amen lägg av

Postat: 2009-10-31 - Kl: 21:34:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera

jag har en del busringningar på min mobil under nätterna/dagarna/kvällarna. Jag har faktiskt tröttnat nu. I början var det kul men nu är det fan bara läskigt. I morse ringde någon så svarade jag & sa hej. så var personen helt tyst och sedan la han/hon på. Riktigt skumt & uttjatande nu. visst. det är kul att ringa runt själv, det kan jag inte säga något om, men detta är fan lite läskigt. Typ som om någon stalkar mig. för ibland får jag sms om att nån ser mig, men jag har inte nummret. Det kan va folk som flippar men ja, lägg ner nu. Det är riktigt tråkigt. Ring och snacka istället! & ja, jag vet att jag är bäst på att rita i paint, jag har paint skills. Nä, men jag ritade ingen telefon som jag hade eller så, för det är ju knappast min mobiltelefon på bilden. Ritade bara en stackars telefon.


skona mig

Postat: 2009-10-31 - Kl: 20:51:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera

tråkig kväll idag, helt sjukt. Släkten är här och man trycker i sig mat. Jag är ända barnet för att mina kusiner inte kunde komma och för att min syster är putsväck försvunnen med en kompis, men jag frågade nyss Lina ifall hon kunde komma hit, så jag hoppas verkligen på att hon gör det. annars lär jag dö i förtid..


<3

Postat: 2009-10-31 - Kl: 15:08:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Båda har gjort fel, men vi har dragit ett streck för det hela,
and I love you, I swear that's true, I can not live without you!


Natti

Postat: 2009-10-31 - Kl: 02:05:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu ska jag sova mig tills jullovet börjar, för snart är allting igång igen, & jag kommer inte klara en tidig morgon ifall jag håller på såhär, påminn mig förresten om att jag ska plugga på allvar imon

godnatt


HAHAHAHA!

Postat: 2009-10-31 - Kl: 01:19:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag tror jag håller på att dö av skratt, Adam skickade denna gamla video ifrån när dom lanade för typ 100 år sedan. Jag skratta sönder och självklart delar jag med mig av den för jag vet att Adam vill at jag ska göra det. Jag älskar när Måns säger "kolla min axel", trodde seriöst jag skulle tappa andan, hans axel ser ut som en buffel. Ni är för söta pojkar!


hoppsan sa!

Postat: 2009-10-30 - Kl: 22:40:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
min pappa sa nyss att jag lagt på mig lite. Men det tyckte min pappa bara va bra, för han tycker att jag varit för mager innan. Så nu sitter jag i min säng, och äter besviket en apelsin.....hähä..

Grattis Casper

Postat: 2009-10-30 - Kl: 20:58:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Idag säger vi dessutom grattis till vår lilla Casper som just nu befinner sig i Polen vilket är tråkigt, om du hade varit hemma hade vi firat dig rejält. Jag håller tummarna på att du haft en fin dag idag! & eftersom det är Caspers dag idag, så passar jag på att slänga in bilder ifrån Caspers lilla krök i Onsdags.






Malmö

Postat: 2009-10-30 - Kl: 20:51:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Varit i Malmö idag tillsammans med Lina för vi hade tänkt att besöka köpcentrumet Entré. Kom hem för ungefär 2 timmar sedan och har redan hunnit äta pizza och fixa lite andra små saker. På Entré köpte jag ett par jeansleggings, en lévis tröja & en guldig ögonskuga medans Lina köpte upp hela affärerna, hon är ju lite små rik nu trots allt...fusk! Idag spenderar jag kvällen hemma för att jag är så otroligt trött, får väl umgås lite med pappa och kanske börja plugga. för imorgon är det släktkalas...


Henke Larsson

Postat: 2009-10-30 - Kl: 00:40:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Måste helt klart säga att jag blir tårögd av denna bilden. Man vill inte att det ska vara sant, att vår kung Henke lämnar fotbollsvärlden. Han är verkligen en fotbolls spelare med ett rejält hjärta & vi kommer definitivt aldrig glömma denna spelare. Han har alltid gjort allt han kan för sitt lag & han är ju trots allt Helsingborgs stolthet. Jag är väldigt stolt över att hans autograf men inte behöver man väl en autograf för att komma ihåg honom? Han finns i våra hjärtan, hela helsingborg älskar dig. Hela världen älskar dig. Henrik Larsson, tack för allt!


"Man kan bara tacka Henrik för allt han gjort, och tacka ödet för att man själv fått vara med och uppleva det. "


oh herre!

Postat: 2009-10-30 - Kl: 00:11:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Denna låten har fastnat i mitt huvud idag, riktigt gammal är den, men den gilla's ikväll & ni får stå ut med det. & eftersom det finns en liten play knapp, så får dom som vill höra trycka på den & dom som inte vill får väl sura i ett hörn eller något...


Pluggich

Postat: 2009-10-30 - Kl: 00:01:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jarrå, det är sant som det står! jag har glömt plugga nu under lovet. & jag kom på det alldeles nyss! inte helt okej, men jag får väl plugga på som faen nu ikväll & sedan göra klart skitet imorgon kväll, det ska trots allt vara inlämnat på Tisdag nästa vecka, Så om någon känner för att hjälpa mig, så har jag absolut inget emot det!


I'm a little bit confused

Postat: 2009-10-29 - Kl: 23:19:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jahaja, nu sitter man där man sitter & vetitusan hur man ska göra. varför måste allt vara så jävla förvirrande och svårt? haha, Det smartaste jag kan göra nu, är att bara leva livet & skita i allt annat. Imorgon ska jag och Lina bege oss till Entre i malmö & shoppa loss. Ser verkligen fram emot det, så hoppas ingenting kommer imellan våra planer.


usch ja

Postat: 2009-10-28 - Kl: 14:24:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag satt vid datorn väldigt sent in på natten igår, jag tror jag la mig runt 4. & nu vaknade jag vid 2? Nu är ju hela dagen förstörd. huhu. Jag snackade iallafall med en väldigt härlig person igår, vilket var jätte mys och skoj Han satt i webb med mig hela jädra kvällen så nu är killen min favorit. Han hade dessutom lanat i evigheter. Eller det tycker iallafall jag att han har gjort.

puss på er!


Mezzo.

Postat: 2009-10-27 - Kl: 23:25:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Har inte uppdaterat något vidare idag heller, varit fruktansvärt lessen på saker och ting. Men nu är det upp med nosen för min faster AK's skull. Fick ju en fin kommentar ifrån henne här på bloggen. Det trodde jag aldrig, att hon satt och läste min blogg. Lite små kul faktiskt. Ikväll satt både jag och elli rastlösa framför våra datorer. Jag skulle ju egentligen till The Tivoli ikväll men det blev inte så och de hade ju sina anledningar. Jag trodde dessutom att jag hade fler äkta vänner än så här. Du gjorde mig jätte ledsen idag och jag hoppas på att sånt här inte hände fler gånger, ni som vet ni vet ni andra orkar jag faktiskt inte förklara för. Jag och Elli satt som sagt uttråkade hemma. Så tyckte elli att vi skulle dra in till stan och checka läget, & det gjorde vi. Det blev även en smoothie på café Mezzo. I stan träffade jag massa trevliga prickar som jag nästan alltid ser i stan, men jag tycker det är lika kul varje gång att träffa på dom. Nu har jag precis tryckt i mig 3 dubbel mackor tillsammans med en utsökt julmust. Så mys på pojkar & flickor och håll i hatten, för imorgon taggar vi till det lite extra med FEST!


dra åt helvete

Postat: 2009-10-27 - Kl: 15:45:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera

känner mig så jävla dissad.
ni kan dra åt helvete hela högen.


yeye

Postat: 2009-10-26 - Kl: 22:19:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har varit lite osocial ikväll, har försökt att komma på vad jag ska spela in för video, men det har tydligen satt stopp i mitt huvud, så jag spelade in en damp video. Väldigt dampig....Ikväll skulle egentligen jag och Emma Festat. Men det blev inte så. Vi kom aldrig iväg för vi hittade inget speciellt att sticka på. Så ikväll har jag varit hemma och tagit det lugnt på mitt egna lilla vis. Pappa försöker att göra mig så irriterad som möjligt idag. Fyfy. & kan den anonyma jävlen ge upp någon gång.. haha...


God morgon!

Postat: 2009-10-26 - Kl: 12:18:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jag vaknade alldeles nyss och tänkte bara lägga in ett snabbt litet inlägg. För det är så här, jag tycker att alla borde kolla på mina videoinlägg. För då får jag pengar med antal visningar & vem vill inte ha det liksom? det ända ni behöver göra är att se en video på ungefär 28 sekunder. Så snälla & söta människor. LET'S DO IT!. Nu ska jag iallafall börja fixa mig, för sedan ska jag in en runda till stan och käka tillsammans med älsklings Emma. Jag tar med kamera. Så förhoppnngsvis så tar jag lite bilder och delar med mig av senare.

PUSS
(I think about you...)


Mycket Sorligt

Postat: 2009-10-26 - Kl: 02:35:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tror människan på seriöst allvar att jag sitter och tar åt mig när han/hon skriver hora till mig anonymt?! Vet du vad? jag är smart nog att inte ta åt mig av sånt skit som ni tror kan trycka ner mig. Jag vet om att jag inte säljer några sex för pengar & dessutom så tycker jag inte att jag har uttryckt mig något vidare horigt i den här bloggen. Jag förstår dessutom inte hur du tänker när du sitter och skriver sånt här anonymt? ville du ha något sagt så säg det med ditt eget namn för annars känns det ju knappt lönt att skriva det? För du vågar väl stå för vad du tycker? Men vet ni vad? jag bryr mig inte & självklart ska alla få kommentera min blogg. So keep going om det nu var så vansinnigt kul. Vi kan ju ifråga sätta oss hur dina föräldrar uppfostrat dig, om dom ens gjort det? för du verkar ju vara helt sjuk i huvudet.


För er som inte ser, så står där : Stackars äckliga horjävel!
haha, så sjukt sött!

Bilder som jag lovade

Postat: 2009-10-25 - Kl: 20:40:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag lovade er bilder från igår. Här kommer det Snusbilder,brottningsbilder och sedan en bild när jag vinner över dom överlägset! jag är bara så bäst!. Ted & Robban snodde snus utav min pappa & det skrattade dom åt ungefär hela kvällen. Sedan brottades vi lite hemma hos elli. & vi hittade förstås på lite bus. Men jag är inte så osmart och säger det här.

  

jag har tråkigt

Postat: 2009-10-25 - Kl: 19:57:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag är fruktansvärt varm och uttråkad, så jag funderade lite och kom på att jag tycker det är väldigt roligt att både blogga och spela in videos. Så jag bestämde mig för att göra en video och blogga. Det är nu gjort och nu väntar ostbågarna,sedan ska jag kolla på webb tv på tv3.se inte illa.


Förvirrad

Postat: 2009-10-25 - Kl: 16:37:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag vet faktiskt inte var jag ska ta vägen just nu. Jävla idioter hela högen.


Ni skulle bara veta

Postat: 2009-10-25 - Kl: 02:30:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera

kom nyss hem har varit ute och vandrat,sprungit och haft oss. Sedan stack vi hem till Ted och checkade lite Youtube filmer. rätt så chill. Efter det cyklade vi, ellerja, Ted skjutsade mig på cyklen och Robban skjutsade elli på cyklen hem till elli och där blev det genast brottningsmatch mellan Ted och Robban. Kommer antagligen bilder på det imorgon. men nu kommer jag snart falla ihop till en säck och åka till en söderhavs ö ifall jag inte bäddar ner mig nu. Så godnatt everybody.

pussssss


Jag & Ellinor

Postat: 2009-10-24 - Kl: 22:53:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu har jag och elli sett på världens sorligaste film, den fick bara inte sluta som den gjorde. Men jag tänker int avslöja något för jag tycker att ni ska se den ni med. Den är riktigt sorlig och värd att se men nu ska vi bege oss ut i vår söta lilla håla. Träffa Ted & Robban, kanske fler.  Puss på er!


hueeue

Jag tyckte att det var dags.

Postat: 2009-10-24 - Kl: 18:53:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Här kommer ännu ett videoinlägg för jag har sån jävla överskotts energi och har jätte tråkigt. Elli kommer till mig om sådär 20 min eller något och då ska vi hyra film och hämta min efterlängtade kebabtallrik. Jag är dessutom ensam hemma ikväll så jag & Elli har hela huset för oss själva vilket är himla mysigt. Det kan hända att jag och elli finner något annat att göra så att vi drar någonstans eller så. Bli inte förvånade. Allt kan hända.

& som sagt. Jag har riktigt mycket enerig just för tillfället.


trötter

Postat: 2009-10-24 - Kl: 16:24:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag är mycket trött, men jag passar ändå på att säga att jag hade förjävla kul igår och hoppas vi kan göra om detta så småningom, fast kanske på annan plats . Inget illa menat mot Filip. men tyckte faktiskt synd om honom med all den röran vi lämnade efter oss i morse. Tack för att vi fick komma Filip.


dagen efter

Postat: 2009-10-24 - Kl: 14:21:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vääääldigt seg uppdatering här, men åkte till fest igår ungefär vid 2 tiden och hade mycket att fixa inför det. jag är ledsen och bara för det så ska jag lägga ut ett videoinägg senare idag. Jag är jätte glad. Pappa har varit iväg och köpt chips och Julmust till mig! Julmust är det bästa som finns. jag har längtat sen påskmusten försvann. Ikväll ska pappa och Annette ut och käka någonstans i stan, tror det är på Harry's, så jag ska va hemma själv hitta på något med Elli. Det var jätte längesedan jag och elli hittade på något så det ska bli kul men innan det ska jag förstås äta en kebabtallrik och dricka min julmust. Det är helt OK!


kass uppdatering, I know.

Postat: 2009-10-24 - Kl: 02:38:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag har varit borta hela dagen, inte hunnit skriva något and I'm sorry.
men nu ska jag umgås. pussspussss

NU ÄR DET LOV

Postat: 2009-10-22 - Kl: 17:23:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Mamma hämtar mig tjugo i och då ska jag och jobba, så senare sover jag hemma hos mamma och jag kommer nog inte uppdatera mer idag, men vi får se. Tänkte umgås lite med henne för vi träffas inte så ofta. Nu är det dessutom lov för min del, vilket jag gillar jätte mycket. Jag ska sova sönder mig, det kan ni ta och skriva upp. Jag har ju studiedag imorgon, livet leker!


En söt video från igår

Postat: 2009-10-22 - Kl: 12:42:30 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

Började skolan för någon halvtimme sen. Så nu har jag media och skriver någon reflektion om tidningsprojektet vi haft. Jag är redan färdig så jag passar på att blogga lite. Jag slänger även in en video från skolan igår. Ni minns ju att jag & Lina hade på oss peruker & så här söta var vi. Vi hittade på en jävligt irriterande låt till alla Oliver/Oliwer i världen. Man kan köra den med andra namn också, men vi tycker att det låter bäst med namnet Oliver. Det går till så här : Man säger ett namn, exempelvis oliver tills personen svarar och säger ja, då sjunger man snabbt Olé Olé. Det är för att folket ska tro att man pratar med dom fast det är en låt. & det är sjukt skoj, så vi gör det hela tiden för att reta sveriges befolkning.


Tack så mycket Henrik Larsson

Postat: 2009-10-21 - Kl: 21:40:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ja gottfolk, som ni vet lämnar vår kära Henke Larsson oss nu. Tackar för hans tid i Landslaget och i HIF. Vi kommer sakna dig. Du är vår hjälte. Det är synd att du lämnar oss men allas tid kommer någon gång. Tack för allt, Henrik Larsson, du är bäst!



JAG GÖR ETT VIDEOINLÄGG!

Postat: 2009-10-21 - Kl: 20:44:39 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
KOLLA KOLLA KOLLAAA!
jag kan också snacka med mig själv & pussa mot kameran.


bättre sent än aldrig

Postat: 2009-10-21 - Kl: 16:59:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag vet att jag inte hittat in på bloggen idag som jag lovade men det har varit full rulle hela dagen men nu tar jag mig tid till att skriva. Just nu siitter jag, eller nej ligger jag & gör absolut ingenting vilket är jätte skönt, jag tittar lite på Svenska Hollywood fruar som tv3 har på sin webb TV. Mycket rolig serie eller vad man ska kalla det, dom lever helt overkligt, kanske så man önskar att man lever ibland eller vad vet jag. I skolan idag hittade jag och Lina två peruker som vi gillade starkt, här kommer det fotobevis! erkänn, vi är snygga!


Jag & Lina idag i skolan.

kvällsmat

Postat: 2009-10-20 - Kl: 23:41:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu innan man lägger sig sitter det alltid fint med något att äta, idag blir det nån smörgås och någon grönsak. & jag skulle kunna göra vad som helst för ett glasvatten, så. Vi säger så för idag så höres vi imorgon under min Media lektion, ska nämlingen redovisa tillsammans med Lina så måste vara pigg och glad.
Sov så Gott människor!


jaha...

Postat: 2009-10-20 - Kl: 21:53:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jakob åkte för någon timme sedan och jag sitter och glor. Är fan både ledsen och irriterad på en viss person. Kan verkligen inte förstå vad som hänt mellan oss och jag kan verkligen inte förstå varför du tar det så jävla chill. Du kan glömma allt jag sagt till dig. Du är inte samma person som jag snackade med, som jag berättade saker för och som jag blev glad av att snacka med, du är verkligen inte den personen. & därför tar jag tillbaka allt jag sagt, antingen är detta ditt rätta jag eller så är du bara inne i en konstig period i ditt liv. hoppas på att det är en konstig period i ditt liv och att ditt rätta jag kommer krypandes tillbaka till mig och säger förlåt så småning om, men just nu...? just nu är jag jävligt besviken på dig.



Hejhopp

Postat: 2009-10-20 - Kl: 16:56:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu kommer Jakob till mig en stund, vi hörs sen!



skolan!

Postat: 2009-10-20 - Kl: 10:36:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu är matteprovet gjort och det känns riktigt skönt & det gick väl ändå hyfsat bra tror jag, man får väl hoppas på ett G iallafall. Efter provet fick vi då sluta och då var jag och lina snabba nog att dra oss till åsbo skolan för att handla varmoboy och där handlades även en toast, riktigt gott faktiskt. sallad & sånt fint. På kiosken jobbar en utvecklingstörd människa vid namn Åsa. Hon är jätte gullig och jätte trevlig. förut hade hon kommit fram till min och Lina och sagt ; Hej jag heter Åsa vad heter du? och då svarade vi naturligtvis. & idag kom hon fram igen och sa Hej jag heter Åsa vad heter du? och då sa jag ju såklart till henne att jag hette Henrietta, och ja! HON KUNDE UTTALA DET! och när Lina sa var hon hette så hörde hon inte riktigt, så det blev typ LAAAJNA. men det går väl an. När jag ätit upp min toast frågade Åsa mig om den var god och sånt, sen sa hon . HEJDÅ HENRIETTA! hahha, nog sött ändå.  Nu har jag rast till 12 så jag har planterat ner mig i soffan och har inga planer på att flytta mig.




fuck matte, jag föredrar varm Oboy!

Postat: 2009-10-19 - Kl: 21:16:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu tycker jag att matte tjatet slutar för idag för nu är jag helt slut, mina hjärnceller har förintats och jag går in i en ny zon för ikväll, vilket innebär att jag ska lyssna på denna låten som jag delar med mig av ungefär hela natten, sjukt mysig och den är faktiskt den ända låten som får mig att slappna av. Så jag ska tvätta bort sminket nu, ta på mig en stor Tshit och sedan kolla riverside tillsammans med min varma Oboy och 1324 smörgåsar & imorgon ska jag faktiskt börja med att vara lite mer seriös i min blogg för jag vet inte om ni har lagt märke till det, men jag har tramsat en hel del idag men imorgon blir det ändring! promise.  pusspuss




En snilleblixt tack?

Postat: 2009-10-19 - Kl: 19:55:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är jag på dåligt humör. jävla skit matte, jag lär mig inte ett skit. Har hållt på med samma tal i 3 dagar men det ger inte efter, känner mig seriöst som en badboll. Matte är absolut inte min starka sida men jag försöker så gott det går & går det inte hem så går det inte hem, inget mer med det. Huvudsaken är att jag kämpat. För ni vet ju, jag är ju en kämpe trots allt, men har lite otur i matten bara! haha, tänk om jag hade varit lika bra i matte som jag t ex är på idrott och SO. Då hade jag varit fete grym, höhö. näe skoja bara. Men jag gillar idrott & SO.

Nu ska jag lägga på ett kol. slänger säkerligen in något inlägg senare.

Linser mannen ;)

Postat: 2009-10-19 - Kl: 18:01:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Många har på senaste dagar och år frågat mig om jag har färglinser i mina ögon,men förtusan, det är mina ögon inga jävla köp objekt! jag kan inte hjälpa att det ser ut som det. Så ni som kommit fram till mig & ni som skrivit till mig på bdb vad jag köpt mina linser är totalt ute & cyklar. Bara för att ni tycker att jag har fina ögon så betyder det inte att dom måste vara fake. Ni är för söta!



Hemma ifrån staden

Postat: 2009-10-19 - Kl: 17:30:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sorry people, jag har varit dålig idag, men det är så att jag hann inte slänga in något inlägg i morse för jag va för tok försenad & i skolan hann jag inte heller för då hade vi ett datorkunskaps prov. Jag kan ju säga så här, jag failade rätt hårt på de provet & det gjorde nog resten av klassen också, men jag menar, hur jobbigt är det inte när läraren sitter och säger hur mycket tid det är kvar hela tiden? jag fick panik och kunde knappt sitta still. Efter skolan som slutade runt halv 11 så tog jag & min söta Lina bussen hem för att hämta Fridas busskort som hon hade glömt hos mig sen i helgen och då mina damer & herrar hann jag inte heller slänga in ett inlägg. Jag måste fan bli bättre alltså men denna gången får jag ändå skylla på att jag är nybörjare *blink*. När vi hämtat busskort & annat så piffade vi upp oss lite för då skulle vi nämligen ta tåget in till stan och käka Mc. När vi vart mätta och belåtna träffade vi lite små trevligt folk på Knutpunkten som vi satt och snackade med om allt möjligt sedan var det dags att dra oss till KÄVLINGE!?  och jo, det är en håla utanför lund. där lämnade vi Fridas busskort och sedan drog vi oss tillbaka hemmåt.

Nu sitter jag här hungrig som en gnu och lite äcklad faktiskt, för alldeles nyss skar sig min låtsas Mamma Annette sig i fingret så att det pumpade blod för fullt. Jag var i alla fall snäll flicka och hjälpte henne att lägga om det.
kalla mig gärna DR. Henrietta.

Resten av kvällen ska jag tillbringa med min mattebok och det ser jag SÅHÄR mycket fram emot.
Men det måste göras, för imorgon är det prov. så vad säger vi? IG IG IG!!!

pussefnuss



Bild från innan idag, då vi precis kommit hem från skolan,
jag står och håller min baby med Lina sidan om.

Tvungen!

Postat: 2009-10-19 - Kl: 00:37:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tvungen att lägga in denna innan jag lägger ner datorn på golvet,
verkligen kvällens roligaste, väldigt värt att se den om ni inte sett den.
skrattade så jag höll på att tappa andan & det lär även ni göra.
natti natt, hörs imon!



God natt!

Postat: 2009-10-18 - Kl: 23:59:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag bädda ner mig och sova tills sommarlovet börjar.
men imorgon måste jag dra min kropp till skolan & ha datakunskaps prov!? & det är lika tråkigt som det låter vill jag lova, efter det en runda in på stan tillsammans med lina & äta lite Mc. sedan bär det av till mitt lilla hem & plugga matte som en STOR DÅRE! prov på tisdag, men tack gode gud så är jag ledig på fredag.

må denna vecka gå fort.
god natt sötnosar.

Ny fräsch super blogg!

Postat: 2009-10-18 - Kl: 23:40:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Hejsan Hejsan alla förhoppningsvis söta bloggläsare!

jag är inte så insatt på det här med blogg & bloggen är definitivt inte färdig ännu,
men eftersom jag inte har något att göra och är på svin dåligt humör så kan jag ju
lika bra slänga in ett inlägg i förväg & hoppas på att ni läser det även om det kanske
inte är så bra och kul som ni förväntade er, men jag tipsar er alla om att läsa min söta ofärdiga blogg
och följa mitt liv på vardagarna &  på helgerna, följa med på olika sorters fester och följa med en vanlig dag på stan. Jag kommer förstås också slänga in lite videoinlägg, men inte sånadär som jag står & snackar massa bullshit i och står och leker snygg i speglen utan bara helt vanliga videoinlägg. I denna glamorösa blogg kommer ni få reda på hur det ligger till med killarna och vem just jag kan tycka är snyggast just nu. Så ja, detta är en blogg om lite allt möjligt som jag hoppas ni kan få glädje av och det vore faktiskt väldigt snällt ifall ni gjorde lite reklam för mig så att jag blir på lite bättre humör.


För nu mina damer & herrar, nu startar Agnes Henrietta Hertzmans blogg!




http://mrunserious.blogspot.com/

Postat: 2009-10-16 - Kl: 09:43:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
http://mrunserious.blogspot.com/