game over!

Postat: 2011-07-16 - Kl: 13:30:49 - Kategori: Henrietta - Kommentera
nej men... jag slutar blogga nu tyvärr. kul att ni följt mig...
skoja..

vad tycker ni om att...
starta en ny blogg, typ på nattstad eller något och där ska jag för det mesta bara köra videos.  sounds good right? ;)  om det blir tillräckligt många läsare så blir det att jag börjar skriva igen! :)


jag har en tendens

Postat: 2011-07-08 - Kl: 19:06:21 - Kategori: Henrietta - Kommentera
jag har en ganska så grov tendens till att bli arg över småsaker. Så nu är jag rejält skadad i höger hand och det är inte kul överhuvudtaget. men vad ska man göra såhär dags? jag får tänka i de positiva spåren även om det är i de negativa :) haha, aja,. Det var förkrök hos min lilla älskling igår tillsammans med Johan och Lina.

hade väldigt trevligt faktiskt :)







HALLÅÅÅÅÅÅ GBG!

Postat: 2011-07-02 - Kl: 20:57:27 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag är inte hemma förtillfället, därför. behöver jag egentlgien säga mer? JAG ÄR I GBG OCH DET RÖÖÖJER. helt ärligt så älskar jag gbg. Det är en sån mysig stad så att jag bara vill stanna här i resten av mitt liv..tur man flyttar dit nästa sommar ;) ska bli as gött!

igår åkte jag och lina med swebuss tidigt mot gbg, vi skulle nämligen dra på en utgång tillsammans med Antonio (stava!?) och Tobbe. Mycket trevlig kväll måste jag säga, med pizza, förkrök och röj! vi var på Trädgår'n, dyrt som fasiken! nu däremot är jag inte med tobbe och antonio längre, utan jag och lina är hemma hos David tillsammans med Sebbe, david ofc, jonte och pål. Vi har badat i en sjö och nu ska vi glo på massvis med film.


suddig blid från trädgår'n igår!

bilder från idag dåva: