förberedelser

Postat: 2009-12-31 - Kl: 18:11:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu håller vi på att fixa oss innan vi ska käka och komma iväg. Jag väntar på platttången som aldrig tycks bli ledig -.-


ÅÅÅÅÅÅÅH

Postat: 2009-12-31 - Kl: 13:55:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Denna dagen börjar ju så jävla bra. Äckel idiot. Är väääääldigt irriterad just för tillfället.


Då var det dags!

Postat: 2009-12-31 - Kl: 12:20:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu drar jag och solar med min storasyster sedan drar jag hem  till mamma och äter räkmacka. Pusshej!


Nyårsaftons morgon

Postat: 2009-12-31 - Kl: 11:35:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej alla idag är det NYÅRSAFTON, wiiiho. & självklart vaknar man upp med världens värsta förkyldning. Nog peppad man blir. Men det stoppar inte mig från att ha en kul nyårsafton. Det gäller bara att ta en liten iprem och lite nässpray sen är man på fötter igen. Då betyder det alltså att jag det inte kan bli värre än så här imorgon. Nu ska jag snart och sola igen ...IGEN!? ja! haha. jag ska och sola igen tillsammans med min syster. Vi drar ungefär vid 12-tiden. Efter det kommer lina hit och vi börjar fixa lite inför ikväll, sedan vid halv 7 käkar vi här hemma med mina föräldrar och farmor osv. Sedan tar vi tåget 19.20 och där hoppar alla på. Sedan är vi då påväg mot stattena där vi har förfest. Sedan bär de nog av en stund till pålsjö innan det blir kärnan klockan 00. För människor, vi ses väl på kärnan vid 12 slaget? ingen vill nog pussa mig nu....eller det vill ni kanske? jag bjuder på en förkylning.

puss!

HAHAHHHA

Postat: 2009-12-30 - Kl: 19:21:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det var de dummaste jag hört. Fick en kommentar om jag radigerat benen på bilden där jag visar mina kläder till nyår. jag menar, varför skulle jag redigera benen? vad i helvete. hahahah det har jag definitivt inte gjort! Det är skinnleggingsen som skrynklat sig lite så det kan se ut som om att jag redigerat men vafan HAHAHA. skrattar för mig själv när jag tänker på det. jag menar, vad skulle de vara bra för? xd

Solat färdigt

Postat: 2009-12-30 - Kl: 15:31:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Då har jag solat klart för denna gången. Kan ju inte direkt påstå att jag blev jätte brun, men lite färg fick man ju som tur var. jag trodde mitt solarium skulle sprängas. det börja låta konstigt och ja, jag blev rädd. skratta inte!!!

Nu drar jag iväg en stund igen. Ska till stan o lämna saker till Nadja. Pusspuss!





Godmorgon mina små läsare

Postat: 2009-12-30 - Kl: 13:25:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu är det morgon och jag blev väckt av att mamma kom in med min katt sessan. Ganska så mysig väckning ändå. Fast då var klockan halv 1. Det kändes som om klockan var halv 8 på morgonen, sånt torrt och suddigt i ögonen ni vet. men ja, Nu om några minuter ska jag ta min lilla kropp ner till solariumet, tänk er det. Jag som aldrig brukar sola ska gå och göra det tillsammans med elli alldeles snart. Så vi får hoppas på att jag blir brun och fin på min 20minutare. Längre tar jag inte. Det vågar jag icke. men vi hörs sen så ni får ha det så bra fram tills dess. Puss o hejsan hoppsan!

Blomstertid

Postat: 2009-12-30 - Kl: 00:07:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tänkte blogga lite om en av mina favortiserier som gick på Svt för ett tag sedan. Serien heter Blomstertid och är faktiskt en väldigt dramatisk serie. Den fick mig både att skratta och att gråta. Peter Magnusson får verkligen till det. Han spelar 3 roller själv och gör det sjukt bra. Jag hade tänkt köpa hem boxen med alla avsnitt och sitta och knarka det några dagar. Om man inte sett serien så är det fett värt att se den. Så den tipsar jag om!

love it love it love it!



Film med mamma

Postat: 2009-12-29 - Kl: 23:02:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Satt och kollade lite film tillsammans med min mamma och hennes kille. Känns lite fel att säga kille, känns som de låter som att de är någon i min ålder då. haha. Men det var lite små trevligt. Tyvärr minns jag inte var filmen hette, handlade om en tjej som sökte in till advokatskola för att få tillbaka sin pojkvän. Väldigt bra! Nu sitter jag mest nere på mitt rum eftersom klockan är så mycket, jag dunkar lite musik och tar det lugnt. Hade planerat att snacka lite skype med lina, men eftersom hon loggat ut så blir det väl antagligen inte. aja. Här får ni en bra låt!


Väla/stan

Postat: 2009-12-29 - Kl: 19:25:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Som om det inte var tillräckligt med shopping igår så åkte jag och Lina till väla idag också. & vet ni vad? Där fann jag faktiskt ett linne som jag ska ha tillmina lackleggings. Min outfit till nyår blir väldigt enkel och stilren men det är så jag vill ha det. Gillar inte så mycket glitter och glaumor, men ska försöka hitta något glittrigt i alla fall. Smaken är som baken, delad. Såhär kommer jag se ut alltså. Säg gärna vad ni tycker!

Det blev en runda in till stan också för mig och Lina. Vi skulle in och kolla om det gick någon bra bio. Vill jätte gärna se den dära, "allt för min syster" men den skulle tydligen inte gå idag. aja. Vi köpte ett flak 7,0 som ska drickas på nyår och annat, sedan drog vi oss hemmåt.



Ny inköpt idag

Postat: 2009-12-29 - Kl: 01:42:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I göteborg köptes det här

Tommy Hilfiger tröja

Le coq skor

"skinn" leggings

& såna glasögon, vet inte vad de heter



Seg uppdatering pga GÖTEBORG!

Postat: 2009-12-29 - Kl: 01:13:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Skönt att vara hemma igen men samtidigt skönt att få ha gjort en utflykt tillsammans med sina vänner. Hade en toppen bra dag även om det var lite långtråkigt imellan åt men sånt får man ju helt enkelt tåla. Jag fick en hel del köpt med än förstås inte klar med min Nyårs outfit ännu. Jag fullkomligt avskyr att hitta kläder till speciella tillfällen, och det är nog mest därför att jag är sjukt dålig på det. Men idag hittade jag ett par glansiga leggings som blir en liten del utav klädesvalet till nyår. Bilder kommer in på allt jag köpt men först bilder från dagen.



( Detta är Ola, Han satt och söp lite på bussen på väg mot Götet,
Han berättade för oss att han skulle upp och fira att han vunnit thaiboxnings SM.
Vi började snacka med honom för att jag och lina satt och skickade lite bluetooth till folket,
så råkade komma till honom, så det var himla skoj. Rolig pratstund lilla Ola.)


Här ville jag & Lina bli fotograferade för att där har de spelat in Riverside serien





Middag hos Farmor

Postat: 2009-12-27 - Kl: 15:31:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Åker hem till farmor nu och äter. Hörs sen!


Går min egna jävla väg

Postat: 2009-12-27 - Kl: 14:34:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag går helt och hållet min egen väg när det gäller saker och ting mellan mig och mina systras. Båda mina systrar har varit jätte duktiga i skolan medan jag varit lite upp och ner när det gäller saker och ting. Båda mina systrar gick samhälle ekonomi på gymnasiet men jag själv väljer media?. Mina systrar valde gymnasieskolan i klippan medan jag valde i ängelholm? Vi alla tre fick åka på språkresa. Mina systrar valde England och jag valde malta. alla mina systrar gick ut 9an på björnekulla skolan. Jag bytade skola till Petersvenskolan så jag gick ut 9an där. Jag är en lite udda person när det gäller vissa saker. Är en av min egen sort. Givetvis har vi vissa gemensama saker tillsammans men även så många saker vi verkligen inte har gemensamt. Jag älskar förstås mina systrar jätte mycket. Fast att dom är världens knepigaste människor imellanåt.

Nu efterlyser jag förresten mina svarta högklackade skor, hittade dom inte igår......

Banhof igår

Postat: 2009-12-27 - Kl: 14:22:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Igår kväll var det banhof som stod på listan. Jag,Helena & Lina skulle egentligen på förfest i Ängelholm hos Egon men det blev inte så. Vi stannade hemma hos mig och hade lite roligt istället. Tack för igår tjejer, även om Banhof inte är någon höjdare precis så hade jag ändå skoj. Idag ska jag till farmor och antagligen käka julmat igen. Brukar åka hem till mamma på söndagar, men eftersom jag ska till Göteborg med Lina och Elli och shoppa imorgon så blir det till att antingen sova borta hos nån av tjejerna eller sova hemma hos pappa som vanligt. Tänkte fråga lina om hon ville sova hos mig, eller om jag kan sova hos henne.  Här kommer lite bilder som togs innan banhof på mig,lina och Helena.






Banhof ikväll

Postat: 2009-12-26 - Kl: 13:00:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ikväll smäller det! Ska till Banhof med helena och kanske lilla Lina. Kommer vara fett med ös får jag hoppas. Inte för att discon är min starka sida men det blir vad man gör det till och detta kommer bli kanon! Först nu på dagen ska jag till världens jävla tråkiga julkalas. Kommer dö en liten bit ifrån krisitanstad i hela 3 timmar. Massa vuxna människor och min storasyster som jag är skit sur just idag. Kommer få äta julmat IGEN. Frågan är om jag ens kommer att överleva. Saknar Lina som in i bomben, den jävlen har varit putsväck hela julen. Fruktansvärt. Men idag kommer hon hem och gör mig happy. Men nu ska jag in i duschen. Puss


sammanfattning

Postat: 2009-12-26 - Kl: 01:20:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter och lyssnar på lite musik som jag lyssnat på förr. Kan ju säga att jag forfarande tycker att låtarna är bra men det dock inte låter som den musik jag lyssnar på nu mera. Jag satt förresten och tänkte på det. Jag har verkligen förändrats genom årets lopp. Jag har skrattar och gråtit och träffat massa nya människor men även förlorat en hel del på vägen, men som det ser ut nu så trivs jag. Jag vet om att folk är bra på att snacka skit och det är kanske därför jag är den jag är idag. Jag har inte haft så pass många besökare på min blogg om det inte vore för er, har ni tänk på det? Det är ni som gör så att fler och fler känner till mig, sen är de ju förstås mitt namn också. När jag var liten avskydde jag mitt namn, nu är jag faktiskt stolt över det. Henrietta Hertzman, u know what I mean ;). Det säger allt. haha. Nu slänger jag in lite old låtar som jag fullkomligt ÄLSKADE förut av bandes My chemical Romance









seg dag ...

Postat: 2009-12-25 - Kl: 23:49:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hela dagen har jag bara suttit inne på msn, bdb och facebook. Tråkat så att jag nästan ryckt av mig håret, men ett par timmar in på kvällen så kom min räddning. Kenan smsade mig och vi snackade lite på msn osv. Sedan så beslöt jag mig för att titta in hos honom ett litet tag. Hemma hos honom fick vi massvis med godsaker sedan vodka/cola att dricka. Inte för att jag söp mig full men det var härligt faktiskt! Kollade lite på tv och snackade lite grann. Kenan kan faktiskt vara riktigt snäll, jag kanske har dömt honom för mycket. Sidan han visade för mig ikväll var väldigt trevlig. Han familj var jätte söta! Tack för ikväll kenan :)

Juldagen

Postat: 2009-12-25 - Kl: 13:37:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min kusin john sov överhos mig i natt så i morse när vi vaknade av min väckning på mobilen så gick vi hem till Farmor och åt julfrukost och det var jätte mysigt. Efter det kollade jag och mina kusiner på bröderna lejonhjärta på kanal 4. Sedan skjutsade min fabror hem mig eftersom det regnar och nu kollar jag på harry potter med familjen!

Julafton

Postat: 2009-12-24 - Kl: 14:40:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag Agnes Henrietta Hertzman önskar alla mina läsare en riktigt god jul!
Ha det så trevligt ikväll, för mer än så här tänker jag inte skriva idag!




Tradition

Postat: 2009-12-23 - Kl: 22:11:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Varje kväll innan julafton har vi som tradition att mamma inte orkar hålla sig längre så vi får öppna en julklapp var i förväg. Ikväll hände detta självklart igen. Jag fick ett jätte fint armband som jag blev jätte glad för som min låtsaspappas syster har gjort. Mamma hade beställt vars ett sådant armband till mig och mina storasystrar. Armbandet går även att ha som ett halsband. Men jag älskar ju armband så ja. Jag ska ha det som ett armband. I ett av armbandets barlocker så står det mitt namn utspritt. Väldigt snyggt!


Små bilder ifrån julmiddagen

Postat: 2009-12-23 - Kl: 22:04:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Innan det var dags att äta och dricka glögg sprang jag runt och tog lite bilder.Mammas buffé är alltid lika god, och som jag skrev förut är jag helt uppsvullen om magen. Kan inte riktigt förstå att jag gått ner istället för att öka i vikt nu de senaste dagarna. men det tar vi ju positivt? Då kan man ju äta ännu mer utan att tänka, men jag brukar inte bry mig så mycket om min vikt ändå så det är ju skitsamma!




Bingolotto uppesittarkväll!

Postat: 2009-12-23 - Kl: 21:16:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter med släkten och kollar på bingolotto nu. Det finns inget roligare än när mormor sitter och skrattar i soffan och Håkan som luras att han vinner hela tiden. Mamma försöker trycka i mig knäck och jag känner mig uppsvullen. Detta är jul och detta är underhållning! god kväll!

dålig sömn...?

Postat: 2009-12-23 - Kl: 14:31:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
När man har lov så vill man ju passa på att sova länge och lägga sig sent. Jag lägger mig sent, sover länge men sover inte bra? Vad kan det bero på? kanske är för att jag har vänt på dygnet eller något, vet inte men jag vaknar i omgångar hela tiden och har jätte svårt för att somna, jag gillar det inte alls, jag brukar annars vara mäster sovarN men det går bara inte för dig. Ikväll ska jag lägga mig riktigt sent eftersom mormor,mammas systers familj kommer till oss ikväll. Det ska bli skönt. Då slipper man anpassa sig efter att de andra gått och lagt sig, för det gillar jag inte alls. Förstår dock inte hur folk klarar av att lägga sig 10 när dom är lediga dagen efter? .. det är nog något jag aldrig kommer att förstå.

Elliponkan

Postat: 2009-12-23 - Kl: 00:19:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hängde med Elli för ett par timmar sedan och gjorde henne sällskap på pizzerian. Där satt vi och snackade vår blajja och hade det små trevligt. När elli käkat färdigt gick vi hem till mig och klädde julgranen hemma hos min pappa. Den blev inte så värst fin men vem orkar lägga ner tid på det? ingen. När det var klart så gick vi åter igen ut i den djupa snön och promenixade hem till ellis place. Där togs ett par bilder och där kollade vi Anna Ankas jul. Jätte mysigt tyckte jag. Saknat lilla Elli ju!




Julkort

Postat: 2009-12-22 - Kl: 17:30:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Detta kom som en chock. I somras när jag var i malta bodde jag med två tjejer. En tjej från malmö och en tjej ifrån Falun. Tjejen från falun och jag kom hyfsat bra överens men tjejen från malmö hatade nog mig, jag tror det kan bero på att jag var rätt så retlig. Tjejen visste hur hon kunde göra mig irriterad. hahaha. menja. Idag när jag kom ner där nere så sa min låtsas mamma att jag hade fått julkort, och första tanken var. är det från tandläkaren eller vad fan. Så kollade jag på kortet så var det ifrån tjejen som bodde i Falun. Tack så mycket! det var gulligt av dig. God jul på dig också :)

jag börjar gilla det där med julkort!


Anna Anka-Kalle Anka?

Postat: 2009-12-22 - Kl: 16:27:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vilken anka väljer du att kolla på på julafton? jag själv ska byta kanal lite hej vilt. Jag tycker att Anna Anka är förjävla tuff! Hon går sin egen väg även om hon vet om att hon kanske har fel i något. Jag älskar hela henne. Visst, hon är inte så värst begåvad men hon är fan i mig rolig att lyssna på pga att hon är så jävla trög. Hennes skämt är endast om sex och annat och hon skrattar åt allt hon säger. En väldigt underhållande person. I love Anna Anka!



seriöst

Postat: 2009-12-22 - Kl: 14:48:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
tycker ni som kommenterade sötnosen nedan igår kan hänga er. Jag tycker som jag tycker sen så skiter jag i era åsikter.
Nu ska jag duscha och fixa mig. Sedan blir det väl att gå ut en runda. Höra runt lite med folket.

men gud.

Postat: 2009-12-21 - Kl: 22:42:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kolla in den här sötnosen? riiiiiktigt söt om jag får säga det själv. Jag var med i fokus på bdb innan och detta är en utav de som kommenterade. & han är ju för fin. Puss på dej!


julklapps handel och stress

Postat: 2009-12-21 - Kl: 21:44:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
gud så stressad jag är. Varit på väla hela dagen och där fick jag handlat min sista julklapp. Träffade på lite folk jag inte träffat på evigheter. Kändes sådär små kul faktiskt :) har inte så mycket att säga om dagen, mer än att jag även var en runda i stan och träffade min babe Emma och en massa folk, som exempel UGGLAN.. Lina vet vem jag menar ;) hahah. men ja.ska kolla webtv. PUSS



klätt julgranen

Postat: 2009-12-20 - Kl: 18:39:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu har mamma,jag,josse och mikael klätt julgranen. & det blir väl lika "fint" som varje år. Nu ska jag möta min älsklings Steffi. Vi hörs sen sötisar




OMG JAG STAVADE FEL!!! :$

Postat: 2009-12-20 - Kl: 16:36:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hahahahahhaha, fin överskrift?
Som det snöar ute istället. Nästan så att man får in den där julstämmningen nu. Egentligen gillar jag inte snö och jul men idag känns det extra mysigt.








höh

Postat: 2009-12-20 - Kl: 16:27:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
okej,. innan vi börjar klaga så kan jag ju berätta. JAG ÄR INGEN GUD PÅ ATT STAVA!? vem bryr sig. Tror ni förstår vad jag skriver ändå. Sedan så skriver jag bara rent ut, inte så att jag sitter och skriver sakta och noga. det flyter på de som kommer upp i skallen, så ja. en hel del slarvfel kommer också upp. Så ingen idé att ni påpekar min stavning. jag blir inte direkt ledsen. snarare skakar på huvudet och skrattar åt er. SÖK TILL LÄROVERKAT! godjul

& att jag skrev "tillbacka" är bara ett av mina stav fel. jag vet om att det stavas tillbaka. Skitlöjligt att ni ens påpekar det. Ber jag om hjälp så kan ni hjälpa mig. men inte annars. Men för att va snäll ska jag rätta tillbaka ;)

Har jag slutat blogga?

Postat: 2009-12-20 - Kl: 15:03:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har jag slutat blogga? Nej verkligen inte. Jag jobbar på att ha så många och täta inlägg som möjligt, men det är svårt att hinna med allt. Jag har varit med mina vänner och då känns det lite osocialt att börja blogga mitt i allt. Så därför prioriterade jag mina vänner före förstås. men lägg märke till detta. JAG BLOGGAR JUST NU! och det känns bra ska ni veta. Jag är tillbaka och kommer uppdatera mycket idag för idag ska jag bara vara hemma hos mamma och äta god mat,klä julgranen och umgås med mina systrar. För detta har jag kanske inte berättat, men min ena storasyster bor ju i Luleå som ligger nästan högst upp i sverige och henne har jag inte träffats sen i sommras, men ja. hon kom hem i torsdags och då vill man ju umgås så mycket som möjligt. I fredags var jag med mina tjejer, Lisa,lina och elli. Vi kollade Paranormal activity och käkade chips. Sedan sov jag över hos Lina. 

Igår Kom Lina hem till mig och vi åkte hem till min Bästis Måns, där kollade vi också film och det blev He's the girl. Den hade jag tydligen sett förut för jag kände igen den rätt mycket. I morse vaknade jag och lina av att pappa knackade på min dörr, dags att gå upp. Skulle ju iväg och jobba. På jobbet fick vi vars en chokladask och en trisslott, men som vanligt vann jag inte ett skit. Men såklart så vinner min storasyster. SKIT STÖRIGT. hon vann hela 75 kr. orättvist.....

Nu ska jag vara social och glo Robinson. PUSSS



Lägg märke till att det står en Julmust längst ner till höger..
JAG BARA ÄLSKAR JULMUST!

DÄR SER MAN

Postat: 2009-12-19 - Kl: 18:57:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Amen..Bloggaren Dessie Har väl aldrig finnar? Eller är det här äckliga herpes munsår? ajdå..
Min vän Niklas som man träffade på Dh var i Idre samtidigt som henne. Kolla vilken tjusig bild.

Dessie har nog glömt att säga till Niklas att photoshopa bort hennes orenheter.


natti

Postat: 2009-12-19 - Kl: 00:32:51 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ni vet att jag nästan alltid säger godnatt till er. Så godnatt sötisar! vi hörs lite mer imorgon. blir bilder från veckan och sånt! så kolla in här imorgon! puss

Jullov

Postat: 2009-12-18 - Kl: 16:21:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har jullov nu, fick det vid 10 tiden idag, och det är så skönt!!! Stack hem från skolan och sov tills nu. Kommer inte hinna blogga så mycket ikväll för att jag ska iväg och fixa en nykamera eftersom min andra pajjade. Senare åker jag hem till lina och glor film med tjejerna. puss

frågestund avslutad

Postat: 2009-12-17 - Kl: 21:04:38 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera
Jag pallade inte med massa oseriösa frågor. Så jag avslutar den nu istället.

msnfrågor!

hur många gånger har du varit på dh?
2 gånger detta året, summer/winter

Varför tar du så massa bilder o typ ibland spelar "dum/rolig" asså så osv? Är de för att få uppmärksamhet eller för att du nt vill va som alla andra asså så? missuppfatta nt mig jag tycker du är super härlig tjej, skit snygg osv men vill bara veta : ) är de för att bloggandet ska gå bättre kanske också? eller?
Anledningen till att mina bilder blir som dom blir vet jag inte. Jag brukar inte planera hur jag ska se ut, utan de är så att jag avskyr att vara seriös på bilder. Verkligen hatar det. Hahahah.

Bloggfrågor!

hur många har du haft sex med?
pass. Säger inte ut sånt på internet vettu.

varför går du på knutpunkten utan byxor och bara din röda jacka?
tänkte att jag skulle strunta i byxorna den dagen ;) hahah nej men är du dum eller? Jag har väl antagligen varit på väg till fest och haft klänning eller kjol på mig.

var köper du dina kläder?
lite här och var, svårt att säga exakt.

Varför är Louise och Henrietta bäst?
Någon måste ju vara det, och vi råkade ha turen att födas bäst

Har du haft sex?
yes

har du D-kupa?
HAHAH, nej^^

Varför är jag så bra , och du så söt ?
för att du nt är på ”bästnivån” precis som mig ännu ;), jag är nt söt någonstans!

vad använder du för foundation & puder? ditt smink är alltid skit snyggt, jag gillar ditt utseénde starkt!
Isadora foundation som pappa köpte till mig i panik när min var slut i typ oktober, hahah,sen vanligt H&M puder för tillfället. Du är för söt gumman!

Har du strippat i cam någon gång?
aldrig gjort och kommer aldrig att göra

Vad tycker du om sex?
överskattat

om man tar en groda, och en get, och dom har samlag, vad skulle du kalla deras barn?
grodget…?^^


har du linser eller photoshoppar du om dina ögon på varje bild? :o dom är enormt fina! :D
och hur lång är du?
Jag brukar lägga på skärpa på ögonen i photoshop men ingenting mer, Tack så mycket. & jag är 163 tror jag! (a)

är sex skönare än att bajsa?
fråga olle

Är det är värt att dö för att få min kuk i dig?
du verkar ju inte vara riktigt kry.

vart gör du om dina bilder? nyfiken säger bara att det är grymt fina bilder!
Jag fixar det för det mesta i photoshop. men kan inte så mycket, så det blir oftast dåligt! hihi.
glad att du gillar mina bilder!

_____________________________________________

söta kommentarer jag fick, tack<3



"jag har ingen direkt fråga:) men vill bara säga en sak!
Du är så himla söt! Så himla gullig mot alla och du verkar älska din katt som också är himla söt:)

Önskar att man hade ditt utseende!"


"till anonym.men hahaha palla,hon är fan inte orange,fan bara kontrasten på bilder,har du ens sett det irl? :s
hmm..typ..jag kmr inte på ngn fråga,men du fick iaf en kommentar :$"

 


Helena-hälsena

Postat: 2009-12-17 - Kl: 20:34:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kan ju lätt säga att Helena gjorde min kväll! Trodde aldrig att vi skulle börja snacka så mycket som vi faktiskt gör och det glädjer mig. Du lyser upp klassen med ditt glada leénde och du lyckades få bort en stor klump i min mage lika fort som den kom. Säger det igen, du gjorde min kväll och det kommer du antagligen göra fler gånger. Tack för att du är en så bra vän!  Jag kommer lätt kolla på denna bild som jag pritat ifrån vår msn konversation varje gång jag är ledsen. You make me happy! puss på ryggraden!<33



FRÅGESTUND HELA NATTEN

Postat: 2009-12-17 - Kl: 19:32:36 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera
NU KÖR VI PÅ IGEN FÖR ATT JAG ÄR SÅ SNÄLL SÅ HÄR NÄRMA JUL!
tycker dock ni kan fråga massvis pga detta. TACCK!



jag är kissinödig

Postat: 2009-12-17 - Kl: 19:25:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
bara för att jag är jätte kissig så får detta bli ett snabbt inlägg. Jag kom nyss hem från jobbet och nästan ligger i koma pga att vi inte har någon julmust hemma!? sen tog ketchupen slut igår med..ville bara säga det! men ja. nu ska jag kolla ullared och äta popcorn men just precis nu väntar TOALETTEN wiiiho. & sen för Anton Egon Svenssons skull så kör jag frågestud hela kvällen eftersom det inte har hänt så mycket idag. Men om det händer något intressant så självklart är jag villig att tala om det! PUSS

ojoj

Postat: 2009-12-16 - Kl: 23:07:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera
vilken gullig liten gästbloggning Filip lyckades få till. Tycker det är kul när folk gästbloggar, så ni som vill gästblogga säg till mig. Innan så ringde stokki mig och gjorde fisljud i telen, först fattade jag inte vem det var, trodde det var någon random idiot, men sedan så förstog jag ju att det var han, för vi håller alltid på sådär! hahah. Så jävla skoj!

Filip Gästbloggar

Postat: 2009-12-16 - Kl: 22:42:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hej på er alla! :)

Låt rubriken tala för sig själv, det här är en så kallad "Gästbloggning".
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kan ju först och främst berätta vem jag är.
Jag känner inte Henrietta AKA BALLONGSKALLE så jätte bra, endast träffat henne en gång
och det var på DHW :) Hon är jättesöt!

Jag heter iallafall Filip Eklund och jag bor i Jönköping :D Mer behöver ni väl inte veta..

BDB: eklundf

Blogg: www.filipeklund.blogg.se (Inte alls aktiv) man har ju inte orken, hä-hä

Det var väl allt jag hade att säga! Sköt om er och var rädd om min Ballong :D

PUSSHEJ! / Filip Eklund




konsert!

Postat: 2009-12-16 - Kl: 22:13:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kom nästan precis hem från petersven konserten, alltså min förra skolas konsert. Jag älskar allt som har med petersvenskolans musik att göra. Lucian,musikprofilen,vårkoncerten,julkoncerten, skolavslutningar och musiklektionerna, men tyvärr så går jag inte på den skolan mer. Saknar det faktiskt varje dag. Stämmningen och kompisarna, ja! till o med lärarna saknar jag. love it love it love it! Men ja, efter konserten så tänkte jag att jag behövde skita i hur jag såg ut, innan idag har man gått med luvan uppe och gjort allt för att frissan och sminket inte skulle förstöras, men nu ikväll snöade och faktiskt SNÖAR det fortfarande sjukt mycket. Så jag,lina och elli beslöt oss för att ha snöbollskrig med alla småkillarna på petersvenskolan. Det slutade med att lina Halkade 2 gånger och jag blev mulad. Mysigt men ändå kul. Det är skönt att bara kunna skita i håret,sminket och kläderna för en stund ibland. Så okej, snö är kanske inte så hemskt som det brukar vara, man kan ju alltid göra något roligt av situationen. SNÖA PÅ!'








Videobloggning

Postat: 2009-12-16 - Kl: 22:02:00 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Videobloggning som gick att göra. Jag höll mig seriös genom hela filmen...nästan..
men denna gjorde jag igår innan jag åkte till väla!


snö snö snö snö

Postat: 2009-12-16 - Kl: 16:06:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag blir så trött av detta vädret, mina strumpor är blöta och hela jag är kall. Så nu ska jag ta en powernap! bästa lösningen på detta problem. Sedan drar jag på konsert :) pusshej

nu bloggar jag

Postat: 2009-12-16 - Kl: 10:04:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu bloggar jag på lektionstid för att jag är klar med att skriva loggbok. Det känns sådär dystert idag och jag har en klump i magen efter allt som man gått igenom denna vecka. Man har fått se så mycket känslor och olika reaktioner att man knappt vet var man har sig själv längre. Detta är kanske ett väldigt dystert blogginlägg också men det får ni faktiskt tåla och jag tror ni flesta förstår varför detta blir ett litet "deppinlägg". Imorgon är det minnesstund och det känns väl sådär. Inte för att jag kände Jan så värst bra bara för vi talats vid på skolan några gånger men detta känns verkligen synd, eller ja. riktigt riktigt hemskt. Man har inte hunnit inse att du är borta ännu men sånt tar väl lång tid.. antar jag. Det snöar dessutom ute. Både igår och idag. Det var någon som sa att du aldrig fick se julens första snön och ja..det fick du ju inte heller. Jag vet inte om du gillade snön eller hatade den men det är ju ändå lite sorligt. och ja,.. känslorna är blandade och kommer nog tyvärr vara det ett tag.

Nu ska jag försöka bli på bättre humör, vi hörs sen!
Ta hand om varandra.


nannetime

Postat: 2009-12-15 - Kl: 22:50:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
är väldigt trött och det har varit en lång dag, så jag tänkte sätta punkt nu. Vi hörs imorgon, Natti natti
Tog en ny bild på mig själv idag, kan vara kul att se ju :)


hej bloggen

Postat: 2009-12-15 - Kl: 22:35:42 - Kategori: Henrietta - Kommentera
dagen i skolan idag var nästan lika dyster som igår. Många går runt och är ledsna och det är nästan tyst överallt, men vissa personer hade i alla fall ryckt upp sig lite och det är ju skönt. Annars så var skolan helt ok, till lunch var jag nyttig och köpte en räksallad. Duktig flicka är jag! Det har dessutom snöat sönder idag, men som tur är så har ingen snö lagt sig hitintills & vet ni vad? jag är jätte irriterad på ängelholmsbussen, den har ju flyttat min station nu, riktigt jobbigt, så nu måste jag gå lååååååångt i detta jävla väder. skit surt!!!!!

bilder ifrån idag


jätte fin minnesplats, dock ännu finare och större inne i tingssalen.
Jan Le, du är saknad av så många!<3







JAG ÄR GLAD SOM EN FÅGEL

Postat: 2009-12-15 - Kl: 11:14:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
detta trodde jag aldrig. riktigt riktigt skönt, för ni vet. Matteprovet som jag gjorde förra tisdagen, det jag hade så svårt för? det kändes som om de gick åt helvete, men vet ni vad? JAG FICK G!!!!!!! Så jävla skönt, slipper göra om den skiten, ååhhh.


videoinlägg

Postat: 2009-12-14 - Kl: 23:17:01 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
bjuder på detta skabb inlägg, jag är trött nu. Så drar min kropp ifrån datorn, så får ni skratta åt denna fulavideo....varför har jag slutat sminka mig? hm...IMON SKA JAG SMINKA MIG! mohahahaha



jag har varit en lök

Postat: 2009-12-14 - Kl: 23:13:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hela denna dagen har gått till att äta onyttigt! Så nu ska alla få reda på vad jag käkat idag, sen kan ni skriva ner det i era anteckningsblock tack.

1. knäckemacka med ost, saft och gurka
2. pepparkakor med julmust
3. mac donalds med fanta
4. kebabtallrik med julmust
5. tomatsoppa med jucie
6. chips med julmust
7. knäckebröd med ost med jucie


Jag måste ärligt börja trappa ner lite på skräpmaten. Jag och lina fetade i oss mc på vägen hem från skolan. Båda var osminkade och jätte hungriga. LÖK DAG? SAY WHAT? hahha.



Lussekatter & räkmacka

Postat: 2009-12-14 - Kl: 23:08:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera

kmjag och mamma bakade för fullt, Hon tyckte att mina bullar blev fula. Så jag fick sätta i russin istället! mamma och jag älskar lussebullar & som belöning för att jag hjälpte till igår, så fick jag tillslut min räkmacka! så sjuktligt gott.




sena inlägg

Postat: 2009-12-14 - Kl: 23:04:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Min frulle i lördags, finns det något bättre än tacorester? mums! melike.


till minne av Jan Le

Postat: 2009-12-14 - Kl: 18:14:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sov gott nu jan, hoppas du finns på ett bättre ställe nu!


oj just det!

Postat: 2009-12-13 - Kl: 22:01:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag glömde berätta lite fakta för er innan, så ja. I dag började med att jag steg upp, Rasmus hade sovit hos mig för att han skulle ta hand om mig eftersom jag var lite vild igår, menja. ni som tror det hände något tror helt jävla fel för det hände inget, vi sov så gott! & imorse gick vi ut på en promenad. sedan skulle jag och jobba. Efter jobbet ville min syster beställa mat från pizzerian eftersom hon var minst lika bakis som mig och jag tackade inte nej. men jag hade ganska så mycket ångest. Jag ville ha kebabtallrik,kebabsallad,räksallad,pasta osv och jag kunde bara inte bestämma mig, så till sist fick det bli en kebabtallrik med extra tomater,gurka och massa annat sidan om. För som ni kanske förstått så gillar jag sallad jätte mycket.

När vi hade käkat klart och sånt kom gästerna hem till pappa som skulle dit för att annettes mamma fyller år idag och hon renoverar köket så vi skulle ha "kalas" hemma hos oss istället. Så gästerna kom sedan hämtade mamma mig. När jag kom hem till mamma la jag mig direkt i sängen och knappade in på bilddagboken as usual. Sedan hjälpte jag mammsi att baka lussekatter. Efter att mamma och jag bakat så gjorde mamma en räksmörgås till mig. ME LIKE! Bilder på den söta mackan kommr in imorgon, och bilder på lussekatts bakningen kommer in det med. Nu så är det dusch och nattinatti som står högst på listan, så jag har inte så mycket mer att säga mer än att jag älskar min mamma.


jag är busig

Postat: 2009-12-13 - Kl: 21:55:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Som ni alla vet är jag laktolsintollerant men eftersom jag inte brukar bo hos mamma så ofta så har hon ej köpt hem sån speciell mjölk och jag är super sugen på Oboy! så jag är busig och dricker vanlig mjölk. Annars så är det här min kvällsmat. För nu ska jag duscha och sen efter det ska jag sova. Puss


bjuder på mig själv

Postat: 2009-12-13 - Kl: 21:04:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
innan så skulle jag skicka ett ljudklipp till lina där jag retade henne lite för en sak som hände igår, men jag var alldeles för övertrött, så det blev inte så bra, men man blir glad av detta iaf!


lussebullar

Postat: 2009-12-13 - Kl: 18:10:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag och mamma baka lussebullar, så vi hörs sen sötnosar!

såja..

Postat: 2009-12-13 - Kl: 18:08:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Behövs det några ord här?

Lussevakan

Postat: 2009-12-13 - Kl: 17:32:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
måste bara säga att jag är nöjd med lussevakan! hade riktigt kul igår även om det hände både det ena och det andra. Längtar redan till nästa lussevaka, men då tycker jag att Lisa,steffi och molle också ska med för annars är vi ju inte full trupp. Men tack för igår alla. Hade sjukt kul! & här kommer ångest bilderna







jag är hygglig

Postat: 2009-12-13 - Kl: 16:35:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Lovade en liten tös ifrån kröket igår att skriva om henne här.  Hennes namn är Maria och hon är jätte söt! hoppas allt är bra med dig och att du kom hem tryggt och säkert igår! puss på dej!


bilder sen igår

Postat: 2009-12-12 - Kl: 13:52:25 - Kategori: Henrietta - Kommentera
bilder sen innan banhof kommer in nu. varsigoda!






trött?

Postat: 2009-12-12 - Kl: 13:21:59 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Trött? nejdå absolut inte. haha. Jag är tröttast i hela världen ska ni veta. & Ont i kroppen har man också. Tack för igår alla. Riktigt kul att se folk man inte träffat på evigheter. Sedan är de ju alltid folk som ska förstöra genom att "kaxa" på discon, HAHA. Så jävla fånigt. Är dom inte där för att ha skoj eller? Säger som Rasmus sa till mig igår, ni är bara avundsjuka för att vi tar alla killar, hahahahha. Nej men ärligt, blir det roligare av att söka bråk? verkar ju inte som det i mina ögon. Som tur va hände det ingenting.

Jag blev väckt nästan halv 1 och ligger fortfarande i sängen, är totalt stendöd. Ska till väla om nån timma, blir att handla lite julklappar osv. Puss på er babes!

låten som jag är beroende av denna förmiddagen är :


nu går vi

Postat: 2009-12-11 - Kl: 20:59:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
NU GITTAR VI TILL BH, ELLERJA. VI TRASKAR IVÄG HAAAAAAAAJDÅÅÅÅ




Videoklipp

Postat: 2009-12-11 - Kl: 18:51:11 - Kategori: Videobloggar - Kommentera
Jag var duktig som hann filma lite iallafall. Här får ni en liten snutt!
'& till dig molle, DU VAR JÄTTE SÖT SOM LUCIA!'


Luciatåg

Postat: 2009-12-11 - Kl: 18:50:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Massa skolor har lucia idag och jag kunde inte låta bli att kolla in min gamla skolas lucia tåg. Väldigt fint måste jag säga. Påminde mig mycket om gamla minnen eftersom det var jag som var lucia där förra året. Saknar Petersvenskolan så att jag får ont i magen, vill bara spola tillbaka tiden.



uschja

Postat: 2009-12-11 - Kl: 16:29:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
det borde vara olagligt att ha så här tråkigt och säg nu inte att jag ska åka till banhof för det är alldeles för tråkigt där! jag tkr att någon kan ta o träffa mig idag.

bild på mig och bästis-måns<3


natti

Postat: 2009-12-10 - Kl: 23:26:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sovedags nu sedan ska jag iväg på hemligt uppdrag som jag inte kan nämna här eftersom det finns folk som tjallar. Kanske berättar imon, får se. bros ju på om ni är duktigt snälla och kommenterar mina inlägg och annat. men nu är jag sten död. puss

serious bloggning

Postat: 2009-12-10 - Kl: 19:52:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag för första gången i denna bloggen beskriva mina känslor om när ni sitter och pratar ert skit bakom ryggen på mig, först och främst? vad får ni ut utav det? jo, det ska jag berätta. Det ni får ut är inte mer än att jag blir jävligt illamående, jag mår inte bra överhuvudtaget. Ni har snackat i flera år nu och det blir bara värre och värre. Jag försöker att inte bry mig om det men varje dag är det nya saker. Jag får höra massvis som jag inte trodde skulle komma ut, bilder kommer ut som jag nt vill ha ut. påhitt om mig kommer ut som jag inte ens känner igen. Jag blir dessutom mordhotad för ingenting ibland. tjaa. vad ska jag säga? välkommen till mitt liv. Där det alltid finns något som går åt helvete och som sårar mig in till innersta punkten i mitt hjärta. Kan ni inte bara lämna mig ifred nu? Jag har till o med tänkt saker som jag kanske inte ens borde tänka, är det inte ett jävla bra tecken på att få er att sluta? Detta är fan allvar, jag pallar verkligen inte mer utav detta bullshit., Ni gillar verkligen att se mig nertryckt? Även om jag har en ganska så frammåt personlighet så betyder inte det att jag söker uppmärksamhet. för ska jag vara ärlig så om det hade gått, så hade jag önskat mig en månad utan uppmärksamhet, kanske till och med flera månader. Då kanske ni hade varit lyckliga, eller väldigt lyckliga? att ni får slippa mig och min personlighet. Att ni slipper se mig. Det kanske hade varit bästa dagarna i ert liv? vadvet jag. Det är sånt ni får mig att tro. Kan ju säga så här, jag gör tabbar, precis som alla andra men jag får alltid 13898349 gånger mer skit än vad ni får om ni gör exakt samma tabbe, känns sådär skoj. I början brydde jag mig inte, men det har börjat äta upp mig inifrån så snälla. sluta... okej? Det är nästan som att bli kittlad...lägg av! sluta! Det är inte kul längre.......



Dags att jobba!

Postat: 2009-12-10 - Kl: 17:19:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sticker iväg om 20 minuter! dags att jobbelijobba. SMSA MED MIG!!!!


Bilder och annat från idag

Postat: 2009-12-10 - Kl: 17:16:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu kommer det in lite nyare och intressantare bilder. Det är så här att jätte många i min klass har fått för sig att göra dreads och det är dock något jag aldrig hade vågat göra. Jag tror att det gör väldigt ont och sådant men det är ju trots allt en smaksak. 3 st i min klass har snart tagit insiativet men det är bara 2 st som har börjat. Jag vet ju dock inte om jag får nämna deras namn i bloggen så jag tror jag struntar i det faktiskt. Eftersom vi ej har något att göra på lektionerna nu när det är snart avslutning så sitter de och fixar dreads inne i klassrummet & jag är ju väldigt nyfiken, så jag gillar att titta på! hihi.



i förrgår

Postat: 2009-12-10 - Kl: 17:11:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera

i förrgår vad min lilla älskling hos vetrinären. Han hade fått en böld igen. & varje gång jag tittar på han lilla sår så får jag en klump i magen, jag tål inte att se såna saker har jag börjat märka. Förut sket jag i vilket men nu mår jag ganska så illa. Truls är min bebis och får absolut inte ha ont! Han ser ut så här just nu. Han får inte gå ut, men eftersom jag är pyttelite snäll så fick han gå ut i 5 minuter för mig och då blev han jätte glad, för ni andra kan ju försöka hålla den katten inomhus, ni lär bli hörselskadade så mycket som han mjauar.



Bilder sedan i måndags

Postat: 2009-12-10 - Kl: 17:07:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I måndas var jag och Emma och åt inne i stan, sedan gick vi till H&M och kollade lite på kläder och annat, Snackade,fotograferade. och om Emma ser detta så vill jag bara påminna henne om att jag älskar henne! Nu kommer i alla fall bilder från i måndes.






Bild time!

Postat: 2009-12-10 - Kl: 17:02:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu tänker jag kasta in bilder jag missat att blogga om och som jag tagit för att blogga om. Jag är sen med detta för att jag tycker det är så jobbigt att föra över bilder ifrån mobilen till datorn eftersom då får jag använda mig av pappas dator för jag har inte mobilprogramet installerat någon annanstans. Nu kommer här bilder ifrån i lördags!







stackare...

Postat: 2009-12-10 - Kl: 15:54:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Får inte ni också lite ont i magen när ni ser den här bilden? Som ni säkert vet så var det denna kvinna som blev anfallen av en schimpans. Hennes ansikte är totalt bort slitet & jag kan inte ens tänka mig in i hennes sitution. känns som om att min mage vänder sig ut och in. riktigt otäckt..


en låt

Postat: 2009-12-10 - Kl: 12:44:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
bara för att ni är så fruktansvärt söta och för att jag är så jävla snäll, Så lägger jag in en låt jag fastnade för idag nu när de spelade upp den på radio! puss


Skolan som vanligt

Postat: 2009-12-10 - Kl: 12:33:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter som vanligt på media lektion denna tiden varje torsdag. Helt okej faktiskt, vi lyssnar på de sista radiosändningarna. Mysigt att bara sitta och lyssna hela tiden. Jag gillar det och jag gillar även torsdagar eftersom vi har sovmorgon då. I vanliga fall brukar jag få gå upp klockan 6 men idag sov jag till klockan 10. Sedan kom lina hem till mig och sedan tog vi bussen hit. Inte så mycket som händer idag, kanske ska städa mitt rum och plugga lite matte. De två absolut tråkigaste sakerna som finns.

Många har frågat var jag köpt "linnet" på min videoblogg. Det är egentligen en sommarklänning. & jag köpte den i malta i sommras & jag gillar den väldigt mycket ..

sedan har jag fått frågor om vad låten som jag la in i veckan eller i söndags eller när det va hette. Den som väckte minnen hos mig. den heter så mycket som :   Adore You - Lil Rain



okej.

Postat: 2009-12-09 - Kl: 20:15:28 - Kategori: Henrietta - Kommentera
såhär är det , jag snackar skype med junne as usual. Junne avgudar mig mer än allt annat, så ibland kan det bli lite jobbigt i längden. Han frågade mig idag om vi kunde leka hela jullovet. men jag sa att jag inte hade tid, då började junne gråta. pusshej



trött som få

Postat: 2009-12-09 - Kl: 16:16:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera
i skolan händer inte ett dugg, känns som om att man bara sitter på facebook hela dagarna. Kom hem där ifrån nyss faktiskt så jag har bara hunnit käka och kela med min katt. Nu tänkte jag ta ett ytterligare steg och kolla andra avenyn som sedan blir en powernap, idag i skolan började Stokki i vår klass, eller han bytade till vår klass idag. Förut gick han sånt där företags skit. Förstår varför han bytade. Vad är det för linje egentligen? IT media ska det ju vara. hihi

vi hörs sen!

shuuuuleeee

Postat: 2009-12-09 - Kl: 08:28:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter in tha skola nu, ska lyssna på resten av klassen när de sitter och sänder radio i vår lilla studio här på skolan. Ser mest fram emot att lyssna på Linas grupp, för lina är så kul att lyssna på. För hon är ju så bra på att uppträda saker. men ja, det som gäller nu alltså!  puss

tjollahopp

Postat: 2009-12-08 - Kl: 21:05:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu har vi kladdat i massa dynga i våra hår. Jag färgar utväxt, lina färgar sitt brunare. Kanske dags för mig snart att bli brunett jag med? skulle varit skönt med en förändring. Vi bjuder förresten till det litemed en JÄTTE ful bild på oss i våra snygga hår. Lina ser ut som en jude i ett koncentrations läger, & jag. ja, jag är bara konstig!


kanelbullesoppa hos lina

Postat: 2009-12-08 - Kl: 19:40:18 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hejsanhoppsan.
nu är hetta hos mig (lina), hon fönar håret så det låter som en orkanvind har dratt in på mitt rum. iallafall, hon ska sova här inatt och vi ska klena in hårfärg i varandras hår. sen ska vi också kolla på mysteriet på greveholm (y)!
HHAAEERRÅÅÅ!

nu är de natt

Postat: 2009-12-08 - Kl: 00:52:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
det är natt nu, och jag råkar vara uppe fortfarande, känns jävligt skit precis allting, kan inte ens gå och lägga mig. Hoppas på en bättre dag imorgon, sov så sött mina små änglar!


denna låten väcker minnen

Postat: 2009-12-07 - Kl: 23:50:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Denna låten väcker minnen, och eftersom hag har börjat kolla på gamla bilder och annat så tycker jag att det är bäst att jag slänger in denna också. Jag saknar vissa tider sjukt mycket, vissa mer vissa mindre. Fan vad bra jag hade det ändå. Mycket man har gått minste om nu, många felsteg man gjort nu, saker man ångrar helt enkelt. Denna låten lyssnade jag alltid på, och då menar jag alltid då när jag hade mycket problem och när jag var ledsen. Så den betyder mycket för mig.


VIDEOINLÄGG!

Postat: 2009-12-07 - Kl: 18:32:13 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

STRESS

Postat: 2009-12-07 - Kl: 14:05:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kolla, nu lägger jag in ett videoinlägg för att jag hade tråkigt och visste ej vad jag skulle göra. Tänker inte skriva så mycket mer. Åker in till stan nu och käkar med emma eftersom det ej blev av igår. HEJDÅ . JAG ÄR STRESSAD SOM EN ROSTMACKA!!!!!!!

äh, videon segar..så jag lägger in en bild på min OOOUUUTFIIIIT! hade inget bra "fotoställe" så jag fick fotta i speglen och jag vet att de suger och är så jävla fult men jag var desperat!


DÅ SKA MAN SÄNDA

Postat: 2009-12-07 - Kl: 10:01:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
DÅ SKA JAG,NICOLE OCH JONAS SÄNDA VÅR RADIO OM CA 20 MIN, inte för att jag tror att någon kommer lyssna men vafan hahah.

http://172.16.0.228:8000/stream.mp3

Natti

Postat: 2009-12-06 - Kl: 23:12:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu ska jag sova för att jag är så sjukt trött, ingen kan stoppa mig nu, stänger av mobilen, eller slår i alla fall på ljudlös. orkar nt att folk håller på att ringa/smsa 24/7. Puss och godnatt.


Såhär är det

Postat: 2009-12-06 - Kl: 17:06:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kollade steffis bdb nyss, alla gamla bilder på oss. Åh! vad jag saknar't istället, får en sån klump i magen av tanken att vi inte ses så ofta mer. Att vi alla är på olika håll och sysslar med andra saker, jag vill samla oss igen. Vi hade alltid så extremt roligt tillsammans, & ni vet att jag älskar er! Jag saknar inte bara oss tjejer, utan hela klassen i på petersvenskolan, vi kanske inte hade den bästa gemenskapen alltid, men vi var ändå alltid vänner till grunden och håll ihop. Jag vill att ni ska veta att jag tänker på er ganska ofta. Här är en film som lina har gjort om vår klass på ps. Väldigt sorlig för oss som är med i den, men jag gillar den. Den är lång men värd att se! ett bildspel ifrån gamla klassen, kärlek till er!



NAAAWWWW

Postat: 2009-12-06 - Kl: 14:52:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
HAHAHAH, fan vad chockad jag blev istället, helt röd i hela huvudet! hälsningen kom alltså fram, & vet du vad? det var fan i mig den sötaste hälsningen jag fått någonsin

"jag skulle vilja hälsa till hetta, för att hon är så fruktansvärt söt"
tack så mycket niklas, du är för gullig!, ikväll ska jag äta julmat & det kommer bli super gott, det vill jag lova! ska försöka få någon bra bild på köttbullarna och frästa er alla, mohahahahah

Julradio

Postat: 2009-12-06 - Kl: 14:46:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Ett tips till er som gillar julen mycket och musiken, ni kan gå in och lyssna på årets julradio! Fick tipset ifrån DH-Oskar som ni flesta som va på DH faktiskt vet vem är, ganska så skoj, massa julmusik osv! aldrig fel helt enkelt. & niklas/Oskar ska försöka önska låt och hälsa till mig, nog gulligt. Puss på dej Niklas!<3


Lilla Jonathan

Postat: 2009-12-06 - Kl: 14:35:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu sitter vi här på skype & jag och Jonathan råkar vara bäst i världen, Han vill att jag ska göra lite reklam för hans bdb tydligen & är jag inte så snäll så jag gör det? JO. var så fucking god jonathan. okokok?

"jonathan är bara bäst" och han heter jjunnemaann på bdb, så besök honom tjejer!
Vi snackar dock om typ ingenting, bara trams hit och dit. Hans mick skruvar ner sig själv eller så är det han som har en skruv lös... höööh!

puss på jonathan o ni andra!


Drar till jobbet

Postat: 2009-12-06 - Kl: 12:40:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera
drar till jobber nu i 1h och är hemma vid 2. Då ska jag ju som sagt iväg med emma, men innan det kommer jag nog blogga lite trots allt, & fattar ni hur stressad jag är?  ska hinna plugga matte, städa,duscha,sminka mig osv innan jag drar till stan med henne, fattar inte hur jag kommer hinna. Tror det får bli matte ikväll och imorgon istället. Ska klara detta provet. tack vare min dyskalkeli, lets google it om ni inte vet vad det är, så ja. tack vare den så fick jag 3 poäng i från g på mitt förra matte prov. Jag och matte är inte bra vänner, jag ärligt talat HATAR matte. inte lönt att försöka lära mig ens. men som sagt, sticker och jobbar nu. Så länge får ni ta del av en låt som spelades en massa igår och som jag faktiskt fastnade för. Visst okej, den är gamal kanske. vad vet jag? jag gillar den nu iaf! hihi


Frågor & svar!

Postat: 2009-12-06 - Kl: 12:06:59 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera
Vad glad jag blir när jag får höra att ni gillar min blogg! Tack så mycket, se till att göra lite reklam för den är ni snälla. Behöver mer läsare^^

Får man doppa dig?
tror inte det är dopp i grytan förrän på julafton faktiskt, och jag är liksom ingen sån korv man doppar i sånt spa, eller det var kanske inte det du menade? ;)

Har du en pojkvän?
nein, har kommit på att jag klarar mig bäst själv, men okej. Ska vara ärlig mot er, jag skulle ej tackat nej till ett förhållande.

Heter du henrietta eller Greta ?
skit kul Filip! Grejen är, DET LÅTER INTE ENS LIKT !?!?!? ;o <3

vem av halmstad borna i polen var jobbigast?
måste nog säga niikz

Hur lång är du?
haha, jag är fucking 1.63 (a)…

var köper du ditt löshår?
vete tusan vad affären heter faktiskt, men det är i hbg, hos några afrikanare. Typ liten bit ifrån bibblan.

Hur skulle du beskriva en fjortis?
hm.. en fjortis? Att beskriva en fjortis går inte, det finns ingen bestämd form på hur en fjortis ser ut,snackar och beter sig utan folk tycker lite hur det vill. I vissas ögon är jag mega fjortis och i andras är jag nt fjortis överhuvudtaget. Men om jag ska beskriva utifrån mitt egna perspektiv så  tkr jag att fjortis är en tjej/kille som sminkar sig överdrivet, helt fel färg i huvudet och inte tagit ut det jämt i facet. Typ med sånt sträck på halsen. Sedan när de springer runt med sträck på kinderna, reflexväst och totteband på benen. JAG HATAR TOTTEBAND PÅ BENEN! Sedan tjejer som går med löshår som man verkligen verkligen ser att de är löshår. Det är slitet och helt fel färg.  Sedan springer fjoritsarna runt och säger tiiep och stavar med ”w” i alla ord. Killarna heter booii och sådant.  De jag tkr är fjortis är att folk sätter hjärtan mitt på näsan på sina bilder, överredigerar de och massa annat. Sedan tkr jag det är extremt fjortis när man har överdrivet mycket vit skit på läpparna, visst. Klart man kan ha lite på läpparna men inte så extremt som vissa faktiskt har.  Nu tror jag att jag beskrivit  hur jag tkr ganska så bra och ändå hållt mig seriös! Yaaaay.

när man e på dreamhack e man ju nte vid sin data helatiden, kan man sno datorer där?
isf e de nte läskigt o gå ifrån den?
Tjaa. Alltså. Du lär ju känna dina ”grannar” hyfsat så bra och då kan man ju fråga snällt om de kan passa din dator osv till dig, sedan kan du ju passa åt de när du ej är där. Men njaa, alltså de snor inte datorer direkt, isåfall laptop’s bara. De som kan hända är att de snor datormus och sådant som är lätt att ta. Men om du har laptop så kan man ju köpa wirelås som jag gjorde. Då sitter ju datorn fast.’

kan inte du lägga in mer bilder sen dreamhack?
jovisst, varför inte? Det kan jag nog fixa ikväll!

vem e den du träffar igen?
träffar ingen speciell för tillfället längre.. så vet nt vad du menar ^^

var brukar du köpa dina byxor?

Jag köper mina byxor på lite olika ställen. Köper på tr3tton i stan, gina tricot, H&M, SOLO osv.

Fest med brudarna eller lite sexig hemmakväll med pojken?
alla vet att jag älskar att festa, men om man har pojkvän klart man vill vara med honom då och då. Så 50/50 skulle jag nog vilja svara på det

drömjobb? vad vill du bli? favoritfilm?
dröm jobb är nog att bli en fete kändis i något, allt utom porr o sånt förstås. Men ja. Jag hade inte tackat nej till att bli en stor bloggare J men sen har jag planerat att bli fotograf, Så jag och lina ska flytta till Göteborg och starta en fotostudio där när vi blivit äldre och gått ut skolan osv. Min favorit film är nog ….P.S I OVE YOU, eftersom jag känner med mig så mycket, typ hur jag hade reagerat osv. hahah. Vilken bibel jag skrev nu istället!

Favoritmat?
jag älskar ungefär allt med pasta!

Bästavän?
har många bästa vänner, men de jag umgås med mest och är mina nämsta är
Lina,Emma,Elli,Lisa  

Sminktips?
tjaa, haha ta inte fel färg tjejer ;)

Hur skulle du beskriva en riktigt bra vän?

En riktigt bra vän är den som står bredvid och säger, hoppar du. Hoppar jag.
Det är ett bra sätt att se en vän på, inte för att jag skulle vilja att min vän dog eller att jag dog men det är så man ska tänka, typ om du inte kommer in på en fest men din polare gör, då skiter du i den festen istället för att din vän inte kom in, så är du med henne istället. Sedan är en bra vän som inte dissar sin vän för en kille. En bra vän för mig är någon jag kan lita på exakt lika mycket som jag litar på mig själv.

vilken är din favoritlåt?
jag har massvis vill jag tala om för dig! Haha, men just idag är de nog  Eric Right – Strip eftersom den spelades ett antal gånger på festen igår!

Vem var den första du hade sex med ?
conny , då vi var tsm.

Är du nöjd med ditt utseende?
nej, är så onöjd man kan bli. Har massvis komplex på mig själv som jag verkligen hatar^^
Kan inte du spela in en video eller ta bilder på hur du sminkar dig?
det kanske vi kan fixa någon dag! ;)

vad ska du göra på nyår?
jag ska festa sönder på nyår, tyvärr vet jag inte riktigt var ännu!

 


SLUUUUT

Postat: 2009-12-06 - Kl: 11:35:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
allt som har en bra början, har ett bra slut! Så här med avslutar jag min lilla frågostund för denna gången, Så nu tänkte jag sätta mig ner och svara på allas söta små frågor ni faktiskt frågat! höööh, tjaa. Det blev inte så många som jag hade förväntat mig, ni är några riktiga snåla jävlar ;) hela 18 st blev det iaf. Så ni får svar om några min, 10-20 minuter! Senare idag kommer jag slänga in bilder och berätta om festen igår men det får vi se om det händer nu på morgonen eller i eftermiddag, ska nämligen och jobba snart om någon timma. Sedan ska jag in till stan med min babe Emma och snacka lite skit! träffa oss? tja.. har ni tid o lust så slå en pling! loveyaaaaaaa



I miss the old times hun. Love you<3

080523 <3
Henrietta Hertzman hjärta Nicolin Mathiasson


FRÅGESTUND HELA NATTEN

Postat: 2009-12-05 - Kl: 18:37:55 - Kategori: Frågestund/Om mig - Kommentera




Då kör vi en frågestund som varar från nu tills imorgon då jag vaknar!

I morse

Postat: 2009-12-05 - Kl: 17:39:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera
I morse blev jag väckt av min pappa som alltid annars, han låter mig ALDRIG sova, visserligen var klockan halv 1 men ändå, jag är en mycket trött människa! Bara för att han inte kan sova länge så blir han avundsjuk och låter inte mig sova som kan, jag tror det är så! menja. Snart bär det av ut med Nadja. Vi ska på en fest. men jag tänker inte säga var. För då ska ni alltid komma dit! & eftersom det ej är jag som har festen så kan jag ju nt tvinga honom att släppa in. Jag har ångest innan, hade ingenting att ha på mig. & det har jag fortfarande inte. Sitter här med mina håliga leggings och ett svart tublinne. Tråkig outfit men vem fan bryr sig kom jag fram till.

Här är en bild ifrån imorse när jag var mitt uppe i mitt funderande!


Städat Garderoben!

Postat: 2009-12-05 - Kl: 17:33:50 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Nu har jag städat klart min garderob! Tagit bort en väldans massa kläder som jag ärligt inte använd på evigheter. Kanske lika gott att dom försvann nu. & ja, förresten!? varför har jag gått runt och sagt till mina föräldrar att jag inte har några jeans? jag har förtusan 9 par! Det är helt sjukt. Man behöver inte 9 par jeans och sedan andra byxor utöver det. Nu snackar vi jeans inte chinos o sånt.




Igår innan Festen vid konserthuset!

Postat: 2009-12-05 - Kl: 17:30:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Innan festen igår tog jag ett par bilder på mig själv för att kunna lägga ut på bloggen, men jag hann tyvärr inte blogga så mycket igår för då hade jag inte hunnit äta & äta måste man ju. men såhär så jag ut igår, även om bildkvalitén suger hårt.


Bilder sen skolan igår!

Postat: 2009-12-05 - Kl: 17:24:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera

som ni vet håller vi på med radio i skolan just nu, jag jobbar tillsammans med Jonas och Nicole. Vi har fixat vårt radio schema osv nu, fett hett! Vi kanske inte blir den bästa men vi har i alla fall exakt allt med som vi ville få med. okej, mer musik hade vi förstås velat ha. men man kan inte få allt här i världen. Vår radio kanal heter radio all the time. Vi kommer antagligen sända på måndag eller onsdag, så lyssna på oss och vår fail radio! & jag kanske borde säga att jag är osminkad på dessa bilderna, eftersom jag faktiskt gått osminkad hela skolveckan, kanske lite puder och sånt. men annars ingenting. & det ska jag skippa nästa vecka också tror jag. Det är skönt. Man slipper stressa och gå upp tidigt. man kan ligga kvar länge istället!




Fest vid konserthuset!

Postat: 2009-12-05 - Kl: 14:57:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
igår var man på fest vi konserthuset i stan tillsammans med Emma och Linn. Hade faktiskt väldigt roligt. Fast jag fattar ej varför jag hela tiden blir så trött när jag dricker, helt plötsligt får jag för mig att jag ska hem och sova.& jag skojar inte, det blir ALLTID så. orättvist. menja. Slänger in lite försendade bilder osv snart sen gårdagen. Så länge så får ni nöja er med en mobil bild på mig emma o linn sen 2-3 veckor tillbaka. puss så länge.


vilken mms...:|

Postat: 2009-12-03 - Kl: 23:40:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Gah, fick ett lite små porrigt mms till mobilen, gulligt värre! Men det var inte det jag skulle berätta utan jo. den enda anledningen till varför jag går till skolan imon är för att caféterian säljer negerbullar! visserligen är en bolle ganska så dyr, kostar hela 10 kr! men det är det värt! skolan på fredagar är inte lika bra och kul utan denna finess! Succé skulle jag vilja kalla det! jag går och lägger mig nu dessutom, känner mig död. Tror att det bara var det jag ville få sagt, eller JO! jag har skaffat facebook, det trodde ni aldrig va? jag är rätt så social där om jag får säga det själv, inte för att jag fattar så mycket, men det kommer väl får jag hoppas! Skulle egetnligen lagt in en bild på en negerboll som jag åt för förra veckan, men icke! hittar inte mitt usb minne, och det råkar vara där bilden ligger. lägger in den imon, och jag lovar! den är helt perfekt!!! ge mig liksom...

nu vill jag sova och ska därför göra det. Vi ses imon, och hörs. Har planer att åka till Retro och kanske träffa en person på dagen, äh! får se hur det blir med det, puss o hejsan!

Ni som känner mig

Postat: 2009-12-03 - Kl: 21:11:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
haha, ja. Ni som känner mig vet att detta är väldigt typiskt mig. Jag råkar alltid ut för såna här saker. Jag tror att jag är klumpigast i världen.

i förrgår slog jag i min tå i samma stol 1234 gånger
igår välte jag ut ett fullt glas med juice vid middagen
Idag öppnar jag popcorn påsen för kraftigt så att jätte många popcorn ramlar på golvet.
Idag när jag skulle duscha i morse så fick jag givetvis duschen att spruta mig rakt i facet. NOG JAG VAKNADE!?

Jag är allt bra klumpig, men klandra mig inte. Jag är ju inte mer än människa. Nu ska jag i alla fall kolla lite WebTV och äta mina popcorn. Dock inte de som legat på golvet. menja. loveya!


Mörkt och kallt

Postat: 2009-12-02 - Kl: 22:59:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Innan jag säger godnatt till bloggen och till er alla måste jag bara säga att det är väldigt kallt ute. Inte sånt där lagom kallt utan verkligen super kallt. Det är frost på allt bilrutor och sådant, jag höll på att halka i morse när jag gick till busshålsplatsen. Är det bara för att det är december eller? För direkt när det blev december blev det så här svinigt kallt! Om ni frågar mig så gillar jag faktiskt inte det här, jag föredrar varme inte att frysa skallen av mig. Det kvittar nästan hur mycket man tar på sig, man fryser verkligen ändå! är så trött på detta nu. Sen är det inte så att det bara är kallt på morgonen och kvällen, utan hela jävla dagen får man stå ut med denna kyla. Snart köper jag en bärbar bastu som kan gå och sätter mig i den. Nu ska jag krypa ner under täcket och skona mig själv till nästa morgon, inte något man ser fram emot direkt, men jag måste till skolan, Speciellt nu när man varit borta är det extra viktigt. men skolan är tyvärr inte lika skoj längre, alla är så tråkiga och deprimerade av denna mörka och kalla vardag.  Jag röstar på att jullovet ska komma nu nu nu! Sen en imponerande sak dåva. Jag har inte gått i smink på flera dagar det är skönt, men sen så ser jag ju ut som en riktig lök också. får se om jag orkar ta på mig lite smink imorgon, annars är jag la naturell. aja. fuck it. Gotten natten och sånt!


Lite musik

Postat: 2009-12-02 - Kl: 19:33:15 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Ikväll delar jag med mig av lite musik som jag tycker om. Ni kan ju alltid tipsa mig om bra låtar så att jag har nått nice att lyssna på om kvällarna. Så länge slänger jag in två stycken låtar till er! & förresten, har ni märkt att jag kommit igång igen med att blogga! Katten hoppade  nyss upp i mitt knä, så kan inte tjabba vidare mer. vi höres innan han lägger sig på datorn,.






Har jag gått och fått minnesluckor?

Postat: 2009-12-02 - Kl: 19:12:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hm.. man kan nästan ta en funderare över var jag hållt hus de senaste månaderna. För jag råkar inte ha ett enda minne av att dessa bilderna togs. Desa är ifrån återträffen ifrån malta som jag var på språkresa på i sommras. Saknar det dock så att det gör ont i magen. Alla människor och alla ledare. Vädret och stämmningen, saknar det verkligen. Det tråkiga är att vi alla antagligen inte kommer att samlas igen. Men ni som ser detta ska veta att jag saknar er och tänker på er väldigt ofta! ni är bäst! Malta 09<3


Frida och jag!


Frida jag och Alice, miss u babes<3


Mishel och Joel, saknar er pågar!


Joel igen sedan är jag dum nog och glömt namnet på snubben bredvid!
ajaj, men ni är saknade iallafall. Pusspåer sthlmare!

Outfit

Postat: 2009-12-02 - Kl: 18:18:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Kolla, det är så här att jag tyvärr inte kan slänga in så mycket bilder för tillfället. Min kamera är ju sönder och åker snart in på lagning, sen tänker jag nog ta och sälja den för att den är kass! Tänker köpa en annan som är bättre och tar bättre bilder. Det kommer bli bra. Jag tycker att det är väldigt väldigt tråkigt att använda mobilkamera såfort jag vill ta en bild, Min mobilkamera har liksom börjat suga fett hårt. Mina bilder bli lite gulaktiga. Inte fina överhuvudtaget. pusshej

Hejsanhejsanhej!

Postat: 2009-12-02 - Kl: 14:05:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Sitter in thaa skola nu och har engelska. Vi ska göra någon form av radioteater och jag håller på att leta efter bakgrunds ljud. Jag är riktigt kissinödig och vill bara hem! hem till mitt röriga rum och städa upp och sedan gå och lägga mig. Känner mig som en pensionär (stava!?) som är trött hela tiden. Imogon ska det bli skönt för då råkar vi ha sovmorgon och det är la gött! Nu måste jag forstätta hjälpa till här. Annars lär inte jag och Lina få ta bussen som går 40. PUSS

chillar läget

Postat: 2009-12-01 - Kl: 21:30:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter här på golvet på min systers rum och trycker i mig jordnöts ringar. Vi hade tänkt checka lite film men hennes dator klabbar. Vi tror att det kan vara något fel på ljudkortet. Jag tog även mig en powernap innan, sjukt skönt det är att sova. Man mår så bra när man vaknar. Skulle kunna sova i alla oendlighet! Men ikväll är det iallafall julmust som ligger i toppen. i love it!


jeflar vad jag är seg

Postat: 2009-12-01 - Kl: 16:50:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag uppdaterar typ aldrig mera, dels för att jag inte har tid och sedan för att jag inte låter min blogg styra mitt liv. Har massvis med saker jag har gjort och sånt,men som ni vet är jag väldigt trött på precis allt för tillfället. Så jag skulle bara vilja säga att jag tar det lite chill med uppdateringen, så hörs vi snart igen. puss