra o hämta det. Så det slutade med att jag rå lackade på mamma,pappa och annette och cyklade utan ljus på cyklen i snö och halkade 8938489 gånger. Jag tror till och med jag gav ifrån mig läten som lät ungefär som ett argt lejon. ja, nu när jag tänker efter var jag ju rejält arg när jag cyklade upp för alla backar.

men jag är hemma nu och brottom/bråttom...(brainfreeze... hur stavas de?) har jag som bara den,. ska vara iväg om en timme och jag har precis duschat. så får väl raska på lite nu och röra på fläsket!

hörs sen!

får träffa Ch idag igen, har inte träffat honom på säkert en månad nu, så det ska bli kul!


Home sweet Home

Postat: 2010-12-04 - Kl: 13:29:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera

är det jag som är löken eller?

shit..hur ska jag börja? det är nog mitt största problem när det gäller att blogga..det är hur jag ska börja! haha. Men jag kom hem nyss efter gårdagen, helt slut är jag. Måste säga att det inte va den roligaste festen jag varit på men den dög väl. Kände ingen där mer än Lina och sebbe, så kan bero på det. Vi var i Vejbystrand och festade igår. men jag la mig typ vid 12 tiden för att jag var så trött. Alla trodde att jag mådde dåligt osv men det gjorde jag dock inte. Jag kände bara att jag inte hade något att hämta på ovanvåningen eftersom det var så lame, så jag gick och la mig på festen (a)..kan bero lite på att inte maxi var där. Allt är tråkigt utan honom nu för tiden haha. Jag gick och la mig dådå,...och det blev en sån pinsam missuppfattning eftersom alla gick och trodde att jag mådde kasst..JAG MÅDDE BRA! var trött o sånt bara.  men ja, 3 timmar senare då jag sovit sjukt gott begav vi oss hem till sebbe, jag lina och sebbe. Dom turturduvorna gick ner och åt glass som jag inte tålde..så jag gick och la mig och däckade direkt...sen vill jag inte veta vad sebbe och lina gjorde ;) haha. skojar bara!

hemma nu då, blir en hemmakväll idag och det ser jag fram emot. Ska bara gotta mig med film, godis och förhoppningsvis snacka med maxi hihi!


nya inköp!

Postat: 2010-12-03 - Kl: 14:42:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag hatar egentligen att skriva om vad man handlat osv, men eftersom detta är en blogg om mitt liv så får ni tåla det för den här gånger och jag likaså. Jag berättade ju igår att jag köpt lite småsaker på rean nere i malmö och ni har varit såpass snälla att jag lägger upp bilder på grejerna nu. Jag köpte även ett par nya vinterskor idag för 1200kr..jävligt dyrt för ett par skor, så får hoppas att jag tkr om dom och använder dom!




Godmorgon!

Postat: 2010-12-03 - Kl: 10:14:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
God morgon bloggen! har svenska nu, och det suger. Vi ska läsa i något häfte som man inte ens klarar av att hålla öppet för att det är så tjockt. Vi har nämligen prov i litteraturen på fredag nästa vecka...(?) måste säga att det är sjukt tråkigt och att jag mycket helldre suttit fast på ett tåg i en timme...Slutar snart..eller ja! jag slutar inte egentligen, utan jag mår så sjukt illa...hehe så jag ska hem. Måste dock iväg direkt och handla nya vinterskor annars kommer pappa bli surig på mig eftersom jag lovat honom att göra det. Mina andra ugs är ju som sagt sönder...

och vi hade nyss rast, jag brände mig på tungan av min varmchoklad, känns som att tungan ska trilla av i vilken sekund som helst, men det är rätt så chill det med! jag hissar iallafall varm choklad då det är så kallt på skolan som det är denna vackra fredag!


Dreamhack invigning

Postat: 2010-12-03 - Kl: 10:09:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera



knasig dag!

Postat: 2010-12-02 - Kl: 21:55:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera

okej, jag ska försöka skriva det kortfattat
men tror knappast det går eftersom det är väldigt mycket som har hänt idag. Jag vet knappt var jag ska börja om jag ska vara ärlig. Men ska försöka tänka ut...hmm.. jo! dagen började med att jag "försov mig" till skolan och hann inte med sista bussen eller vad man ska kalla det innan jag slutat för dagen i skolan. Så det blev att åka till Entré i malmö istället som är ett köpcentrum. Där var det meningen då att jag och Lina skulle handla julklappar, men så blev det inte.

Jag handlade ett linne på Rean för typ 64kr och typ "klistermärken" till naglarna för 19kr och sedan då lösögonfransar som jag brukar ha på mig när jag går på fest för typ 70kr. Så jag handlade billigt men bra tyckte jag själv! kan nog ta o lägga upp bild sen om ni är tillräckligt snälla!

Men innan vi då kommit fram till Entré så satt vi fast på tåget i säkert 1 timme på grund av någon växel som inte fungerade och för att det är snökaos i skåne just för tillfället. Så ja, vi blev 1 timme försenade ner till malmö och satt mitt ute i ingenstans och bara väntade. Det tråkigaste som hänt mig på mycket länge vill jag påstå. Tur att man har iphone som man kan göra allt med, så det blev fb och youtube och lite spel förstås för att fördriva tiden. Sen tillslut kom vi då fram till malmö och tog bussen mot Entré.

På entré käkade vi wok (stava!?) och ni tror inte Lina hittar ett otroligt svart ÄCKLIGT hårstå i sin mat? ...spyr lite!? aa. Jag sa till henne att gå o säga till så att hon skulle få ny mat, men hon vågade inte..hihi! (inte för att jag själv hade vetat hur jag skulle hantera situationen, men whatever)..så vi käkade som ingenting hänt, dock käkade nt lina upp maten där hårstrået hade hittats. men ja, äckligt ändå? för bara någon vecka sen hittade jag ett hårstår i min mat, fast det var i och för sig på en pizzeria i denna ynkla förort!

När vi skulle ta oss hem från malmö så blev vårt tåg inställt..och kan ni gissa varför? om inte, jo...snökaoset!!! det började snöa riktigt jävla mycket, så det var nästan ett under att det fanns ett tåg någon halvtimme senare som kunde ta oss hem...och när vi tillslut tagit oss hem så var det dags att åka till jobbet.

Efter jobbet åkte jag med pappa och min styvmamma Annette till Famillia för att storhandla och bland annat hitta ett par nya vinterskor till mig eftersom mina ugs är sönder...tror ni jag hittade några? ICKE. men därimot tog jag sönder ett par som jag provade och brast ut i ett asflabb..Annette fick panik och viskade ilsket att jag skulle ta av mig skon försiktigt och sedan ställa tillbaka den som ingenting hänt! hahahah. jag skrattade förstås mig igenom hela situationen!

detta va min dag kortfattat...finns mycket mer att berätta, men nu ska jag snacka skype med Maxi :$ <3




kvällens låt!

Postat: 2010-12-01 - Kl: 22:30:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Kelly Clarkson vs Maskinen - My life wound suck without segertåget

ont i halsen!

Postat: 2010-12-01 - Kl: 19:26:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Har börjar på ytterligare en ny förkyldning nu. det är fan det! hinner inte bli frisk från en förskyldning förren det kommer en ny! har ont i halsen och tror det kan bero på att jag gick ut utan jacka och vantar på foto lektionen idag, jag gjorde snöbollar och grejer så att jag fick ont i händerna så kall jag var! ....ja, men jag får skylla mig själv. Men aldrig kul att bli sjuk ju :( får hoppas på att det inte bli värre iallafall :)


Dagens låt!

Postat: 2010-12-01 - Kl: 14:07:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Priddyboy - It's dancy time
haha, låten är egentligen skitkass, men man får den på huvudet och sen vips blir den bra!

Hiss och diss by Henrietta

Postat: 2010-12-01 - Kl: 13:48:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Jag måste hissa otroligt knäppa youtube videos som får en att skratta så att man nästan tappar andan. På dh hittade Lina en video med massa olika knäppa misslyckanden , typ "fail video" blabla, men iallafall, vi båda dog 28942478 gånger åt en video där en liten unge körde iväg på en moppe och ramlade. HAHAHAHA...nästan så att jag faller i garv nu med! ska se om jag hittar den sen, så ska ni få se! hahaha





Jag fullkomligt DISSAR den otroligt löjliga spikmattan. alla i min familj har plötsligt fått för sig att den är bäst i världen! och jag vet inte hur många gånger jag försökt att ha tålamod att ligga på den oskönaste "madrass" i hela vida världen! den blir aldrig skön!? ;o bara nått jävla påhitt vi människor kommit på....aslöjligt!


 



God middag!

Postat: 2010-12-01 - Kl: 13:31:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har foto A lektion nu, inte så mycket att skryta om. Ganska så segt, trodde dock det skulle vara roligare när jag valde det som tillval i 1an. men whatever, får väl hoppas att det blir roligare lite senare in på läsåret, eller aa, till våren. Vi har sån uppgift nu att vi ska fotta något motiv, 5 bilder. Jag valde min "iller" som jag och lina kallar det, ..ni vet den pälsen som sitter på luvan på nästan alla vinterjackor, ni förstår vad jag menar. Jag tog av den från min jacka och satte den lite här och var. Blev faktiskt ganska nöjd. "en dag i morris liv" tänkte jag ha som underskrift, men det kan hända att jag ändrar mig senare.

Här är mina 5 bilder jag valde iallafall!






God morgon!

Postat: 2010-12-01 - Kl: 10:50:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
God morgon God morgon bloggen! Sitter här och har min första lektion för dagen, nämligen mentorspass. Tror dock inte detta är de roligaste som händer idag men ändå har jag förbaskat kul. Jag och alla andra i klassen fick frågan om vad vi tyckte va roligast...nån sån övning..jag svarade natthumor, för vad är roligare än natthumor?! man kan skratta åt precis allt utan att de ens är roligt! så ja, ärligt talat är nog natthumor det roligaste i mitt liv.

förresten, jag köpte nyss en bulle, har dock ätit upp den nu så slängde resterna på marken. Det ser lite gott ut ellerhur? vet att ni vill smaka!