Dagens låt!

Postat: 2010-11-30 - Kl: 21:39:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Evil Activities - Nobody said it was easy

Tänker på dig!<3

sats!

Postat: 2010-11-30 - Kl: 21:34:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera



idag har jag och Lina fått tummen ur röven och köpt oss vars ett gymkort. och ja, jag vet vad ni alla tänker, typ att vi kommer träna 2-4 gånger sen tröttna, men icke! vi ska vara så duktiga att vi ska träna minst 2 gånger iveckan. Jag hade tänkt bli av med mina gigantiska lår och min lilla kagge som börjar växa fram nu. Så ja, äntligen är det gjort! och jag ska verkligen bruka allvar...host...får se hur det blir med den saken! nej men ärligt, ska försöka så gott jag kan, man behöver ju inte överdriva!



jag är vaken nu!

Postat: 2010-11-29 - Kl: 13:21:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag är äntligen vaken efter den långa koman man alltid får ta tag i efter dreamhack, och det är knappt jag är vaken ännu. Jag har varit konstant sovande sen 11.30 ungefär igår. och tro det eller ej men jag har sovit extremt gott exakt hela tiden ;)  men just nu händer ingenting iallafall, jag funderar på att sova lite till eller köpa mig en kebabtallrik..något måste göras och det är snabbt!

Fan vad jag saknar dh nu, saknar allt med dh! det är nästan det roligaste som händer på året...tråkigt men sant, och nu är de olyckligtvis slut :( jag saknar min sittkamrat till höger sida ganska så mycket.. sen saknar jag ju Lina också, fast hon satt på vänster sida om mig, hihi!




DAGENS NATTHUMOR BILD!

Postat: 2010-11-27 - Kl: 21:20:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Testat Burger King (nya)

Postat: 2010-11-27 - Kl: 21:11:09 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vi alla på Raden tog oss en liten promenix mot Burger King som nyligen blivit byggt här i Jönköping. Måste fan säga att jag frös händer och fötter av mig,...så de ligger nog där ute i snön nånstans och blir till fågelmat eller något. Vad vet jag? är bara en enkel liten tös här på dreamhack..hehe! men aa. det hände en liten insident när vi va på väg hem från BK.

vi hade nyss snackat om ifall vi skulle halka osv, så helt plötsligt så ser vi en blatte...förlåt för ordvalet, men aa. han ramlade iallafall och det såg himla kul ut, så jag la till VÄRLDENS garv så han stannade upp och började gå mot oss. Han frågade ungefär som turken i den filmen ni vet "vem var det som skratta", men istället sa han "Vem var det sonm garva?"..han såg väldigt sur ut, men jag berättade då för honom att det va jag.. och då sa han till vår förvåning "nej, det va han --->" så pekade han mot maxi,. men då fick jag rycka in igne och berätta att det va jag som skrattade. Då lugnade han ner sig och förklarade att han hade glatta tofflor på sig eller något. hhaha, och sen var det inte mer med det, men jag tror Maxi hade åkt på stryk om det nu inte vore som så att jag är starkast i hela världen.......längst är jag också!



Dreamhack

Postat: 2010-11-27 - Kl: 18:50:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera

vi kör en frågestund

Postat: 2010-11-27 - Kl: 18:41:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera

uppdatering från Dh!

Postat: 2010-11-27 - Kl: 09:21:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Vaknade upp för kanske 2 och en halv timme efter 2 timmars sömn eftersom klockan inte ringde när den skulle.Annars har jag varit oerhört grym på att hålla mig vaken än så länge. Det blir nog inte mer sömn för min del förhoppningsvis. Sen måste jag vara lika duktig på att vila rösten eftersom jag tappar den när som helst. Är hes som en gås och förkyld som jag vet inte vad. Annars är läget på topp här på dh, händer inte så mycket, ganska många som sover här runt omkring nu, och anledningen till det är nog att de flesta vill hålla sig vakna nu när det börjar närma sig sista natten.




direkt från dreamhack!

Postat: 2010-11-26 - Kl: 13:52:01 - Kategori: Henrietta - Kommentera

har lite att berätta om min lilla tid som än så länge varit på dreamhack här i jönköping. Kanske ska börja med att berätta att jag och Lina var med Live i jönköpings radio igår utan att veta om det. Vi fånade oss och ja,...nästan...NÄSTAN skämde ut oss. Vi  sa skalleper o gjorde pruttljud i micken. Men man får tänka positivt och stryka de från to do listan ;).

Sen när vi var runt och kladdade på folk som sov med tuschpenna (stava!?) så blev vi jagade av en galning så att han skrämde skiten ur oss båda två.....inte kul! tror aldrig jag skrattat så mkt som jag gjiorde då han va efter mig. Lina sprang ju åt ett annat håll den lilla jäklen!

& nu, kom precis från willy's där jag handlade jordgubbssnören och en energidryck. Där va vi tillsammans med Jonte, mikael och David. En bebis såg förskräcklig ut, vi kunde inte sluta skratta åt henne...Sen hade hon något vitt skumt på läpparna också...jag vill INTE veta vad det va!

& som vanligt ska jb crew Henrik alltid ta bild på mig och Lina när vi käkar frukost och ta med det i "jb bloggen" här på dreamhack, skitlöjligt, bilderna blir ju verkligen skitsnygga...fast nae, men han tog bild iallafall, men denna gången fastnade vi inte riktigt, den blev suddig.

& bara så alla vet, så har jag inte sovit ett dugg!



@ Dreamhack winter 2010

Postat: 2010-11-25 - Kl: 16:14:52 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har kommit fram till dh för typ 3 timmar sedan nu, sitter och spelar lite mw2 för mig själv eftersom accet lyckats bli bannat, as lame men ska låna xavys acc snart och spela lite på riktigt, men behöver ju som sagt öva in skillsen och då är det ju alltid bäst att träna lite med sig själv så man inte gör bort sig....hahaha! :$

men whatever, invigningen va nyss, ganska frän ändå....hade dock förväntat mig bättre crew!



Videodags!

Postat: 2010-11-24 - Kl: 15:38:02 - Kategori: Henrietta - Kommentera

dagens låt!

Postat: 2010-11-24 - Kl: 10:00:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Ken ring - Nu måste vi dra

Till salu!

Postat: 2010-11-23 - Kl: 19:49:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag har som de flesta vet köpt mig en ny vinterjacka och har därför ingen nytta av den andra. Så tänkte sälja den, och det är inte pga att den är sliten eller något. Den är jätte bra och inte sönder någonstans! använd 1 säsong!

pris kan diskuteras!


hehe...

Postat: 2010-11-23 - Kl: 19:15:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Har fått ett cod acc av viktor så håller på att försöka träna in skillsen nu till dreamhack ;)
måste själv säga att det går bättre och bättre, men är ju inte bäst precis. men de kommer!


 


Hemma efter en stadstrip!

Postat: 2010-11-23 - Kl: 19:11:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
kom hem för en liten stund sen från min lilla stadstrip. Var ju tvungen att åka in eftersom jag hade lite ärenden att fixa. Skulle köpa puder och koffeinpiller nämligen, men aa..nu är jag hemma! skönt som fasen eftersom det bara regnar,snöar och blåser ute. Har längtat hela dagen på att få komma hem i varmen och spela. "fast jag ska inte spela ikväll" nejnje...hihi! Träffade även Sebbe i stan, den lilla stackarn tvingades med mig på mina tråkiga små ärenden. Men jag tror nt han lider ändå, tror faktiskt att han gillade de ;)



ny video! ;)

Postat: 2010-11-23 - Kl: 12:53:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Dreamhack abstinens!

Postat: 2010-11-22 - Kl: 22:17:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera


DAGENS ANSIKTSUTTRYCK! (försenat)

Postat: 2010-11-22 - Kl: 21:59:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera





dock lite försenat eftersom detta fina ansiktsuttryck dök upp för 2 veckor sedan, men jag har bara inte hunnit med att blogga om det, men whatever, FILIP LANKA tog hem detta, eftersom han la på golvet och ja...jag vet faktiskt inte vad han gjorde..typ stretade emot när någon försökte dra något ifrån honom..men never mind! han låg på marken iaf, såg förjävla kul ut, kunde inte hålla mig!

Finnar i pannan!

Postat: 2010-11-22 - Kl: 21:53:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera


vill bara påpeka mina söta finna i pannan som aldrig tycks försvinna, dom tänker leva där i 190 år tror jag, Det är nästan så att man börjar tvivla på om dom förväxlat min panna med Landet Finland....snart flyttar väl hela finlands befolkning in i mitt ansikte,..näe förresten. Det får vi verkligen inte hoppas!


Gitarr

Postat: 2010-11-22 - Kl: 21:31:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jag satt och funderade på vad man kan tänkas önska sig i julklapp. och jag tror faktiskt att jag har kommit på något som jag kan ha nytta av eftersom jag är så sugen på att lära mig spela lite mer gitarr än vad jag lärde mig på gitarrprofilen på petersven. SÅ ja, jag ska önska mig en gitarr, men inte sån brun..utan en svart, fett snyggt!

så mamma och pappa.. jag har varit snäll iår? :$


psst! nymålad!

Postat: 2010-11-22 - Kl: 20:24:23 - Kategori: Henrietta - Kommentera
som ni ser har jag fått mig en ny fräsch och snygg design av Ebba, Hon är verkligen grym på att designa ellerhur? det finns en liten länk till henne, i hörnet, typ "design Ebba" tryck där så kommer ni till hennes glamorösa och roliga blogg!

Tänkte sova snart, är jätte trött...Anton bara skriker i skype :(



under ombyggnad!

Postat: 2010-11-22 - Kl: 17:43:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ska få ny design av Ebba nu, bloggar som vanligt såfort den är klar :)

Party!

Postat: 2010-11-19 - Kl: 19:20:07 - Kategori: Henrietta - Kommentera
drar mig iväg mot ängelholm!
galen bild osv



nedräkning!

Postat: 2010-11-17 - Kl: 20:21:08 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Dåliga nyheter!

Postat: 2010-11-17 - Kl: 20:19:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera
haha, ingen tandblekning idag, har glömt vissa av sakerna hemma hos mamma då jag även där packat upp och haft mig med de såkallade ingridienserna haha. Så får hämta de någon dag och fixa det! tråkigt, jag som va taggad på lite blekning! men aja, ska väl glo film nu.



5 minuter!

Postat: 2010-11-17 - Kl: 20:06:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera


ska testa på att bleka mina tänder ikväll tänkte jag, köpte det på ullared när jag var där men har inte kunnat testa det förren nu ikväll eftersom jag har haft inflamation i tandköttet. Så ja, nu är det dags..DAAA PREMIÄR! shalala! det sägs att det ska ge resultat redan första gången, men aa. vet inte riktigt om jag tror på det! men värt ett försök iallafall ;)


beställt sveajackan!

Postat: 2010-11-17 - Kl: 19:56:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Har äntligen beställt min sveajacka nu, skönt eftersom jag inte äger någon vinterjacka ännu. Håller på att för frysa mig varje dag ungefär. Så det ska bli skönt när jackan kommer.

Köpte den på sveas hemsida för ungefär 3000kr, fett värt det eftersom den är så snygg!
baxade några bilder från google, så ni får se hur den sitter osv när den är på!

dock inte jag på bilden, random!





Väla!

Postat: 2010-11-17 - Kl: 14:58:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ska till väla om ungefär 20 minuter och möta upp sebbe där. Den lilla jäkeln tror att jag ska välja en tröja till honom, men icke sa nicke! jag tror jag hoppar! haha, suger på sånt om jag ska va ärlig, så det får han sköta själv! jag höll inte det där med att försöka blogga, haha, jag kom på det idag när jag satt på bussen, att liksom...fyfan vad jag är tråkig! har inte bloggat ett piss! men nu gör jag det ......!? haha GAAAH, de hördes nått från andra rummet, hoppade fan 10 m upp i luften..nu ska jag itne skriva massa random saker för då lär ni skicka poliisen på mig, eller aa,. iaf sjukvården!!!

Väla nu iaf, hoppas sebbe står ut med mig!
Tog mig tiden till att fixa mig inför skolan idag, vilket jag inte brukar, så ssåhär såg jag ut idag minsann!

seg uppdatering

Postat: 2010-11-15 - Kl: 15:06:34 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag känner att ibland får jag till den gnistan och bara bloggar som in i helvete, och ibland, vissa dagar och veckor bloggar jag inte alls. Kan bero på att jag har mycket att göra , eller någon form av lathet? jag vet inte, men jag tänker iallafall försöka att få till den gnistan denna veckan, och berätta om lite smått och gott om vad som händer i min otroligt särskadade vardag. Kan tyckas intressant av vissa, och för andra roligt och några andra utanför linjerna kanske till och med ser mig som en tråkig person?..vad vet jag? men whatever, känner ni för att läsa min blogg, it's ok! do that och för er som ska klaga och hålla på att löjla sig så har jag inget bättre tips än att strunta helt i att läsa min blogg, gör vad ni vill liksom. jag bryr mig inte! jag bloggar för min egen skull, inte er ;)

inte för att någon klagat ännu, iallafall inte på länge..men bäst att berätta det ändå känner jag!


Designade Binnies header

Postat: 2010-11-13 - Kl: 14:48:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Binnie frågade mig ifall jag hade lust att fixa hennes header och eftersom jag har så förbannat tråkigt idag så kunde jag inte låta bli, så jag gjorde det, Binnie är ju trots allt hur go som helst! Det blev inte ens så avancerad header men blev ändå nöjd, för de är svårt att fixa till andra...men här är reslutatet dådå :D


vilket besked.. :(

Postat: 2010-11-12 - Kl: 09:23:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag fick precis reda på ett väldigt tråkigt besked..jo,. jag ska jobba klockan 11 på söndagmorgon på Hotell mollberg, ni vet där jag jobbade i somras. jag är inte glad, jag är inte ledsen men jag känner ändå att det kommer bli fett drygt. Har dessutom glömt vilka moment som ska göras och var alla saker och ting finns...det kommer bli problem! hehe..får ta och ringa min syster. Hon kanske kommer ihåg, hon jobbade trots allt också där i somras och har gjort det flera somrar i rad. Men jag antar att detta blir julklapps pengar eller pengar som kommer dagen efter julafton,. vilket betyder att jag kommer vara väldigt rik i jul! då ska vi till Göteborg och shoppa loss!

något att se fram emot ändå kanske,. pengar är makt ;9 hahah westside blablbla. kidN!


svar!

Postat: 2010-11-11 - Kl: 10:35:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
riktigt sött påslakan, undrar var du köpt det? :)
skulle uppskatta svar! :D

Sv: jag köpte det på ullared för ungefär en månad sedan kanske, tror det kostade runt 200 kr, ej säker! men det finns ju antagligen kvar, så åk dit vettja? :D



dagens stör moment!

Postat: 2010-11-11 - Kl: 09:11:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag blev as sur i morse, inte bara för det jag skrev i förra inlägget utan för det ÄCKLIGA jävla vägarbetet här i ängelholm. Det var de sista jag  ville stöta på när jag hoppade av bussen... och inte nog med det!? utan att min buss stannar bara längre och längre bort pga det arbetet där och jag får gå i 90 år för att komma fram , men i morse va det ändå värst..DÅ FICK JAG TA EN OMVÄG!? jag hatar Ängelholm, jag hatar vägarbete och idag hatar jag till o med skolan!


Grejen är...

Postat: 2010-11-11 - Kl: 09:09:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Grejen är att jag är irriterad idag, jag vet inte varför...kan vara för att mamma tvingade upp mig ur sängen!? hmm, och att jag fick fixa mig på knappt 20 jävla minuter, jag är värsta löken idag, nästan så att man kan göra en sallad på mig, och då är det illa? det är sååå jobbigt att ta bussen 07.10. jag hatar det! skitbuss, dra åt helvete!!! hahaha, näe men allvarligt, detta är inte ok! jag måste få gråta på någons axel?

Lina är dessutom inte i skolan idag, hon är typ..sjuk? och det betyder att jag får göra grunderna till vårt lilla företag...det suger och jag har verkligen ingen lust till det för tillfället...nej usch!


chipstokig

Postat: 2010-11-10 - Kl: 17:13:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Jag vaknade upp efter en extremt härlig och underbar powernap eftersom jag la mig så sent igårkväll för att jag snackade med Martin i telefon. Lite roligt att snacka med en sthlmare, för det är typ helt annat, ganska konstigt men ändå gulligt! men aa iallafall, jag powernapade i säkert 4 timmar och allt jag drömde om var typ godis och chips...för hur sugen är jag inte!?!? detta måste vara sockerdagen helt seriöst, för direkt när jag vaknade var jag tvungen att be mamma köra ner och handla godis..det blev julmust och dillchips och nog jag itne ska trycka i mig det ikväll?

åhåhåh, men måste vänta tills maten är klar -.- ...


dagens natthumor bild!

Postat: 2010-11-09 - Kl: 22:09:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Nudiejeans

Postat: 2010-11-09 - Kl: 20:58:36 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Som ni vet så hjälpte Sebbe mig att handla jeans i lördes, och ingen här vet ju hur de ser ut ännu, så jag tänkte att jag laddar upp en bild på dom. Inte bara för att jag har världens sexigaste röv (kidN), utan för att jeansen är så super snygga ;)


Home sweet home!

Postat: 2010-11-09 - Kl: 11:53:10 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Brb, powernap till klockan 2. hör av mig sen!
erkänn att mitt påslakan är sött? :$


Vi älskar HIF!

Postat: 2010-11-08 - Kl: 21:12:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Dagens stör moment!

Postat: 2010-11-08 - Kl: 20:20:39 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jo, kolla! idag höll vi på att missa bussen hemåt, så vi fick gå/springa lite och eftersom de är kallt ute har man extremt mycket kläder på sig. Så ja, när vi äntligen kom in i bussen, så var man så äckligt varm att man inte visste vad man skulle ta sig till. Jag satt där med stickad tröja och avled nästan, ja! skojar inte! jag avled lite halvt...för vet ni vad? FLÄKTHELVETET funkade inte!!!!!!! sååååå störigt.

<3

Postat: 2010-11-08 - Kl: 20:16:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera



tror jag fått med allt?

Postat: 2010-11-08 - Kl: 20:13:19 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Tror jag fått med alla inlägg nu som jag missat nu under de senaste dagarna. Det tog lite tid att fundera ut allt som jag ville berätta, men tyckte ändå det flöt på ganska bra! Idag var det dags för skola igen...dock var jag inte så taggad till att gå upp ur sängen i morse så försov mig en halvtimme och låg och smsa med Sebbe fram till halv 2 i morse...kan vara förklaringen till varför jag försov mig? hm..whatever, Det blev skola fram till halv 2 sen begav jag mig hemåt för att käka och mata mina kissemissar hemma hos pappa! Efter det mötte jag upp Sebbe efter sin skola i stan, vi gick och fikade. Mysigt :$.. och jag dör lite halvt ...vi har nämligen mediakommunikations prov på onsdag och vi hade världens segaste genomgång idag..usch! är riktigt skoltrött nu :(



Min söndag!

Postat: 2010-11-08 - Kl: 20:07:57 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Söndag söndag söndag..tog mig hem tidigt från festen på lördagen, var hemma runt 8-9 tiden på morgonen. och nog seg jag var i hela min kropp, nästan så att man undrar var tusan som hände under kvällen. När jag kom hem gick jag direkt och la mig, sov till halv 2 och sedan hoppade jag in i duschen. Skulle nämligen till matchen HIF-Kalmar, men den sög ju riktigt hårt. Hade HIF satt sina chanser hade matchen blivit sjukt jävla bra. men man kan inte alltid spela bäst, och visst, jag är inte speciellt glá över att MFF snodde guldet från oss iår, men vad kan man säga eller göra? Det är bara till att gratulera, så kommer vi tillbaka nästa år! för då är guldet vårt ;)

När jag kom hem från HIF var mina fötter isklumpar och jag frös till sent på kvällen, det märks verkligen att vintern är här nu...tråkigt men så är det! :(


Lördag..kaos eller?

Postat: 2010-11-08 - Kl: 19:58:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera


tjaaa, vaknade upp hemma hos Johannes, vi käkade frukost och lite sånt smått och gott. Sedan fick jag skjuts till stan för att ta mig hemåt. inte så värst mycket som hände mer än att jag åkte hem och efter det var det bara till att planera vad man skulle hitta på på kvällen och det blev en runda till väla tillsammans med älskade Sebastian, han valde ut ett par riktigt schyssta Nudie jeans till mig som jag köpte eftersom mina förra blev stulna av någon äcklig fattiglapp! på kvällen var jag och lina var sugna på att dra på någon fest, och det hamnade vi på naturligtvis fast innan det stod vi allihopa och frös våra rumpor av oss, tror allvarligt talat attdet var minusgrader, riktigt ruggit kallt...  men till slut kom bussen och vi alla tog oss mot Fredriksdal och där var det full rulle. jävligt många människor i en sån liten lägenhet, men jag hade kul..förutom några omständigheter som jag inte tänkte nämna här mer än att vissa är otroligt äckliga och dumma i huvudet! mer säger jag inte.

Vi festade loss hela natten och dagen efter tog vi oss märkligt nog hem, även om vi var uppe med tuppen och fortfarande var lite smått snurriga och virrade omkring. Jag, Johan , Phille och Macke åkte till macdonalds och åt toaster för kung och fosterland...tänk vilken humor man har runt 8 tiden på morgonen. hahah sjukt!





misslyckad fredag!

Postat: 2010-11-08 - Kl: 19:44:40 - Kategori: Henrietta - Kommentera

FIASKO FREDAG!?


okej, Fredag, vad gjorde jag då? jo, jag skulle städa mitt rum eftersom det var så himla äckligt. Så det gjorde jag, duktig som jag är! Efter det var de meningen att jag skulle ta mig mot väla för att handla ett par nya jeans, men jag orkade inte så det blev till att fixa sig och käka osv för att förberda sig för kvällens äventyr! det var nämligen så att jag och Lina skulle till danmark...&där är vi ju aldrig? hehe;PPp. MEN iallafall, vi åkte dit och satt på puben ett litet tag och efter puben skulle vi då dra oss mot retro.

Men som vanligt hade jag glömt mitt legg hemma, så jag fick försöka komma in på mitt CSN kort, och fråga mig inte hur jag lyckas, men jag kom in iallafall, och då visade det sig att JAG skulle betala för mitt och linas inträde. Vilket gick på jävligt mkt pengar, hahha, så där rök lite oplanerade pengar. och när vi kom in på Retro, så satt vi oss ner vid ett bord för att vänta in allt annat folk som stod och köade utanför, men där fick vi tydligen inte sitta för att där var bokat, så vi ställde oss upp o spanade efter en ny go plats att plantera våra rumpor på, och det blev ett bord drä våra andra vänner satt, vi slog oss ner där ett tag, sen kom samma man till oss igen och sa till oss att vi fick en chans till, för vi fick tydligen inte sitta vid de bordet heller. Men så fick vi då vår sista chans,...och eftersom vi var såpass trötta i benen och ville sitta ner, så frågade vi några folk som satt runt ett bord redan, alltså, de satt vid siitt bokade bord. Så frågade vi lite snällt ifall vi fick sitta där..och det fick vi!

Ni tror inte den jävla gubbjävlen kommer fram till mig och lina IGEN!? han pekat på oss två och vinkar med sitt lilla finger att vi ska komma med honom, vi fattar ingenting, så vi går efter...och då går vi nått jävla bakhåll likt en källare, och han stället sig framför oss o sa nått på engelska i stil med "kom med här" och vi försökte förklara oss men fick inte ens säga ett ord av denna man,...så sa han "ni får välja mellan att bli utkastade av mig eller av vakterna"..vi valde förstås denna unga killen..och jag kan ju säga att jag kokade inombords. JÄVLA FITT DANSK!

Sen ritade dom ett gigantiskt kryss på både min och Linas hand. ;s

sen så aa, så vi stod utanför retro, utan våra väskor med pengar i och fick inte tag på våra saker på säkert 30 min, för vi fick inte hämta uut dom..så där stod jag i linne i nästan minusgrader. Jag hatar retro!!!!

Sen till slut fick vi ut våra saker tack vare en snäll random tjej som hämtade ut det till oss, så vi vände på klacken och gick tillbaka till puben där vi hade varit från första början. Sen hände det något konstigt och så vips så var lina försvunnen med mina väskor och med min jaacka plus mina skor (jag hade extra skor med mig för jag nt pallar högklackat en hel kväll)...så jag prominixade utan skor,utan jacka,utan pengar och utan nyklar mot båtarna mot sverigee men som tur var fick jag min båtresa betalad och sen fann jag och lina varandra igen. Sen sov jag över hos Johannes med Vincent :) jävligt random kväll, men aa. sånt som händer!












hej minns ni mig?

Postat: 2010-11-08 - Kl: 19:25:54 - Kategori: Henrietta - Kommentera
haha, låt överskriften tala lite..jag menar, jag har ju inte direkt uppdaterat på några dagar nu. Har haft full rulle hela lovet ut, vet inte riktigt var jag ska börja heller. Så mkt att berätta så det inte är likt nått annat! Men ska försöka tänka tillbaka och få det nerskrivet så att även ni ska få ta del av mitt lilla händelserika liv! För det är ju verkligen så, alltså..att ni älskar mig och mitt liv? HEHE! näe men ni fattar vinken..ska bara komma på var jag slutade senast jag bloggade! hej så länge!


Städning...

Postat: 2010-11-05 - Kl: 14:57:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera




Så jävla tråkig dag, allt är grått och det regnar ute. Det är till och med mörkt i mitt rum och allt detta pga att jag städar! Jag har blivit tvingad att städa nu i 3-4 månader eftersom jag flytt ifrån det hela tiden ;) Men nu är det verkligen dags, eftersom annars får jag inte mer pengar av mamma och pappa! & jag ska ju till väla idag, så jag måste helt enkelt städa! Det suger fett med dase, men vad gör man inte för några tusen? ;) HEHE.


Måste TYVÄRR städa vidare nu, så vi hörs senare my love!





Karate kid!

Postat: 2010-11-05 - Kl: 02:22:35 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Min kväll blev inte riktigt som planerat. Jag som tänkte plugga och bli klar med mina rester i skolan, men icke sa nicke. Jag satte igång Filmen Karate Kid som jag varit såååå emot att se och som jag tillsist laddade ner. Den är verkligen som alla säger, SJUKT BRA! jag satt som fast klistrad framför skärmen, man ville bara se mer mer mer! och lillkillen som spelar karate kid är så gullig! man vill bara knipa honom i kinderna!


Lovdag:Torsdag

Postat: 2010-11-05 - Kl: 02:17:33 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Vaknade upp klockan 1 av något sms på mobilen, ville helst inte gå upp, men kollade klockan och jag var tvungen. Skulle nämligen till stan och käka något med Assarina eftersom vi inte träffats sen hon slutade i min klass. Så vi tog oss en runda in till stan och där mötte vi även upp Sebastian som hängde med oss och käkade. & se inte allt för överraskade ut när jag berättar att jag käkade kebab. Det gör jag ju aldrig..ellerhur? ;)

Men i alla fall, vi gick runt i säkert en halvtimme för att hitta ett bra ställe att käka på där Assarina fick ta in sin OTROLIGT söta hund! Det är nästan olagligt så söt hunden är, ...ska lägga in bild på den här faktiskt, så att ni också får se!




nedräkning!

Postat: 2010-11-04 - Kl: 23:28:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hittade ett fräckt sätt att ränka ner på en kompis Tobias blogg, så jag tänkte räkna ner till Dh och min 18 års dag med hjälp av detta ;)




En ny video!

Postat: 2010-11-04 - Kl: 20:35:49 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

videodags?

Postat: 2010-11-04 - Kl: 19:57:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera


jag satt och funderade på om jag skulle ta och göra en video till? Egentliten är det ju så att jag borde plugga,, men jag orkar inte, min kropp vill helt enkelt inte! men synden straffar sig själv ju, jag kunde gjort detta i skolan, men dum som man är så har man ju inte gjort det, och det ångrar man ju nu, men vad sägs om fredag eftermiddag? ska jag plugga då ellernu? det kvittar egentligen, jag kommer ha ångest i vilket fall som helst, ..borde kanske kolla på det ikväll ändå..?

jobb...

Postat: 2010-11-04 - Kl: 17:20:31 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ska alldeles strax bege mig mot Tingvalla lokalen för att..aa, för att jobba! och som alla kära pojkar och flickor som läser min blogg vet hatar jag att jobba där. Jag hatar torsdagar, man kan inte planera in nått eftersom man ska dit och dö lite grann, men varför liksom? jo, för att tjäna ynka 80 kr för en timme...TORTYR!

men whatever, får bege mig ut nu, Lisa ska komma och hämta mig nu, rätt nice ändå!


mittbena?

Postat: 2010-11-03 - Kl: 23:17:26 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag har börjat med mittbena, veti nte riktigt om det är min stil, men alltid kul med lite förändring...sen får vi se om man orkar ändra tillbaka sen ;) funderar även på att bli brunett,..så aa, brunett med mittbena? kanske,kanske inte? ;)


Lovdag : Onsdag

Postat: 2010-11-03 - Kl: 23:10:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Som ni alla vet började ju dagen med att vi åkte hem tidigt från Tofic. Så det behöver jag inte berätta igen, men när jag kom hem därifrån gick jag och la mig och sov till 12 halv 1 ungefär. Sedan fastnade jag framför datorn som jag alltid gör när jag vaknar. Där satt jag som ett tuggumi i 2-3 timmar sen var det dags att krypa in i duschen eftersom jag skulle på bio med Phille.

Vi såg filmen Due date, och jag måste faktiskt säga att jag garva till några gånger! en riktigt rolig film, så jag hoppas alla går och ser på denna film nu! haha, fett värt! det var meningen att bara jag och phille skulle gå och se den, men Hans vän Linus hängde också på. Så jag satt mellan två killar i en biosalong, inte illa ellerhur? ;)

Nu är jag lite lissen i ögat eftersom Phille åker till Sthlm imon och kommer hem på lördag, så det betyder att jag ska klara mig utan alla hans och mina asflabb,... :(




ny video! ;)

Postat: 2010-11-03 - Kl: 15:16:18 - Kategori: Videobloggar - Kommentera

Homish

Postat: 2010-11-03 - Kl: 13:31:42 - Kategori: Henrietta - Kommentera



Jag, Steffi och Phille drog hem tidigast i morse, ungefär vid 6halv7 tiden för att Tofic snarkade sönder våra öron. Jag vet seriöst ingen mer än min farmor som snarkar värre än denna kille! mina öron blöder, ögon också för den delen..hehe! Vi tog första bästa buss till Knutan för att käka mc och sedan dra oss hemåt, och jag måste bara berätta att mc har världens godaste toast's. Ni borde testa.

Det regnade snöblandat imorse i hbg, mysigt på något sätt, inte för jag gillar vintern, men själva grejen!









lovdag:tisdag

Postat: 2010-11-03 - Kl: 13:14:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera


okej, det blev håll igång igår med. Vi samlade ihop ett gäng för att spela lite laserdome och dricka lite. Det låter kanske väldigt konstigt, men man måste testa allt här i livet. Så vi började med att shotta på en kyrkogård, och ja, det är helt sjukt och jag säger här och nu att jag INTE gillade det, det var liksom inte jag. Men nu har man testat det med, efter det begav vi oss till Laserdome då vi hade tid 20.40. Vi spelade två rundor och förlorade båda! hahahaha, aa, vi sög faktiskt riktigt hårt! men det hade ju sina anledningar.. HOST! men whatever, jag och Jonathan blev lite uttråkade sådär på slutet på sista rundan för att det gick såpass kasst för oss båda två, så vi började skjuta på medspelarna. HAHAH, dog av skratt då en kille trodde det var något fel på sin pistol och slog den lite hårt i väggen! ...det var nära att jag kissade ner mig :$



Efter laserdome åkte vi 9 pers i en pytteliten bil mot Tofic som skulle ha krök, där umgicks vi och hade det trevligt och efter det sov nästan alla hemma hos Tofic, riktigt skön kväll!♥







min tröja!

Postat: 2010-11-02 - Kl: 02:53:45 - Kategori: Henrietta - Kommentera


sv : För er som inte förstår vilken tröja Nicole menar, så är det tröjan jag hade på mig på kröket i helgen. & den kommer jag inte riktigt ihåg var jag köpte, de va i våras iallafall på Gina tror jag, inte säker! men tror det va det iallafall,

Brukar inte använda den, så det kanske blir som så att jag säljer den om nån vecka ;)

Kalsongligan - hetta&nico

Postat: 2010-11-02 - Kl: 02:17:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Hittade min och Nicolins gamla youtube video då vi var som värst i våra seriöst bästa år! hahaha, vi hade ett spel där vi satte kalsonger på folks huvud när dom minst anade det, riktigt riktigt kul! det blev många skratt åt detta, och vi jobbade mycket hårt! Så ni som inte redan har sett videon får chansen att kolla på den här på bloggen, den är från 2008, så bilderna är väldigt gamla!



baaaad update!

Postat: 2010-11-02 - Kl: 02:05:05 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Elaka
jag som inte uppdaterat! ajabaja henrietta! men thats life, sånt får man ta ibland. Idag har jag tillbringat dagen på massa olika ställen. Det började med att ***** vaknade upp hos mig, vi kollade tv och sånt smått och gott. Därefter följde jag *** till stationen så *** kunde komma hem.

När jag sedan prominixade hemåt snackade jag i skype med Hannes och någon annan Random snubbe så att det skulle gå lite fortare att komma hem, o när jag klev innanför dörren gick jag ner och duschade direkt. Sedan bärde det av med tåget mot Kävlinge för att träffas älskade lilla pontus! Vi kollade på världens sjukasta film, skojar inte! allt från att en bebis rullade ner från en kulle till att alla blev sparkade mellan benen osv...förstod den inte riktigt men den var väl bra..eller aa..sjuk!!!!!

Efter
en liten film hemma hos pontus åkte jag vidare till Ramlösa för att kolla en skräckis och käka tillsammans med Marcus och Phille, det blev halloween filmen, den nya ni vet! Vi skulle egentligen käka på Burger king, men där var tydligen stängt, så det blev en dubblecheese meny på statoil istället! grannt och gott ska det va!

Sen
tillsist tog jag mitt kära pågatåg hemåt med en fruktansvärd magsmärta, antagligen för att jag inte tål osten i hamburgaren jag åt...tänkte inte på det (a) hehe...men whatever, är trött som en apa just nu, ska nog släcka ögonen för idag tror jag!


Marcus                                                  Phille


Pontus                                       & Jag



ÅHERREGUD!

Postat: 2010-11-02 - Kl: 01:23:04 - Kategori: Henrietta - Kommentera
hahaha, vad fan är världen på väg egentligen? det går ju knappt någon dag utan att massa små tjejer ska komma bölandes till en och försöka "skrämma" iväg en med att skriva såna här otroligt hotfulla saker mot en! hahaha, grejen är det att jag har inte varit på denna tuffa tjejs pojkvän, och om jag nu hade varit det, så får hon väl om någon ta och sätta koppel på sin pojkvän, inte mig? inte mitt problem att hennes kära prins inte kan låta mig vara ;) hahaha. lol! näe men, ärligt! varför säger hon till mig och inte sin pojkvän? bara larvigt ju!