helgensplaner!

Postat: 2010-09-30 - Kl: 23:40:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera


hm..låt mig se! vad ska jag göra i helgen? imorgon transporterar jag mig tillsammans med min storasyster till Väla för att antagligen köpa en mobiltelefon i panik eftersom min pajjat och kanske något snyggt att ha på mig till festligare tillfällen.

på kvällen blir det att dra sig till kävlinge för att kolla film med pontus (kanske!?) annars en helt vanlig hemmakväll för att tagga inför lördagen som blir lite mer händelserik...för det är såhär att jag och Jack har en överennskommelse, att om jag lyckas hålla mig normal och inte flumma sönder så är jag bjuden till hans fest, hmm!? knas, men tydligen är det så att nomala personer blir bjudna på fest och de icke-normala blir inte det....eller är det så? haha. jag är normal ibland iallafall!


OPPS! nu hoppade min älskade katt svante upp i min säng, så jag antar att det är läggdags. Natti Natti!

http://jensenspagarhbg.blogg.se/

Postat: 2010-09-30 - Kl: 23:29:02 - Kategori: Henrietta - KommenteraTryck på bilden så kommer ni till deras blogg

Nu tänkte jag vara snäll och utföra något av det jag lovat mina söta små pojkar att göra för några veckor sedan, nämligen göra lite reklam för deras glamorösa blogg de skapat. Personligen tycker jag att bloggen är väldigt kul att läsa eftersom vart enda snubbe av dom är typ helt crazy in thaaaa head! Så mitt tips till er är att ni börjar läsa deras blogg om ni vill få er några goda skratt! Så in och kolla med er!


bilder sen förra helgen!

Postat: 2010-09-30 - Kl: 23:22:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Här kommer lite bilder sen förra helgen då MR oliver hade lite pardey i sitt hus.
En del har redan sett dom eftersom dom ligger uppe i min höstmapp på facebook. & De flesta bilderna är ifrån när vi väntade på bussen i ösregn då vi skulle bege oss hemåt, så dock ser vi lite sletna ut!

Bokade Dreamhack idag!

Postat: 2010-09-30 - Kl: 23:14:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
okej, idag bokade vi (jag och lina) DhW10 vilket jag ser fram emot väldigt väldigt mycket eftersom vi inte ska dit till sommaren, och de är för att vi ska utomlands och festa huvudet av oss då istället! haha, men i alla fall, så tänker jag berätta att jag sitter på D29;34. Kom och hälsa på mig vettja? inte långt kvar nu. 55 dagar eller något...

55 dagar går fort och snart sitter vi där på våra bara små rumpor..eller bara och bara är dom inte! men dom sitter där dom sitter!


I'm back on track!

Postat: 2010-09-30 - Kl: 21:35:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Hej bloggen!

saknat er så att jag fått ont i tårna :( jag har bestämt mig för att börja blogga igen men inte till någon speciell anledning, mer att folk velat att jag ska sätta igång som vanligt igen med mina galna små hyss eller vad man ska kalla det.

Idag har jag gjort tråkiga saker, jag har varit i skolan, sovit och jobbar och just nu håller jag på att plugga till världens mest meningslösa och äckliga matteprov som jag har imorgon. Det kommer gå åt helvete precis som vanligt, jag och matte hör inte direkt ihop. jag är alltså ingen mattematiktjej, men de gör ingenting, för matte är inte kul och de kommer inte bli kul hur jag än gör. Men nog om det. Jag börjar blogga igen nu om både intressanta och ointressanta saker, så håll i hatten för nu är min blogg on fire! :D


bloggpaus!

Postat: 2010-09-25 - Kl: 16:47:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera


åhåhåhåhååh, jag är sämst på att uppdatera. Tror faktiskt jag tar en liten paus, och börjar blogga igen om 1 vecka eller något! bli inte allt för ledsna älsklingar :(kvällens låt!

Postat: 2010-09-22 - Kl: 22:58:01 - Kategori: Henrietta - KommenteraRasmus Seebach - Engel

hååhåhåh sååååå fin!

Svar!

Postat: 2010-09-19 - Kl: 19:09:34 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera


Vilka bloggar följer du?

inga just nu, tittar in på Kissies och min kompis Ellinor då och då!

Varför började du Blogga?

har ingen aning! jag tkr att det är skit tråkigt! hahaha..

kan inte du berätta om slagsmålet i skolan?

jag tror inte personerna som var involverade vill att jag ska göra det!

Hur många besökare har du perdag?
det är olika faktiskt, förut hade jag ju 500 unika, men eftersom jag tröttnat något så fruktansvärt på att blogga så har jag bara 200 st idag.

hur mkt tjänar du på bloggen?

Denna månaden får jag ut 500 kr.

spelar du några datorspel?

ah, spelar aoe och ska börja med cod så fort jag får pengar till det.

hur många dhn har du varit på?

3 st, i vinter blir det mitt fjärde.

Solar du solarium eller ska du börja nu i vinter?
jag solar inte under sommaren, men på vintern gör jag!
vem vill vara blek och äcklig? inte jag iallafall...

Plattar du ditt hår varje dag?
japp, annars ser jag ut som en pudel!

Är det fel att vara oskuld när man är femton?
nej, det tycker jag absolut inte! man ska vänta så länge som möjligt.

stämmer de att du och lina hunefalk är kusiner, eller är det bara som ni säger?
Lina är min kusin ;)..hehe

vad tycker du om svartsjuka? och hur får man bort det om man är det?
personligen så bryr jag mig inte så mycket om svartsjuka för det är något alla människor är någon gång, vissa mer eller mindre, det är väl ingenting man kan göra sig av med, man får helt enkelt lära sig att hantera det och skita i vissa saker som kanske inte är fullt så allvarliga/viktiga som man tror. Visst kan det vara jobbigt men folk som är överdrivna med sin svartsjuka, men man får typ skita i dom eller något!

när hadedu sex senast?
derru ;)

vad gör du?

just nu ligger jag i sängen och känner mig jätte sliten och trött!

vad tycker du om följande bloggare:
kissie:
hon är cool, fast lite överdriven imellanåt.
paow:
söt tjej, vet inte så mycket om henne
kenza:
ingen aning
hugorosas:
han är skitsnygg!
gaybloggen:
skitlöjlig!
dessie:
inga kommentarer faktiskt
foki:
har inte läst hennes blogg

halvt som halvt återhämtad!

Postat: 2010-09-18 - Kl: 20:30:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vill bara säga tack till alla som har brytt sig om mig idag, som slängt
iväg sms och frågat hur jag mår. Det betyder guld ska ni veta!

Nu kommer snart Pontus och Ch hem till mig. Vi hade tänkt kolla lite film och äta godis, sedan sover dom hemma hos mig eftersom att jag är ensam hemma. Det känns jätte tomt i hela huset idag, och jag är jätte trött och seg sen igår. Jag är svin hungrig men jag orkar fan inte ens röra mig. Bud på att beställa hem en pizza eller något, men jag orkar inte hämta den...orkar ingenting! men vi får hoppas på att Ch och pontus lagar någon mat till mig när dom kommer, haha. annars jävlar ;)


vilken kväll!

Postat: 2010-09-18 - Kl: 18:30:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Alla undrar säkert vad de egentligen var som hände igår. och om det är mig ni frågar så minns jag ingenting typ. Allting började bra, jag hade roligt och alla andra hade roligt. Det blev en suverän kväll enda fram till att allting failade. Jag kom in retro och hade super roligt, dansade och träffade massa av mina vänner, och jag hade koll på läget. Efter ungefär en halvtimme inne på retro så skulle vi köpa shottar, men det funkade inte för att vi var för små. Så vi bestämde att vi skulle försöka ta oss in på 18års puben på där nere på retro istället. och det lyckades vi med, där efter fick jag då en shott där inne, och sedan är allt bara svart.

Så frågan är hur jag kan gå från lite onykter, till en total blackout!? Lina och company hittade inte mig någonstans, och jag har fått berättat för mig att jag kom ut från en gränd helt jävla förbannad och började gå mot fel håll. Sen hade vi kommit fram till båten och jag hade lagt mig i min kompis knä och börjat spy eller något, vet inte. Sedan blev jag okontaktbar och medvetslös, så det slutade med att ambulansen kom och jag och Lina fick åka till akutmottagningen i Danmark. Där fick jag dropp och syrgas m.m och de tog blodprov. Jag hade jätte lågt blodtryck och fick en sådan klämma som håller koll på hjärtslagen..

Jag och Lina tillbringade natten i ett observationsrum på en akutmottagning i Helsingör för att jag blivit drogad! Så jag säger inte mer än att jag inte ska festa på väldigt länge, även om det är fruktansvärt kul!

Men nu kan jag stryka:
testa droger,åka ambulans och sova på en danskakutmottagning
från min "ATT GÖRA LISTA"..

och jag orkar verkligen inte med människor som är så respektlösa att dom medans man är medvetslös kan stå och säga såna saker som "druckit två cider eller?" .."fjortisfylla".."fyllehetta" ..."ägd" m.m. Det känns liksom väldigt onödigt om man inte har någon som helst aning om vad det egentligen är som har hänt. Jag börjar fan undra vart världen är påväg...och jag orkar inte försöka övertala en massa folk om att de ska tro på mig, för antaligen är det så att alla tar förgivet att jag drack för mycket, men jag vet hur mycket jag drack och ni får tro precis vad ni vill.Så surt!

Postat: 2010-09-16 - Kl: 10:44:37 - Kategori: Henrietta - KommenteraSatt på Olympias resturand och kollade när HIF förlorade den stora derby matchen mot Malmö ff igår. Vilket suger big time! vet inte riktigt vad jag har att sägs om saken. Det är egentligen bara till att erkänna, MFF spelade bättre än vårt kära HIF igår. Inte en enda passning satt där den skulle. och frilägen som egentligen skulle sitta där satt inte. Nästan så att man blir besviken, men det är fortfarande inte slut. Det återstår 7 stycken spännande matcher och precis allting kan hända. MFF har de svåra matcherna kvar medans vi har de mindre svåra. Alltså kan allting hända, och de är inte så att detta var slutet. Detta var alltså bara en helt vanlig match i allsvenskan, så de som tror att mff redan vunnit kan ju bara banka sig själv i skallen, för det har dom verkligen inte gjort!

Ta inte ut segern i förskott MFF, ni är fortfarande sämre än oss, för varför? säg mig, varför? har mff inte vunnit över oss sen 2007 annars? Ni hade tur igår, men nu är de slut på den turen!

KOM IGEN HIF!

vi kör en frågestund

Postat: 2010-09-14 - Kl: 23:31:47 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera

ååhnej!

Postat: 2010-09-14 - Kl: 21:15:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag kan inte tro det själv! fanfanfanfan, JAG HAR KOLLAT KLART PÅ ALLA SÄSONGER AV SEX AND THE CITY!!?!?! hur sjukt är inte det på en skala? vad ska jag nu göra när jag har brist på saker att göra? detta är något väldigt hemskt, jag kommer sakna det så himla mycket. Det gör ont att de är slut! hahaha.

jag minns när andra avenyn tog slut, jag visste knappt ut eller in då! det är inte rättvist,. Det ska fortsätta livet ut, eller aa, det tycker åtminstone jag! fan för slut, fanfanfanfan! Får väl börja kolla på how i meet you mother eller något. men frågan är bara...VARFÖR JAG? VARFÖR ÄR DE SLUT! hahah, sounds crazy...men ååh :''''''(jag försov mig!

Postat: 2010-09-14 - Kl: 12:37:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag försov mig idag, klantig som jag är. haha, skitlöjligt! vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken egentligen, får väl ta 3 timmars frånvaro idag. Det suger verkligen! men har ju inget val. sen är jag jätte sur idag också, vädret suger och pappa åkte till tunisien idag, det är ensamt och tråkigt här hemma och såhär ska jag och min syster ha det hela veckan..

kanske är det dags att tälja på en pinne och leva som folket i förr. Dom hade konstigt nog saker att göra hela tiden, fast sen så såg dom ju förjävliga ut också, kan va därför! eller va...hur gick det ihop? ääh, vet inte. Ska kolla ett sex and the city avsnitt nu, kanske kan det få mig på lite bättre humör.

Var tog mitt lyckorus vägen? någon som kan svara på det? haha ;)
& tänk när det blir sånt här väder som på bilden, då lär vi alla dö!


Sept. 13, 2010

Postat: 2010-09-14 - Kl: 01:11:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Måste säga att jag fick ett litet lyckorus för ett par timmar sedan, jag täntke på allt jag ärligt talat har. Det finns många som skulle kunna döda för att få de livet jag har. & jag fattar inte hur jag kan vara så bortskämd att jag ibland tvivlar på allting, jag har verkligen ett skit bra liv, och jag älskar det! jag har världens mest underbaraste vänner man kan tänka sig.

ikväll blev det Bio med ch och pontus, vi kollade toy story 3 i 3D, den var inte så bra som vi trodde, väldigt seg måste jag säga. Efter bion blev det fika på Mezo!

Tack för en mysig kväll pojkar, ni är bäst!<3
ny video! ;)

Postat: 2010-09-12 - Kl: 22:09:33 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

Hejdå Göteborg!

Postat: 2010-09-12 - Kl: 11:35:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
dags att bege sig hemåt nu om ett par timmar. Tror faktiskt att jag kommer sakna Göteborg över mycket! och snart börjar jag fan räkna ner till dagarna då jag och lina flyttar hit på riktigt!

Nu ska vi ner i stan och käka osv, sen 13.30 går bussen hemåt!

Så hejdå Göteborg, Hej skåne!
hemresa imon!

Postat: 2010-09-12 - Kl: 02:13:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ikväll blev det fotboll. vi kollade Zlatans första match med milan, och som han failade på straffen hahaha. stolpe! han suger verkligen mer och mer den där zlatan. Men rätt synd om honom ändå. ikväll blev det inte bara fotboll, utan fick träffa älskade Rasmus som jag inte träffat på över ett år. Han var på samma maltaresa som mig. och jag måste verkligen säga att det var himla roligt att träffa honom igen. Han är så gullig så!

Nu är jag fete trött, även om jag egentligen inte gjort någonting idag, Imorgon ska vi hem igen, så det väntar en resa hem till skånelän imorgon, men innan det mcdonalds och sömn!

Rasmus och jag på skumparty't i malta, fan vad jag saknar det!


bäst i idol

Postat: 2010-09-11 - Kl: 18:53:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
han är helt klart bäst hitintills i idol! så jävla grym. Han är fan bättre än orginalet också! sinnes!


Grattis älskade vän!

Postat: 2010-09-11 - Kl: 13:55:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Idag måste alla tänka på att det inte bara en en tråkig dag idag då world trade center kapades utan också min bästa killkompis födelsedag! så om ni träffar på honom eller vad som så måste ni slänga in ett grattis! för han är verkligen världens underbaraste :) Såå grattis till min älskade vän Robin durietz.
Göteborg!

Postat: 2010-09-11 - Kl: 13:47:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter i göteborg nu, nyss vaknat efter en otroligt lökig natt. Igår kom vi hit ungefär vid 3 tiden och vi gjorde egentligen inte så mycket, vi lanade och käkade pizza, alltid något ellerhur? men idag hoppas jag på att de ska hända något mer intressant att informera om, för annars lär jag hoppa från Davids Ballkong!


Jag har kommit på att jag ser ut som en kille med mössa, bara så ni vet alltså!
låt oss diskutera om Linas lilltå är äcklig eller inte....svar: Den är äcklig!cleaning up my room!

Postat: 2010-09-09 - Kl: 19:52:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej hej och återigen hej!
ledsen för min otroligt kassa uppdatering, men jag har ingen lust. Jag är inne i min "tråkperiod" där allting är tråkigt och där jag inte har lust till att göra något. Jag vet, de låter jätte deprimerande, men det är så det ser ut för min del och HEEEY! jag uppdaterar faktiskt nu som du ser, så alltså borde ni vara glada istället för sura. Men jag har rätt mycket att fixa till imorgon, måste städa rummet och packa, men packa är fan svårt, helt ärligt! det är ju inte så att jag har lätt att välja kläder på morgonen innan skolan, hur tror ni då det är när jag ska planera vad jag ska ha med mig för en hel helg? Man vet ju liksom inte vad man känner för att ha på sig ellerhur? men skitsamma nu, nu babblar jag på en hel del...vet inte om vad egentligen, det är nog mest för att jag vill uppdatera. och förresten, jag vet att jag inte spelat in det helgalna jag skulle göra förra veckan, men jag ska försöka fixa de så fort som möjligt. I have a life darling! ;)

Idag var det slagge i skolan, tyvärr kan jag inte informera om för mycket för då kommer jag säkert att få skit. hehe...igår va jag på samtal med rektorn med Ina & Lina tillsammans med två personer i vår klass som vi nt går ihop med., men det är skitsmma nu, jag får inte blogga om det!

Nu ska jag städa, vilket verkligen behövs, som ni kanske ser!

foto A

Postat: 2010-09-08 - Kl: 20:50:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hade min första lektion i foto A idag. Tänkte bjuda på lite bilder som vi tog där. Tyvärr är jag väldigt äckligt lökig på varje bild eftersom det var sista lektionen. Så gottfolk, ni får ta det denna gången, jag är ledsen!

Göteborg på fredag!

Postat: 2010-09-07 - Kl: 22:02:00 - Kategori: Henrietta - KommenteraKänner att jag är en loser på att uppdatera, men det händer inget i mitt liv just nu. Jag äter sover och går i skolan, how funny is that!? ni får säga till mig om vad ni vill höra om ni då inte vill höra om mina dödstråkiga dagar på john bauer. Men en rolig sak kan jag meddela och det är att jag och Lina är uppsatta på lägenhet i Göteborg nu, så vi står i kö. Känns bra på något konstigt sätt, jag längtar sönder mig till man får flytta! för det kommer bli så otroligt skönt att komma ifrån äckel skåne..jag vill ut på äventyr!

Men inte nog med det, jag och lina bokade vår lilla trip till Göteborg igår också, så vi åker klockan 11.50 på Fredag från Knutpunkten, så om ni vill stå med vita servetter och vinka av oss, så gör det!. Spännande ska det bli i alla fall! vi ska bo hemma hos david med Han och Jonte. Får se vad vi hittar på för något skojigt, har ju med min dator dit så jag kommer informera er om vad som händer under dagarna.

Tråkigt nog åker jag hem på Söndag klockan 2. Men det är fett värt det, för jag älskar Göteborg! Det är en så himla skön stad, And i really mean that!

morgning!

Postat: 2010-09-07 - Kl: 06:48:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
God morgon God morgon!

Här sitter jag, klockan är typ 06.45 och min buss går om en halvtimme. Min frukost är precis som vanligt två rostade ostmackor med gurka och salt! vad de nu skulle vara bra för er att veta..hehe! Mamma hittade nyss en död mus utanför vår trappaa. Jag tror min katt vill att vi ska äta upp den, men jag kan ju säga att jag avstår i alla fall :)


Dreamhack abstinens!

Postat: 2010-09-06 - Kl: 20:37:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Måste säga att jag är riktigt taggad inför DHW10, dock tror jag att det blir både mitt och Linas sista DH, för vi åker helldre utomlands tillsommaren, så ja. Vi redan nu taggar vi som fan med musik och annat till DHW10, det kommer seriöst bli de bästa dh:et. Kommer göra allt galet man bara kan göra!

ääh, detta får helt enkelt inte vara sista dh!


PREZY - LAN


DAGENS ANSIKTSUTTRYCK!

Postat: 2010-09-06 - Kl: 19:56:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Detta ansiktsuttryck fick jag se imorse, och taskig som jag är kunde jag inte hålla mig för skratt. De flesta som går på min skola och läser detta och ser bilderna vet nog vem det är jag menar. Jag är rå...men jag kan inte RÅ för det, hahah. Var jag inte lite fyndig där? tjaaa, tänke då det! fan, ni älskar mig!!!!
Mina älskade katter

Postat: 2010-09-06 - Kl: 19:42:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Är hemma nu. känner att jag är mätt som en stor plätt! så nu medans jag smälter maten så sitter jag och kollar lite bilder och kom på att jag har världens finaste katter. Man vill ju bara gosa och krama med dom så fort man ser bilderna!


Min älskade Truls


Min älskade Sessan


Min älskade Svante

BRB

Postat: 2010-09-06 - Kl: 17:20:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ska iväg och käka pizza med mamma tillbaka om en timma! ;)

Dagens låt!

Postat: 2010-09-06 - Kl: 17:07:23 - Kategori: Henrietta - KommenteraEnrique Iglesias ft. Pitbull - I like it


skånetrafiken suger!

Postat: 2010-09-06 - Kl: 16:51:26 - Kategori: Henrietta - Kommenteraokej, jag tänkte skriva detta snabbt nu innan jag förtränger det!

jo, det var som så när jag slutat skolan idag att jag fick världens otur. Redan när jag satte mig på tåget hem från ängelholm så kände jag att det skulle bli en jävligt lång resa hemåt. & jag lovar, jag har aldrig i hela mitt liv kommit hem så segt efter skolan. Tåget jag skulle ta hem stannade i mörarp i typ 15-20 minuter pga strömavbrott- Jag menar HALLÅJA! det är 2010, sånt ska inte få inträffa! men i alla fall, så fick vi inte ta vår 14.40 buss från ängelholm hem utan vi var tvungna att byta i helsingborg vilket är lite segt. Så då fick jag ju ta de där satans 36 tåget i stan och det var då det tåg som klabbade. Jävla skit säger jag, men inte nog med det. utan sen när jag äntligen kommit hem efter denna OTROLIGT varma och äckliga resa med massa hostiga och snuviga tanter och gubbar så börjar jag promenixa hemåt, ni tror inte jag får stanna och vänta för att bommarna ska gå ner och där får jag stå i sisådär 5 minuter för det var ju inte de lilla tåget direkt!

Sååå, nu är jag hemma efter en äckligt jobbig resa,
jag slutade 14.45 och kom hem 16.46!
Tack skånetrafiken, you're the best!


Engelska!

Postat: 2010-09-06 - Kl: 14:34:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Riktigt sugen på att få komma hem nu. Skolan är riktigt seg idag, sitter i matsalen nu tillsammans med Lina och Ina.. HAHA jag vet! deras namn låter typ likadant. men anstränger man sig så lär man sig! och jag är ju fett smart, så de är ju hur lätt som helst! men whatever ;) vi har engelska nu, men vi med lite hjärna är redan klara med de vi ska göra för vi spelar våra kort så jävla bra!


Kvällens låt!

Postat: 2010-09-05 - Kl: 23:54:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Raddox - CTRL+Z
haha! låten är fan skön fast att den är gammal!


Jag vill ha en möjlighet, superhjältefärdighet, göra om allt jag gjort fel, kunna ändra på en del. Varje gång nånting går snett, plocka fram tangentbordet,
Mina knappar trycka in, CONTROL+Z FTW

BLOGGENERGI MÖG!

Postat: 2010-09-05 - Kl: 23:03:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag sitter och gör....ingenting! och det är de som är så otroligt skönt, jag jobbar på att kunna sitta still och inte hoppa runt som en jävla gnu och sjunga. Det är faktiskt helt knas, att jag måste ha någonting att göra hela tiden. och nej, faen! det är inte bara knas det är helsjukt! jag har druckit för mkt läsk ikväll, och jag har överskotts energi. Dock har jag inte haft såkallad "bloggenergi" idag heller, för att jag har bara tänkt på mig själv o legat i sängen.

ikväll kom jag ut en stund iaf, jag var ute med Casper och blev fotograferad. Bilderna får ni se imorgon. för annars blir ni bara för bortskämda...MEN! nu är mamma arg, nu måste jag ner på mitt rum!

tjaaao!


dk igår!

Postat: 2010-09-04 - Kl: 17:02:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sorry för seg update men jag är trött sen gårdagen då jag var på puben i danmark. Måste säga att jag hade riktigt jävla kul efter några tequila/lakris shotts, 6 drinkar. träffade massvis med härligt folk, men kom dock inte in på retro, eller jag sket i det rättare sagt. Det kändes inte så där super duper kul! så jag stannade kvar på puben och gjorde av med alldeles för mkt pengar. Men det gjorde min kväll fantastikt rolig! får vi göra om!

Men min uppdatering blir inte bättre än så här idag, jag ska snart iväg igen. Ska på släktkalas och fira min kära kusin John.

utförsäljning på kläder!

Postat: 2010-09-02 - Kl: 16:47:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har massvis med kläder som bara ligger i garderoben och skräpar. & eftersom jag lovat nästan alla i min familj att ta tag i mitt rum och min garderob så började jag lite smått med det idag. Jag hittade lite smått och gott som jag faktiskt inte använt på evigheter och som är förlitet. Så jag säljer därför ldessa plagg för att jag tycker att de förtjänar en ny ägare....det är så synd att slänga :')

Så finns det något ni vill ha av detta så hojta till så kan vi snacka priser/storlekar osv. För många av dessa plagg är inte använda mer än ett fåtal gånger om ens det..!?Dagens låt!

Postat: 2010-09-02 - Kl: 15:52:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Mohombi - Bumpy Ride

Hiss och Diss

Postat: 2010-09-02 - Kl: 15:43:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera

1.jag ska vara löjlig och hissa nagellack, för det finns faktiskt inget som är tuffare. Dock är de lite jobbigt att få de jämt och snyggt, men när man väl hittat sitt snygga nagellack och fått på det på naglarna, så är det urtjusigt. Förut använde jag inte det, hade inte en tanke på det. Men idag kan jag inte ens gå utan det för då känner jag mig ofräsch.

2. Jag hissar även facebook för den sidan ger mig många skratt om dagarna framför datorn. Jag älskar att tagga min bästa kompis Lina på bilder hon inte ens är med på. ibland sitter jag bara och letar efter roliga bilder och konstiga människor att tagga henne på.
1. jag rå dissar tjejer och killar som försöker färga håret blond när deras dåvarande hårfärg var svart. Det blir så fan heller snyggt och sen går de runt och tror att de blivit blondiner när det ser ut som att någon pissat ner deras hår.

2. jag AVSKYR kammoflage kläder, typ jackor m.m. Det finns en kille som åker samma buss som mig varje morgon, han har världens fulaste jacka..OCH JAG SKOJAR INTE! den är i kammoflage och skitlöjlig. Han går runt och tror att den är skitsnygg stackarn :(

tråkig dag

Postat: 2010-09-02 - Kl: 15:24:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Detta är en tråkig dag, för idag händer det nästan bara tråkiga saker. Min dag började ju lite sisådär, jag försov mig vilket ändå var lite tur eftersom jag knappt fått någon sömn alls i natt för min hosta, efter att pappa väckt mig hade jag knappt en halvtimme på mig att duscha och klä på mig och springa till bussen. Det var precis att jag hann, och när jag kommer fram har jag kommunikations pssykologi. Det ssuger! jag fick veta att vi hade en deadline imorgon klockan 23.59. & det suger ju ännu hårdare. Men som tur är räddade Josse mig, Thanks god for that!

Jag slutade klockan 11 och begav mig hemåt. och nu om ett par timmar är det dags att dra sig iväg igen, för då ska jag jobba på det där jävla pensionärs bingot! så tråkigt som jag vet inte var jag ska ta vägen. Det enda som är bra med det är att jag får pengar och godis. annars är det som att lägga sig under någons sko och vänta på att man ska bli ihjältrampad.
HAHA

Postat: 2010-09-02 - Kl: 10:39:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter i skolan och har kommunikationpsykologi. Det suger rätt hårt! slutar klockan 11 idag, så det blir tidig hemkomst idag och det glädjer mig. Nu ska jag tagga massvis med folk på facebook för att de är världens roligaste underhållning!

oh god!

Postat: 2010-09-01 - Kl: 20:24:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera


& DÄR!
..kom pappa och Annette hem med mat till mig, började precis undra vart dom tog vägen!

spotifylistor!

Postat: 2010-09-01 - Kl: 20:00:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera

PARTYMODE____SLEEPMODE

Här har ni chansen att få två bra spelningslistor av mig..
En till de festliga tillfällen och en till att ha som vaggvisor när det är dags att sova!
I absolutly love them!

Dagens låt!

Postat: 2010-09-01 - Kl: 19:32:08 - Kategori: Henrietta - KommenteraPikku - Saknad
Passar så bra till mitt tillstånd just nu...

Hur é de baby? Går det bra? jag väntar hela veckan på ett telefonsamtal
Jag vet jag har det bästa, jag får lida pin,jag måste göra någonting för att fördriva tid.
Jag har ju vänner och allt det där men du vet dom kallar mig för toffel
jag är faktiskt där. Men jag är maktlös här och jag skäms som fan,
För alla andra tror att jag är känslorkall.


kill me please!?

Postat: 2010-09-01 - Kl: 18:53:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag måste vara mer än sjuk. helt seriöst! jag har kollat på över 15 sex and the city avsnitt nu. someone kille me!? jag kan inte slita mig, fast jag har ingen som helst anledning till att ens försöka. Det finns inget annat att göra. Pappa och Annette är och storhandlar och jag...jag är sjuk! Får hoppas på att de tar hem mcdonalds mat till mig. Det har gått några timmar sen jag åt sist. Och kom ihåg det jag sa, att när man är sjuk får man feta i sig hur mycket man vill. Så kom nu inte och påstå att jag äter för mycket skräpmat. för det vet jag faktiskt redan om! men de löser sig till hösten, jag ska börja gymma! fantastiskt ellerhur? Fett awesome!


HAHA VA?

Postat: 2010-09-01 - Kl: 15:19:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ja gott folk, jag är inne på bdb! det suger men vad ska jag göra? Jag spammar och gör reklam för min blogg och mina videos och så plötsligt får jag världens sjukaste PM av en 97a...jag menar!? var är världen på väg? är han inte så pass liten att han bara sett sin mamma naken? vilket litet äckel."du är riktigt snygg om jag skall vara ärlig :)) men är dina bröst silikon eller normala? Jag gillar mjuka :)<3jag ville bara söga att jag skulle vilja bli ihop med dig nu för du e så jävla sexig :)<3"


fimpa skitsnacket gubben, du är fortfarnade så pass liten så att du måste använda cykelhjälm , men de lär ju behövas om du säger sånt här till folk. Då lär dom ju vilja banka dig i skallen några gånger!

Nerbäddad

Postat: 2010-09-01 - Kl: 14:52:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter hemma idag med för att jag hade världens hemskaste natt. Jag hostade konstant och hela min kropp gjorde ont. Jag tror jag åkt på en rejäl förkyldning. Men just för tillfället känns det bättre, jag var ute och tog en runda för att jag var tvungen att ladda på min mobil. Vädret är ju jätte fint ute! det är varmt och solen skiner, och jag är sjuk...det måste vara något lurt på gång helt seriöst! Imorgon ska jag fan dra min kropp till skolan, annars lär jag ju missa mycket. Vi började nämligen följa schemat idag, det suger! men skönt att komma in i det vanliga livet igen. Jag låg nyss och mös nerbäddad i soffan med en kebabtallrik och med Jimsvärld på tv. Ibland kan det vara mysigt att vara sjuk, men absolut inte när det börjar närma sig helg!