hej alla små kycklingar

Postat: 2013-10-01 - Kl: 22:56:48 - Kategori: Henrietta - Kommentera
Hejsan alla sötisar! 
-jag igen..
 
Är tillbaka i Halmstad nu efter en långhelg i skauune! Finns kanske inte sådär jätte mycket att berätta om från helgen... vart bara hemma och njöt utav vart enda sekund utav att få sova i min egen säng på fredagen, & för att inte tala om lördagen, då bjöds det till på festligheter och jag vaknar upp i min säng med jacka, skor, gårdagens smink och kläder på mig...min säng var tydligen vääääldigt skön då jag äntligen tagit mig hem från staden! 
 
försöker fatta mig så kort som möjligt eftersom lezzie slänger sin jävla leksak på tangentbordet hela tiden så att jag får skriva om allt...ibland kan det vara riktigt påfrestande att ha en liten chihuahua som kommer till överallt .. gah.. men nu gömde jag en utav hennes favorit leksaker i en låda! puuuh... så nu kanska jag får la skriva klart! 
 
men ja, det blev utgång då i lördags tillsammans med min kära vän john! Först var vi på världens korvkalas som skulle varit "en stor fest" men det visade sig bara vara en snubbe som lurat sina kompisar att det skulle komma "en hel busslast med brudar" haha...det kan man ju tycka vad man vill om! men nu ska jag inte vara för elak, den där snubben är faktiskt en väldigt härlig person! men vi drog iallafall där ifrån kvickt, john ville ut och ragga brudar ;) ...
 
och söndagen så var jag på dunkerskulturhus med min kära mor, mina två storasystrar och min moster. Vi kollade på utställningen gjord av; Lars Wallin. En mycket framgångsrik designer. Sjukt snygga klänningar han gjort! 
Lars Wallin i egen person var även på plats och min söta mamma tog en bild av honom och fick en autograf. men detta var väl kortfattat om vad som inträffade i helgen, så nu tycker jag vi lämnar detta ämnet och avslutar med en liten bild på mig som togs alldeles precis!  N-J-U-T
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: