oj, så snabbt gick det!

Postat: 2013-09-26 - Kl: 19:59:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Stod i ett omklädnings rum på Gina Tricot idag, fan ta dessa speglar alltså.... helveeeeede vad man har lagt på sig söta kärlekshandtag...och för att inte snacka om min gump? Vad fan hände egentligen? detta får jag faktiskt göra ett försök att bli av med..snart är det tjocke-hetta som prommerar längs gatorna här i halmstad... och nejnejnej, jag sitter inte här och skriver o påstår att jag har blivit tjock, säger bara att jag inte har samma bra och tränade kropp som jag hade för kanske 1,5 år sedan... Det är nu jag får betala för all sprit, kebab och cola som jag förbrukar! usch..det där gjorde INTE min dag alltså..Jag beundrar er alla som tagit tag i er träning och riktigt kör all in,...kan inte ni lära mig det? Sitter och funderar på när det tog en sån dra mig baklänges vändning alltså...nä alltså eh...nya hetta får komma fram snart alltså.. plugg-träning-tur-hetta. Har någon låst in henne i ett rum eller?

blö..


fattig student

Postat: 2013-09-26 - Kl: 19:23:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
 
Här sitter jag i min rosa fula OnePiece tråkigt yrvaken efter min 1h långa powernap. Det tar på krafterna att ha lill-lördag med min vapendragare miss Hunefalk! ;)
men varför bloggar jag? jo, jag bloggar idag...hehe.. för att jag fick ett litet ryck, känner att det kan vara ganska så nyttigt att ha en blogg när man får den s.k "vinterdeppen" som jag brukar vara bra på att få.

Har ni inte varit med om det? Då man känner sig mest ensam i hela världen när det börjar bli mörkt o kallt, man känner att ingenting spelar någon roll. Fast nu ska jag inte ljuga för er, jag är inte helt dum i huvudet, klart jag har fina ljusa stunder tillsammans med mina vänner även om vintern kommer, men ni måste förstå vad jag menar, alltså.. att man känner sig lite extra ensam när man är ensam. Kan nog inte finna en bättre förklaring på detta hihi!

men whatever, jag har gått och blivit student. Läser numera på Högskola "samhällsanalys och kommunikation" - smarte-hetta är igång! haha ja men, det är faktiskt helt okej.. jag borde bara skaffa mig en pluggkompis som säger till mig att jag borde plugga oftare än vad jag gör...och det är ABSOLUT inget fel på om det är en han och han är snygg ;) mjaauu..hahaha nä men ja, en pluggkompis tack! sleva hit någon om du känner att du har den rätta personen eller är den rätta personen för detta jobb.

Jag har också gått och blivit halmstadbo, jag är inneboende hos en trevlig prick. Så nu bor jag icke hemma längre... blö.. har sina nackdelar..

men satan vad jag babblar på, nu slänger jag in en bild bara för detta! sååå trevligt så!