shalalala

Postat: 2009-11-30 - Kl: 23:13:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag orkar inte skriva något mer än att jag fått mina uggs nu och är super duper nöjd. Hoppas att jag kan sova lika gott i natt, annars stannar jag hemma imorgon för att jag är så tuff, så nu ska jag iaf sova. dö i sängen och sen när jag kommer hem ifrån skolan imon ska jag sova igen, och sova super länge. Sova är det bästa som finns just nu, inte julmust.Julmust har halkat ner på andra plats på min tycka om lista.

puss

Jag är vaken!

Postat: 2009-11-30 - Kl: 12:52:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
helt otroligt så mycket jag har sovit nu, känner mig fortfarande trött men måste till väla och köpa mina UGGS som nu har kommit. Känns som om allt går i slowmotion och att jag är asnitad. Men jag är hur trött som helst, ja. så är det faktiskt. Lovade er att jag skulle lägga in lite populära DH låtar. Så det tänkte jag göra nu innan jag går och duschar.

Senare kommer även allämnna videosar ifrån dh som jag själv eller mina polare filmat. promise.
sovaa soovaaa

Postat: 2009-11-30 - Kl: 01:13:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Idag kom jag hem från dreamhack vid 12 tiden sedan gick jag och la mig och när jag vaknade var klockan 22.30? hur sjukt är inte det? & inte nog med det, nu är jag trött. IGEN! ska sova nu. och ska göra det ett bra tag. Imorgon är jag ledig och det är skönt. Då hade jag dessutom tänkt mig att lägga in lite DH musik till er som jag och nästan alla fastnade för.

god natt på er!

sedär!

Postat: 2009-11-29 - Kl: 01:38:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
amen, se där. Anton och jag är visst riktigt feta på att dansa. Ritkiga höjdare. & jag kan inte mer än tacka alla antons polare som upptäckte våra talanger!

Try JibJab Sendables® eCards today!

buhu..

Postat: 2009-11-28 - Kl: 20:12:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag tycker inte det är helt ok att dhw börjar närma sig sitt slut, det har gått väldigt väldigt fort vilket är synd. Men sista natten idag och fyfan vad vi ska röjja stället! Nu ska vi ut en runda. puss

DREAMHACK FILMER!

Postat: 2009-11-28 - Kl: 17:51:31 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Här slänger jag in en film som jag och mina kompisar gjorde när vi hade lite små tråkigt. Iller filmer finns också med där och det har jag inte talat om så den tänkte jag också slänga in. Hoppas det uppskattas. Nu ska jag iväg och slösa pengar. Köpa dillchips och redbull. vi höres!!var så fucking goda!

BARA FÖR ATT JAG....

Postat: 2009-11-28 - Kl: 17:07:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
bara för att jag tycker det är väldigt tragiskt när mobiler blir snodda på DH och aldrig mer kommer tillbaka. Hompes mobil försvann spårlöst här på DH och om de nu är så att någon finner en KU990 LG här på dh, ifall han nu tappat den eller lagt den någonstans så meddela mig så kommer han bli jätte glad.

NU SKA JAG FAKTISKT VARA LIIIIIIITE MERA POSITIV,
Jag ska vara med i en bloggtävling. Säkert rätt så många som är de så ska inte förvänta mig så mycket, gör det som en kul grej och för att göra stämmningen lite mera nice! puss på er alla DH:are och alla söta läsare.


Bad

Postat: 2009-11-28 - Kl: 08:45:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
runt 10 tiden sticker vi nog och badar en stund. Eftersom vi tycker duscharna är fett äckliga här och att de känns bättre att duscha och sånt på badet .Vi tänkte även sitta i bubbelpoolen ett tag och bara chilla så där på morgonen. & detta dygnes ska jag inte sova ett skit, Har ju trots allt sovit upp mig nu. hähä

OKEJ!?!!?!?

Postat: 2009-11-28 - Kl: 07:04:07 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Du skrev till mig att du ej ville ta sånt på bloggen men ändå gör du exakt likadant själv som du sa till iallafall mig att inte göra. En diskussion behöver ej leda till BRÅK. Bara för jag ej tycker likadant som en annan så bråkar jag inte. Ville kanske bara se vad mina läsare tyckte om saken? Bloggbråk är så jävla löjligt och finns inte ens i min åsy.


Skiter i detta fullständigt. Kan knappt sitta stilla på grund av deetta. Elli. Vill du prata så ring/smsa/ses för detta är så jävla löjligt.

HAHAHAH "DET ÄR LÄSARE JAG VILL HA"  ....

Små läskigt eller vadå?

Postat: 2009-11-28 - Kl: 01:15:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
tjaa. Innan hade jag en liten stund då jag blev fett pissed off på precis alla. an bero på att jag ej sovit något och för att jag är jag. Det kom i alla fall en CREW fram till mig och frågade vad jag gjort med min hand. & det lät typ så här

-Hej! vad har hänt med din lilla hand?
- ehm....hej? jag har ramlat
- åh okej! hur gammal är du?
- öhm..16
-du är inte singel och sökande va?
- nej absolut inte (ljög)
- synd. För du var väldigt söt


vilket sär till CREW?! jag tror det var en såndära fake.

DH BJÖRN

Postat: 2009-11-27 - Kl: 21:08:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hompe, jag och Lina träffade på DH Björn, vi frågade han om vi kunde få ta ett kort på honom. & självklart fick vi ju det. & då säger han att vi kan göra som så.. så bara lyfter han upp mig väldigt högt upp i luften och där är jag,. Björn skakar allt va han har & jag börjar tänka om jag är sveriges tyngsta person eller om han är svag? hm..

Jag fick även äran att bära Björns skydd eller vad man kallar det. Den vägde BARA 4 kg.


Herregud

Postat: 2009-11-27 - Kl: 18:26:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
att folk ska ta så illa vid sig även om jag säger vad jag tycker? Hon får säga vad hon vill i sin blogg och jag i min? Sedan diskuterar jag inte med tjejen för att hon råkar vara din kompis och min ovän. För Ser jag något jag inte håller med om och som jag vill diskutera så tar jag ju chansen och gör det. Om hon hade hetat börje,Klara eller Mia, så hade jag ändå tagit den här diskutionen. SÅ det har ingeting med det förflutna att göra.

men jag lägger ner nu. Bryr mig absolut inte mer än att jag också har en rätt att säga vad jag tycker. Nu är jag pissed off.

Flickan är igång igen!

Postat: 2009-11-27 - Kl: 14:59:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Konstigt nog var det många som tjabbade emot henne. men vad hade hon räknat med egentligen?. Tjejen råkar tycka detta. Men då tycker vi något annat och då måste hon ta upp det i sin blogg igen. & vet ni vad? eftersom jag har tråkigt förtillfället så tänkte jag diskutera vidare med denna tjej ännu en gång. Hon tycker att bdb är som en desperat dejting sajt? ellerja, att det börjar bli. Okej,  men varför är hon medlem då? är hon depserat? Jag kan hålla med om att man tittat in någons bilder och tyckt personen sett bra ut ocu börjat snacka med den killen.  Men det slår jag dock vad om att hon själv också har gjort. Därför tycker jag fortfarande inte att hon kan gå omkring och tycka någon som hon själv då utsätter sig för och som hon ändå tycker är desperat?. Detta är egentligen ingen åsikt ifrån henne utan mer ett slags tycke som inte går ihop. Eftersom nästan sveriges alla ungdomar är medlemmar där så ser jag inte det som en slags dejting sida. Men visst, på ett sätt är det väl bra? Tänk de människor som inte vågar ta kontakt irl och tyckte det är lättare. Då är det väl en bra lösning att sådana "desperata" sidor finns?  Sedan kan jag nästan slå vad om att det finns lika många, om inte fler som även de hittar "kärlek" på Facebook.

Vi låter denna tjejen tycka vad hon vill om saken och skriva det hur mycket hon vill i sin blogg. Det har vi ju inte sagt något om ellerhur? utan tjejen måste bara lära sig att kunna ta att folk inte tycker samma som henne. Jag är en person i detta fallet som inte kan sitta och se att någon tycker att bdb är en fjortis sida och nästan en desperat dejtingsajt när tjejen i detta fallet själv är medlem på sidan?


skulle bara vilja säga att...

Postat: 2009-11-27 - Kl: 14:24:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
VI IFRÅN DREAMHACK HÄLSAR. Denna låten sätter fart på Dhallen & Bhallen, fett härlig känsla då låten spelas och alla klappar!  delar därför med mig av det. Sen vill jag bara fråga alla varför!?!!? varför i helvete, att man som tjej på DH går i überkorta shorts med höga knästrumpor sedan rosa "pannband" lindade rund smalbenen? Ni skämmer ut er!


PIGG OCH GOO

Postat: 2009-11-27 - Kl: 12:41:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Som ni vet sitter jag fortfarande på Dh, kände mig alldeles som en av sveriges lökigaste brudar, men i samma sekund stack lina,lisa o jag och fräschade upp oss lite. Inte sånt där överdrivet som ni tror. Går forfarande med toffs på skallen, tshirt och lökiga leggings med mina söta och illa luktande converse. Så ni får inte tro något annat om oss. Vi lanar ju trots allt ,ellerhur? Jag tycker förresten att alla snälla snubbar på DH kan komma och besöka oss eftersom vi är så otroligt gulliga. B21:43! komsi komsi

& kan ni tänka er? jag har typ bara sovit ca 15 minuter sen klockan 6 på morgonen igår. Jag är en duktig tjej!


trött som ett svin

Postat: 2009-11-27 - Kl: 04:03:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
klockan är 4 nu och jag sitter här trött som ett svin. men jag har bestämt mig för att bara ta en pytteliten powernap idag och sedan vara uppe hela natten. Får se om jag klarar mig på det. Har även precis varit hos sjukvården här på dreamhack, snubben där inne fick linda min hand....igen. Eftersom det fortfarande gör ont -.-

NYTT BESÖKSREKORD!

Postat: 2009-11-27 - Kl: 01:07:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag bara visste att mitt besöksrekord skulle bli högre nu när jag kom till DH, slängde även in en fokus idag. Hoppas på att det håller i sig och att det senare kan bli ännu högre!

353 stycken bara igår (torsdag)!

Militär

Postat: 2009-11-26 - Kl: 23:09:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
En militär tvingade med mig och Lina in i en stridsvagn & jag skojar inte! Han tog allt på allvar och snackade precis som om vi skulle ut i krig. Tyckte att han var helt jäävla körd i huvudet! Sedan skulle man göra något test. & det gick åt helvete för mig, i och med att jag bara tryckte på alla knappar. Det blir oftast lika lyckat då. Men ja. innan han hade börjat snacka så bad han oss ta på bälten sen delade han typ ut arbetsuppgifter ellernågot sedan bad han Lina komma med honom ut ur stridsvagen, och sedan kom hon tillbaka med värsta militärdräkten. Helt jävla sinnessjukt så fult det såg ut. Sedan när allt var kvar tvingade han mig att sätta på mig den jävla dräkten. jävla miffo.

Chillar litta

Postat: 2009-11-26 - Kl: 19:35:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag och Supermario och de andra chillar läget alltså. Händer inte så mycket, tar en liten paus ifrån att lira. Annars lär man ju tröttna på det. Så nu sitter jag på msn och snackar med folk. Nersläckningen var väldigt nice. Jag och Lina filmade ungefär hela, och vi ska göra en dh film som vi fått uppgift att göra i skolan. Så det kommer nog bli en nice film, så den lägger jag antagligen upp lite senare. Ha de så nice så länge!!!

sjukt ful bild


HOST

Postat: 2009-11-26 - Kl: 18:26:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
När blev bdb en fjortis sida? HAHAHAH. känns ju lönt att säga så, dissar tjejen sig själv kanske. & nej. Jag läser inte denna tjejens blogg. Fick uppgifter utav en annan. De som kallar BDB en "fjortissida" kan inte ha mycket för sig, tjejen dissar ju antagligen sig själv i och med att hon verkar vara medlem på sidan? & eftersom jag är så otroligt snäll så låter jag tjejen vara med på min blogg. Jag tycker inte bdb är en fjortissida. För bara för att där finns fjortisar så gör det är sidan till en sådan sida. Man kan inte dra alla över en kam. & sen är tjejen lite...HOOOOST. .

& hon "dissar" bdb även om bdb har fler besökare än vad hennes blogg någonsin kommer att ha,.


&ojaaa

Postat: 2009-11-26 - Kl: 17:14:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Dreamhack

Postat: 2009-11-26 - Kl: 14:15:38 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är vi framme på DH och har varit det ett tag nu, läget är ganska så chill och vi är taggade som satan tills nersläckningen. Har ni riktigt tur så lägger jag in video där ifrån. Men då måste ni lova att ni är riktigt snälla ni med. Jag har lirat lite age of empiers och sådant men självklart måste jag blogga också, för det var ju det jag lovade er. Tänker uppdatera ungefär varje timme jag är uppe och berätta hur läget ligger till. Ha en riktigt trevlig dag, puss & hej så länge!Packning

Postat: 2009-11-25 - Kl: 21:31:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Förlåt mina kära läsare men jag är "jätte glad" och har rätt mycket att packa. okej, inte mycket att packa men det är mycket man ska få ner i väskan som man inte får lov att glömma bara. Sticker ungefär vid 7 tiden imorgon så ni får mitt nästa inlägg vid 9-10-11 tiden imorgon ungefär för jag hade nämligen tänkt att detta skulle få bli en tidig kväll om det går för sig vill säga. Har mycket kvar att göra och känner mig väldigt pissed of och vill bara klösa isönder något just för tillfället. Min låssas mamma Annette tar kol på mig på allvar nu. men ja, nu måste jag sätta fart med packning och grejer. Lägger KAAAAAANSKE in ett inlägg igen om nån halvtimme, men det är bara ifall jag känner mig väldigt snäll. Annars säger jag godnatt. Pusshejs!

Väla

Postat: 2009-11-25 - Kl: 19:49:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom alldeles nyss hem från väla, skulle ju handla datorlås och mina uggs. Det ända jag kommer hem med är ett par vantar och ett datorlås. Uggsen fanns inte i min storlek vilket är jävligt störigt. Så ska dit på Måndag om jag pallar för då skulle biträdet se ifall hon fått in 36or. Väldigt störigt. & vill ni veta något ruggit konstigt? jo, attpå tramplin kostade uggsen 1.100kr och på sko rönne kostade de 995kr, så självklart köper jag dem på sko rönne till ett bättre pris, men just nu försöker jag att inte tänka på det utan mer vad jag ska ha med mig till DHW och taggar till det lite extra med schysst musik.

Nu taggar vi!

Postat: 2009-11-25 - Kl: 10:07:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Fan inte långt kvar nu flickor och pojkar! NU taggar vi satan!
21 timmar, 59 minuter och 58 sekunder kvar till Dreamhack Winter 2009!
http://sheepa.org/cd/

jag har fått en finne!

Postat: 2009-11-24 - Kl: 23:14:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
GAAHA! jag har fått en finne, och inte på vilken plats som helst utan i min näsa? är inte det riktigt jävla sjukt? Ont gör den också ska ni veta. Jag hatar att få finnar för dom gör så ont! & ja, det jag vill komma till är att jag fått kommentarer om att jag har väldigt fin hy och hur jag gör för att hålla den sådan.

tjaa...
Jag sover absolut ALDRIG med smink, gör jag det får jag ångest! (okej, det händer på fyllan ibland)
jag tvättar ansiktet noga med tvål och vatten, sedan tar jag ansiktsvatten för att rensa porerna och annat.
efter det så smörjer jag in facet med någon ansiktskräm som gör huden mjuk och motverkar uttorkning.
Sedan kan jag ju säga så här också som kanske är ett av mina bästa tips.

Jag äter jätte sällan godis och chips, dels för att jag inte tycker det är gott och sedan för att det ger än så dålig hud. Visst, jag sitter inte här och säger att jag aldrig käkar godis eller chips, bara det att de inte hände så ofta.

Men jag avgudar chips, men det är faktiskt inte gott precis alltid. Bättre att käka när man är sugen än att prega i sig bara för att det är helg. Jag får jätte mycket finnar precis innan jag ska få min mens och det får nog de flesta tjejer, men det är ju så att huden blir automatiskt fetare då och då bildas det fler orenheter, därför måste man ju vara extra noga med att tvätta ansiktet osv när man har mens.

När jag var mindre hade jag jätte mycket problem med finnar, men det går som sagt över och jag är väldigt nöjd över min hud nu! Så, nu får det vara slut predikat! pusspuss

Video....igen!

Postat: 2009-11-24 - Kl: 21:33:15 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Lägger upp min tredje video för idag, fast den är inte så märkvärdig. Men jag hoppas att ni som kan ser den medans ni andra kan se den senare istället när videofy slutat lagga. Här är mitt tredje videoklipp, you're so fucking welcome!


WANNABE OR WHAT!?

Postat: 2009-11-24 - Kl: 20:57:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hahah, nu får jag inte ens ha mitt bdb namn ifred. Tycker nästan det är synd om såna människor som inte ens kan komma på ett bra och framför allt EGET bdbnamn. Det finns bara en BALLONGSKALLE och det råkar vara jag som är det, jag vill ju inte ha små ballonskallejuniorsar som springer omkring i hbg. Endast en BALLONGSKALLE, thats it!


Youtube

Postat: 2009-11-24 - Kl: 20:44:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
grejen varför jag inte laddar upp mina klipp på youtube är för att jag vill få in lite cash och inte bara sitta där framför kameran och skämma ut mig, haha. För ju fler som kollar mina videos på videofy desto mer pengar rullar in. Inte för att det är så värst mycket, men det kan bli i framtiden. Så om jag laddar upp mina klipp på youtube så kollar ju folk där istället och då går det ju inte för sig med min inkassering eller vad man ska kalla det. På min dator laggar inte videofy. Tror det är något fel isåfall just för tillfället. För hos mig funkar det alldeles utmärkt!

Duktig Pojke detta!

Postat: 2009-11-24 - Kl: 20:28:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Denna låten är faktiskt väldigt bra tycker jag, och jag tycker att den blir ännu bättre när jag tänker att jag faktiskt känner personen som gjort den!
Fredrik ifån Halmstad trakterna som jag träffade i våras på skolresan i Polen. Väldigt nice kille måste jag säga! Tycker att alla ska lyssna på hans låt för killen är riktigt bra!

han jobbar just nu med 2 andra låtar och det ser vi fram emot ellerhur? Duktig pojke Fredde!!


Kära lilla Lina

Postat: 2009-11-24 - Kl: 17:04:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Idag i skolan hade någon ätit vitlök. Personen hade inte ätit LITE vitlök utan snarare ett helt badkar fullt med vitlökssås! & när jag frågade vem de var så var de ju såklart lina! Så idag tycker vi lite mindre om Lina och kallar henne för vitlöksgomman! Här har ni henne!Videoinlägg för sjutton gubbar!

Postat: 2009-11-24 - Kl: 16:52:25 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Nu ska jag gitta iväg till Stan med Lina. Slänger genast in ett videoinlägg! & kolla så mycket jag uppdaterat, nu har ni att göra medans jag är borta. pusspuss


Film från helgen!

Postat: 2009-11-24 - Kl: 16:42:52 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Lina hade tydligen spelat in när vi körde "kvällens hit" konvaljdansen. Fråga mig inte varför den heter konvaljdansen och varför vi gjorde det. För det har jag inte en aning om själv. Då var den riktigt cool och rólig, nu skrattar man bara för att den är pinsam och sjukt fånig. Se och njut!


årets första Lussekatt!

Postat: 2009-11-24 - Kl: 16:29:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I skolan festade jag & Lina till det rejält. Vi köpte Lussekatter på ICA och julmust på burk!? kan ni tänka er hur glad jag blev i hela kroppen när jag fick reda på att julmust finns på burk? det där typ världens idé! I love Julmust om ni inte har fattat det redan. Vi har även fått våra VIP pass till DHW av skolan nu, som vi ska ha runt halsen på DH så får vi massvis med saker. Fint skare va!


Dagens människor alltså..

Postat: 2009-11-24 - Kl: 16:15:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Dagens människor tål visst inte att man säger sin åsikt. Då blir man kallad hora osv! Om ni frågar mig så förstår jag inte ens varför "hora" kom upp i diskussionen. Det ända jag sa var att jag inte höll med honom om en sak han tjatade på alla människor att tycka, men ja. I dont give a fuck! Jag vet vad jag tycker och jag tycker faktiskt likadant även om ni tar till med blockeringar. haha


Svenska Lektion

Postat: 2009-11-24 - Kl: 13:08:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu bloggar jag eftersom lektionen är himmla tråkig. Vi lyssnar på teaterradio och det finns ej mycket att göra. Jag och Oliver sitter och skriver ganska så knäppa saker till varandra, som alltid annars. Han förtjänar att få vara med på min blogg tycker jag. Han är en sån dära "underhållare". Grattis Oliver, du har vunnit en mullbärslimpa doppad i choklad! puss


Nattamad!

Postat: 2009-11-24 - Kl: 13:02:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ska bara käka upp! Flingor med min söta laktosfria filmjölk. Nattamat är det bästa som finns. I alla fall på helgerna kan jag tycka att det är extra gott. Men nu ska jag gå till sängs så jag somnar med ett gott humör innan det är över. Puss och kram!

VI NÄRMAR OSS TORSDAG MED JÄTTE STEG! TAGGA TAGGA TAGGA!!riverside!

Postat: 2009-11-23 - Kl: 20:52:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag kolla på riverside och det tycker jag att ni också ska göra. Anledningen till vrf jag gör så tråkiga saker är för att jag vill komma på andra tankar. Läget är inte det bästa just nu, trodde inte det skulle bli såhär svårt ......igen.

Dagens outfit

Postat: 2009-11-23 - Kl: 19:00:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag fick en stackars kommentar som önskade att jag skulle lägga in mer vilken otufit jag kör på om dagarna. Idag så var det lite slapp kläder eftersom jag bara skulle till skolan egentligen, Sedan så har jag ju ganska så speciell stil imellanåt. Har vissa dagar då jag klär mig helt normalt sedan vissa dagar då jag klär mig lite mindre "normalt". Jag slänger i allafall in en bild på min otufit idag. you're so fucking welcome! :D

Vanliga Jeansleggings ifrån gina tricot som sedan blivit slitna och som jag i tur tog sönder ännu mer.
Svart baströja ifrån H&M
"vita", ellerja. Dom VAR vita converse.
Vanlig halsduk eller vad man ska kalla det ifrån lindex.

Ni som känner att ni är lika tuffa som mig kan även piffa till det lite med ett par fräcka Solglasögon. Men det är endast om ni är lika coola som mig.  Annars så har jag rätt chill stil, köper ibland märkes kläder och ibland helt vanliga kläder från T ex H&M.Jahaja!

Postat: 2009-11-23 - Kl: 18:32:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det går lite rykten om mig haha.
1. jag är tydligen pittögd
2. jag är tydligen 94a
3. jag vill tydligen inte ha förhållande
4. jag söker tydligen kuk.

hahahah, när ska ni lägga av och fatta att ingen bryr sig? Inte ens jag själv ser mig som en sådan intressant person. Inte för att jag vill klaga, för det känns ganska så bra att vara i centrum när man är en sådan livs lirare som jag. & jag kan säga till alla att jag har försökt hitta rätt pojke till att få ett stadigt förhållande länge nu. Så jag vill visst ha förhållande.


DOWNLOADING CAREMODE
PLEASE WAIT...
█ █ █ █ █ █ █ █ █ 98%


Hemma

Postat: 2009-11-23 - Kl: 16:59:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag och mitt nackspärr är hemma nu. I stan träffade vi typ alla!? ganska så kul kan jag säga. Alltid kul att träffa Emma. Sedan på vägen hem på tåget så satt där ett sånt killgäng, med kayal runt ögonen och med långt hår. Dom såg ut som sånna som brukar lyssna på growling musik. & när man sitter på tåg/bussar och annat kan man inte låta bli att lyssna på vad folk snackar om. Den ena killen i gänget berättade att han hade slängt i en  pormask i hans klasskompis glas idag. Då kunde jag faktiskt inte hålla mig från skratt. För hur ofta lägger man en pormask i en kompis glas? det är bara så sjukt!

& till dig. Vem fan är fanny? hahahahhahahahah.
En kille ska "rövknulla mig nästa gång han ser mig" bara för att jag tydligen ska slå någon Fanny?
Vem fan är Fanny först och främst? För lite fritid skulle jag vilja kalla det!


NACKSPÄRR!!!

Postat: 2009-11-23 - Kl: 13:52:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Idag började med att jag duschade sen gjorde jag vid mig som vanligt. Sedan så märker jag att jag faktiskt har ont i hela kroppen och att jag faktiskt inte kan snacka överhuvudtaget. Min röst är som spårlöst försvunnen, men i allafall. Mamma skjutsar mig till busshållsplatsen och jag står där kanske i någon minut fast än att jag tänkt på att jag är sjuk. Sen vänder jag helt enkelt på klacken och går hem till pappa. Där sover jag som törnrosa. De visar sig att jag har fått sjukt mycket nackspärr och min röst har kommit tillbaka en gnutta & jag är glad som en ärta!

Nu taggar jag DHW som kanske vissa andra av er också gör, JAAAA det får jag hoppas.
Jag och min nacke hoppas ni får en hyfsat trevlig dag, men det är förståss inte slut på uppdateringen.
Det kommer Det kommer Det kommer!


kolla kolla kolla

Postat: 2009-11-23 - Kl: 00:30:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jag vet att ni blir sjukt impade nu, eller så är de dom som reagerar på annat vis och måste tvunget kommentera att dom har fler. Men vetnivad? jag bryr mig inte, är faktiskt väldigt stolt över att såpass många kollar min bdb, men det hade förstås varit roligare om det hade varit så många som kollat min blogg. Jag ska kämpa som en dåre för att komma långt med denna bloggen, jag tycker att ni kan hjälpa mig lite på vägen genom att följa min blogg och säga vad jag kan göra bättre, för ärligt, jag har faktiskt inte en aning om vad ni läsare vill läsa om. Jag bara slänger in lite ointressanta saker hela tiden, och snart kommer ni tröttna på det. Det kan jag nästan säga här och nu!


Min Man

Postat: 2009-11-22 - Kl: 23:48:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Detta är min man! jag har gift mig med honom & vi sover i samma säng. Han vill alltid mig väl och vi brukar mysa. När vi bråkar så river han mig och biter mig i näsan, men jag älskar honom mest i hela världen ändå och det finns ingen som kan ta honom ifrån mig.


Stalkers, nejtack!

Postat: 2009-11-22 - Kl: 23:33:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
att det inte kan gå någon dag utan att skumma människor ringer till mig, De säger att de står utanför mitt hus, att de sett mig och att de vill träffa mig. Jag orkar bara inte! Snart ska jag fan byta nummer. Ibland är det även folk som ringer och säger att dom ska slå mig, men jag menar? wow. Ingen har någonsin slagit mig förutom mina storasystrar. Jag är väldigt trött på att behöva ge er tid genom att svara i luren. Det finns även folk som stalkar mig på msn & sms. Märker ni att jag inte svarar, ja!?! då kanske det är ett bra tecken på att jag inte vill prata med er? Varför fortsätta?. Nu ska jag i allafall ta en dusch och sedan ska jag äta Nattamat! Det finns inget bättre...ellerjo. Julmust. Men min julmust råkar vara slut.


allting har ett slut!

Postat: 2009-11-22 - Kl: 22:05:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Så ja, nu är min Frågestund avslutad. Tack för alla frågor!

vad fick dig att börja blogga?
Inget speciellt. Jag hade rätt mkt besökare på bdb, så jag tänkte att det hade varit kul att starta en blogg och se hur många som läste den. Sen tyckte jag att det skulle va en kul grej!

Varför rycker det i pain richen när jag tittar på dig?
pain richen kanske behöver rastas? Näe, men jag vet inte vad det är för något faktiskt.

vilken bh storlek har du?
pass! Nej men jag vill ju inte att random pojkar/flickor ska köpa bhar till mig så sånt håller jag för mig själv.

är du oskuld? om inte hur många har du haft sex med?
Jag är inte oskuld & jag säger pass på den andra. Det har ni faktiskt inte med att göra

Hur kan du va så ball?
För att jag är Den kvinnliga formen av kung och råkar heta Henrietta Hertzman

har du spelat fotboll?
yes I have

röker du? eller har gjort/provat?
Jag röker inte, men har självklart provat. Ingenting jag rekommenderar dock!

ska du bli brunett?
Jag är osäker samtidigt som jag är säker. Jag vill men ändå inte. Blondiner har ju trots allt roligare! ;)

varför tycker du att jag är en så  bra lillebror?
För att du är min lilla älsklings lillebror. That’s it!<3

vad är det bästa med att vara henrietta?
haha,  skulle varit lättare att svara på frågan vad som var sämst med att vara henrietta, men ja,det bästa är väl att man får så mycket uppmärksamhet. Skulle va det.

varför festar du med typ 95 killar, får du inte lika mycket uppskattning o får du inte den uppmärksamhet när du festar med äldre personer än med barn fyy för dig
Till E.P , Jag kan börja med att tala om för dig att jag inte bara festar med 95a killar. Där var några på festen som av de igår men där va även äldre personer. Sedan så ska de väl inte spela så jävla stor roll om personerna är 95or eller 90or? Dom är fortfarande mina vänner så jag ser inte dom som någon siffra. Sedan får jag all den uppskattningen jag söker, så du är totalt ute och cyklar. Du kanske bara är en av de avundsjuka människorna där ute i världen som jag inte bryr mig ett dugg om?

hur får du ditt hår så som du har det& har du löshår?
jag duschar alltid håret innan jag börjar fixa det, lägger i mousse eller vax sedan fönar jag. Sedan är det inte speciellt svårt, bara till att tupera frillan som du vill få fram. & ja, jag har löshår. Men mitt löshår är väldigt kort och jag har det endast för att göra håret tjockare nu. Ska sluta med det så fort mina föräldrar fått mig att gå till frisören.

vad har du för betyg i 9an?
som slut poäng hade jag 225

"Detta är ingen fråga, men tycker vi tar med denna kommentaren ändå. Väldigt gulligt skrivit. Tack!<3"
jag diggar dej o din kompis lina somfna har bevakat din bilddagbok typ 1 år nu o du e tvärkul o kolla på man blir alltid glad över dina vidio klipp o speciellt den ni gjorde nu sisst i båstad har kollat på den tusentals gånger o skrattat o till o me visat mina vännet ni e asgrymma diggar er som fan asså.


Det är bara så att...

Postat: 2009-11-22 - Kl: 20:56:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera

JAG HAR FRÅGESTUND SHALALAL.

Hm...?

Postat: 2009-11-22 - Kl: 19:35:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vem kan det vara som Henrietta smsar med hela tiden? Vem tror du?


Bara jag som blir glad av denna låten?

Postat: 2009-11-22 - Kl: 17:22:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Denna låten ger faktiskt mig livsglädje! haha. Den sjöng jag och Lina klockan 2 på natten på Ramlösa station ända tills vi ej hade någon röst kvar. Därför kan jag därmed förklara min röst död. Jag är super duper hes idag, men det brukar jag vara dagen efter. Så det är faktiskt helt okej. Nu ska jag bege mig hem till min mammut. Vi hörs senare när jag fått mega mkt mat i magen. & guuuud vad jag är chips sugen!!!!!


Ketchup insidenten

Postat: 2009-11-22 - Kl: 17:19:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jag är väldigt generös med bilder idag tycker jag själv. Men ni som läste mitt inlägg igår om ketchup insidenten ni fattar varför jag lägger in dessa bilder. Ni andra får helt enkelt kolla längre ner och läsa mitt tidigare inlägg. Pappa och Annette försökte rädda situationen så gott de gick. De ser ni på bilden. Ketchup är egentligen min bästa vän efter julmusten, men ibland när man är arg gör man dumma grejer. Puss

Slå aldrig ketchupen i bordet gott folk! Ketchupen är helig. kom ihåg det.


Fyllefrukost!

Postat: 2009-11-22 - Kl: 17:11:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Tar allt steg efter steg nu, så här kommer ett försenat inlägg.
Det blev fyllefrukost tillsammans med lina imorse. Pappa frågade oss ifall vi satt ihop. Vi är alltid med varandra, träffast varje dag i skolan och sover över hela helgerna. Det är inte riktigt klokt egentligen. Men jag trivs tillsammans med lina, vi har alltid så skoj tillsammans. Men nu ska jag inte babbla på, så jag slänger in lite bilder ifrån imorse på vår lilla fyllefrukost hemma hos mig!
Bilder ifrån Igår!

Postat: 2009-11-22 - Kl: 16:58:35 - Kategori: Henrietta - KommenteraFeeeelååt!

Postat: 2009-11-22 - Kl: 16:08:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
oj sorry! dålig uppdatering aj aj! Men igår så blev man bjuden på chillkrök i rydebäck och det var så det blev bara & i morse skulle jag jobba och sen åkte jag och mamma till Famillia. Tiden går snabbt och det blev lite dålig update. Tycker att ni ska säga till mig på skarpen. Kul förresten på chill kröket igår. Fick höra att folk nästan älskade min blogg och då blev man ju förstås glad. Tack för allt! puss på er sötisar!


Bråk Bråk Bråk

Postat: 2009-11-21 - Kl: 19:01:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det är i såna här tillfällen man bara vill ha en sån boxpåse och boxa sönder. Är så svinigt irriterad på precis alla. Vilket ledde till att jag fick damp anfall och slog sönder en ketchup flaska, hööh. Låter faktiskt ganska konstigt när jag läser det själv. Men det hela började med att jag inte fick smsa vid matbordet & då fick jag ca 70 sms. Alla smsade och jag fick inte kolla telefonen. Då frågar pappa. Vem är det som smsar hela tiden, då kollar jag efter. Men det fick jag ju inte, så börjar han och annette mensa som in i helvete. Sedan hade dom gjort stark mat, så jag gjorde konstiga ljud när jag åt för att jag tyckte de va starkt. Ja men då fick dom för dig att jag gjorde så för att dom skulle fatta att jag inte gillade maten, men i sannerlikhet så gillade jag maten men var sjukt förbannad och jag kan nt äta stark mat, sen började dom tjabba osv med mig, & ni som känner mig vet vilket temprament jag har. SÅja. jag tog ketchupen slog i bordet och så gick den isönder.. rätt åt dom. Tänker aldrig prata med dom i hela mitt liv igen.


antagligen påverkad.

Postat: 2009-11-21 - Kl: 16:45:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
när jag och mamma skulle gå på Oj så mötte vi en man som antagligen var rejält drogad eller rejält packad, jag blev faktiskt ganska så rädd. Det såg faktiskt väldigt obehagligt ut han gick och pratade med sig själv. Jag vet ju att han har en dotter och en son, därför fick jag en klump i magen. Tänk att ha en pappa som går omkring så. Stackars ungar..

världens tråkigaste städdag.

Postat: 2009-11-21 - Kl: 15:17:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera

nu har jag städat pappa och annettes bil. & medans jag höll på att dammsuga kommer såklart Hirmel förbi mitt hus och börja reta mig, hahah. Han är alltid lika retlig! men ja, nu är jag klar i alla fall och ska snart gå ut och gå en runda tillsammans med min mamma. & nu ska jag bara meddela alla att jag köper mina Ugs på onsdag!  & jag är så glaaaaaaad!

Bilden här nedan tog jag i morse och jag lägger ut den för att jag gillade den!


nyvaken och snygg

Postat: 2009-11-21 - Kl: 12:32:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag och lina har precis vaknat, ellaja, för sådär en och en halv timme sen, det ända vi har hunnit göra är att äta. Har ni några idér på vad vi ska göra nu?  jag är hes som en hockytränare. pusshej


sur som en citron

Postat: 2009-11-20 - Kl: 18:49:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Skulle bara vilja säga att jag sminkar mig nu, sen är jag inte hemma på hela kvällen. Ska kolla film och mysa tillsammans med Lina,Elli,Jonas & Trulle. Kommer säkert bli kul & jag hoppas att de kan pigga upp mig lite. Är på jääääääääääävligt dåligt humör. Så ni som fått smaka på det utan anledning ber jag om ursäkt till. Lina sover dessutom här inatt, för vi kan bara inte vara ifrån varandra. puss

det är sant!

Postat: 2009-11-20 - Kl: 17:15:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Bara för att jag saknar Morgan, tycker att vi kan ses någon dag när jag ska upp till Göteborg! Puss ´v


en viss person är hatad av mig

Postat: 2009-11-20 - Kl: 16:59:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera

nästa gång personen säger något tycker jag att han kan titta på sig själv. Ditt feta helvete. Säg en sak till till mig och jag spottar dig i huet.


JAG ÄR KLAAAR!

Postat: 2009-11-20 - Kl: 10:18:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera

underbart att vara klar med excel hanteringen, här ser ni mitt resultat. Ska skriva loggbok nu, Sen är jag 100% färdig med allt.


Exitenz

Postat: 2009-11-20 - Kl: 10:04:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
detta är faktiskt ingenting vi bryr oss om, någon från linas bdb som lagt upp i och med att hon har youtube och jag videofy. Ganska sorligt ändå, att ingen förstår att vi är oseriösa, som jag skrev i et ttidigare inlägg. Vi är inte såna irl. Så ja, Kom inte och säg massa struntprat. För vi bryr oss inte ett dugg ändå. Tack för att ni gör reklam. Vi är ju verkligen fjortisar jämfört med tjejers som leker snygga i webben och har målat kattsträck och säger "mm" hela tiden. Jadå. Exakt samma grej, bara de att vi inte är seriösa. 

http://existenz.se/out.php?id=18667

Nu ska jag återgå till min lektion. Puss


Ett sista inlägg innan jag går och sover

Postat: 2009-11-19 - Kl: 23:12:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Vill bara meddela alla att jag är täppt i högernäsborre och att jag nästan har blivit kär i julmust! Julmust är det absolut bästa som finns och när julmusten försvinner som den tråkigt nog gör, då väntar jag nästan sönder mig själv på att påskmusten ska komma, bara så ni vet. Nu ska jag ta nässpray. & godnatt igenJag protesterar!

Postat: 2009-11-19 - Kl: 22:46:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Varför ska dom göra så här för? jag starkt emot detta. Nu kommer jag få gå långt för att komma till busshållsplatsen på morgonen, kan dom inte bara ha kvar den där den är? vi är ju ganska många ändå som hoppar på på denna hållplatsen, Så jag ska faktiskt ringa och klaga, för detta är inte okej. Ska man behöva gå en liten promenad klockan 7 på morgonen för att komma till bussen när man har en fullt fungerande hållplats 1 min ifrån sig.

Godnatt!


Mascara!

Postat: 2009-11-19 - Kl: 22:43:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har fått kommentarer ifrån folk som undrar vilken mascara jag använder, vet inte om personen är seriös, men jag är snäll och lägger ut ändå. Inte för jag tycker att det är något vidare märkvärdigt med mina mascaror. men You're so fucking welcome!


Loreal Telechopic (stava!?) den svarta
Oriflame den grönaAtt göra!

Postat: 2009-11-19 - Kl: 22:01:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
  • Plugga matte för kung och forsterland
  • städa rummet/ Garderoben
  • börja träna
  • Lämna in idrott och hälsa uppgiften/Lämna in ett repotage

 


Jag

Postat: 2009-11-19 - Kl: 21:25:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Folk som inte känner mig brukar fråga mig om jag är galen, men vet ni vad? De som känner mig fattar att jag flippar totalt sönder på mina videoklipp. faktum är att jag inte beter mig exakt så galet i verkligheten. Jag har sjuk humor och det är jag faktiskt väldigt stolt över. Så nej, jag är inte mongo. Jag är bara en tjej med fruktansvärt mycket överskottsenergi!  Är desstuom på väldigt dåligt humör nu, så ska bara lägga in bilderna ifrån idag, sen ska jag duscha och sova. För det går inte att snacka med mig nu.


Videoklipp från Båstad!

Postat: 2009-11-19 - Kl: 20:25:35 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Idag när vi hade slutat efter studiebesöket i båstad så berättade jag ju att jag och Lina gjort en film. Denna film är väldigt unik och jag tycker att alla ska kolla på den. Här kommer den!
bilder ifrån idag kommer snart in de med!


Jag och Lina är liiiiiite övertrötta?

Postat: 2009-11-19 - Kl: 20:23:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Som alltid på alla andra kvällar är det vi som vet hur man ska roa sig på msn, Vi skrattar sönder bakom våra datorer och har nästan alltid kul, men detta tar verkligen priset. Höll allvarligt på att tappa andan, sen fick jag fram ett grisljud helt plötsligt. Kanske är de svininfluensa sprutans fel? höhö..

 

vår humor är inte att leka med...

dessa snubbarna vi har som v-bild är carls kusiner som inte alls heter så vi har döpt dom till. detta var förbaskat kul..


carl säger:
 carl-åke? .o
 omg
 haha det e min kusin på den bilden ditt kötthuve

henriettaaa    carl-åke   säger:

HAHAHA

carl säger:
 seriöst  
 vrf har du bild på han? ; )
 ?xd
henriettaaa    carl-åke   säger:
 mitt ragg
carl säger:
 gustav holte? .o

carl säger:
 du får nt ragga på min ksuin!nu ska jag jobbelijobba

Postat: 2009-11-19 - Kl: 17:40:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jobbet väntar, sen lägs nog filmen upp! jag hatar och jobba, så nu är jag skit sur, ni som har mitt nr kan ju smsa. Puss och så

RadioBåstad

Postat: 2009-11-19 - Kl: 15:19:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
var på studiebesök på radiobåstad idag & blev intevjuad, riktig härlig känsla men fan vad nervös man var, jag lät rätt så töntig tyckte jag själv, jag skrattade och sånt. Efter studiebesöket slutade vi och då var klockan runt 11. Så min och Linas buss gick inte på evigheter, vi spelade då in en film så jag antagligen bjuder på senare. Lite sjuk är den, men jag gillar den. Nu tänkte jag sova för sen ska jag iväg och jobba.

Kan ni hitta mig på bilden?


YEEEHAAAA!

Postat: 2009-11-18 - Kl: 23:52:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
besöksrekord besöksrekord besöksrekord shalalalá!!!!!!!
nu är det verkligen dags att sova. pusssssss


ALLA SKA KOLLA!

Postat: 2009-11-18 - Kl: 23:45:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Innan jag går till sängs så ska alla kolla på denna filmen, alla ska kolla HELA filmen. Bara för att den är sjukt bäst!
http://www.tackfilm.se/?id=1258583616453RA59


Cola och chips!

Postat: 2009-11-18 - Kl: 23:20:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min syster är faktiskt snäll idag, tror det kan bero på att hon haft sitt "på g" här hela dagen, hon var och köpte 2 33cl's colaburkar till mig helt utan anledning. De köpte hon för sina egna pengar, väldigt hyggligt måste jag säga, tycker den där snubben kan komma hit oftare. Ni som går på P-piller vet hur gottesugna man blir bara ett två tre. Idag fick jag ett socker anfall. Slösade mina pengar på ett marschoklad och delade ett paket snören med Lina. När jag kom hem tiggde jag till mig chips utan min låtsas mamma och gissa om jag fick det? JAPP! chips och cola. Nu ska jag sova för imorgon ska jag till Båstad på studiebesök med skolan på någon radiokanal. Pussssss


Radioprojektet i skolan

Postat: 2009-11-18 - Kl: 23:13:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag, Nicole och Jonas har ny gjort klart vår jingel till vår radiokanal. Det finns ju lite detaljer vi håller på att fixa, men annars är den helt ok. Jag som snackar och jag vet att det låter sjukt mesigt, men alla andra vägrade snacka, så jag fick självklart göra det. aja, bjuder på mig själv iallafall.


Rastaflätor är sjukt hett!

Postat: 2009-11-18 - Kl: 22:16:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Någon som kan fläta såna här flätor på mig någon gång i nästa månad? Skulle varit jätte hyggligt. För det är fett hett vettni. så någon som kan?


Pappa har fått fnatt!

Postat: 2009-11-18 - Kl: 22:10:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår kom pappa upp springandes till mitt rum och sa att tvn small och sen la den av, så idag har min söta pappa och min låtsas mamma köpt en ny tv, väldigt tjusig är den tycker i allafall jag! Sen undrar jag var folk har fått att jag är född 94 någonstans ifrån? är fucking 93a och stolt som faen!  bild på Tv;n bjuder jag på. & ja, tyvärr blir det mobilbilder ett tag framöver för att min kamera är helt i paj och ska in på lagning i veckan.


Kära lilla Pb.

Postat: 2009-11-18 - Kl: 21:34:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vi snackade mer förut, men det har inte blivit så på senaste tid, hoppas du mår bra i allafall. & jag slänger ut låten som Pb tyckte jag skulle lyssna på nu precis, väldigt fin text må jag säga. Pussssss


Bilder från i fredags

Postat: 2009-11-18 - Kl: 21:07:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Bilder ifrån förfesten innan retro som jag lovade kommer in här nu. Inte alla, men några stycken i alla fall!


GE MIG MAT!

Postat: 2009-11-18 - Kl: 18:57:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
skulle kunna springa in till min syster och kväva henne med en gammal kudde, eftersom hon inte lyft på sin lilla rumpa och åkt och hämtat den! gör det nu! jag vill ha mat. kommer dö inom 3 kvart, de känner jag på mig!


pizza

Postat: 2009-11-18 - Kl: 17:49:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
pizza sitter väldigt fint när det regnar som det gör ute. Jag höll ärligt på att blåsa iväg innan påväg hem ifrån bussen. Det är verkligen inte okej med sånt här väder, det ska vara fint och varmt. Jag saknar sommaren sjukt mycket, men snart dhw & det ser jag väldigt mycket fram emot, ska käka pizza nu, ciao

OSCAR GÄSTBLOGGAR

Postat: 2009-11-18 - Kl: 16:35:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej folket!
Oscar Gierup här & gästbloggar. Jag tycker Henriettas blogg är sjukt kul asså, hennes videobloggar är bäst, skrattar vartenda gång förfan! Hennes blogg är bäst! Så fortsätt följa den förfan! Men nu ska jag käka något.

Passa på att checka in min : http://oscargierup.wordpress.com/

Ni får ha det riktigt fint!

OSCAR GIERUP


Jag frågar er!

Postat: 2009-11-18 - Kl: 15:52:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag vara väldigt privat i min blogg, jag ska nämligen berätta för er att jag saknar vissa stunder väldigt väldigt mycket, det är saker jag ofta tänker på, saker som helt enkelt var bättre förut. Jag slänger in lite bilder, så ska ni få gissa lite och svara lite på frågor! det blir kul. Nu är det min tur att fråga saker om er och inte ni om mig, för det ska ni få chans till senare, men ja.

Bild 1 
Vad hette min stora förälskelse som jag hade i sommras?
(Lina får ej svara)Bild 2
Var någonstans reste jag i sommras och var borta i 3 veckor?

(Lina får ej svara,OBS! bilden är inte helt ok)


Bild 3
Innan min semester på 3 veckor åkte jag till ett annat ställe tillsammans med mina vänner,var?Bild 4
Sjöng jag på min skolavslutning eller höll jag ett tal?


Bild 5
Vilket gymnasium sökte jag in på?


Försök lista ut svaren på mina frågor. De som borde kunna alla svaren är ju mina nära vänner.
sedan ni andra som kanske bara har bra koll på mig. Vad vet jag. pusshej!
Gorillor hit och dit!

Postat: 2009-11-18 - Kl: 12:39:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag måste ärligt säga att det finns en på skolan som ser ut exakt så här som på bilden, kan ni som går på johnbauer i ängelholm gissa vem jag menar? hahahahahahahah.åh vad gött med sömn,

Postat: 2009-11-17 - Kl: 22:45:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
nu ska jag och lina sova gott med vår kebab i magen, filmen sedd,riverside sedd och andra avenyn sedd. Hoppas ni följer mig imorgon också för i såfall så hörs vi då, Lina är väldigt trött. Så godnatt på er alla!<33

Filippez Gästbloggar :D

Postat: 2009-11-17 - Kl: 17:36:42 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Shena Shena Filippez här, jag är häftig eftersom underbara Henrietta låter mig gästblogga på henns blogg. yes, mitt liv schteker på och de kommande dagarna kommer att vara underbara, framför allt fredag då en vän fyller år och det ska firas med skumpa på Club Retro, kärlek. Kungen och alla hennes fans får ha det skönt & smek på er :)
http://filippez.blogg.se/

Filippez Gästbloggar hos kungen


video svar till en liten kommentar!

Postat: 2009-11-17 - Kl: 16:52:42 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

Kebab som faen

Postat: 2009-11-17 - Kl: 16:49:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Snart kommer Lina hit, vi ska käka kebabtallrik och hyra film. Kommer bli jätte mysigt. Sen kommer Lina sova här, så lite dålig uppdatering för jag tyvärr säga att det blir idag, men det betyder bara att det kommer bli mer och bättre imorgon, pussss


ojoj

Postat: 2009-11-17 - Kl: 15:29:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det mest otroliga som alla läsare inte verkar veta om är att.....JAG SKRIVER PRECIS VAD JAG VILL I MIN BLOGG! & JA, jag är så jävla mycket fjortis, gulligt att ni bryr er om mig och att ni läser min blogg. Puss på er!!

debatt filmer in my heart!

Postat: 2009-11-17 - Kl: 12:05:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har lektion just nu, vi kollar på någon debatt film! jag ääääääälskar debatter, det är det bästa som finns. Riktigt nice! de snackar om så intressanta saker, så det är nästan så att jag vill bli tsm med en debatt. Hejdå! :D

STÖRIGT!

Postat: 2009-11-16 - Kl: 23:38:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera

kvällens inlandsproblem.
Hemma hos stephanie lämnade jag 4 cider. Nu är där bara 2. & jag är fett sur.


god natt

Postat: 2009-11-16 - Kl: 23:33:07 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Robin frågade mig nyss om jag och ett par tjejpolare ville knäcka ett par öl med honom och hans polare i helgen och jag svarade, tjaa varför inte. Det kommer säkert bli jätte kul! Längesedan man träffade lilla hetrorobin faktiskt, så det ser man fram emot. Nu ska jag sova, & lägg märke till att jag kommer i säng tidigare än igår! vad var det jag sa? Duktig flicka stämpel i pannan på mig!


Lekstund med Nico!

Postat: 2009-11-16 - Kl: 22:16:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Efter att jag och Nicolin kollar på ULLARED hemma hos mig begav vi oss ut en runda i vår lilla förort. Vi satt oss på en bänk och snackade om lite gamla minnen och sådär, och så helt plötsligt kommer en kille och en tjej som vi så väl känner igen. Jag behöver ju dock inte nämna namen för dom vet själva vem dom är. Det var så här, att tidigare i mitt och nicos liv hade vi varit bekant med den killen och en gång när vi träffat honom och hans kompis på stan hade en gren fastnat i hans sko. så jag och nicolin började kalla honom skogsmullen, & nu ikvälll när tjejen och killen spatserade förbi oss så skriker jag, "SKOOOGSMULLE".. & denna tjejen verka ta åt sig även om det inte ens var till henne jag sa. Hon går nämligen på scouterna och är världens knasigaste tjej. men i alla fall. Så skriker hon med värsta flygdinosaurie rösten "JÄVLA KÄRRING JÄVEL"...jag menar? ha ha ha..  hon kunde ju skrikit något lite allvarligare, jag blev ju inte direkt rädd, istället la jag världens flabb... men ja. Jag tyckte alltså att det passade bra med att slänga in en bild på en Flygdinosaurie eftersom hon påminde så mycket om en sån.


Jag undrar vem som tappade dig när du va mindre !?

Postat: 2009-11-16 - Kl: 22:09:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kära Alex! jag kan inte hindra dig ifrån att säga din åsikt men du kan inte heller hindra mig ifrån att säga min. Så vitt jag vet så finns det massvis med olika dialekter i världen och jag kommer ifrån skåne där vi snackar som vi gör. Ingenting vi kan hjälpa, istället kan du bara skita i att kolla mina videoinlägg om det som sägs inte förstås, sedan bär jag inte glasögonen för din skull iheller. Bär dem för att jag trivs med dem, eller jag känner att det passar in i min stil. Så jag tycker bara att du är sjukt jävla löjligt som ens får för dig att jag ska ta åt mig av din fåniga kommentar, Tänker inte svara på fler fjant kommentarer ifrån dig mer vad jag vet,. tyckte bara att du behövde veta att I dont give a fuck. Gillar du inte mig och min blogg, så kan jag inte ge dig ett bättre tips än att skita i att läsa den :)


Han kommenterade : hör fan inte vad du säger, käkat massa gröt eller?
skippa glasögonen också, du passar inte i dem.

Nicolin lekar dags!

Postat: 2009-11-16 - Kl: 17:34:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Ikväll efter att jag varit och tagit en matbit hemma hos Farmor så ska jag leka med min förredetta bästa vän nicolin, ellerja. Klart att hon är en av mina bästa vänner fortfarande, men vi träffas inte så ofta längre! Ser i allafall fram emot det för att jag saknar henne mega mycket. Tycker förresten att ni kan ta och kolla hennes blogg också, www.nicolinsblogg.blogg.se  

PUSSSS Musikdags!

Postat: 2009-11-16 - Kl: 16:52:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
En fråga jag fick igår var vilken låt som var min favorit just nu & det är rätt svårt att säga, lyssnar på rätt många låtar jag tycker om, men just denna veckan är nog denna låten jag bjuder till det med min favvis! en gammal goding är det allt!


Pist off Videobloggning!

Postat: 2009-11-16 - Kl: 16:20:49 - Kategori: Videobloggar - Kommentera


Min kamera är i pajj, så jag använder mig av mobilkamera & tyvärr så suger det väldigt hårt.
& lägg märke till att jag kollar åt vänster hela tiden, & ja. de är för att min katt höll på att välta ner massa krukor..
JAG ÄR VÄRLDENS LÖKIGASTE OCH SURASTE PERSON!

Helvete

Postat: 2009-11-16 - Kl: 15:39:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Är på vääääldigt dåligt humör nu får se om jag pallar med att göra videoinlägg idag.

Till Lina Hunefalk!

Postat: 2009-11-16 - Kl: 14:08:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag vet att du gillar jackan Lina, så jag tänker skriva ett inlägg endast till dig! Du ska få en sån här av mig i julklapp och då ska vi få se ifall du får mer.....pip...HAHAHAHAHAHHHAHAh....Tror att det är bara jag och Lina som förstår oss på detta inlägg. Varsigod!


*Host*

Postat: 2009-11-16 - Kl: 14:05:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Det där när folk låtsas hosta sånt skit löjligt medan dom säger något är sjukt oldschool nu, I lördags när jag och min syster var på väg hem till min pappa så gick vi förbi ett gäng små tjejer och små killar. När vi gått förbi hostar en av tjejerna medans de säger skabb, jag menar hur vågar tjejen? hon måste ha en rejäl cp skada. Jag tar i allafall ingen skit, så jag skriker till gänget, "vad sa du till oss?" Då börjar det lilla gänget små springa och sedan hör man att de skriker "Det var inte jag" blablabla. Jag skiter väl i vem det var, tycker bara att det är onödigt att leka tuff ifall man inte är det!


åhhhhhhhh.

Postat: 2009-11-16 - Kl: 10:10:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera

jag har inte tålamod överhuvudtaget till att sitta och pilla med excel. Det är bara massa skit och allt hoppar huller ombuller. Är skitsur och inget går som det ska. åh! jävla skit. hahahhaah


jag råkade.

Postat: 2009-11-16 - Kl: 00:38:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Innan råkade jag sätta igång väldigt hög musik, och min mamma ligger ju och sover. så i samma sekund hör man henne komma ner från trappan och skrika "COOORNEELIIIAAA" hahahahah. Hon trodde det var min syster som hade satt igång musiken, men vad gör det? lika gott åt henne tycker jag. Hoppas att hon och killen inte höll på med något privat..GODNATT!!

klockan...vad är det?

Postat: 2009-11-16 - Kl: 00:35:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
haha, man skulle kunna tro att jag inte vet vad en klocka är, klockan är halv 1 och jag ska upp om ungefär 5 timmar. Good luck Henrietta. Sånt här är inte okej, så jag ska verkligen lägga mig tidigt imorgon, och jag vet att jag kommer göra det. För jag kommer vara hela jävla död imorgon. Jag skyller på ....Cornelia som är min storasyster och hennes random kille som stack hem nyss. Vi alla 3 gick upp och gjorde mackor, satt runt köksbordet och snackade lite. små mysigt faktiskt. Kom för en gångs skull överens med min storasyster.


Men tjaaaa! PollyParty gästbloggar!

Postat: 2009-11-15 - Kl: 23:40:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tjena tjena, va händer mellan bena? :)

Allt bra med er, Henriettas läsare! hoppas ni följer hennes blogg dagligen, annars blir jag lite missnöjd på er ;) Hon är en riktigt attraktiv, trevlig och rolig tjej att prata med, det är därför jag gästbloggar för henne. Hon gjorde ett gott intryck på mig redan med sin första bild på bilddagboken vill jag lova, wow tänkte jag, det vill jag också lova!
Jaa, va kan jag säga om mig själv? Jag är en glad, sprallig o härlig snubbe på 17 år som kommer från den regnigaste staden i Sverige antagligen.. och vilken kan det va änna? Jo förfan, det e GÖTEBORG, jag snackar om, goa gubbar o en jävla massa öl, så det ska va vet ni. Jag är smått hyperaktiv av mig, som ni nog kan se på mina videobloggar som ni hittar på min blogg. Meeen, jag e inte bara hyperaktiv, jag e provokativ också, jag provocerar stora bloggare som jag stör mig på, speciellt gaybloggarn amir och kissie (undra om hon e bajsie ibland också?). Men även andra så som krillebooi, paow och dessie, gärna sånna jag trackar ner på. Annars e jag en snäll person, gillar bara inte personer som tror o tycker att dom e snyggare o smartare än vad dom är, människor som överskattar sig själva helt enkelt.
Men ahh, vad skriver jag om på min blogg? Lite allt möjligt, det kan va min vardag, om fester jag vart på, och att jag provocerar lite. Men det e la bara trevligt änna, eller va säger ni alla goa gubbar o gummor som läser Henriettas blogg? ;). 

Besök min blogg mer än jättegärna, här kommer länken som ligger iiiii bilden, så tryck på bilden för o komma till min blogg! :)
// Polly

Funkar det inte så gå in på:
http://pollyparty.blogg.se/

gör vid mina naglar

Postat: 2009-11-15 - Kl: 23:25:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter och målar mina naglar nu, inte för att jag tycker att det blir snyggt utan mer för att jag har jätte tråkigt, tyvärr kan jag ju inte fotografera och lägga ut hur de ser ut för min kamera har pajjat!

FRÅGESTUND AVSLUTAD!!!!

Postat: 2009-11-15 - Kl: 22:36:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu är min lilla frågestund avslutad, Tackar alla som frågat mig saker. Ni som inte hann får tid till att göra det någon annan dag framöver!


Varför är Hampus bäst?
Så vitt jag vet har jag aldrig i hela mitt liv sagt att hampus är bäst..hööh!

Varför är du är kvinnlig form av en kung och inte en drottning?
För det blir mer action & mer power! Sen låter det sjukt mkt mer nice!

Det sägs att tomten är far till alla barnen. Varför det?

för att han har knullat din mamma.

Hur gammal är du?

jag är född 93. Så jag är 16 fucking år!! ;)

Vad använder du för att få så snyggt hår?? nått speciellt spray elr wax elr något?
Jag tvättar håret innan jag planerat att fixa det om jag ska iväg, för att det blir lättare att fixa det då tycker jag, Sedan fönar jag håret och sprayar i volymspray och tuperar det lite smått OBS! du kan även använda dig av mousse. Det funkar bra det med!. Sedan kammar jag ut håret och plattar det som jag vill ha det, efter det börjar jag tupera med oftast hjälp av en kam. Det blir bättre tuperingar då och det håller bättre. När jag hittat frillan jag vill ha så sprayar jag håret med det rosa/lila hårsprayet PROFFS.   

varför är du så söt?
jadu, svår fråga…fråga min mamma och pappa vettja!


anser du dig själv som lite småkänd? för jag menar alla jag känner vet vem du är och jag kommer inte från åstorp.
njaa, asså jag kan ju inte säga att jag är känd men det är kul att veta att folk vet vem man är, fast det är även lite tufft att veta att gör man något som blir fel, så vet alla om det så småning om. Annars är det helt ok. Ju mer folk snackar, desto mer power får man. Det är ju så det är.


kan du själv erkänna att du har VARIT fjortis? eller står du inte för de / tycker aldrig att du varit?
jag kan faktiskt hålla med om att jag varit fjortis & jag står faktiskt för det. Jag är förändrad som fan nu och har mognat en del och det känns faktiskt väldigt bra. Alla har sin fjortis period. Även jag. När jag kollar tillbaka på min bdb så kan jag se mig själv kommentera ”fjortis” på just såna där bilder, om du förstår vad jag menar.


kopa pelsjacka?
jaa! Billi billi


hur många besökare har du per dag elr så man kollar de?
det är olika från dag till dag, här om dagen hade jag 321 stycken och idag har jag runt 250. Ibland har jag även bara 75 stycken. Så det är olika från dag till dag.


ska du bli brunett eller inte?
funderar fortfarande på saken, tror jag ska göra en slingning först och främst!


bevakar du någon på bilddagboken? isåfall vilka?
ja, jag bevakar några stycken, En som heter kitty som har väldigt snygga bilder & en tjej som har väldigt speciell stil som heter Classicdocka på bdb. Sedan bevakar jag en kille som jag känt en gång i tiden som heter FAJLIIP på bdb, jag vet inte direkt varför jag bevakar honom. Hihi

favorit låt just nu?
hm.. Jag vill-Magnus Uggla & ja, det är lite lame att lyssna på magnus uggla! haha


Varför börja du blogga?
Jag började blogga för att jag hade runt 5600 unika besökare på min bilddagbok, och då tänkte jag att det kanske hade varit bra att öppna en blogg, en blogg som kanske kunde bli något stort

Är Simon Hägerstrand snygg?
jadå :)

FRÅÅÅGESTUUUUUND!

Postat: 2009-11-15 - Kl: 21:46:51 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera
Det är busenkelt!
allt ni behöver göra är att fråga mig precis vad ni vill & jag svarar er på bloggen! SÅÅÅ GOO FOR IT BABES! lägg förresten märke till min blandning på paint och photoshop, skit ful, så jag fixar min frågestund bild lite senare!


shepards

Postat: 2009-11-15 - Kl: 20:24:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Alla vet ju att jag hade fake uggs innan, det är slut med det. För antingen denna veckan eller nästa igen köper mamma shepards till mig! kommer bli jätte härligt att gå i ordenkliga lyxskor och inte skitskor. Jag gillade mina förra också, fast dom var inte helt okej, jag gick väldigt snett i dem och sen blev där ett jätte stort hål i hälen. Tipsar er inte att köpa fake uggs. Köp hellre lite dyrare för de håller dock längre! shepards här kommer jag!


störigt!

Postat: 2009-11-15 - Kl: 20:06:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Är det bara jag som stör mig på när anställda i affärer går efter en för att dom tror att man ska snatta ifrån dom? riktigt störigt är det. När jag var inne och kollade lite på H&M idag medans jag väntade på min låtsas mamma, hade jag en butiksbiträde efter mig hela tiden, man vågar ju inte ens klia sig för man tror att dom ska tro att man tar något då. Jag tycker att man tappar lusten helt och hållet när någon gör så. Sen att dom dessutom är otrevliga gör ju inte saken direkt bättre. Min låtsas mamma var inne i provrummet och provade ett par jeans, Jag gick runt lite och så plötsligt nästan ryter en tant åt mig "SKA DU HA NÅGOT ELLER? FÖR VI STÄNGER NU", jag menar.. vad ska jag säga i det läget? jag blev chockad och gick min väg.. tycker inte om när folk skrämmer en på det sättet. Man ska vara trevliga mot sina kunder, så ni på H&M. skärpning för fan. Man kan inte ha hunnit ut just den sekunden ni stängt.


Drömmen i natt!

Postat: 2009-11-15 - Kl: 18:57:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vet ni vad jag drömde inatt? jo att när jag kom fram till Dreamhack, så hade jag glömt både dator & alla spel jag skulle lira, KATASTROF! som tur var så var det bara en dröm. hoppas inte det händer, För då lär det bli ännu mer kaos.


Hos mamma nu

Postat: 2009-11-15 - Kl: 18:50:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Ni vet ju att jag var på Famillia innan, handlade mer än vad jag skulle handlat faktiskt, haha. Typiskt mig. Inhandlat idag, blev:
Rosa baströja
två BHar
hippeband
höga svarta stövlar
vit halsduk
nikotinfri snus som smakar GOTT!

sen handlade jag och Annette lite mat, & eftersom jag blivit laktosintolerant så köpte vi hem såna produkter till mig. Allt sånt är så spännande, hur kroppen förändras osv. I veckan ska jag boka in tid hos frissan för att få en slingning i håret, ljusbruna, sandfärgade slingor. Så jag är rätt så nyfiken hur det kommer bli. Ska förstås göra det hos min bästavän Måns mamma som är en duktig frisör. Efter allt handlandet så åkte jag hem till mamma som jag alltid gör varje söndag, men eftersom mamma inte är hemma för hon är på friskis och svettis så har jag inte träffat henne ännu. Min syster har en massa folk hos sig & om jag stör, då är jag död. Så har förjävla tråkigt, tänkte ta en dusch igen och kolla lite på en film.


varit och jobbat

Postat: 2009-11-15 - Kl: 14:18:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Hej alla sötisar! har inte kunnat blogga på några timmar för jag varit iväg och jobbat. Hoppas ni inte saknat mig för mycket, för jag tänkte nämligen ge mig av igen, ska iväg och handla skor oxh byta skor, så ska slänga mig i duschen och sen bärdet av till famillia eller väla! pusss


Natt

Postat: 2009-11-15 - Kl: 00:33:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu är jag sjukt taggad till att sova, ska ju upp och jobba imorgon. Hörs!


Hemma ifrån Farmor

Postat: 2009-11-14 - Kl: 22:46:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är jag hemma ifrån Farmor, det var rätt små trevligt men lite långtråkigt. Jag gick hem i ösregn. kan ni tänka er hur desperat jag är för att blogga och annat då? vi talar om riktiga problem, Jag ville förresten ha hit Lina nu, så hon skulle sova hos mig och det skulle hon, men den lilla jävlen säger att hon inte kommer för att hon håller på att somna. Ibland är Lina läskig.. Någon som förresten vill snacka skype?

Hittade en söt bild ifrån retro igår på Retros hemsida. Varför blir jag alltid så snygg på retros bilder? hm...


Farmor

Postat: 2009-11-14 - Kl: 17:41:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Stephanies bror har bilderna ifrån igår och han ligger och sover för att han är bakis. Så jag tänkte bara säga att dom blir försenade och att jag går ner till farmor nu, träffar släkt och firar henne, hemma om ett par timmar. För så jävla kul tror jag inte att det kommer bli. Min hand värker mer än något!!!!!!! pusshejs


Detta kort ska jag ge till min söta Farmor. Grattis Grattis!

Spotify!

Postat: 2009-11-14 - Kl: 13:30:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
okej, jag erkänner! jag har väldigt sjuk och tråkig musiksmak, men ni som vill kan ju ta vara på min spelningslista på spotify.

http://open.spotify.com/user/ballongskalle/playlist/0g9EomsrJRRrVlcPj2BAmB  

Varsigod Sara :)

Handen

Postat: 2009-11-14 - Kl: 12:43:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Eftersom många frågar, så ska jag berätta att min skadade hand var en liten fylle tabbe, jag blev arg. Inget mer med det och det är sånt man ångrar dagen efter. Jag tror dock inte det är någon fara med den, har väldigt ont och den är svullen men tror jag bara fått en smäll på någon muskel. Ska låta den vara och se om den blir bättre. Annars så ska jag nog gå och kolla den så att det inte är något allvarligt. Så oroa er inte för mig. Jag är den kvinnliga formen av kung och klarar det mesta!


I wish we taped it!

Postat: 2009-11-14 - Kl: 10:52:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
That party last night was awfully crazy
I wish we taped it. I danced my ass off


usch fy och blääää

Postat: 2009-11-14 - Kl: 09:42:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Festar man som den kvinnliga formen av kung så mår man inte bra dagen efter, man mår ganska så dåligt för vissa anledningar.

1. Massvis med shottar
2. bakis
3. skurit upp lite av fingret
4. skadat handen så den ej går att röra knappt.
5. träffat kusinen på retro, (släktkalas idag!!) YAY
6. sovit med smink. inte ok

och massvis med annat, just nu är jag törstig. Skulle inte tackat nej till vatten. Ska ligga i sängen hela dagen förutom när jag ska upp och duscha. Jag lägger antagligen in bilder ifrån igår här senare, så det får ni tyvärr vänta lite med. HAAALLOO, wake up call!! kolla klockan? tidigt som tusan och lilla jag kan inte sova....har dessutom skrivit om dessa raderna 343 gånger, för min hand vill inte som jag. Sen vill jag bara fråga folket hur mkt pengar jag spenderade. för att jag är typ pank idag. hahahahha. pusssssssss

Bilder ifrån Gympan!

Postat: 2009-11-13 - Kl: 16:07:42 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här kommer bilderna som jag delar med mig av ifrån vår gymnastik, Vi hörs senare. Ska in i duschen nu!
ska möta Emma & Linn i stan om 1 och en halv timme!Fredags mys javisst!

Postat: 2009-11-13 - Kl: 15:58:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera

och vem är taggad om inte jag inför ikväll? kommer bli super skoj! Kom nyss hem från skolan nu, eller jag slutade typ 2 men det gick ingen buss ifrån ängelholm så jag tog tåget inom stan istället. Kom hem och sedan mötte jag mamma och fick pengar och busskort till ikväll. Jag tänkte börja fixa mig redan nu så jag kan se någerlunda snygg ut ikväll, haha. Men eftersom ni inte ska tröttna på min blogg, så kan ni få se lite videos och bilder från Gymnastiken idag. Vi skulle lära oss dansa. Men jag har ingen takt känsla överhuvudtaget. Fast jag och Isak var eliter när vi dansade. Det gick hur bra som helst!God natt people!

Postat: 2009-11-13 - Kl: 00:09:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu måste jag sova och jag skojar inte, vet inte om det kommer att fungera eftersom min katt ligger i min garderob och snarkar som bara den! men jag ger det åtminstone ett försök för måste hinna tagga tills imorgon vettni, Ska någon här till Retro? isåfall så ses vi ju där. puss

Herre jävla gud!

Postat: 2009-11-12 - Kl: 22:50:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Så äckligt wannabe vissa personer är alltså. Måste ta andras bilder, göra bdb & sitta och ragga på folk ifrån den.  Jag har varit med om detta 10000 gånger nu och är faktiskt förjävla trött på det. Vågar personen inte vara sig själv eller är den rädd för att inte bli omtyckt? Ta egna jävla bilder på dig själv. Strunta i att ta andras, för så jävla svårt är det inte.


Retro imorgon!

Postat: 2009-11-12 - Kl: 19:42:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Förfest med dessa brudar hemma hos Stephanie imorgon sen drar vi till Retro. Alla som ska vara med är tyvärr inte med på bilden, men tänkte bara meddela att jag längtar sjukt tills imorgon, kommer bli så jävla cp kul! ni är för söta girls! Bild på oss sen i somras, så den är lite små gammal.


Stephanie,Sara,Jag & Emma baby (v)

jajaja!

Postat: 2009-11-12 - Kl: 19:34:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ja, okej människor! jag är fjortis. ja ja ja! who gives a shit? jävla tönt.

Där ser ni!

Postat: 2009-11-12 - Kl: 17:22:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Där ser ni att jag faktiskt lyckas vara cool i någons ögon. Jag blev faktiskt jätte glad. Vi satt och snackade om att jag skulle till retro imorgon, & då ville han också dit för att få träffa mig. Så där ser ni, jag är faktiskt ganska så cool!Hemma tidigare än jag trodde!

Postat: 2009-11-12 - Kl: 17:19:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Hej mina favoriter! Jag kom hem tidigare än planerat, så jag hinner skriva ett inlägg till. Jag gick då på "särmatte" och det var verkligen bättre än förväntat. Känns bra att så många fler va där och inte bara 2-3 stycken och skit tyst. Detta va verkligen värt det. Inte för jag tycker om matte men folket är ju nice, så ja. Nästa vecka måste man väl gå dit igen, hade ju självklart hellre slutat men är man tvingad så är man, nu är det snart dags för att åka till jobbet, jag däremot säga att det är tråkigt. Ska sluta så fort jag fått tag på ett annat jobb, men vi hörs senare. Jag uppdaterar-Ni läser. pusspuss


Lina och Jag

Postat: 2009-11-12 - Kl: 14:21:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Lina orkade inte sitta på bussstationen i åstorp i 40 minuter och vänta på att bussen till skolan skulle gå, så hon kom hem till mig i morse och sällskapade mig.  Som vanligt så tar vi alltid lite bilder. även om det var morgon så passade vi på. Lägger ut bilden här, en riktig klassiker!  Ska ha särmatte som jag kallar det snart, riktigt segt. sedan direkt efter det ska jag och jobba, sen kommer jag hem. Så min uppdatering kommer ärligt talat att suga idag, kommer hem klockan 7. Jippiyey! hoppas ni inte saknar mig allt för mycket.Lektion

Postat: 2009-11-12 - Kl: 13:14:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Som alltid annars har vi låtar som vi lyssnar på under lektionen, jag hade tänkt börja med att dela med mig av dom varje media lektion om jag hittar någon som är bra! Det roligaste är att det oftast är gamla godingar, det finns ju inte så bra låtar nu förtiden och förut hade man tröttnat på dessa låtarna som man nu gillar. Lite komplicerat men jag försöker att skynda mig så mycket som möjligt. men ja, HOLLY DOLLY!!Skooolan

Postat: 2009-11-12 - Kl: 12:15:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
skolan skolan & skolan,håller fortfarande på med radioprojektet. Ganska så trist. Ingen hjälper till och jag känner att detta kommer gå åt helvete men är på jävligt gott humör just nu så det är tur. Vi jobbar just nu med en jingel till vår radiokanal men vi vet inte riktigt hur vi ska göra, men det kanske inte är så jävla lätt att komma på om vissa sitter på facebook. GAH!. haha.


"jag är din värsta mardröm,BIAATCH!" <-- gjorde min dag. HAHAHHA.

Nannedags!

Postat: 2009-11-11 - Kl: 23:31:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Shalala, jag ska lägga mig nu! helt otroligt. Tidigaste dagen i veckan. men det är lite power till mig för att jag är uppe så länge som jag är och går upp 6 varje morgon. Själv känner jag mig som en viking, fast inte på morgnarna förstås. Brukar ni också tänka konstiga saker när ni precis vaknat eller halv sover? jag gör det hela tiden, mitt huvud säger att jag ska vara sjuk eller att jag ska försova mig, riktigt roligt när man sitter på bussen och tänker på det. för det mest otroliga är att jag faktiskt hinner bussen varje morgon. Det kallar jag power i alla fall. Nu ska jag sova och ni får inte störa mig. Sen har jag sovmorgon imorgon också. Så det blir riktigt skönt ska ni veta. Börjar 12. & det gör inte ni. suckers.


Sovmusik...igen!

Postat: 2009-11-11 - Kl: 22:36:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jag fastnar alltid för såkallad sovmusik på kvällarna & självklart delar jag med mig med er? Ni behöver inte tycka låten är bra, men lyssna åtminstone på texten, väldigt fin och den har fastnat i mitt huvud nu. Låten är kanske lite seg i början men den kommer igång sen... Så ja, inte mycket mer att säga. lyssna och njut babes!


chips ljuva chips

Postat: 2009-11-11 - Kl: 21:11:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Det fanns chips hemma, så jag sitter och gottar i mig dom nu, min katt truls tar ännu en gång all platsen i sängen sen blir han jätte galen när jag försökte flytta på honom, han försöker dessutom äta upp mina chips men icke! han har fått min säng, men han kommer aldrig till att få mina chips! mohahahah


Taggar som tusan!

Postat: 2009-11-11 - Kl: 18:40:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera

ÅHHHH! snart dh, kommer bli så vansinnigt kul! alla som ska dit måste tagga sönder, det kommer bli fett! Denna låten spelas ganska mycket inne på DH, tänkte slänga ut den för att den är riktigt nice!


ojoj

Postat: 2009-11-11 - Kl: 18:14:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
& vem fan bryr sig?  vill tacka dig för att du kollade min blogg och kollade mitt videoinlägg. Du kanske inte själv var medveteon om det, men du gav mig några slantar rätt in på kontot! pusspådej!


2012!?

Postat: 2009-11-11 - Kl: 17:27:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Är det någon mer än jag som skulle vilja se den dära filmen 2012 som handlar om jordens undergång? jag är riktigt pepp på att se den, inte bara för att jag och Lina brukar sitta och snacka om jordens undergång utan för att jag är sugen på att gå på bio. Jag gillar bio jätte mycket och ett tag kollade jag nästan alltid bio, men nu var det faktiskt rejält längesedan så jag tycker det är dags snart igen, Lina och jag har nämligen planerat att se denna om några dagar. Ser fram emot det även om det kanske inte blir på bio, utan hemma i soffan. Jag måste också erkänna att jag är sjukt rädd för att världens ska gå undeer, går rätt ofta och tänker på det. Sen måste jag bara meddela mina söta blogg läsare att jag är sugen på chips. inte sådär lite sugen, utan jag skulle kunna äta hur många chipspåsar som helst, för man vet ju aldrig när jorden går under! haha.


En hyfsad dag i skolan

Postat: 2009-11-11 - Kl: 17:14:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Skolan är väldigt kall, jag går och fryser hela dagarna och jätte många andra också, maten är ju så konstig den kan bli. jag menar, vilken kille/tjej i vår ålder tycker att strömming är gott? kanske dumt att fråga bara, men ja. jag gillar absolut inte strömming i alla fall. Jag gillar vanlig mat, god mat. Vi på gymnasiet betalar ju trots allt för maten vi får, så jag tycker att de borde laga lite mat som vi faktiskt klarar av att äta inte sån mat man åt på medeltiden, för stömming påminner allvarligt talat om sån mat.. aja. Nu är jag döds trött, uttråkad och utsvulten men delvis lycklig för att jag har sovmorgon imorgon. det gillas verkligen jätte mycket för allt är så jätte stressigt just nu. det tycker i allafall jag.


Videoinlägg som jag lovade!

Postat: 2009-11-11 - Kl: 17:00:10 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

Är faktiskt väldigt seriös för en gångsskull.


Radioprojekt

Postat: 2009-11-11 - Kl: 10:30:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera

jag vill bara berätta för er att jag sitter stendöd på en lektion, funderar starkt på att dricka min redbull som jag har i väskan för nödfall. Har dessutom radioprojekt just nu, inte helt ok mendet går väl an. Min grupp består av Nicole och Jonas & jag. Jag är den enda som arbetar medans jonas sover och hon sitter på facebook. & jag sitter och anstränger mig för fullt förutom just denna minuten, snart lunch dessutom. Någon strömming till mat och det låter ju som det låter. Ska i allafall käka potatismos och sura enda tills jag kommer hem.

En sur Henrietta.
Denna dagen är ungefär som jag uttrycker mig på bilden.


nattinatti

Postat: 2009-11-11 - Kl: 00:09:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera

äntligen dags att sova, jag älskar det. För vem tycker inte att sova är det bästa som finns? längtar till jullovet som en dåre. Hade tänkt sova mig igenom hela skiten. Fast nu är vi där vi är idag och jag tänkte sova nu med. puss och godnatt!


videoinlägg

Postat: 2009-11-10 - Kl: 23:38:51 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
jag tycker att det var längesedan jag la ut ett ordenkligt videoinlägg där jag bara sitter och pratar lite, ska nog fixa ett sådant imorgon innan skolan eller på torsdag innan skolan, ellerja. det spelar egentligen inte så stor roll vilken tid på dygnet jag gör det utan bara att jag gör det så snart som möjligt. men i allafall. Ligger här i sängen som vanligt men inte ensam. Min söta katt ligger tätt intill mig så att jag blir alldeles varm, sen så tar han all plats också men eftersom han är min lilla bebis så får jag väl låta honom ta all plats. Han luktar förresten inte för gott i pälsen idag, tror han har fått något äckligt på sig, för det är inte helt ok! Videoblogg imorgon eller i övermorgon dåja. Puss så länge!


Ensam hemma är hon

Postat: 2009-11-10 - Kl: 20:22:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jag är ensam hemma och det är tyst och mört i hela huset, Pappa och Annette skulle iväg och handla ny rauter så jag passade på att säga att dom skulle handla foundation till mig med. Hoppas bara på att det blir rätt färg så att den inte blir för ljus och inte för mörk. Senast jag handlade foundation var strax efter Malta i sommras, då hade man väldigt brun färg i huvudet och valde efter det. Nu passar inte denna färgen mitt face överhuvudtaget så får verkligen hoppas att detta blir rätt. Nu kom dom, så jag ska springa ner och kika på det nu. Pussokram!

Slänger in en bild på mig och Lina. tjusig inte sant?


Nu bloggar jag för att jag är desperat!

Postat: 2009-11-10 - Kl: 18:02:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Det jag kommer skriva nu skrivs för att jag är vädigt desperat efter något att göra, jag har sett både riverside och andra avenyn nu och vad händer här näst? hittar ingen bra musik och jag har en sådan huvudvärk. Kanske för att jag var uppe sent igår som ni kanske har läst, men jag tycker att det är lättare att lägga sig när man blivit trött och somna direkt än att ligga och försöka sova i flera timmar. Förut kunde jag lägga mig jätte tidigt och somna på direkten, men det har jag totalt vuxit ifrån och nu kan det dröja upp till 3-4 timmar innan man somnar. Jag är dessutom vrål hungrig och har bara käkat lite potatis och sås idag och en sockerbulle. Frukosten hann jag inte med och lunchen i skolan var inte god. Maten tycks aldrig bli klar här hemma, så snart lär jag dö av svält. Pappa kom hem nyss, så jag antar att maten är klar vilken sekund som helst. men skona mig ifall det är soppa. För soppa är inte okej överhuvudtaget. 


Andra Avenyn

Postat: 2009-11-10 - Kl: 16:35:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
YAAAY! Jag tänkte kolla andra avenyn nu och ni som har glömt att det faktiskt kommit ut ett avsnitt på svt's hemsida ska genast kolla på det. Sen tar ni en snabb titt på Riverside också när ni ändå är igång. Andra avenyn nu som sagt och jag är jätte godissugen.

hem ljuva hem.

Postat: 2009-11-10 - Kl: 16:32:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Det känns som att jag varit borta i evigheter och äntligen kommit hem. Skolan har varit fruktansvärt seg och jag har varit blöt om fötterna hela dagen. Jag har ett stort hål i mina ugs! så jävla typiskt. Så jag ska nog åka och köpa ett par ordenkliga ugs istället, äkta ugs och inte några falska. Dom bara går sönder.


äntligen slutat

Postat: 2009-11-10 - Kl: 15:30:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Varit på studiebesök i några timmar nu med svenskan, riktigt riktigt segt. Har inte gjort så mycket mer än att suttit på en stol och glott. sitter i alla fall i tingssalen nu i kungastolen och väntar på att bussen hem ska gå. Jag längtar hem oerhört mycket. mina strumpor är väldigt blöta.

läsa i 15 min

Postat: 2009-11-10 - Kl: 12:13:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vem är taggad till att läsa 15 min nu på svenskan? inte fan är det jag i allafall.

Dags att sova!

Postat: 2009-11-10 - Kl: 00:27:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är det väl dags att sova, blir alltid såhär sent och det är inte alls meningen, tänkte bara slänga in en låt som jag själv sover väldigt bra med i öronen. Så ni som har svårt att somna kan ju testa att lyssna på den. Detta är egentligen inte min musiksmak alls, men jag ska inte ljuga. För jag gillar denna på något sätt. Den fastna i mitt huvud och den har så fin text. love it love it love it! Ser faktiskt inte fram emot skolan så jätte mycket imon, jag gillar inte svenska. Känns sjukt segt, sen ska vi på något studiebesök på biblioteket, Känns fett drygt sen förlängs lektionen 30min och jag är inte hemma förren 4 tiden. så jag är verkligen pepp på de där studiebesöket 30meter ifrån skolan. heja heja heja henrietta!


jag håller inte med!

Postat: 2009-11-09 - Kl: 20:25:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag håller för en gångs skull inte med elli när det gäller saker hon säger på sin blogg. Vill inte heller starta något men ändå säga ett par ord. Fjortis sitter inte i jackan, så det kvittar vilken färg man har på sin jacka, det sitter i huvudet. Säger dock inte detta bara för att jag har röd jacka utan för att jag inte håller med. För hur skulle det se ut om alla gick runt i bestämda färger för att deras personligheter säger det? tycker det är komiskt att man inte ens får lov att ha en röd jacka längre utan att man ska klassas som fjortis...men världen är orättvis & alla tycker olika & jag älskar elli ändå.

& visst, Elli har inte sagt att jag inte får ha min röda jacka eller att någon annan inte får ha sin röda jacka, tycker bara inte att man kan kalla en "röd jacka" för fjortis jacka. För min farmor går i en röd jacka. Människor delas in i kategorier och jag gillar det inte alls.


bjuder till det lite

Postat: 2009-11-09 - Kl: 20:00:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kolla kolla kolla, så snäll jag är mot er, skulle egentligen kolla lite Tv men stannade lite extra för att ge er ännu ett inlägg. jo, senaste nytt! Pappa är skit jobbig, ber mig tömma diskmaskinen och ta undan efter maten, sen hålla något jävla snöre. Nu är jag skit trött i kroppen. Men jag älskar min pappa ändå för jag har verkligen lyckats få den bästa pappan i världen. Nu tänkte jag bara tacka alla för att ni gillar min design, Elli som tillverkat den med hjälp av mina petiga idéer & jag säger det igen, kontakta elli ifall ni vill ha ny och snygg design, för jag suger hårt på det och kommer aldrig kunna reda ut det. Nu bjuder jag till det med en super söt låt som de flesta av er känner igen.


Hemma ifrån stan

Postat: 2009-11-09 - Kl: 19:38:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom nyss hem ifrån stan, Påvägen hem möttes man av en överraskning med blå ljus överallt. Fullt med ambulanser,brandbilar och polisbilar utanför videokalle. Det hade tydligen varit en rejäl krock, eller jag vet inte riktigt. Väldigt läskigt att gå förbi där. Kände att jag fick en rejäl klump i magen, tänk så känner man personen? eller tänk så är det någon av mina närma kompisars mamma eller faster? man vet ju aldrig. Väldigt tråkigt när sånt händer iallafall. Håller tummarna för kvinnan/mannen som satt i bilen, och för passagerare som kanske också fanns med under krocken, men över till något helt annat nu, Träffade Emma baby i stan, satt och snackade om allt möjligt och sådant, tog lite bilder men jag lägger faktiskt bara in den som blev bäst på oss båda två, för jag tycker att det blir bäst så. Emma och jag planerade lite inför i helgen, vi hade tänkt oss att ta en runda till Dk och dansa loss lite på retro, även om dans inte är min starka sida så ser jag väldigt mycket fram emot det ändå. annars har jag inte så mycket att berätta för er nu, tänkte kolla på programet ULLARED för det är ett riktigt psycho program, tycker ni ska göra likadant, väldigt se värt. puss


Macdonalds

Postat: 2009-11-09 - Kl: 16:05:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sticker in till stan en runda med Emma, kommer om ett par timmar. Vi ska snacka lite skit och käka Macdonalds.  Men ni når mig på mobilen, pusspuss

Andra Avenyn

Postat: 2009-11-09 - Kl: 14:43:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Är det någon mer än jag som tycker att andra avenyn är sjukt bra!? Det är så spännande och man bara längtar tills varje tisdag, för någon minut sen fick jag för mig att det var tisdag men der visade sig att det bara är måndag, en riktigt seg måndag också. Jag tycker att Andra Avenyn borde visas två gånger i veckan istället för bara en gång. men sen får ni också hålla med om att förra säsongen var mycket bättre, nu är det avsnitt där det inte händer ett dugg i, så jag tycker det borde hända något riktigt spännande på avsnittet som kommer ut imorgon. Tänkte kolla Riverside nu som är något liknande andra avenyn, tyvärr så varar bara de ungefär 5 minuter för att det senare ¨på söndagen kan visas i hel avsnitt. men jag lyckas inte hålla mig, så jag ser varje 5minuters avsnitt varje dag.. haha..

grått o tråkigt

Postat: 2009-11-09 - Kl: 14:39:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Slutade skolan vid typ 11, käkade och sedan tog jag & Lina bussen till klippans gymnasie, för vi ville se hur dom hade det och jämnföra med vår trevliga skola. Klippans skola påminner lite om hur vädret är idag, det är grått och tråkigt ute, & så fick jag uppfattningen om att det är på den skolan också, alla satt bara i ett bord o snackade och glodde på folk, ingen sprang runt och livade upp stämmningen som på vår skola. Skolan ser dessutom ut som ett jävla sjukhus som är byggt på 1500 talet. I klippan träffade vi lilla Leon som försökte få med oss in på hans engelska lektion, men de kunde han fete glömma, bussen hem lockade mycket mera. Vi träffade Robban som även han vill ha med oss på hans lektion, men nej, vi pallade inte det heller så vi tog bussen hem, träffade min stora syster på skolan, & självklart blir hon alltid lika glad att se mig , hahaha, bara för att jag gick i mjukisbyxor såg jag förslapp ut, hahaha. & Sen vill jag bara tala om för alla att vår Älskade & saknade Ina har kommit tillbaka till vår klass idag, jätte kul att se dig igen gumman, hoppas nu du stannar. Omvårdnad är inget för dig. det ska vara it media på Johnbauer. Så det så.


jag är in thaaa school

Postat: 2009-11-09 - Kl: 08:27:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
media media media media media. Jag och min grupp är bäst.. haha vet inte vad jag ska skriva...

Godmorgon!

Postat: 2009-11-09 - Kl: 06:10:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
klockan är nu runt 6 tiden på morgonen och snart är det dags för skolan igen, jag står i badrummer och sminkar mig medans jag lyssnar på rix morgonzon. Bussen går om en timme och om jag ska hinna allt får jag strunta i att blogga värsta biblen, skriver mer senare istället, men god morgon på er! puss

sleep well!

Postat: 2009-11-09 - Kl: 00:38:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera

oj, kollade nyss på klockan, hemskt vad tiden rinner iväg. Ska gå och sova nu, skola imorgon. Sov så gott älsklingar!


Vit bakgrund!

Postat: 2009-11-09 - Kl: 00:36:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Hur får jag vit bakgrund på mina bilder?
jag tar bilderna i skolan där det då finns vita bakgrunder i fotostudion.
jag beskär bilden och lägger sedan på brightness och contrast.
sedan ska bakgrunden vara vit, fast det bros ju på hur ljuset på bilden är också.

Annars tar jag alla mina bilder med vit bakgrund på skolan eftersom jag har media och har tillgång till bra kameror och fotostudion hyfsat ofta. Sedan redigerar jag dem i photoshop.

Exempel bild;
lilla lilla lilla leon.

Postat: 2009-11-08 - Kl: 22:03:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Leon, du och dina påhitt. du är för dum. Det är såhär, att leon skickade en länk, han tycker att detta påminner om mig när jag inte får julmust, & det tycker jag inte alls stämmer in på mig, ser han mig som en stor biffig man eller? men vem vet, Leon kanske tänder på sånt....

http://existenz.se/out.php?id=18308

HAHAHAHAHAHHA!

Postat: 2009-11-08 - Kl: 22:01:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera


HAHAHAAHAHAHAHAHAHH

skype

Postat: 2009-11-08 - Kl: 21:51:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Just nu snackar jag skype med söteLina och söteLeon. Vi snackar om allt möjligt som kan tänkas och har faktiskt ganska så kul. Snart så ska jag duscha sedan ska jag slänga mig som en blåval i sängen och sova.

LEEON KOM OCH HATA. KOM OCH HATA!!!!!!
är det vev du vill ha eller?


Skallebank!

Postat: 2009-11-08 - Kl: 16:09:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
huvudvärken tar kol på mig och har hängt med mig sen pappa väckte mig idag. Ska ta en iprem och chilla lite. Jag hatar egentligen att ta tabletter, har så svårt för att svälja dom. & som jag har fattat det är det många som har svårt på det också. tycker att dom borde göra tabletterna lite mindre så att alla ska kunna svälja dom utan problem,. har ni tänk på att jag blivit duktig på att uppdatera. känner mig väldigt duktig och är stolt över mig själv. hihi. men vad ska jag göra för att bli bättre? vill ju trots allt vara en bra bloggare, så kom med förslag, ni som har min msn eller bdb kan ju skriva där, ni andra kan ju kommentera inlägget.  pusss


Elli är en busunge!

Postat: 2009-11-08 - Kl: 14:36:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera

ni som kollat läget på bloggen kanske har sett att jag fått ny design och därav en gästbloggning ifrån elli som faktiskt gjort designen. Jag sa hur jag ville ha det och hon fixade det och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Tack så mycket bby,det uppskattas! nu sitter jag iallfall hemma hos mamma i soffan framför Tv:n, kollar på Paris Hitons bästa vän ellernått. Jag tycker att det är lite konstigt att det redan är en ny säsong av det, hon hittade väl en annan tjej som hon blev bästis med i förra säsongen? wierdo... Tänkte kolla vidare nu, vi hööööres!


Absoluteellinor gästbloggar!

Postat: 2009-11-08 - Kl: 13:16:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tjabba tjena hallåååååee! Nu gör jag ett litet inlägg utan att ha frågat om lov, busigt va? Jag tänkte mest berätta att det är jag som suttit och pusslat ihop hettas design och gjort hennes bakgrund och header, och ja, helt enkelt designat hela hennes blogg. Detta är något jag gör till vem som helst så om ni tycker hennes design är snygg så kan ni kika in på min och ta kontakt med mig, dock är detta inte gratis såklart eftersom jag lägger ner väldigt mycket av min egna tid på det. http://absoluteellinor.blogg.se/

I övrigt så tänkte jag skriva några rader om världens bästa Hetta. Hon är helt klart en av mina närmaste vänner sen några år tillbaka. Hon har världens mest konstigaste och sjukaste humor som ni säkert redan märkt här i bloggen, hon är en underbar vän som man lätt kan vända sig till och jag helt enkelt älskar min lilla hetta. Du är bäst, love u <3


simon,jag & en webcamera.

Postat: 2009-11-08 - Kl: 02:11:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Simon sitter och webbar för mig nu igen, han visade mig att han hade världens största nalle, Jag tycker att nallen ska heta Henrik eftersom det låter som Henrietta. men dåblev simon surig. Så jag får väl strunta i det. Simon är faktiskt väldigt bra på att sitta i webb, det hade jag aldrig pallat med.


våldgästad

Postat: 2009-11-08 - Kl: 00:25:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
tänkte ha en skön hemma kväll i sängen och kolla på film. Nej då kommer Jocke,Adam och Macke hem till mig och drar med mig ut, sen ville jag dra hem till elli & då drog vi hem till henne och röjde. Adam hade sönder ett bord. Ni är för busiga pojkar. Senare hämtade Mackes pappa dom & jag fick åka hem, så jag blev hem skjutsad nu, så sitter hemma nu igen. Laddar inför nästa helg istället.

puss på er!

Hompe.

Postat: 2009-11-08 - Kl: 00:22:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Nu snackar man med lilla hompe på msn, han är jätte taggad inför DHW, men vem är inte det? det är cirka 15 dagar kvar och snart är vi där. Ser verkligen fram emot det, & eftersom jag lovade hompe att få vara med på bloggen så lovade han mig att skippa tottebanden på DHW, för hur fult på en skala är det nt att ha totteband på benen? det är riktigt onödigt att ens ha dom på benen. Men eftersom hompe är så söt och är min lillebror så slänger jag ut en bild på honom och mig.


Lördag kväll

Postat: 2009-11-07 - Kl: 21:06:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
tråkigt har jag och trött är jag, sitter och webbar med simon på msn och sånt, Han är faktiskt ganska så söt.. hihi. Elli ska förmodligen fixa min blogg design ikväll, det kommer bli skit snyggt för hon är jätte duktig. Ikväll ska jag ta det lugnt .....igen!? för jag orkar inte ta mig någonstans, så stannar hemma och äter chips.


home sweet home

Postat: 2009-11-07 - Kl: 18:44:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hemma i varmen nu, inte för att jag varit speciellt kall på väla idag, har snarare nästan dött av värme slag. så ett tips. Ta inte med er vinterjacka när ni ska gå på ett köpcentrum i några timmar. låt den stanna hemma och ta någon tjock tröja istället. aja, Idag handlade jag ett par gråa mjukisbyxor, 3 par öronhänge och en svart långarmad baströja. Måns och jag kom överense om att vi skulle handla ett halsband tillsammans, ellerja, vars ett. Jag med ett M & han med ett H. men alla M var slut så vi gick till gallerix och hittade ett sött mobilsmycke istället. eller det var två i en förpackning. två par pusselbitar som fungerade som ett bästishjärta där det står. Special someone på. Jag tyckte vi skulle dela på kostnaden, men Måns insesterade på att betala allt. Jag blev lite sur, men sen så tyckte jag det var jätte snällt av min bästis. så nu säger jag TACK MÅNS! du är bäst. & jag älskar dig.

Bild från idag kommer in, elli tog kort på mig och måns när vi väntade på bussen hem,
Bussen skulle komma om nån halvtimme/timme, så måns pappa hämtade oss istället.


God morgon God morgon!

Postat: 2009-11-07 - Kl: 12:54:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Sitter här nyduschad och grann. Snart är Måns här och då får han ta över min dator medans jag börjar fixa mig, Vi sticker till väla om någon timme sådär och vi är där nog några timmar också, så uppdatering får ni nog när jag kommer hem någon gång, om det inte är så att jag lägger in precis innan vi tar bussen. Ska hitta något tjusigt att ta på mig nu, så vi hörs senare i vilket fall som helst! puss


Godnatt!

Postat: 2009-11-07 - Kl: 01:44:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Kryper ner nu och säger hejdå för idag, jag ska sova som aldrig förut och vet ni vad? det ska bli SÅHÄR skönt. Puss på er!


BLOGGDESIGN!

Postat: 2009-11-07 - Kl: 01:31:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag är i desperat behov av en ny bloggdesign, jag är så frutansvärt trött på den här tråkiga bakgrunden, vill ha något snyggt som är mer i min stil och ser lite roligare ut, känner du någon som är grym på design eller du kanske är grym på det. Då tycker jag att du kontaktar mig genast. Kanske ska jag försöka få Elli som är duktig på det att göra en snygg bloggdesign åt mig, annars har jag väl inget annat val än att fråga allmänheten...

Prosit

Postat: 2009-11-07 - Kl: 01:27:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Det slog mig precis att jag verkligen har nyst jätte många gånger idag, jag vet inte vad det är med mig sen den där sprutan togs, jag nyser oavbrutet. Alldeles nyss kändes det som om att skallbenet sprack när jag nös. Jag försökte liksom nysa lite tyst för att inte väcka my little daddy och hans fru. Så lite omtänksam är jag, fast tänk, tänk så hade det kostat mig huvudet bara för att jag ville vara snäll.. det hade ju inte varit riktigt okej.

svar på en kommentar, Jag köper nudie jeans på SOLO på väla. ca 1000 kr.
kanske finns billigare, dom går även att köpa på TR3TTON i stan.ojojojoj!

Postat: 2009-11-07 - Kl: 00:24:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
HAHAHAHAHHAH, söt söt söt! Månsie tipsade mig, & den ska ni också få höra. Ska även till väla imorgon med min älskade bästis måns, han ska hem till mig imorgonvitti och försöka få upp mig ur sängen för annars lär vi inte komma någonstans. Jag slänger in två låtar alltså, en som jag fastnade för som Darin sjunger & sen den låten om ica reklamen som Måns skickade
video time!

Postat: 2009-11-06 - Kl: 23:51:38 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
jag börjar få en obehaglig känsla av att jag varit för snål mot er, att jag inte lagt in något videoinlägg på evigheter nu. skärpning skärpning lilla Henrietta. Ni behöver förresten inte klaga på att den är kass, det vet jag om. jag har ganska så speciell humor som ytterst få gillar men som jag kan skratta gott åt ibland. Kan erkänna att videon inte blev så bra, men dom kommer bli bättre fram över.


slapp

Postat: 2009-11-06 - Kl: 21:06:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera
händer inget ikväll och jag ska ligga som död i sängen, riktigt trött och känner mig inte riktigt okej och återställd sen senare i veckan, men ska underhålla mig med lite film och msn, lägger nog in en video på bloggen senare om Casper lyckas lösa problemet. pussspuss

IKEA

Postat: 2009-11-06 - Kl: 16:30:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sticker till IKEA ett tag med pappa o annette. tillbaka om någon timme.
puss

"Emo bilder"

Postat: 2009-11-06 - Kl: 14:19:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera

så snäll jag är. Även om du är anonym. Kan ju inte påstå att jag hitta de värsta bilderna men hittade iallafall två stycken men där är jag inte så jätte emo. & ja, bilderna är otroligt otroligt otroligt gamla, så nej. Så här ser jag icke ut idag.


HEEEEEEEEEJ

Postat: 2009-11-06 - Kl: 10:52:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag sitter i skolan, hann inte uppdatera igår, men det får ni skylla på Adam och Lina för.
Vi var och handlade chips efter skolan, sedan skulle jag och jobba, Efter jobbet stack vi hem till elli för och kolla skräckfilm, men det blev ju inte som vi tyckte det skulle bli. Vi tänkte se den paranormal activity men då slutade högtalare och fungera och filmen var inte ens hel? typ bara nån reklam i början. Så vi kollade på en annan film istället, någon riktit psycho, tror den hette orphan. Så nu vet ni varför jag var så upptagen igår, orkar inte ta allt i detalj, sedan sov jag hemma hos Lina & nu är jag i skolan. Bättre uppdatering idag vill jag lova.

& ja, svar till anonym. Ska försöka hitta en bild på mig som "emo

puuuuuuuuusssssssss

Kan inte sova

Postat: 2009-11-05 - Kl: 01:10:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kan inte somna, har jätte ont i hjärtat så ligger i min säng med datorn och försöker få det att kännas bättre, om det blir värre har pappa sagt att jag ska säga till honom, så får hoppas på det bästa. Men ni som kan får sova så gott. pusspuss

HAHAHAH!

Postat: 2009-11-05 - Kl: 00:22:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera

vi skåningar är som vi är men detta tar verkligen priset. Jag vet inte riktigt var dom är ifrån, kanske hbg. det låter som någonstans därifrån. Jävligt skön video. I like! jag älskar skrattet, det gjorde definitivt min kväll!


Färdig

Postat: 2009-11-04 - Kl: 16:42:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Är klar med min Recension nu, riktigt nöjd blev jag. & imorgon ska jag till skolan. Känns jätte bra faktiskt mår super nu förutom min arm som fortfarande värker! & vet ni vad jag kom på? jo, att jag glömt berätta lite om mig själv. Kanske bäst att jag gör det? Ni som orkar får läsa, ni andra bryr jag mig faktiskt inte så mycket om.

Jag heter i allafall Agnes Henrietta Hertzman. Bor i skåneland och är 16 år. Fyller 17 år i maj och har två Storasystrar. Den ena storasystern bor i Luleå och den andra hemma. Förut gick jag på Petersvenskolan men nu går jag på John bauergymnasiet i Ängelholm. Där läser jag media och it ämnen. jag äger två katter, en hemma hos pappa och en hemma hos mamma. Jag lyssnar på sjukt skum musik och har alltid överskotts energi. Min stora sysselsättning är att skratta sönder mig själv och umgås med mina vänner. Jag har jävligt kul humor (tycker jag själv). Har dagar då jag älskar att retas med elli,lina & mina storasystrar. Jag har stora och mycket allvarliga humörsvängningar och kan lätt smälla till någon om dom är dumma i huvudet. Jag sköter skolan så gott som det går och klarar mig faktiskt ganska bra. Äter mycket kebab och spaghetti. Kan stänga av öronen och inte lyssna. Är faktiskt jävligt duktig på nästan all idrott som innehåller bollar och sånt, suger riktigt hårt på redskapsgymnastik. Älskar att åka karuseller. Myttar för det mesta hela tiden om saker och ting. Festar för det mesta varje helg och gillar att glo på fotboll. Har tränat handboll men slutade för jag inte hade tid. Tränade fotboll och slutade för att jag tröttnade och sånt. SKa börja på fotboll igen och älskar det som fan. & nu kommer det mest otroliga, Jag, Henrietta har varit Emo men slutade genast upp med det när jag insåg hur jävla fult det var. Nu är jag stolt Blondin och ska kanske färga håret brunt för att jag är trött på saker och ting. Jag kan sitta  i 29894893 år och berätta om mig själv. för det kommer så fan heller bli bättre eller sämre, för jag har det bra som jag har det och tänker inte ändra på något.


Novell

Postat: 2009-11-04 - Kl: 13:30:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Godmorgon på er! ytterligare en dag stannar jag hemma pga den där sprutan. Visst, jag är väldigt klen av mig men det är också så att det gör himla ont och allt känns så besvärligt. men /care?. Orkar inte klaga mer, ska iallafall dra mig till skolan imorgon och ha media och som tur är börjar vi 12. Nu därimot ska jag skriva klart den där recentionen av boken ellerja, novellen vi skulle ha gjort klar igår men som jag var alldeles för slö och trött för att göra. Jag ska ta tag i den nu och göra den super bra! senare ska jag ta en rejäl dusch eftersom jag är jätte smutsig i håret och känner mig fruktansvärt ofräsch. Efter det ska jag nog gå och handla lite godsaker som jag kan unna mig själv som någon form av belöning.


ÄLSKAR'T

Postat: 2009-11-03 - Kl: 22:50:29 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag får spel. Världens bästa låt just nu. Det är sant!
men nu är det så här, jag bryr mig inte om den är gammal i dina öron.Nudie jeans

Postat: 2009-11-03 - Kl: 21:16:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kanske dags för mig att köpa ett par nya nudie jeans, dom sitter så bra och är så sköna, sen får man ju inte glömma att dom är riktigt läckra också, jag hade tänkt mig att köpa ett par nya för att jag är lite små trött på mina mörka, kanske blir det ljusa den här gången, ljusa nudiejeans? inte fel alls. & lägg märke till att bilden är rätt så gammal, jag har aldrig totteband runt benen längre.


Lina=Brunett

Postat: 2009-11-03 - Kl: 20:24:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Min Lina har gått och blivit brunette och hon passar i det! jätte snyggt verkligen. och nu är det bara upp till mig ifall jag ska våga ta klivet ifrån mitt sanna jag till något helt nytt? ska jag våga? ja, jag är faktiskt rätt så sugen. Vi får se hur det blir med den saken, ska ta mig en rejäl funderare. Har ju trots allt varit blondie i hela mitt liv, förutom nån månad när jag gick i 6an då jag tonade håret brunt, jag minns att jag trivdes med det fast än att det blev skit fult. för jag menar, hur snygg vad man på en skala 1-10 när man gick i 6an? nästan pinsamt som man såg ut. Om jag nu skulle färga mitt hår brunt så skulle jag inte berätta det för någon, när och var. utan jag kanske bara helt utanvidare slänger in en bild en dag då jag har brunt hår. Ni får se helt enkelt. kanske...kanske inte. Slänger iallafall in en bild på Lina i sin nya fina hårfärg. pusspuss


feber och sånt

Postat: 2009-11-03 - Kl: 14:17:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
inatt har jag inte sovit en blund, har frysit sönder och varit otroligt varm. Idag har jag hög feber och ont i hela kroppen, så om ni ursäktar så blir det inte mycket till uppdatering idag. Jag ska ta det lugnt och friskna till. Tack vare den där jävla sprutan så är jag hemma ifrån skolan idag.

godnatt

Postat: 2009-11-02 - Kl: 22:43:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera

har varmt en riskudde i micron nu, så det blir varmt och gott i min säng. Jag ska gå och lägga mig nu så vi hörs imorgon, antingen på lektionen eller när jag stigit upp. Känner mig inte så värst kry nu,

natti


Plugg!

Postat: 2009-11-02 - Kl: 20:14:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter här med feber och pluggar, har någon form av inlämning på svenskan imorgon. Så här kan man inte slappa inte! Skulle nämligen ha läst klart en novell och sånt, men jag har glömt att göra det. Slarviga jag, nej men jag kan om jag vill men jag är inte så pepp på att läsa böcker, det har aldrig riktigt varit min grej, jag fattar inte poängen. & i denna novellen var det jätte många namn så jag förstog inte riktigt vem som var vem, men i allafall, kanske stannar hemma imorgon och fixar klart det. Stackars mig med feber och allt, men ja. Trevlig kväll på er!


5 sanningar om mig själv!

Postat: 2009-11-02 - Kl: 19:00:40 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera

1. Tål inte mjölk, kan äta det men inte dricka osv
2. Har dyskalkeli,så jag vänder på siffror & har jätte svårt för matte
3. Hickar minst 1 gång när jag druckit kall läsk
4. Är sjukt kittlig i nacken
5. Har jätte svårt för att bli kär


godkväll!

Postat: 2009-11-02 - Kl: 16:32:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vaknade för några timmar sedan men har inte orkar uppdatera för jag har faktiskt riktigt ont i armen, känns som om jag har världens träningsvärk. Buhu, & vet ni vad jag kom på nyss? det är ju inte alls långt kvar till DHW, ska bli riktigt skoj att få komma dit igen. Var där i sommras, fast då lirade jag inte så mycket. (undra varför?) hahah, säger jag inte. Men denna gången har jag faktiskt planerat att spela hyfsat mycket, för jag har äntligen funnit ett spel som jag gillar och som passar mig. menja, snart börjar vi räkna ner. &  självklart ska jag blogga som tusan på DHW. Det får ni ju absolut inte missa.  TAGGA DREAMHACK WINTER!, För er som inte vet vad det är så är det ett lan uppe i Jönköping som faktiskt är det största lanet i världen. Det finns en massa skoj saker att göra där och man träffar folk man känner och helt nytt folk. I like it BIG TIME! men sedan finns det ju lite negativt också, man blir fruktansvärt trött och lökig. För i sommras när jag var där, då var jag lökigast i hela världen. Tror seriöst aldrig jag varit så svettig och varm förut.


Svininfluensan

Postat: 2009-11-02 - Kl: 11:57:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Vem är inte rädd för att få svin influensan egentligen? jag kan i alla fall erkänna att jag är lite små rädd för att få den, men sen så samtidigt bryr jag mig inte för att jag tycker det hela är överdrivet. Men nu har jag har i alla fall vaccinerat mig och det är rätt så skönt att ha det gjort. Runt kvart över 10 så stod vi i kö, jag & Lina. Vi båda gick in samtidigt och fick spruta samtidigt, det kändes inte så värst mycket, men självklart ska jag alltid komma med kommentarer så jag utbrast, "Det bara bubblade till i armen" hihi. sköterskorna skrattade åt mig och frågade ifall jag fått champangne i armen istället, men ja, det hade jag ju inte Åter till vaccinationen, den kändes inte så mycket men nu efteråt krampar det lite i armen och jag känner mig ganska så trött och sliten. Så om ni ursäktar så ska jag faktiskt ta mig en powernap nu. Pusspuss.


Godmorgon people!

Postat: 2009-11-02 - Kl: 09:23:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Shalala. Man är väl pigg och vaken idag denna underbara måndag. Eller inte. Jag är skit trött och sitter just nu och har media. Som tur är slutar man 11 och åker hem direkt eftersom Henny inte kunde tillbringa sin dag med mig. När jag kommer hem ska jag äta riktigt mycket sedan går jag och tar en powernap eller lägger mig i sängen tillsammans med datorn och katten. Inatt sov jag inte så värst bra, fick flera 100 sms, eller det lät som det och jag vaknade var och varannan minut. Jag smsade även till min bästis Måns i sömnen. & förresten, jag hoppas allt står bra till med dig hjärtat, du vet att alltid finns för dig.

nu ska jag koncenterar mig på hur min radiokanal skulle se ut ifall jag hade haft en.
pusspuss

Imorgon

Postat: 2009-11-01 - Kl: 22:39:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Imorgon kommer RedBull fungera som en slags bensin till mig men för att jag inte ska dö ut helt så går jag och lägger mig nu. Vi höres! 
Besökare

Postat: 2009-11-01 - Kl: 15:47:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Innan jag pyser iväg så måste jag bara säga att många har frågat mig om hur många besökare jag har på en dag ungefär & det kan jag inte riktigt svara på. Det är olika från dag till dag. menja, mina besökare kan vara från 90-150 men har även varit uppe i typ 250 något. Vet inte exakt eftersom det är så olika. Det är inte så fasligt många men jag hoppas på att få lite fler med tiden!


matdags

Postat: 2009-11-01 - Kl: 15:42:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Dags att laga sig en rejäl portion med mat för jag är så svinigt hungrig. Ikväll åker jag hem och sover hos mamma, men jag ska även hem till elli en sväng för att kolla en riktigt skräckis. Lina skulle också joinat ikväll men eftersom hon helt plötsligt inte kunde för hon skulle hem till sin farmor o farfar, (tror jag!?) så får det bli jag och elli ensamma ifall elli fortfarande vill. Nu blir det som sagt mat time och det lär ta typ en halvtimme trekvart tror jag & så fort jag är färdig och mitt lilla besök kommit så ska jag nog uppdatera som vanligt igen. Jag försöker faktiskt uppdatera så ofta jag kan även om det kan vara fruktansvärt segt imellanåt. Nu när jag ändå är igång kan jag ju berätta att jag börjar skolan imon, såja. Ska upp runt 6 tiden vilket är rena självmordet. Bussen går 7 och sedan slutar jag klockan 11, men jag lär bli kvar i Ängelholm ett tag imorgon för då ska jag nämligen va med söta Henny! pusspuss


bad hair day

Postat: 2009-11-01 - Kl: 14:59:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då var man färdig fixad fast håret ser ut som fan idag, har alltid såna dagar när mitt hår absolut inte går att fixa, då ska man ha på sig en mössa hela dagen och sedan ska mössan ha hunnit växa fast på skallen innan man tar av den. Väldigt ointressant inlägg, men jag är väldigt rastlös

woho!

Postat: 2009-11-01 - Kl: 13:14:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vaknade med lina, eller ja, vi blev väckta runt 12. Fett sur är jag & nu tvingas jag fixa till mig för senare ska jag ha besök. Så ja, går & duschar nu så hörs vi senare! pusspuss