fattig student

Postat: 2013-09-26 - Kl: 19:23:00 - Kategori: Henrietta - Kommentera
 
Här sitter jag i min rosa fula OnePiece tråkigt yrvaken efter min 1h långa powernap. Det tar på krafterna att ha lill-lördag med min vapendragare miss Hunefalk! ;)
men varför bloggar jag? jo, jag bloggar idag...hehe.. för att jag fick ett litet ryck, känner att det kan vara ganska så nyttigt att ha en blogg när man får den s.k "vinterdeppen" som jag brukar vara bra på att få.

Har ni inte varit med om det? Då man känner sig mest ensam i hela världen när det börjar bli mörkt o kallt, man känner att ingenting spelar någon roll. Fast nu ska jag inte ljuga för er, jag är inte helt dum i huvudet, klart jag har fina ljusa stunder tillsammans med mina vänner även om vintern kommer, men ni måste förstå vad jag menar, alltså.. att man känner sig lite extra ensam när man är ensam. Kan nog inte finna en bättre förklaring på detta hihi!

men whatever, jag har gått och blivit student. Läser numera på Högskola "samhällsanalys och kommunikation" - smarte-hetta är igång! haha ja men, det är faktiskt helt okej.. jag borde bara skaffa mig en pluggkompis som säger till mig att jag borde plugga oftare än vad jag gör...och det är ABSOLUT inget fel på om det är en han och han är snygg ;) mjaauu..hahaha nä men ja, en pluggkompis tack! sleva hit någon om du känner att du har den rätta personen eller är den rätta personen för detta jobb.

Jag har också gått och blivit halmstadbo, jag är inneboende hos en trevlig prick. Så nu bor jag icke hemma längre... blö.. har sina nackdelar..

men satan vad jag babblar på, nu slänger jag in en bild bara för detta! sååå trevligt så!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: