HAJ

Postat: 2012-02-18 - Kl: 23:24:12 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Booojah! Ikväll är det all in med nice människor snart studenten ju och då blir det in i fyllecell


sista chansen!

Postat: 2012-02-18 - Kl: 18:26:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag blir helt förvirrad. Jag hade några köpare på dessa klänningar,..men var tusan blir ni av? ni har ju inte direkt hört av er..så nu vill jag veta. Intresserad eller inte intresserade?



Köpt från nelly.se
säljer för 300:-

Köpt på H&M
Säljer för 100-150:-

köpt på Nelly.se
säljer för 300:-

(ooops..den var skrynklig hehe..)
Köpt på Bikbok 
säljer för 100:-

Köpt på Gina Tricot
säljer för 100:-

Svar..

Postat: 2012-02-18 - Kl: 18:15:53 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Till dig som undrade lite om It-gymnasiet....
Jag älskar faktiskt min skola. Den är liten och klassrummen är ljusa och lagom stora. Alla känner alla vilket också leder till en mycket bra sammanhållning. Tycker absolut du ska byta dit! :) men du har lite otur med att börja då jag bara har någon månad kvar på skolan ;) hehe..


och ett litet tips..
vänta inte för länge på att ta ett beslut. Det gjorde jag och min kompis och vi fick ta igen en himla massa plugg :/

Egokväll!

Postat: 2012-02-18 - Kl: 18:09:37 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Var tvungen att piffa upp mig lite eftersom att min syster ska ha lite folk på mitt kära rum ikväll och då kan man inte se ut som om man varit bakfull i hela sitt liv...killen på pizzerian idag frågade mig ifall jag var bakfull.. haha..lite sådär elakt med tanke på att jag faktiskt hade en mysig hemmakväll igår..jag måste sett förjävla äcklig ut alltså!
men här kommer lite egopics på mig!..varsågoda!



Video!

Postat: 2012-02-17 - Kl: 20:11:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera

En liten kul skoluppgift vi hade i Fredags förra veckan :)

Fredagsmys!

Postat: 2012-02-17 - Kl: 20:08:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
ikväll blir det fredagsmys hemifrån. Det var längesedan jag körde en rejäl hemmakväll och bara gottade mig tillsammans med min familj, så antar att det faktiskt var dags att stanna hemma från alla fester o utgångar som lockade idag! Måste dessutom vara hemmaa och underhålla min lilla bebis jag har skaffat mig. Hon fyller hela 10 Veckor idag Så Grattis till min lilla smulan 




god morgon!

Postat: 2012-02-14 - Kl: 11:39:11 - Kategori: Henrietta - Kommentera
God morgon på er alla där ute!
Idag tog jag mig en ledig dag för att jag skaffade mig en liten bebis igår. Hon heter smulan och är jätte söt. Jag har försökt att blogga ganska många gånger nu och detta blir mitt sista försök att ta bort henne från tangentbordet, men nu är hon påväg hi9t igen , så detta får bara bli en hälsning,
ser inte vad jag skriver just nu, men ni får fler bilder på henne lite senare :)

En månad..

Postat: 2012-02-09 - Kl: 21:51:46 - Kategori: Henrietta - Kommentera
En månad är länge nog älskling.. man vill bara att allt ska vara en dröm och att du ska komma tassandes tyst och göra ditt speciella mjau..man tror inte att det är sant. 11,5 år har du funnits omkring mig och nu är det en månad sedan du somnade in.. det känns som att man ännu inte riktigt har förstått att du är borta.
Du är var inte bara en katt för mig, du var min lilla älskling och det är du fortfarande och det kommer du alltid att vara. Min fina älsklings kissemiss

SKOR SKOR SKOR!

Postat: 2012-02-06 - Kl: 16:41:13 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Köpte världens finaste skor i en helt vanlig klädesaffär nu i veckan. Helt underbara är dom! Jag blev så paff, för jag visste faktiskt inte att Bikbok sålde skor fram tills då :) Så nu äger jag ett par superfina högklackat. Jag har ju blivit av med nästan alla mina andra eller så har jag helt enkelt bara haft sönder de. Så nu ska jag vara extra rädd om detta paret :)

kostade cirka 400 kr tror jag!




tömmer garderoben..

Postat: 2012-02-06 - Kl: 16:32:56 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här tömmer jag och rensar min garderob för fullt. Har hittat massa plagg som jag varit av med. Konstigt ändå..att när man väl behöver plaggen så hittar man inte de, sen när man nästan glömt bort att de finns så hittar man de igen,.. typiskt hihi! Men nu är de garderob rensning på g. Har ju redan lagt upp massvis med kläder här på bloggen, så det är bara till att kontakta mig snarast så fixar så att du kan köpa något av mig :)


MASSA KLÄDER TILL SALU

Postat: 2012-02-06 - Kl: 12:34:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
SÄLJER KLÄÄÄÄDER ;)
har rensat ut min garderob lite, dock har jag inte strykt kläderna bara för att fotta dem.
om ni ska köpa något plagg så stryker jag givetvis de till er!

vill även påpeka att vissa av plaggen är inköpta på impuls så har inte användt många av de mer än kanske 2 gånger. Jeansen är MAISON SCOTCH och är inköpta i julas för 1000:-, använda en gång...hehe.. säljer de i så fall för 750-800:-

resten bestämmer vi pris efterhand!


















mitt rum är klart!

Postat: 2012-02-05 - Kl: 20:30:44 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Här är resultatet av mitt nyrenoverade rum. Är super nöjd :)




(tänd taklampa)


(släckt taklampa)


wallander förfan

Postat: 2012-02-03 - Kl: 23:40:22 - Kategori: Henrietta - Kommentera
sitter hemma hos min söta älskling och gör ingenting. dricker lite vin och surfar lite på nätet. Kollade nyss wallander och jag måste faktiskt erkänna att wallander är sjukt spännande ändå, till och med älskling blev helt till sig och jag fick knappt röra mig, så alla som inte sett wallander måste se de omedelbart!


älskar dansen!!

Postat: 2012-02-03 - Kl: 23:36:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera
haha älskar den härliga dansen till denna låten! plus att låten gör mig sjukt glad!


ingen tror mig!

Postat: 2012-02-02 - Kl: 22:14:58 - Kategori: Henrietta - Kommentera

Jag tog ett snack med min pappa idag om att jag tänkte gå upp tidigare på morgnarna och springa en runda.. men pappa trodde inte på mig, istället så sa jag det till min låsses mamma men hon trodde verkligen inte att jag skulle klara av det! haha ;) jag är faktiskt själv lite osäker på om det verkligen är jag. Jag är latast i hela sverige.

Så när det blir lite varmare, så ska jag försöka ta mig en joggingtur så att alla ska tappa hakan. kärlekshandtag ska man bara ha på vintern! ;)



men vafan!

Postat: 2012-02-02 - Kl: 17:32:14 - Kategori: Henrietta - Kommentera

strumpnystan


ny video på g

Postat: 2012-02-02 - Kl: 17:27:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Snart kommer den nya videon upp, inte alls långt kvar tills dess. Men nu ska jag iväg och jobba. Så om den inte hinner bli klar innan jag är på väg ut så får ni in den på bloggen senare ikväll.

puss


godmorgon

Postat: 2012-02-02 - Kl: 12:06:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
godmorgon!
snällaaa, kan inte någon jävel bara komma hem till mig varje morgon och säkra mig om att jag ska komma upp i tid till skolan? detta är fan inte okej längre. Här sitter jag...och typ kastar iväg min skolgång hehe..men det är ändring på det från och med ikväll, för ikväll ska jag nämligen fixa alla mina rester nu innan det blir för mycket. För det är verkligen inte skitmycket jag har att göra, det är bara de att jag är så sjukt lat som är mitt problem. Har ändå gått några år i skolan nu så vill få slut på det snarast!

Här sitter jag hemma hos cj..jag ska åka bussen 12:25 från honom sen 13:00 bussen hemåt. Jag ska plugga, det ska jag, nu har jag ju ingen mobil som stör mig. Så får helt enkelt bara stänga av internet så att jag får igång hjärnan.

nu ska jag bege mig hemåt iallafall. Sen ska jag va helt okontaktbar idag också. fast nä..jag finns på bloggfan och fb fast fb ska jag undvika så in i bomben!



uppdatering på g?

Postat: 2012-02-01 - Kl: 23:07:20 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Det kanske är uppdatering på g när det gäller mobiltelefon?..det vet man aldrig, jag äger ju en 3gs.. men den la ju som sagt av idag, MIN ÄLSKADE TELEFON.. buhu.. så får se om det är dags att skaffa sig en 4s? om inte så får min 3gs (om den går att laga) hänga med mig tills 5an kommer ut :)

men OM jag ska byta mobil så blir det den är iphonen 4s i vit, den är sååå snygg!


för kärleken!

Postat: 2012-02-01 - Kl: 22:46:30 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Detta gör jag för att jag råkar vara jätte snäll. Min söta pojkvän på min vänstra sida vill jätte gärna att folk ska följa honom på twitter, och eftersom att ni också är så snälla och söta så tycker jag gott ni kan göra honom den lilla tjänsten :) han är en gullig bartender som twittrar om allt i hela världen!

jag älskar dig älskling!





amen va!?

Postat: 2012-02-01 - Kl: 20:50:55 - Kategori: Henrietta - Kommentera
HAHAHAHA, va i hela helvete är de för dialekt!?


TWITTER!

Postat: 2012-02-01 - Kl: 19:59:24 - Kategori: Henrietta - Kommentera


Nu tycker jag verkligen att alla ska följa mig på twitter nu när jag äntligen tagit tummen ur röven till att skaffa det!

buhu..

Postat: 2012-02-01 - Kl: 19:17:32 - Kategori: Henrietta - Kommentera



jag lever i sorg idag.. min mobil bara svek mig helt utan vidare. Så det går inte att ringa mig eller smsa mig. Jag är totalt okontaktbar just för tillfället. Hoppas på bättre tider snart, för det är verkligen skitjobbigt. Min morgon kaosade på grund av detta.

Jag skulle till väla med Lina för att handla till vårt projektarbete i skolan. Så jag skulle ta bussen 11:54 hemifrån..men när jag satt o väntade på busshelvetet så kom jag på att jag glömt stänga min platttång, och då fick jag rusa tillbaka hem för att dra ur kontakten..istället för att bara ringa ett samtal så hade de varit gjort..Sen så väntade Lina på mig och kunde jag kontakta henne?...SVAR : NEEEEEJ! så allt gick åt skogen och flyttades fram en timme. Tid kostar!!! hatar apple ..fast bara idag dock.