2012-01-31

Postat: 2012-01-31 - Kl: 20:08:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter just nu på mitt tillfälliga rum tillsammans med min älskling. Snart är det dags för film, vet dock inte vilken film det blir, alltid en överraskning när det gäller min lilla pojke! så idag blir det inte heller mycket till bloggning, men det är mest för att jag inte kommer på något speciellt att skriva..allt är så grått och tråkigt nu förstår ni! Det är så illa så att jag knappt kommer upp på morgnarna så trött och uttråkad jag är! grått och tråkigt som sagt..

Dags för en myskväll, hörs!


jag är klar!

Postat: 2012-01-30 - Kl: 15:14:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Nu är jag färdig! blev lök blandat med inte lök. Så nu ska jag rusa iväg till bussen som går om en kvart. Så om jag inte bloggar mer idag så är det för att jag inte har tid eller för att jag helt enkelt inte orkar!

ha en bra dag snyggingar!


Nyduschad!

Postat: 2012-01-30 - Kl: 14:25:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Nu är Henrietta ren och fin på alla möjliga ställen på kroppen. Så nu ska jag göra mig fin genom att slänga på lite smink i ansiktet, sen ta på mig några kläder. Dock blir det inget märkvärdigt idag, Min pojkvän råkar vara väldigt bakis idag och vi har planer på att ligga i sängen och bara ta det lugnt hela dagen, så det blir kanske inte så mycket till fix på mig idag. Kanske förblir en lök...? det återstår att se :)


MORNING MORNING!

Postat: 2012-01-30 - Kl: 13:47:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag vaknade för någon timme sedan nu, men jag lyckades ta tummen ur röven och blogga nu. bättre sent än aldrig som man brukar säga. & idag tänkte jag börja med att visa vad som var först ner i min mage. Det var den nyttiga Henrietta idag kan man ju säga, nä men jag tog en panpizza och Cola till frukost. Så istället för att göra som alla andra tråkiga bloggare som försöker gå ner i vikt så kör jag mitt eget race och fullkomligt skiter i det mesta som kommer ner i min mage. palla leva på ärtor och sånt skit ..usch!

Visst, jag skiter ju inte helt i vad jag äter men jag orkar inte bry mig för tillfället. för snälla, jag väger typ 50kg,har aldrig haft hål i tänderna och jag mår super duper bra. så jag måste få unna mig lite godsaker ändå!

& jag körde på en bebismugg idag, då räcker drickan längre och jag slipper spilla vilket jag kan vara en riktig jävel på. Så bebismugg funkade utmärkt idag! Nu tänkte jag gå och ta en lång dusch, efter det blir det fix sen ska jag hem till min älskling! LIFE IS GOOD!



Jag saknar dig!

Postat: 2012-01-29 - Kl: 23:25:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera




söndagsmys!

Postat: 2012-01-29 - Kl: 22:47:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Eftersom jag sitter ensam här och är sådär jätte ensam just nu så har jag all rätt i hela världen till att feta mig så mycket jag bara kan med Chips och dipp samt en 2liters cola! allt ska ligga i min mage innan jag går och lägger mig. Sen ska jag faktiskt vara ärlig och säga att jag SKITER i skolan imorgon för att jag är så jävla trött hihi! busigt ;)

Så nu ska jag tanka massvis med Wallander och mysa till det jätte hårt med allt det där goda som jag nämde tidigare i denna meningslösa text! Sen kommer nog mitt fyllo till fina pojkvän hem till mig inatt, han är på personalfest just nu i malmö :) så får se om han hittar hit, men tills dess, är det bara jag och WALLANDER <3


nytillverkade vantar hej!

Postat: 2012-01-29 - Kl: 22:15:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min mamma är så gullig, hon har stickat vantar till mig som är hur varma och sköna som helst! Bästa vantarna jag någonsin haft iallafall, det enda negativa är att man är så SJUKT rädd för att göra av med dom. Så får hålla vakande öga på dom hela tiden. Dom är såå fina! :) hon gjorde ett litet H också, känns personligt och bra!




Renoveringen

Postat: 2012-01-29 - Kl: 22:07:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu har min älskade pappa kommit lite längre på vägen när det gäller mitt rum och det är inte jätte mycket kvar att göra. Jag är än så länge sjukt nöjd för det blir faktiskt jävligt snyggt. De va ganska svårt att fotta en bra bild så att ni skulle få se hur de ser ut för de står lite grejer ivägen, men hoppas denna bilden duger iaf :) är jävligt nöjd! pappa är duktig han!



mysigare låt finns inte!

Postat: 2012-01-29 - Kl: 21:44:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Han sjunger så jävla fint, får gåshud!

 


kanske har glömt

Postat: 2012-01-29 - Kl: 21:39:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har kanske glömt att nämna att jag har fått hem mina älskade glasögon nu, dom är så fina! jag bara älskar dom! dock är dom utan styrka, hade dom endast för att jag tycker att de är fräcka! ;) men här kommer lite bilder då på hur jag ser ut i dem :)




Nattmat HEJ!

Postat: 2012-01-23 - Kl: 23:19:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Hej hej! Sitter just nu på McDonalds med älskling och Niklas och äter Nattmat! Ska bli skönt att sova när vi kommer hem, haft magknip hela dagen så har bara varit hemma o tagit det lugnt, så skönt att komma ut lite på en bit mat!


Fredagsmys

Postat: 2012-01-20 - Kl: 19:35:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Påväg hem till MRS Hunefalk för att ha Myskväll tillsammans Med henne, André och Niklas. Det blir till att trycka i sig lite godis och att kolla på någon grym film. Har packat med mig hela mitt hus känns det som, ska bli där hemma tills imorgon kväll eftersom att hon och jag ska göra sällskap till frederiks 19 års förkrök och lokalfest! Undrar bara hur det ska gå...för HEY..det ska bli snöstorm..


om sanningen ska fram

Postat: 2012-01-20 - Kl: 18:13:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Anlednigen till att jag inte bloggar är att jag inte har någon speciell bloggplats att vara på längre. Mitt rum är i en enda stor röra eftersom vi håller på att renovera de från topp till tå nu. Det är visserligen jätte roligt, men inte fullt lika kul att sova i sin systers säng o han har den korstaste internetsladden EVER! men det ska bli skönt när allt är färdigt iallafall :) Såhär ser rummet ut just nu!



okej okej okej okej moment.

Postat: 2012-01-18 - Kl: 01:30:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera




låttime!

Postat: 2012-01-18 - Kl: 01:27:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Tänkte att jag kunde klistra in en bra låt så här på natten.. är ju ledig imorgon så kan ju gotta mig med att vara uppe. Fast imorgon blir det att kränga smörgåstråta med mormor och mammsi, sen hjälpa pappa med mitt rum som renoveras muahha. Sen ska jag hem till min älskling och pussa jätte mycket på honom!


OBS! tar dock ett tag innan låtfan kommer igång.

freeeeeeedag!

Postat: 2012-01-13 - Kl: 15:53:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Nu är det äntligen fredag och vädret där ute påminner faktiskt lite om vår! så jag är jätte glad idag.
Innan jag sprang in i duschen så beställde jag hem ett par glasögon som är urballa! sett många med såna glasögon ute på stan och har faktiskt inte kunnat hjälpa att jag tycker de är balla! så nu traskar de hem till mig om några dagar!!! wiiihooo! & passar jag inte i dem så får jag väl sälja de igen..sånt är livet!

Ikväll blir det iaf utgång! ska ut med folk från klassen, så det ska väl bli spännande! ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt :) men nu måste jag börja fixa mig, jag hatar trots allt att stressa.

<3

Postat: 2012-01-09 - Kl: 16:58:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera







Detta är egentligen det första dödsfallet jag varit med om nu när jag är äldre och förstår saker mer och de är då det också blir jobbigare, ..alltså när man förstår vad det är som har hänt. Man får hjärtklappningar och känner sig halv..Detta kan tyckas fånigt för de som inte vet hur det är att förlora något, och som aldrig har haft något djur. För de personerna är det bara en katt, men efter 11,5 år tillsammans med min älskade vän så är det inte längre en katt för en, det är en person, en vän och en familjemedlem. & nu är han plöstligt försvunnen...jag saknar honom så att det gör ont i hela kroppen. Numera finns det inte någon liten gosig tjockis som går runt benen på en och tigger, och inte heller en gosig varm katt att sällskapa med framför brasan eller Tvn.. Det är väldigt hårt att förlora en vän. Jag älskar ju honom trots allt jätte mycket.


men hallåja!

Postat: 2012-01-09 - Kl: 16:33:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Man kan ju fråga sig hur i hela helvete jag fick till ett sånt satans fluff i mitt hår förr i tiden...Jag fattar verkligen inte det, men skäms inte, ändå ganska fräckt! ;) Bilden är tagen på min balkong (min o min..hehe) under min språkresa på malta som jag var på 09 tror jag.. & fy va skönt det var att komma iväg ifrån verkligen så länge som 3 veckor. Kommer ihåg att jag tyckte det var jätte mysigt att kunna ta eget ansvar osv..liksom visa vad man gick för! men sen kan jag inte låta bli att erkänna att jag hade en sån fruktansvärd hemlängtan också! att vara ifrån alla vänner o familjemedlemar så länge är krävande, även om man kanske inte tror det eftersom 3 veckor inte är så jääätte lång tid.. :)

lärde mig faktiskt en del saker när jag var där. Så jag tycker att om man är runt 15-16 så ska man boka in en språkresa, för man utvecklas mycket som person.


13 saker..

Postat: 2012-01-08 - Kl: 02:05:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera



13 saker som brukar dyka upp i skallen på de flesta när de druckit alkohol!
jag har markerat de som stämmer bäst in på mig och mina vänner..ändå ganska skoj!

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!


7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!


11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

skulle bli en myskväll men ...

Postat: 2012-01-07 - Kl: 20:52:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
känns jätte konstigt att sitta och titta på att du ska dö..och sen samtidigt inte kunna göra ett skit åt saken. Du har funnits där nästan hela mitt liv. det är dig jag lekt lekar med då du somnat i min dockvagn, dig jag kramat och pussat på då jag varit ledsen..dig jag legat i timmar och bara gosat med..du har gett mig och min famlij jätte mycket glädje, och nu kan vi inte göra något för att rädda dig...Det enda vi kan göra just nu är att klappa på dig tills du tagit de sista andetaget och att leta reda på en fin plats i trädgården till dig.

folk som är dumma i huvudet tänker säkert att de inte är en big deal om en katt ska dö, men han betyder väldigt mycket för mig och jag älskar honom in till de innersta... sorg kan verkligen ta kol på en.

har tänt lite ljus för att lätta på stämmningen..och sen blir det bara till att börja bearbeta allt.




ricinolja...till håret?...

Postat: 2012-01-07 - Kl: 20:10:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hm.. jag kan börja med att erkänna att jag gick på det precis som alla andra tjejer som är i desperat behov av att få nytt snyggt långt hår.. men tjejer tjejer.. WTF MOMENT! utan att egentligen veta vilka biverkningarna är så började skitmånga använda det. Jag trodde helt seriöst att det skulle fungera vilket sen visade sig vara en bluff. Visst, det hjälper ju till att få håret glansigare och lenare, men om man använder det i många omgångar kan det leda till att man får mjäll, eksem och finnar i hårbotten. Dessutom kan användaren börja lukta illa... tur man bara använde de cirka 2 gånger på grund av att man är lat! hihi..

men tyckte det var värt att informera er andra som inte läst om det. sluta genast!


I could really use a wish right now

Postat: 2012-01-07 - Kl: 19:57:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter och kollar gamla blogginlägg sen något år tillbaka, och fan vad kul jag hade och fyfan för hur jag såg ut! men det spelade liksom ingen roll, jag klädde mig, och betedde mig hur jag ville, inget kunde liksom stå ivägen. Jag hade såå fruktansvärt kul att jag nästan önskar att det var lika kul nu med!

känner att jag börjar mogna mer och mer, vilket också gör mig rädd. Snart dags att vakna och göra "grown up stuffs!"...åhnej! denna bilden speglar ganska bra hur jag var som person...dock ser jag ut som ett jävla fyllo på bilden. Men den kvällen var faktiskt galet kul!



hade en utgång med hennylito

Postat: 2012-01-07 - Kl: 19:48:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag och Henny bestämde oss för att köra på en liten utgång i torsdags, eftersom cj min kära pojke skulle jobba så ville han att jag skulle vara med honom på jobbet (han jobbar som bartender) så för att inte sitta där i 100 år helt ensam och dricka så bestämde jag mig för att be henny hänga med mig ut. & jag måste bara säga att jag hade faktiskt förvånande roligt även om vi var ute i ängelholm. Vi satt i en bar ganska länge och snackade med två otroligt sköna människor som jobbade där! sen så bar det iväg till nästa stopp där då mitt hjärta jobbar!

där blev det även lite vätska och dans! & här kommer lite bilder från denna goa utgång! jag har saknat henny jäääääätte mycket, vi gick i samma klass förut innan jag bytade till it-gymnasiet!



Postat: 2012-01-07 - Kl: 19:20:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera