SÄLJES!

Postat: 2011-11-30 - Kl: 21:25:47 - Kategori: Henrietta - Kommentera
SÄLJER MIN FINA KLÄNNING EFTERSOM JAG INTE ANVÄNDER DEN MER!
den är i strl S tror jag, eller xs, om ni är intresserade så kollar jag ju givetvis upp storleken mer ordenkligt!

inköpt i somras, så den är inte så gammal!
högst bud vinner, så det så!  (klänningen på bilden, om ni nu skulle va tröga)


Hej vinterdepression!

Postat: 2011-11-19 - Kl: 20:15:06 - Kategori: Henrietta - Kommentera
känner mig jävligt uttråkad, och jag är nästan bombsäker på att jag har vinterdepression, allt är så jävla tråkigt och jag kan nästan sova dygnet runt eftersom jag är trött exakt hela tiden... tror det är fler personer som känner som jag i detta tråkiga regn oväder! frågan är bara hur jag ska göra för att få tiden att ticka på, ett bra alternativ är ju att gå och lägga sig, men det känns lagom osocialt eftersom min pappa och hans fruga kom hem från kalmar nu ikväll! så det blir väl till att gotta sig framför en film med sina katter och chips och dippa...livet leker..

bilder sen mitt lilla mini mini krök igår med närma vänner :)




lite kvällhumor!

Postat: 2011-11-16 - Kl: 21:41:43 - Kategori: Henrietta - Kommentera




picturesss

Postat: 2011-11-16 - Kl: 21:36:41 - Kategori: Henrietta - Kommentera
om ni nu skulle av någon anledning glömt hur jag ser ut, så är detta en hyfsat ny bild på mig. För att fylla ut bloggen JAPP!


lite utöver det vanliga..

Postat: 2011-11-16 - Kl: 20:55:16 - Kategori: Henrietta - Kommentera





misshandel i H-stad

Postat: 2011-11-16 - Kl: 20:48:03 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Jag och min kära vän Lina befann oss hos min syster i Halmstad i helgen, vi hade bestämt att alla skulle dra ut på en krogrunda tillsammans. Det var faktiskt jävligt kul förutom att jag och Lina blev påhoppade av 4 st ...ursäkta språket men blattetjejer! de var antagligen bara ute efter bråk och vi blev som man brukar kalla det misshandlade och kränkta. Dock är allt polisanmält och det känns för visso bra :)

förstår dock inte varför man beger sig ut för att bråka med människor, man måste ha ett förjävla tråkigt och patetiskt liv. Både jag och Lina är oskadda men har massvis med blåmärken över hela våra kroppar, blivit av med allt hår på skallen  hahaha och min piercing i örat försvann spårlöst och började blöda så att den är ju så gott som körd! får hoppas att de kan läka så att jag kan sätta in ett nytt öronhänge, sen hade vi båda jätte ont i ryggen och nacken....

Ett av många blåmärken!




nämen HEEEJ!

Postat: 2011-11-16 - Kl: 20:39:17 - Kategori: Henrietta - Kommentera
oj oj oj oj! ser man på, jag bloggar och jag är en väldigt sällsynt art till att göra det nu för tiden, faktum är att jag har blivit skit kass på det, men det gör ingenting, jag har så jävla mycket bättre saker för mig, har mycket i skolan och en väldigt fin pojkvän att spendera massa tid med!  så där har ni min bortförklaring, och det är en förjävla bra bortförklaring om jag får säga det själv!

imorgon ska vi som har svenska B skriva världens segaste och tråkigaste nationella prov i 6h...(trycker ner fingret i halsen och låtsas att jag spyr) hihi! nä men det suger verkligen! för jag har verkligen så himla mycket plugg just nu så att jag inte vet var jag ska börja någonstans, och mitt i stressen så kommer detta jävla prov in i bilden!!!!!

ska skriva en uppsats och göra en hemtenta, spela in en intevju film, göra en film till videoproduktionen, designa ett konstverk i photoshop och massa massa mer! ni skulle bara veta hur orolig jag är i min lilla mage imellanåt! men som tur är så finns det godsaker som gör läget lite bättre!

Jag har inga bilder som passar in till detta inlägg och jag ser ut som en påseskit just nu så jag vill inte ta någon bild heller, men jag lägger upp bilder på mig och min älskling sen i måndes tror jag då vi gjorde ansiktsmask!



Love you knäppis!